- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.861
Evet 35 yaşında şimdi.Gerçekten Onun duruluğu,yaşadıklarımdan uzaklaştırıyor beni çok haklısın.En azından o pislik firavunu düşünmüyorum birkaç saattir...o da 30 lu yaşların ortalarındadır sanırım şimdi. evlenmemiş de muhtemelen. sen de büyük bir yükten kurtuldun şimdi. en iğrenç adamı tanıdıktan sonra mucize gibi temiz kalpli ve üstelik yıllardır tanıdığın bildiğin biri çıkıyor karşına:44: Allah'ın lütfu değildir de nedir bu:44: hayırlısı olsun be nev. belki kısmetin odur belki de değildir ama kesin olan şu ki, bu kişiyle konuşarak zehrini de akıtıp daha çabuk toparlanacaksın
O attı şimdi Black,kabak çekirdeği kaç kalori yazmış
senin yazmanı bile bekleyememiş
sanırım ileride güzel şeyler olacak. yine duygulandım
Size birşey itiraf ediyim,belki de çok şaşıracaksınız.Bu olayın olduğu gün sabaha kadar ağladığımı söylemiştim hatırlıyor musunuz,ağlarken bir ara garip bir şekilde bu insan aklıma gelmiş ve ağlarken -sen olsaydın,bunların hiçbirini yaşamazdım- demiştim o ağlama arasında gayriihtiyari.İşte o gün mesaj attı Black.Garip geldi bana da.Gaybı bilemiyoruz,sonu ne olur bilmiyorum ama,belki yalnızca bu enkazdan sıyrılmamda görevlidir,kimbilir belki de başka birşeysenin yazmanı bile bekleyememiş
sanırım ileride güzel şeyler olacak. yine duygulandım
bu sene de bekar geziyoruz biz anlaşıldı
Ya Allah da sizi güldürsün,yeni insan demişsin ya kahkaha attım bir anda o tabire,günlerdir ilk kez güldümEn sonmuuuuu, hayatta bekliyemem :)))))
Aaa noldu ben biseymi kacirdim yaaa, nev mesajmi atti yeni insan ????
Size birşey itiraf ediyim,belki de çok şaşıracaksınız.Bu olayın olduğu gün sabaha kadar ağladığımı söylemiştim hatırlıyor musunuz,ağlarken bir ara garip bir şekilde bu insan aklıma gelmiş ve ağlarken -sen olsaydın,bunların hiçbirini yaşamazdım- demiştim o ağlama arasında gayriihtiyari.İşte o gün mesaj attı Black.Garip geldi bana da.Gaybı bilemiyoruz,sonu ne olur bilmiyorum ama,belki yalnızca bu enkazdan sıyrılmamda görevlidir,kimbilir belki de başka birşey
Size birşey itiraf ediyim,belki de çok şaşıracaksınız.Bu olayın olduğu gün sabaha kadar ağladığımı söylemiştim hatırlıyor musunuz,ağlarken bir ara garip bir şekilde bu insan aklıma gelmiş ve ağlarken -sen olsaydın,bunların hiçbirini yaşamazdım- demiştim o ağlama arasında gayriihtiyari.İşte o gün mesaj attı Black.Garip geldi bana da.Gaybı bilemiyoruz,sonu ne olur bilmiyorum ama,belki yalnızca bu enkazdan sıyrılmamda görevlidir,kimbilir belki de başka birşey
belki böylesi daha iyidir bizim için atlantis. en zor zamanlarımızı tek başımıza geçirdikten sonra karşımıza çıkan insanı artık hiç sallamayız
e ne anladım o işten ben:44: bu nasıl teselli oldu böyle, olmadı sanki:44: biz de onlar gibi herkese umut verip kaçacak mıyız yanisonra da aldığın ahların ceremesini çek :44:
ayrıca en zor anımda karşıma çıkmayan adam ben yalnızlığa alışıp da güçlendikten sonra da çıkmayıversin bir zahmet( gelecekteki sevgilime bile şimdiden kapris yapıyorum ya kendime diyecek söz bulamadım şu anda )
Ya Allah da sizi güldürsün,yeni insan demişsin ya kahkaha attım bir anda o tabire,günlerdir ilk kez güldüm
Aklım burda kalıyor ama malesef bundan sonra pek giremicem sanırımDerslerim çok ağır feleğim şaşıyor
Ama sizler için dua etmeye devam edicem inşAllah bir gün güzel haberlerinizi okurum burda
Beni arayan da yok zaten herkes aranmış,mesaj atılmış hıh
Benim için mecburi istikamet unutmak zaten(böyle yapayımda belki arar )
Allah yardımcınız olsun...
Şimdi bitirdik,iyi geceler dedim en son,aklım sizde kaldı çünkünev!!!!!!gaybı bilmiyoruz ama hissediyoruz, durup dururken o anda aklına gelmiyor ki sonra da karşına çıkıyor:44: ayrıca anlattığın kadarıyla da aşırı ilgili şu anda. gönül eğlendirecek biri de değil muhtemelen zaten koskoca adam ( hoş biz ne koskoca adamlar gördük değil mi ) sen mesaj yaz sakın umutlandırmayayım diye düşünme bence
Bana da çok garip geldi,yaralarımı temizliği ile sarıyor o bir gerçek...En azından pisliği hatırlayıp sinir krizleri geçirmiyorum o konuşma anlarında.en mutsuz en dibe vurduğun anda o insan aklına geldiyse, bu meleklerin bir işaretidir. yani ben öyle inanıyorumsanırım ki bu kötü dönemi sen onun yardımıyla atlatıcaksın. öyle hissettim..
Şimdi bitirdik,iyi geceler dedim en son,aklım sizde kaldı çünkü
Bana da çok garip geldi,yaralarımı temizliği ile sarıyor o bir gerçek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?