Buyrun...Terapi Grubumuz :))

seninki zaten her ay düzenli yoklayacak seni eğer ilişkin olduğunda değiştirmezsen işler iyice karışabilir:44: bir an var biliyorsun Hürrem, bir kırılma noktası, herkesin acısının dineceği bir zaman var, hesabın kapanacağı. o sanırım çok da elimizde değil. ya bir pişmanlık görüyoruz, ya anlamadan biri giriyor hayatımıza ya da birgün uyanıyoruz ve içimiz bomboş... geçti diyoruz,artık o hesap kapandı. ben henüz bunu yaşamadım, biliyorum ki zamanı var, hislerim çok karmaşık birşey olacak sanki diyorum bunu rasyonalize edip açıklamam imkansız ama o anı bekler gibiyim. sonra her şey geçip gidecek, ruhum huzura kavuşacak gibi. bak nev ağlarken "yeni insan"ı anıyor bir şekilde, o karşısına çıkıyor sonra mucizevi bir şekilde ve yaraları sarılıyor, seninki arayıp günah çıkarıyor biliyorsun ki huzursuz, mutsuz, evlenecek de olsa aklı hep sende aslında o aramaları seni de azad ediyor bir şekilde içine düştüğün boşluktan ve yeni bir ilişkiye hazır hissediyorsun artık kendini. sanırım black de ve bende henüz bu yüzleşmeler gerçekleşmedi ondan ikimiz kederli kederli dolaşıyoruz buralarda

o bosluk hissi zamanla dolacak ama sevgiyi ozlersin mutlaka. eminim hayat karsimiza istedigimiz gibi birini cikartir.
kimse hayatinin sonuna dek hak etmedigi bi hayati yasamaz

Off off keyifsizim bugün ne yapsam ne etsem. Gene depreşti o hala o kızla beraber. Devam etmesin istiyorum bilmiyorum neden. Hani birlikte olalım değil sadece mutlu görmek istemiyorum.

canim sen neden hala onu takip ediyorsun? birak. her baktiginda daha da cok uzuleceksin.. mutlu gormek istemiyorsan onun oldugu tarafa bakmayacaksin, gormeyeceksin!

facebook şifresi miydi bu? şu facebook bir çökse de hepimiz kurtulsak

Bugun cok kotuyum...
ne dusunecegimi bilmiyorum..
bu iliski kafamda bitmisti ve ben onu dusunmemeye calisiyordum..
Ama simdi onun hala beni dusundugunu ve ozledigini bilmek.. bunun yaninda hala soru isaretlerinin oldugunu bilmek...
ne yapacagimi bilmiyorum.. alip karsima o butun soru isaretlerini konusalim desem olmaz cunku bu onun istegi olmali. daha once denedik ve bi sonuc alamadik.
bu defa soru isaretlerini onun cozmek istemesi lazim.. acaba bunu istermi? gel konusalim der mi?
kafasi cok karisik ve ben bundan nefret ediyorum!

cok ozledim, burnumda tutuyor

adam yine yapacağını yaptı tam da niyeti buydu;kendini unutturmamak, başardı sen de çok iyi biliyorsun ki kafası karışık bir adam attığı her adımda bocalayacak, ne sözlerinin ne de yaptıklarının arkasında duramayacak. siz ne zaman görüşeceksiniz var mı bir haber?

Canım bu kadar kendini kahretmene gerek yok al karşına konuş.
Bu seferde bir sonuca varamazsanız bitmiş demektir.
Yani birbirinizi seviyosanız bu acıyı kendinize yaşatmayın

Kuzum dedigim gibi seni gercekten cok cok iyi anliyorum..
Ve dedigine kesinlikle katiliyorum,
ben aramasindan veya sorularima bu hayatta bir cevap alacagimdan asla ümitli degildim,
o ümidi kesmistim artik ve o sorgulamayi ahirete birakmistim,
ama hergün kafamdaydi sorular, her allahin günü, o hesap kapanmamisti,
bunlarin aynilarini hissettigim icin seni cok iyi anliyorum, daha öncede demistim hepinizin acilari ayni diye

O yüzden numarani degistirmemenide cok iyi anliyorum,
en kisa zamanda insallah bu hesaplariniz kapanir, rabbim gönlünüzü sogutsun, hepimizin insallah,
ve dedigin gibi o telefon beni azad etti, cok daha ferahladim ondan sonra,
cünkü gördüm azda olsa mutsuz, icinde hafifde olsa bir sizlama var,
bu insani cok rahatlatiyor ve sogutuyor

Canim sen dün ona zaten bulusmak istedigini azda olsa ima etmis oldun,
yani, böyle mesajla sacmaliyoruzz, konusmak istersen konusuruz dedin,
ve oda anladi ne demek istedigini, ama bulusmaya yanasmadi,
bilmiyorumlar kafam karisiklar havada ucustu,
seninle bulusmak istediginide sanmiyorum, seni sevdiginide
aci konusmak zorundayim, ama bu adamin senin icin cabalamaya ne gücü var ne yüregi,
bu seni anca dahada fazla yaralar,
insallah en kisa zamanda netlige kavusursun

hayir.. son mesajina cevap bile yazmadim. cunku bende senin gibi dusunuyorum kafasi karisik, net olmayan bi adamla olmaz diyorum.
burasi, onun dogup buyudugu yer, kucucuk bi kasaba. ben burayi sevmiyorum bi Istanbullu olarak bana cok dar geliyor. buraya 200 km uzaklikta bi yer var begendigim. ben oraya gidicem en son kararim oydu. ama bu onu ogrenemedi. neyse, dun dedim ki senin basindan beri burdan hic bir yere gitmek istemeyecegini bilseydim zaten bi iliskiye baslamazdik, hep iyi ark kalirdik. Buna cevap olarak "ben hala nerde yasamak istedigimi bilmiyorum" dedi bana. Bu ne demek? gidebilirim de demek.. Madem gidebilirsin ne bk yemeye ayrildik biz? hala bilmiyorum, bilmem ne.. bu cevaplari beni yordu. yanit falan yazmadim bende. sohbet havada kaldi. yazmayacagim da. onun icin ugrasmayacagim. ozlesemde, ozlemesemde yolumdan kimse donduremez beni. onu coktan gozden cikarmis bi insan olarak suan yasadigim yalnizca eski hatiralarin ozlemi.. (birde reglim duygusalim..) ozlerim gecer. ama o boyle yaptikca daha cok surunur. surunsun. salak!

Şimdi taşlar yerine oturdu. Konunuzu bilmediğim için üzülmüştüm onun içinde ama en iyisini yaparsın canım onu unutmakla.

insallah canim..
bulusmayi bana teklif eden oydu. ama sanirim sonra pisman oldu. yani bi anlik duygusallikla yapti sonrada neden ayrildigimiz aklina geldi diye dusunuyorum. ama ertesi gun hala kafasi karisikti ki bu bence iyiye isaret. cunku bundan once hep cok netti tavri. ben onunla konusmak istedigimde geldi konustu ama tavri netti; simdiyse kafasi karismis gordum onu. ve bu halinden cok zevk aliyorum ise gidecekti ertesi gun (oglen 2 de is basi yapiyo) bana gecenin 4 une kadar mesaj cekti, sonra bi ara uyudu galiba, sonra sabah 8 de yine msj atti, sonra 10 da, ve en son 11.30 da. yani onu da uyku tutmamis. ohhhh canima degsinnn. dusunmekten kafayi yesin ins

Allah bizi böyle mıymıntı erkeklerden korusun, erkeğin de böylesi hiç çekilmiyor madem aşık olmuşsun, madem orada kalmakta da diretmiyorsun daha güzel fırsat mı olur kozanı delmek için... ama anlamazlar. sanıyorlar ki hayat onların karşısına hep böyle aşklar çıkaracak, bu kadar sevilecekler, her gün ellerine bir fırsat geçecek. öyle olmuyor maalesef, biz bile binbir türlü soruna rağmen o kadar çaba sarfediyoruz bu adamlar için kusursuz olmadıkları halde, bir çok yönden fikrimize uymamalarına rağmen çünkü böyle hisler kolay bulunmuyor biliyoruz, emek verdiğin ilişkide sonuca da ulaşmak istiyorsun haliyle. dediğim gibi yaşları kaç olursa olsun hala çocuk aklıyla hareket ediyorlar. zaman geçtiğinde senden neden ayrıldığına asla bir yanıt bulamayacak ve canını çok yakacak bu durum. biz aşırı tahammüllüyüz, çevreme bakıyorum da erkekte en ufak bir güçsüzlük emaresi görenler o insanı anında hayatlarından çıkarabiliyorlar biz katlanıyoruz, katlanmışız. boşver, görüşmek isterse bile bence sen kendini geri çek bu sefer. zaten açıkça niyetini de belli ettin. hala nazlanır gibi açık bir cümle bile kuramıyor. tek derdi sen onu unutma, yine duygularını sömürsün, sevildiğini hissetsin. böyle biri seni hak etmiyor jerry

Cok cok cokkkk haklisin! biz onunla iki senedir beraber degiliz ama o benden iki senedir hoslaniyordu. bende ondan acikcasi.. ama hic bi araya gelemedik. bi araya geldik.. ve bana asik oldu. ama o zamanlar nazlanan, ve gelecek vaat etmeyen, kafasi karisik olan kisi bendim. anlasamamazliklarimiz oldu, 10 gun kadar aramiz soguktu. o da yoruldu gitti. simdi sanki roller degismis gibi onun kafasi karisik, ben netim hahaha.. Ve bence o suanda senin bahsettigin evrede.. zaman geciyor ve o "neden ayrildim len ben bu kizdan" sorusuna cevap veremiyor. Yavas yavas yaptigi aptallik suratina tokat gibi carpacak ama bakalim ne zaman.. ne olursa olsun. ben hala mucadele vermicem. erkek olan o. evet aradi ve kendini hatirlatti, onu ozlememe sebep oldu ama bunlar hic birsey degil. onun icin asla hicbirsey yapmayacagim. bittiyse bitti. adam olsun oyle gelsin. boyle kafasi falan karisikken zaten gidip ne konusucam ki? ben mi ikna edicem onu bi iliskiye? hic ugrasamam.

Son düzenleme:
ben 3 ay önce terk edildim biliyorsun, o anda onun gözünde öyle büyük sorunlarımız vardı ki o kadar öfkeliydi ki sanırsın ben adama asla onarılmaz zararlar verdim. geçen ay aradı ya; neden ayrıldık biz dediğimde; iş yerinde beni kızdırdın dedi bağırdım ondan dedi evlilikten dönme nedenimiz buymuş yani, bir ömürlük hayalden vazgeçme nedeni. gördüğün gibi o nedenler de tuhaf bir hal alıyor zaman geçtikçe. benimki aşırı kibirlidir, ne yaparsa yapsın, haksız olduğunda dahi bir kılıfı hazırdır ama gün gelir biraz da hayal ettikleri ile gerçekler örtüşmediğinde o zaman işte o soru daha da önem kazanır. "sahi neden terk etmiştim ben"

bu arada Kemal Sayar'ın bir yazısını okuyorum şu anda da sizinle de paylaşmak istedim;

- Pozitif bakış kötü bir şey mi? Kabahati nedir?
- Bir kabahati yok. Hayatta insanların olumlu olanın peşinden koşması güzel. Fakat bu pozitif düşünce kavramına eklenen, çekim yasası diye sunulan şeyin bir uyuşturucu olduğunu düşünüyorum. Bu çekim yasası diyor ki: Başına kötü bir şey geldiyse mutlaka negatif düşündüğün için gelmiştir. Kolaycı bir formül sunuyor. Bu durumda 10 yaşında kanser, lösemi olmuş çocukların ne gibi bir kabahati olabilir? Hayatlarında nasıl kötüyü çektiler de birden başlarına bu geldi? Freud'un çok temel bir önermesi vardır: Bastırılmış olan geri döner. İnsanın zoraki bastırdığı bir şey mutlaka bir yolunu bulur ve bilince çıkar. Bastırılan tüm o negatif düşünceler bir süre sonra ciddi hastalıklar olarak karşımıza çıkar.
tamamı

sanırım acıyı bastırmak yerine dibine kadar yaşamak çarpık bir mutluluk anlayışı geliştirmekten de bizi korumakta ama onlar yaşadıkları üzerine düşünmüyorlar, sorgulamıyorlar; yüzleşmiyorlar. ya da benimki gibi hemen başkalarının peşine düşüyorlar.

cekim yasasina inansam mi
ya soyle bisey konuyla alakasiz ama dun mesela derste hoca 4 kisiyi secip soru soracakti. Dedim ki "kesinn beni de sececek!" bi korku fln boyle cunku pek bilmiyordum konuyu. 3 kisiye sordu. 3. kisi benim vercegim yaniti verdi iyicene sinir oldum. ve bilin bakim 4. kisi kim? BEN!!!

ay korktugun basina gelir diye bosuna soylememisler

benım slk başksının peşine düşüyor mu bilmiyorum ama bir türlü benden de vazgeçemiyor.. hayır bittin dedim bırakmadı biz beceremedik anladım ben tükendim dedim sabahında onlarca kez aradı.. benle konusmazsan konusma tavrını cekemem senin dedi o zaman tamam ama ben kızım uzaktayım farklı olman gerekirdi bana karşı dedim birşey demedi sustu... bir şey deyince susuyorsa diyorum ki ben haklıyım ki söz bulamıyor gerizekiii...
sonra dün en son tamam dedim telefonu kapattım ne aradım ne sordum ha telefonu kapatırken de bekledik biraz sen kapat falan dedi son kapatış ya hani sesi falan bozuldu.. kapatınca dedim ki tamam bitti..daha ne demek gerekirdi ki... konuşmazsan konuşma tavrını cekemem dedi ben de sen gibi biriyle olamam dedim.. yok aramadı ama ben kendimi hazırlıyorum epeydir ayrılıga...
ee sabah ne mi oldu arkadaş cumartesi burda okul yok tatilim uyku modu yani.. ama adam sabahın köründe beni arıyor.. ne bir ne iki defalarca arıyor...
dayanamadım actım..
günaydın demek yok..nasılsın nerdesin napıyorsun falanfilan.. hani cam iki hafta da bir iyi yeterli o bile cok falan diyen adam varya ben icama geciyorum görüşelim!! dedi... he bunu dedi.. şaka gibi.. görüştük biraz sonra olaylar degişti ama adam bana nasihat etme tartışma olmasın falan diyor... sonra öpüyorbeni falan..en son bir şey istedi yok dedim ne mi dedi ee o zaman ben de yokum bitti cekemem tavırlarını falanyazık ettin benm sevgilim erkegine saygılı olmalı falan.. e sende kadına kadınlıgı hissettir dedim.. tamam o zaman bu son dedim sen bilirsin
kıvırdı sensiz yapamam falan...benle de olamıyor bensiz de olamıyor...

iligisiz tavbırları var ama onu unutmama da izin vermiyor.. ha bu arada artık üzülmek yerine bu duurmdan mutlu olmaya başladım da denilebilir...bu halde olması da bana güç verd sanırım.. bir türlü vazgeçmeiyor.. sabahında tekrar kosturuyor.. ama ben hazırlıyorum kendimi onsuzluğa şükürler olsun ki güçlüyümm şimdi çeksin gitsin sorun degil...şükür bugünüme...

şimdi kızlar peşinden koşturma süründürme meselesinden hiç anlamam ben bilmiyorum beceremiyorum..
ban bu konuda fikirler verir misiniz??? bir erkek nasıl süründürülür???

canım burcun ne seniğn böyle şeyler benim de çok başıma geliyorr... tam gözümü kaçırkekn oh bitti derken tak sıradaki kurban ben oluyorumm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…