- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.941
yok henüz yok ama olmasinida istiyorum :) bakalim hayat bize neler göstercek
hosgeldin canim aslm, biz cok iyiyiz seninde süper olman cok iyi, özel bir nedeni varmiiii :) ??
Seni cok iyi anliyorum canim, belki olurda arar diye degistirmek istemiyorsun numarani anladigim kadariyla, olabilir tabiki sen bilirsin, mesela bende degistirmedim numarami,
ama yeni bir iliskiye basladigimda yada evlendigimde degistirecegim icin.. yani eninde sonunda degistircem,
Slm kizlarrrrrr günaydinnn cok iyim sûpper enerjik hissediyorum hergün daha da iyiye gidiyorum su telkinler olumlamalar cok ise yariyo....ama su boslukkk ve özlem beni birakmiyoooooooo...... Sanki dunya da adam tukenmis gibi karsima soyle flört edecegim birisi de cikmiyo ki biraz vakit gecireyim en azindan tekrar kör asik olmak istemiyorum ama en azindan beni eglendirecek birisi ciksa karsima cok mu istiyorum arkadasca dostca eglensek beraber biseyler yapsak ama asik olmasak dokunmasak birbirimize sadece masumca sevsek eglensek(((( ex askimi unuttursa bana onu artik sevmekten özlemekten yoruldum cikip gelse bile biseyi degistiremeyeck sevgili annesinin dizleri dibinde yaslanacak bu adam.. Ben annesine degil bana bagli evine cocuklarina bagli bi adam istiyorum annesini sevmesi ona deger vermesi degil ki benim sorunum... Ama insan ölürcesine sevdiginden vazgececek kadar annesine bagli olur mu ya... Benmi yanlis düsünüyorum.... Ayy bak kafam karisti yine nerden geldi aklima yine ya hey Allahim ya sabir ya sabir
Off off keyifsizim bugün ne yapsam ne etsem. Gene depreşti o hala o kızla beraber. Devam etmesin istiyorum bilmiyorum neden. Hani birlikte olalım değil sadece mutlu görmek istemiyorum.
evet canım 12 kasımda gelicek yani bu pazartesi değil öbür pazartesi.. ama ben resti baya çektim yazmıştım burayada çok nadir konuşuyoruz oda o ararsa ya da mesaj atarsa.. ve şifre konusunu geçelim isteme artık diyip duruyor artık şifreyi versede ne anlamı kaldıki? geldiğinde çok net konuşucam ve ayrılığı göze aldığımı çok net görücek..
facebook şifresi miydi bu? şu facebook bir çökse de hepimiz kurtulsak
Bugun cok kotuyum...
ne dusunecegimi bilmiyorum..
bu iliski kafamda bitmisti ve ben onu dusunmemeye calisiyordum..
Ama simdi onun hala beni dusundugunu ve ozledigini bilmek.. bunun yaninda hala soru isaretlerinin oldugunu bilmek...
ne yapacagimi bilmiyorum.. alip karsima o butun soru isaretlerini konusalim desem olmaz cunku bu onun istegi olmali. daha once denedik ve bi sonuc alamadik.
bu defa soru isaretlerini onun cozmek istemesi lazim.. acaba bunu istermi? gel konusalim der mi?
kafasi cok karisik ve ben bundan nefret ediyorum!
cok ozledim, burnumda tutuyor
Bugun cok kotuyum...
Ama simdi onun hala beni dusundugunu ve ozledigini bilmek.. bunun yaninda hala soru isaretlerinin oldugunu bilmek...
ne yapacagimi bilmiyorum.. alip karsima o butun soru isaretlerini konusalim desem olmaz cunku bu onun istegi olmali. daha once denedik ve bi sonuc alamadik.
bu defa soru isaretlerini onun cozmek istemesi lazim.. acaba bunu istermi? gel konusalim der mi?
seninki zaten her ay düzenli yoklayacak senieğer ilişkin olduğunda değiştirmezsen işler iyice karışabilir:44: bir an var biliyorsun Hürrem, bir kırılma noktası, herkesin acısının dineceği bir zaman var, hesabın kapanacağı. o sanırım çok da elimizde değil. ya bir pişmanlık görüyoruz, ya anlamadan biri giriyor hayatımıza ya da birgün uyanıyoruz ve içimiz bomboş... geçti diyoruz,artık o hesap kapandı. ben henüz bunu yaşamadım, biliyorum ki zamanı var, hislerim çok karmaşık birşey olacak sanki diyorum bunu rasyonalize edip açıklamam imkansız ama o anı bekler gibiyim. sonra her şey geçip gidecek, ruhum huzura kavuşacak gibi. bak nev ağlarken "yeni insan"ı anıyor bir şekilde, o karşısına çıkıyor sonra mucizevi bir şekilde ve yaraları sarılıyor, seninki arayıp günah çıkarıyor biliyorsun ki huzursuz, mutsuz, evlenecek de olsa aklı hep sende aslında o aramaları seni de azad ediyor bir şekilde içine düştüğün boşluktan ve yeni bir ilişkiye hazır hissediyorsun artık kendini. sanırım black de ve bende henüz bu yüzleşmeler gerçekleşmedi ondan ikimiz kederli kederli dolaşıyoruz buralarda
Bugun cok kotuyum...
adam yine yapacağını yaptıtam da niyeti buydu;kendini unutturmamak, başardı sen de çok iyi biliyorsun ki kafası karışık bir adam attığı her adımda bocalayacak, ne sözlerinin ne de yaptıklarının arkasında duramayacak. siz ne zaman görüşeceksiniz var mı bir haber?
hayir.. son mesajina cevap bile yazmadim. cunku bende senin gibi dusunuyorum kafasi karisik, net olmayan bi adamla olmaz diyorum.
burasi, onun dogup buyudugu yer, kucucuk bi kasaba. ben burayi sevmiyorum bi Istanbullu olarak bana cok dar geliyor. buraya 200 km uzaklikta bi yer var begendigim. ben oraya gidicem en son kararim oydu. ama bu onu ogrenemedi. neyse, dun dedim ki senin basindan beri burdan hic bir yere gitmek istemeyecegini bilseydim zaten bi iliskiye baslamazdik, hep iyi ark kalirdik. Buna cevap olarak "ben hala nerde yasamak istedigimi bilmiyorum" dedi bana. Bu ne demek? gidebilirim de demek.. Madem gidebilirsin ne bk yemeye ayrildik biz? hala bilmiyorum, bilmem ne.. bu cevaplari beni yordu. yanit falan yazmadim bende. sohbet havada kaldi. yazmayacagim da. onun icin ugrasmayacagim. ozlesemde, ozlemesemde yolumdan kimse donduremez beni. onu coktan gozden cikarmis bi insan olarak suan yasadigim yalnizca eski hatiralarin ozlemi.. (birde reglim duygusalim..) ozlerim gecer. ama o boyle yaptikca daha cok surunur. surunsun. salak!
Canim sen dün ona zaten bulusmak istedigini azda olsa ima etmis oldun,
yani, böyle mesajla sacmaliyoruzz, konusmak istersen konusuruz dedin,
ve oda anladi ne demek istedigini, ama bulusmaya yanasmadi,
bilmiyorumlar kafam karisiklar havada ucustu,
seninle bulusmak istediginide sanmiyorum, seni sevdiginide
aci konusmak zorundayim, ama bu adamin senin icin cabalamaya ne gücü var ne yüregi,
bu seni anca dahada fazla yaralar,
insallah en kisa zamanda netlige kavusursun
Şimdi taşlar yerine oturdu. Konunuzu bilmediğim için üzülmüştüm onun içinde ama en iyisini yaparsın canım onu unutmakla.
özel bir nedeni yok ama kendimi çok iyi hissediyorum.. :) önceden beimkiyle aram kötü olunca günde bi posta ağlardım şimdi takmıyorum.. biteceksede bitsin modundayım :)
hayir.. son mesajina cevap bile yazmadim. cunku bende senin gibi dusunuyorum kafasi karisik, net olmayan bi adamla olmaz diyorum.
burasi, onun dogup buyudugu yer, kucucuk bi kasaba. ben burayi sevmiyorum bi Istanbullu olarak bana cok dar geliyor. buraya 200 km uzaklikta bi yer var begendigim. ben oraya gidicem en son kararim oydu. ama bu onu ogrenemedi. neyse, dun dedim ki senin basindan beri burdan hic bir yere gitmek istemeyecegini bilseydim zaten bi iliskiye baslamazdik, hep iyi ark kalirdik. Buna cevap olarak "ben hala nerde yasamak istedigimi bilmiyorum" dedi bana. Bu ne demek? gidebilirim de demek.. Madem gidebilirsin ne bk yemeye ayrildik biz? hala bilmiyorum, bilmem ne.. bu cevaplari beni yordu. yanit falan yazmadim bende. sohbet havada kaldi. yazmayacagim da. onun icin ugrasmayacagim. ozlesemde, ozlemesemde yolumdan kimse donduremez beni. onu coktan gozden cikarmis bi insan olarak suan yasadigim yalnizca eski hatiralarin ozlemi.. (birde reglim duygusalim..) ozlerim gecer. ama o boyle yaptikca daha cok surunur. surunsun. salak!
Allah bizi böyle mıymıntı erkeklerden korusun, erkeğin de böylesi hiç çekilmiyormadem aşık olmuşsun, madem orada kalmakta da diretmiyorsun daha güzel fırsat mı olur kozanı delmek için... ama anlamazlar. sanıyorlar ki hayat onların karşısına hep böyle aşklar çıkaracak, bu kadar sevilecekler, her gün ellerine bir fırsat geçecek. öyle olmuyor maalesef, biz bile binbir türlü soruna rağmen o kadar çaba sarfediyoruz bu adamlar için kusursuz olmadıkları halde, bir çok yönden fikrimize uymamalarına rağmen çünkü böyle hisler kolay bulunmuyor biliyoruz, emek verdiğin ilişkide sonuca da ulaşmak istiyorsun haliyle. dediğim gibi yaşları kaç olursa olsun hala çocuk aklıyla hareket ediyorlar. zaman geçtiğinde senden neden ayrıldığına asla bir yanıt bulamayacak ve canını çok yakacak bu durum. biz aşırı tahammüllüyüz, çevreme bakıyorum da erkekte en ufak bir güçsüzlük emaresi görenler o insanı anında hayatlarından çıkarabiliyorlar biz katlanıyoruz, katlanmışız. boşver, görüşmek isterse bile bence sen kendini geri çek bu sefer. zaten açıkça niyetini de belli ettin. hala nazlanır gibi açık bir cümle bile kuramıyor. tek derdi sen onu unutma, yine duygularını sömürsün, sevildiğini hissetsin. böyle biri seni hak etmiyor jerry
cekim yasasina inansam mi
ya soyle biseykonuyla alakasiz ama dun mesela derste hoca 4 kisiyi secip soru soracakti. Dedim ki "kesinn beni de sececek!" bi korku fln boyle cunku pek bilmiyordum konuyu. 3 kisiye sordu. 3. kisi benim vercegim yaniti verdi iyicene sinir oldum. ve bilin bakim 4. kisi kim? BEN!!!
ay korktugun basina gelir diye bosuna soylememisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?