Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bir ara şuna inanıyordum; biz o negatif düşünceyi çektiğimiz için başımıza gelmiyor, başımıza geleceklere dair önsel bir bilgiye sahip olabiliyoruz:44: düşüncenin olacakları değiştirme gücü olmasa da ileri dönük sezgisel bilgiye ulaşabiliyoruz. sen konuyu bilmiyorsun ve seçileceğini de hissediyorsun nitekim seçilen sen oluyorsun. korktun da başına mı geldi, yoksa başına geleceğini mi sezdin:44: hatta sınama şeklim de şuydu; ilk tanıştığımızda çok beyefendiydi benimki. kadınlarla ve internetle hiç alakası yokmuş gibi. ama ben ona sürekle iradem dışında nette her gördüğün kadına yazıyor musun derdim ki en son sorulacak insandı görünüş itibarıyla. ve sahiden benden önce yazıyormuş sadece hissetmişim:44: çekim yasası ise çok abartılıyor gibi geliyor bana. sürekli pozitif düşünce aşılanıp sanki o olay gerçekleşmiş gibi yaşa diyorlar ya mutsuzluk salgınının en fazla bu kesimde olduğunu gözlemliyorum çünkü hayat tümsekleriyle, çukurlarıyla var. sen yalnızca mutluluk beklediğinde hayal kırıklıkların da daha derin oluyor ve bu kez kendini suçluyorsun. yeterince pozitif düşünemedim diye!

canım burcun ne seniğn böyle şeyler benim de çok başıma geliyorr... tam gözümü kaçırkekn oh bitti derken tak sıradaki kurban ben oluyorumm:)))

hahaha burcum terazi canim
bu arada ikinci mesajini gordum ama 10 dk da bir cevap yazabiliyormusum cevap yazamadim
bizim iliskimiz bitti ama nedense hala can cekisiyo iste. oyle garip bisey icindeyim

bu kirmizi olan yazinin cevabini bende merak ediyorum...
ama tuhaf
bi cok kez olmustur boyle..
insan hissediyor ama hissetti diye mi oluyor. pozitif dusun diyoruz ama orda hissetmedigimiz birseyi hissetmeye zorluyoruz kendimizi, ama mesela gibi durumlarda sen zaten direk basinda en saf halinle hissediyorsun. yani aslinda en dogru olani hissediyorsun. kotuyse kotu, iyiyse iyi. diger turlu kotu hissederken iyi olmaya calisiyorsun, ama bu da olumlu sonuclar doguruyor mu hic bilemicem..

sen onsuz bir hayata mı başlamak istiyorsun yoksa blöf yapıp sadece onun sana daha ilgili davranmasını mı? insanların huyları pek değişmiyor, bir kez saygı yitirildiğinde ya da değer vermeyi bilmeyen bir erkeğe de istersen yıllarca mantıklı açıklamalar yap olması gerekenleri maddeler halinde izah et hiç kar etmez üzgünüm. hatta bu tavrın bir noktadan sonra onun nezdinde seni; ona sürekli ders veren biri haline getirip öfkelenmesine neden olur. en büyük hatamız ne biliyor musun; umutsuz vaka olan adamları adam etmeye çalışmak yerine adam olmuş birini bulmamak... biz öğretmen değiliz, psikolog da değiliz karşımızdakini sürekli değiştirmeye çalıştıkça, hatalarını anlayacakları umudu ile yeniden güzel şeyler yaşayabileceğimize inanç duydukça sadece kendimizi kandırıp vakit kaybediyoruz.

benden de cok isterdi vermezdim ama o ne zamqn istesem verirdi..
ama sorunlar varen isterdi vermezdim önce öbürlerini çözelim derdim dinlemez konu face e döner büyürdüü lanet gelmesin face kapatytım şükür

oda önce şifreyi vermedi ama sorunlar çıktı face yüzünden düğünde çekindiği kızlarla fotolar falan bende ya o resimleri kaldırt ya da face i kapat dedim kapatmayı seçti.. şimdi de böyle ayrı gayrı olamaz benim sevgili anlayışımda diyorum ben istesem senin arkandan iş çeviririm bana güvenmeyi öğren diyor.. böyle nasıl güven oluyosa..

doğru söze ne denir ki.. vazgeçtim süründürmekten de bir şeylerin peşinden koşmaktan da.. bu mesaj bende soguk duş etkisi yaptı..
çok saf briiyim hemen kanıyorum bilmiyorum nedir ne degildir bu ama... hemn unutan bir tipim bundan kaybediyorum sanırım.. bunu başaramayan bir tipim..
dhaa fazla acı cekmek de istmeiyorum..
hayatımda biri de olmasın... ona cok emek verdm belki bu da vazgecirmiyor beni umutlanıorum ama onlardan da vazgeçtim..acı cekmek istiyorum acıyı cekeyim dinecek zaman kolay gelsn istiyorum

Canim bu adam dengesizin önde gideni,
ne diye aciyorsunki telefonlarini, canini sIkmaktan baska bisey yapmiyor :S

özledim...araması da hosuma gitti sanırım mutlu ettibeni. onun o halde olması.. ama degmez ilişki de istemiyorm düzelmesini de şimdi onu fark ettim bana göre degil bir ilişki olayı beceremiyorum ben.. sevmeyi de süründürmeyi de çekip gitmeyi de

hepimiz aynı saflıkla başladığımız, umutlandığımız için zaten bu acıları yaşadık. kitaplar okuduk beraber, günlerce konuştum bazen bağırarak bazen ağlayarak, umursamamaya çalıştım sustum, her yolu denedim anlayacağın... hep haklısın dedi, değişeceğim, tecrübesizim bilmiyorum ilişki yaşamayı seninle öğreniyorum. buna da inandım... sonra ne oldu... sürekli bana ders veriyorsun demeye başladı. tek gayem huzurdu aslında kırgınlığımı dile getirmek... yaranamazsın yani bu tip insanlara. ilişki olayı bir beceri istemiyor bence sadece karakterle alakalı bir durum. saf sevgi varsa iki insan arasında isterse dünyanın en saf tecrübesiz kişileri olsunlar en büyük mutlulukları yaşarlar buna inanıyorum. bizim karşımızdaki adamlar maalesef sevginin kıymetini bilmeyenler, sevmenin ne olduğunu bilmeyenler böyleleri denk geldi hayat işte:) kendini suçlama onun yaptıkları için ve bu seni ilişkilere karşı önyargılı da yaklaştırmasın. sadece kendi değerimizi bilelim, kimsenin bize haksızlık yapmasına izin vermeyelim ve yaşadıklarımızı da hayat tecrübesi kabul edip daha sağlam adımlar atalım bundan sonra.

doğru söylüyorsun canım.. bu sözlere daha ne diyebilirim ki tamamen anlatmışsın..
Allah sizlerden razı olsun destekçim oluyorsunuz..

''BİTTİ'' dediğin anda , yeniden başlarmış insan... Başka yerde,başka şekilde, başka hayatlarla... Mutsuz ,tedirgin ama "YENİDEN".. ve bitti dediğinde durduğunu zannettiğin herşey; yeniden yepyeni güzellikler için çarpmaya devam edermiş... Yani nefes alıyorsa insan ; UMUT var demekmiş..

hoşuma gitti paylaşmak istedim:))

çok güzelll

bende şu an arkadaş vasıtasıyla tanıştığım biriyle konuşuyorum
ama o içimdeki gene aynı şeyler olacak korkusu gitmiyor hiç
şu an acele etmiyorum sadece sohbet ediyoruz iyi geliyor bana

=)))
Her bitis, yeni bir baslangictir.

bende şu an arkadaş vasıtasıyla tanıştığım biriyle konuşuyorum
ama o içimdeki gene aynı şeyler olacak korkusu gitmiyor hiç
şu an acele etmiyorum sadece sohbet ediyoruz iyi geliyor bana

Kendini hic birsey icin zorlama. Ne kadari sana normal geliyorsa o kadar konus onunla. kendini iyi hissetmen onemli (=

yok zorlamıyorum cnm ama aynı acıları yaşamaktan
gene sevilmemekten korkuyorum
nasıl davranacağını bilemiyorum o yüzden

boyle dusunme.. sevilmeyecegini dusunursen sevilmezsin. oncelikle kendini sev. "ben sevgiyi hak eden bi kadinim" diye dusun. kendin ol ve nasil istyiyorsan oyle konus.kendini sevdirmek icin yapmayacagin seyleri yapip, kendin olmaktan cikma. birak seni seven seni oldugun igbi sevsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…