- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.961
facebook şifresi miydi bu? şu facebook bir çökse de hepimiz kurtulsak
cekim yasasina inansam mi
ya soyle biseykonuyla alakasiz ama dun mesela derste hoca 4 kisiyi secip soru soracakti. Dedim ki "kesinn beni de sececek!" bi korku fln boyle cunku pek bilmiyordum konuyu. 3 kisiye sordu. 3. kisi benim vercegim yaniti verdi iyicene sinir oldum. ve bilin bakim 4. kisi kim? BEN!!!
ay korktugun basina gelir diye bosuna soylememisler
Haklısın canım nereye kadar böyle devam edicek. Güven olmadan hiç bişey olmuyor bir ileri bir geri..
..........................
canım burcun ne seniğn böyle şeyler benim de çok başıma geliyorr... tam gözümü kaçırkekn oh bitti derken tak sıradaki kurban ben oluyorumm:)))
bir ara şuna inanıyordum; biz o negatif düşünceyi çektiğimiz için başımıza gelmiyor, başımıza geleceklere dair önsel bir bilgiye sahip olabiliyoruz:44: düşüncenin olacakları değiştirme gücü olmasa da ileri dönük sezgisel bilgiye ulaşabiliyoruz. sen konuyu bilmiyorsun ve seçileceğini de hissediyorsun nitekim seçilen sen oluyorsun. korktun da başına mı geldi, yoksa başına geleceğini mi sezdin:44: hatta sınama şeklim de şuydu; ilk tanıştığımızda çok beyefendiydi benimki. kadınlarla ve internetle hiç alakası yokmuş gibi. ama ben ona sürekle iradem dışında nette her gördüğün kadına yazıyor musun derdim ki en son sorulacak insandı görünüş itibarıyla. ve sahiden benden önce yazıyormuş sadece hissetmişim:44: çekim yasası ise çok abartılıyor gibi geliyor bana. sürekli pozitif düşünce aşılanıp sanki o olay gerçekleşmiş gibi yaşa diyorlar ya mutsuzluk salgınının en fazla bu kesimde olduğunu gözlemliyorum çünkü hayat tümsekleriyle, çukurlarıyla var. sen yalnızca mutluluk beklediğinde hayal kırıklıkların da daha derin oluyor ve bu kez kendini suçluyorsun. yeterince pozitif düşünemedim diye!
evet face şifresi... artı diğer bütün şifreler hiçbirini vermiyor..
benım slk başksının peşine düşüyor mu bilmiyorum ama bir türlü benden de vazgeçemiyor.. hayır bittin dedim bırakmadı biz beceremedik anladım ben tükendim dedim sabahında onlarca kez aradı.. benle konusmazsan konusma tavrını cekemem senin dedi o zaman tamam ama ben kızım uzaktayım farklı olman gerekirdi bana karşı dedim birşey demedi sustu... bir şey deyince susuyorsa diyorum ki ben haklıyım ki söz bulamıyor gerizekiii...
sonra dün en son tamam dedim telefonu kapattım ne aradım ne sordum ha telefonu kapatırken de bekledik biraz sen kapat falan dedi son kapatış ya hani sesi falan bozuldu.. kapatınca dedim ki tamam bitti..daha ne demek gerekirdi ki... konuşmazsan konuşma tavrını cekemem dedi ben de sen gibi biriyle olamam dedim.. yok aramadı ama ben kendimi hazırlıyorum epeydir ayrılıga...
ee sabah ne mi oldu arkadaş cumartesi burda okul yok tatilim uyku modu yani.. ama adam sabahın köründe beni arıyor.. ne bir ne iki defalarca arıyor...
dayanamadım actım..
günaydın demek yok..nasılsın nerdesin napıyorsun falanfilan.. hani cam iki hafta da bir iyi yeterli o bile cok falan diyen adam varya ben icama geciyorum görüşelim!! dedi... he bunu dedi.. şaka gibi.. görüştük biraz sonra olaylar degişti ama adam bana nasihat etme tartışma olmasın falan diyor... sonra öpüyorbeni falan..en son bir şey istedi yok dedim ne mi dedi ee o zaman ben de yokum bitti cekemem tavırlarını falanyazık ettin benm sevgilim erkegine saygılı olmalı falan.. e sende kadına kadınlıgı hissettir dedim.. tamam o zaman bu son dedim sen bilirsin
kıvırdı sensiz yapamam falan...benle de olamıyor bensiz de olamıyor...
iligisiz tavbırları var ama onu unutmama da izin vermiyor.. ha bu arada artık üzülmek yerine bu duurmdan mutlu olmaya başladım da denilebilir...bu halde olması da bana güç verd sanırım.. bir türlü vazgeçmeiyor.. sabahında tekrar kosturuyor.. ama ben hazırlıyorum kendimi onsuzluğa şükürler olsun ki güçlüyümm şimdi çeksin gitsin sorun degil...şükür bugünüme...
şimdi kızlar peşinden koşturma süründürme meselesinden hiç anlamam ben bilmiyorum beceremiyorum..
ban bu konuda fikirler verir misiniz??? bir erkek nasıl süründürülür???
benden de cok isterdi vermezdim ama o ne zamqn istesem verirdi..
ama sorunlar varen isterdi vermezdim önce öbürlerini çözelim derdim dinlemez konu face e döner büyürdüü lanet gelmesin face kapatytım şükür
sen onsuz bir hayata mı başlamak istiyorsun yoksa blöf yapıp sadece onun sana daha ilgili davranmasını mı? insanların huyları pek değişmiyor, bir kez saygı yitirildiğinde ya da değer vermeyi bilmeyen bir erkeğe de istersen yıllarca mantıklı açıklamalar yap olması gerekenleri maddeler halinde izah et hiç kar etmez üzgünüm. hatta bu tavrın bir noktadan sonra onun nezdinde seni; ona sürekli ders veren biri haline getirip öfkelenmesine neden olur. en büyük hatamız ne biliyor musun; umutsuz vaka olan adamları adam etmeye çalışmak yerine adam olmuş birini bulmamak... biz öğretmen değiliz, psikolog da değiliz karşımızdakini sürekli değiştirmeye çalıştıkça, hatalarını anlayacakları umudu ile yeniden güzel şeyler yaşayabileceğimize inanç duydukça sadece kendimizi kandırıp vakit kaybediyoruz.
Canim bu adam dengesizin önde gideni,
ne diye aciyorsunki telefonlarini, canini sIkmaktan baska bisey yapmiyor :S
doğru söze ne denir ki.. vazgeçtim süründürmekten de bir şeylerin peşinden koşmaktan da.. bu mesaj bende soguk duş etkisi yaptı..
çok saf briiyim hemen kanıyorum bilmiyorum nedir ne degildir bu ama... hemn unutan bir tipim bundan kaybediyorum sanırım.. bunu başaramayan bir tipim..
dhaa fazla acı cekmek de istmeiyorum..
hayatımda biri de olmasın... ona cok emek verdm belki bu da vazgecirmiyor beni umutlanıorum ama onlardan da vazgeçtim..acı cekmek istiyorum acıyı cekeyim dinecek zaman kolay gelsn istiyorum
hepimiz aynı saflıkla başladığımız, umutlandığımız için zaten bu acıları yaşadık. kitaplar okuduk beraber, günlerce konuştum bazen bağırarak bazen ağlayarak, umursamamaya çalıştım sustum, her yolu denedim anlayacağın... hep haklısın dedi, değişeceğim, tecrübesizim bilmiyorum ilişki yaşamayı seninle öğreniyorum. buna da inandım... sonra ne oldu... sürekli bana ders veriyorsun demeye başladı. tek gayem huzurdu aslında kırgınlığımı dile getirmek... yaranamazsın yani bu tip insanlara. ilişki olayı bir beceri istemiyor bence sadece karakterle alakalı bir durum. saf sevgi varsa iki insan arasında isterse dünyanın en saf tecrübesiz kişileri olsunlar en büyük mutlulukları yaşarlar buna inanıyorum. bizim karşımızdaki adamlar maalesef sevginin kıymetini bilmeyenler, sevmenin ne olduğunu bilmeyenler böyleleri denk geldi hayat işte:) kendini suçlama onun yaptıkları için ve bu seni ilişkilere karşı önyargılı da yaklaştırmasın. sadece kendi değerimizi bilelim, kimsenin bize haksızlık yapmasına izin vermeyelim ve yaşadıklarımızı da hayat tecrübesi kabul edip daha sağlam adımlar atalım bundan sonra.
''BİTTİ'' dediğin anda , yeniden başlarmış insan... Başka yerde,başka şekilde, başka hayatlarla... Mutsuz ,tedirgin ama "YENİDEN".. ve bitti dediğinde durduğunu zannettiğin herşey; yeniden yepyeni güzellikler için çarpmaya devam edermiş... Yani nefes alıyorsa insan ; UMUT var demekmiş..
hoşuma gitti paylaşmak istedim:))
''BİTTİ'' dediğin anda , yeniden başlarmış insan... Başka yerde,başka şekilde, başka hayatlarla... Mutsuz ,tedirgin ama "YENİDEN".. ve bitti dediğinde durduğunu zannettiğin herşey; yeniden yepyeni güzellikler için çarpmaya devam edermiş... Yani nefes alıyorsa insan ; UMUT var demekmiş..
hoşuma gitti paylaşmak istedim:))
bende şu an arkadaş vasıtasıyla tanıştığım biriyle konuşuyorum
ama o içimdeki gene aynı şeyler olacak korkusu gitmiyor hiç
şu an acele etmiyorum sadece sohbet ediyoruz iyi geliyor bana
=)))
Her bitis, yeni bir baslangictir.
Kendini hic birsey icin zorlama. Ne kadari sana normal geliyorsa o kadar konus onunla. kendini iyi hissetmen onemli (=
yok zorlamıyorum cnm ama aynı acıları yaşamaktan
gene sevilmemekten korkuyorum
nasıl davranacağını bilemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?