- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #2.981
Offff..........
Offff..........
ne oldu cnmm :44:
bende şu an arkadaş vasıtasıyla tanıştığım biriyle konuşuyorum
ama o içimdeki gene aynı şeyler olacak korkusu gitmiyor hiç
şu an acele etmiyorum sadece sohbet ediyoruz iyi geliyor bana
aaa sen neden ağlıyosun
oturmus nerde en damar sarki var onlari bulup dinliyorum da..
bayiliyorum kendime iskence etmeye sanki.
Bana mesaj cekip hala sevdigini, ozledigini soylemisti. ama kafasi karisik. Hic birsey yapmadim. Ne bende seni ozluyorum dedim nede aklindaki sorulari cozmek istedim. Kendimi ondan yeni ve bu defa kendi istegimle ayrilmis gibi hissediyorum
sevildiğini özlendiğini duydun, daha ne işkence ediyosun ki kendine
o beni aradığında, kendini savunmaya başlayıp ben de içimi döktüğümde sanki onu terk etmiş gibi hissetmiştim ( adam özledim, seni seviyorum, görüşelim bile demedi üstelik)
sonra aramaları kesildi bu kez de yeniden terk edilmiş gibi oldum:44:
zaten bu hissi vermeye çalışıyorlar, suçluluk psikoloji
sagopa sen naptın canım barıştınız mı??
Ne tuhaf.. birbirimize akil verirken cok mantikli seyler soyluyoruzbu kadar mantikli insanlar oldugumuzdan mi korkup kaciyorlar acaba
ne oldu bilmiyorum canım ama duygusal şarkılar dinleme güçlüsün sen üzülme değerini kıymetini bilmeyenler üzülsün sen niye üzülüyosun ki ne kaybın oldu boşver toparlan şimdi hadi
haklisin canim benim cok sagol..
iyiyim simdi biraz daha. daha hareketli sarkilar dinliyorum
atlantis yine çok güzel şeyler söylemişsin
hele ki şu söylediğin, hesaplarımızın kapanmadığı konusu. evet kapanmadı ve o yüzden bu kadar depresifiz, huzurumuz yok. sürekli ah ediyoruz(ben aklıma geldikçe ediyorum), karşı tarafın pervasızlığı, sanki hiç yaşanmamışçasına yok sayılmamız bütün bunlar bizi daha da hırçın ve tükenik yapıyor. oysa huzurlu ve saygılı bir bitiş olsaydı bugün bu halde olmayacaktıkçok üzülüyorum düşününce. ayrılmak değil, bu şekilde yok sayılmak beni kahrediyor bunu yeni yeni anladım.
keyifsiz misin yine bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?