Buyrun...Terapi Grubumuz :))

"Gecmisimizi bugune tasidigimiz surece, bugun yeni bir gun olmuyor. Gecmisin yukunden kurtulamadigimizda, her sabah yeni bir gune degil, dune uyaniyoruz..."

bende şu an arkadaş vasıtasıyla tanıştığım biriyle konuşuyorum
ama o içimdeki gene aynı şeyler olacak korkusu gitmiyor hiç
şu an acele etmiyorum sadece sohbet ediyoruz iyi geliyor bana

sana iyi geliyorsa sohbeti boşver konuş sonrasını düşünme şimdilik, zaten birlikteliğin başlaması için aceleye de gerek yok bu konuşmalar esnasında onu sana karşı tavırlarını da iyice çözümlersin, gelecek görmezsen de kesersin irtibatını, nasılsa tecrübeliyiz artık. aynı hataları yapmayacağımızı umuyorum su akar yatağını bulur derler

atlantis yine çok güzel şeyler söylemişsin

hele ki şu söylediğin, hesaplarımızın kapanmadığı konusu. evet kapanmadı ve o yüzden bu kadar depresifiz, huzurumuz yok. sürekli ah ediyoruz(ben aklıma geldikçe ediyorum), karşı tarafın pervasızlığı, sanki hiç yaşanmamışçasına yok sayılmamız bütün bunlar bizi daha da hırçın ve tükenik yapıyor. oysa huzurlu ve saygılı bir bitiş olsaydı bugün bu halde olmayacaktık çok üzülüyorum düşününce. ayrılmak değil, bu şekilde yok sayılmak beni kahrediyor bunu yeni yeni anladım.

keyifsiz misin yine bugün

Ne tuhaf.. birbirimize akil verirken cok mantikli seyler soyluyoruz bu kadar mantikli insanlar oldugumuzdan mi korkup kaciyorlar acaba

Bana mesaj cekip hala sevdigini, ozledigini soylemisti. ama kafasi karisik. Hic birsey yapmadim. Ne bende seni ozluyorum dedim nede aklindaki sorulari cozmek istedim. Kendimi ondan yeni ve bu defa kendi istegimle ayrilmis gibi hissediyorum

o beni aradığında, kendini savunmaya başlayıp ben de içimi döktüğümde sanki onu terk etmiş gibi hissetmiştim ( adam özledim, seni seviyorum, görüşelim bile demedi üstelik)
sonra aramaları kesildi bu kez de yeniden terk edilmiş gibi oldum:44:
zaten bu hissi vermeye çalışıyorlar, suçluluk psikoloji

Son düzenleme:

sevildiğini özlendiğini duydun, daha ne işkence ediyosun ki kendine

O salagin duygularinin arkasinda durmayip hala korkaklik etmesine asabim bozuluyo

Asla kendimi suclamiyorum onun yuzunden. Zamaninda iliskinin bitmesine temel hazirladigim icin kendimi yeterince sucladim zaten. Ama adam olan sabreder, sahiplenir, alir karsisina konusur, gozu korkmaz. Kendimi suclamayi biraktim artik. Duygularima da surekli konsantre olmayacagim. Yeter be biktim! Artik olaylara yogunlasicam. Dun msj cekti, bugun cekmedi, bu kadar. "dun mesaj cekti, bugun cekmedi, acaba ne dusunuyo, ne hissediyo, aman Tanrim bende onu cok ozledim" falan yok artik bitti. Cok bunaldimmm.

Pismanliktan kivransinlar insallah atlantis.

Ne tuhaf.. birbirimize akil verirken cok mantikli seyler soyluyoruz bu kadar mantikli insanlar oldugumuzdan mi korkup kaciyorlar acaba

ne oldu bilmiyorum canım ama duygusal şarkılar dinleme güçlüsün sen üzülme değerini kıymetini bilmeyenler üzülsün sen niye üzülüyosun ki ne kaybın oldu boşver toparlan şimdi hadi

ne oldu bilmiyorum canım ama duygusal şarkılar dinleme güçlüsün sen üzülme değerini kıymetini bilmeyenler üzülsün sen niye üzülüyosun ki ne kaybın oldu boşver toparlan şimdi hadi

haklisin canim benim cok sagol..
iyiyim simdi biraz daha. daha hareketli sarkilar dinliyorum

Offf ya beni de arAsa da biseyler söylese nolur böyle kendi kendime düsünmekten yoruldum bbeni niye aramiyo rahatta biraktim iste daha ne kadar bu eziyet ya resmen eziyettt

haklisin canim benim cok sagol..
iyiyim simdi biraz daha. daha hareketli sarkilar dinliyorum

iyi canım dinlemekle kalma kalk oyna bana çok iyi geliyor oynamak çok düşününce insan çok üzülüyor tamamen bittiyse eğer onu hatırlayarak yada onu burada defalarca kötü anarak unutamazsın atlatamazsın bunu üzülme hakkında hayırlısı olsun aklına getirmemeye çalış duygusal şarkılardan uzak dur :)

keyif mi o da nesi şunu fark ettim evet seviyorum çok özlüyorum, hala aslında o adam olsaydı çok mutlu olurduk diyorum( bunu sadece ben diyorum çevremdeki herkes aksi görüşte) ama şu çok ağır geliyor: bahsettim ya benden önce çok kadınla yazışmış diye; düşün bak bu kadınların yüzünü görmüyor ve adam askere gidiyor dönüyor hepsine mesaj atıyor. kalbini çok kırdım, haksızlık ettim sana ama sebeplerim vardı beni dinlemelisin bence herşeyi yoluna sokabiliriz diye. ya da bir kadın buna umut verip terk edip birini buluyor, sonra bu da elveda diyor okadına( hepsini maillerde okudum) ama 3 ay sonra rüyamda seni gördüm diye yine kıza yanaşıp aynı hafta görüşme teklif ediyor! black bazı erkekler vardır yaşar, bitirir ve bir çizgi çeker geçmişine. bu 3 kez yazıştığı kadınları bile yıllarca unutmuyor ya da o kadınlar bunu facebooktan silince ( arkadaş hepsine bir de beni neden sildin diye hesap sormuş, o dönem de tek derdi facebook) üstlerine gidiyor bir tek ben miyim onda hiçbir iz bırakmayan 1.5 yıllık varlığıma rağmen? tek gerçek ilişkisi ben olmama rağmen? sen olsan çıldırmaz mısın bu durumda

İyi akşamlar kk'nın güzelleri;sıcak bir duş aldım,şimdi kahvemi içiyorum.Elif_Zeynep'ten haberi olan var mı kızlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…