- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.001
Offf ya beni de arAsa da biseyler söylese nolur böyle kendi kendime düsünmekten yoruldum bbeni niye aramiyo rahatta biraktim iste daha ne kadar bu eziyet ya resmen eziyettt
canim surekli onu dusunmeyi birakk... eger aklinda cozemedigin biseyler varsa istersen sen onu ara ve konusmak istedigini soyle. ama boyle gecen gunduzun onu dusunmekle gecmesin. aslinda hic arama sorma daha iyi diye dusunuyordum ama insan arayip konusmadan hep bi ikilemde kaliyor. Acaba o da beni ozluyor mu? dusunuyor mu? vs vs.. ama arayip sonucun ayni oldugunu, onun halinden memnun oldugunu gordukce daha cabuk soguyo icin. yani benim icin oyle oldu.. ama tabi barismak icin arama. aklinda soru isaretleri varsa ve onlari gidermek istiyorsan konus derim. onun disinda birak dusunme bile.. ne kadar oldu ayrilali?
atlantis o kadar haklısın ki diyecek söz bulamıyorum. elin ne olduğu belirsiz sanal kadınlarını bu kadar kafasında yüceltiyor onlardan kopamıyor, ama sen onun hayatında gerçektin, tertemiz sevgi dolu bir gerçeklik. bilmiyorum, içinde ya çok büyük çelişkiler yaşıyor, ya da depresyondan çok daha ciddi ruhsal sorunları var. psikiyatirlerin bile farketmediği!!
belki moralin düzelir biraz, bak şöyle bir film vizyona girmiş: hayalimdeki aşk. konusunu alıntılıyorum:
Kusursuz eşi yaratmak mümkün olsaydı ve onu yanlışlıkla yaratsaydınız ne olurdu?Küçük Gün Işığım filminin yönetmen çiftinden aşk ve ilişkiler üzerine şirin, olanaksız, acı-tatlı, hayalle gerçeğin karıştığı film 2 kasımda vizyona girdi.
Calvin genç yaşında büyük başarı elde etmiş ama hızlı yükselen kariyerinde şimdi duraklama evresine giren bir yazardır, sanki ilhamı tutulmuştur. Bu durumla başa çıkmak içinse ilginç bir yol dener. Kendini yeni bir romansın içine sokmaya karar verir ve kendisini seveceğini düşündüğü bir dişi karakter yaratır, ve adını Ruby koyar. Fakat bir hafta sonra Ruby kanlı canlı salondaki kanepede oturuyordur. Calvin kelimelerinin nefes alan bir canlıya dönüştüğünü görünce ne yapacağını şaşırır…
ne güzel de mitam bize göre
izlicem
bu onsuz gideceğim ilk film
Küçük Gün Işığım'ı izlemiştim çok keyifli bir filmdi, yönetmeni aynıymış izlemek lazımdün yeni çıkarımlar yaptım:44:
Canım,çok teşekkür ederim...kizlar dün hic giremedim resmen sinir oldum.
nevcim, elifzeynep iyimis bu aralar cok yogunmus
Çok teşekkür ederim canım.Aramızda kesinlikle duygusal birşey yok ama ne zaman ağlasam,ya da o adamın yazışmalarını hatırlasam;garip bir şekilde bu çocukluk aşkımdan mesaj geliyor.Mesajlar duygusal içerikli değil.Genelde yediklerinin kalorisini soruyor ya da ödem atıcı çay tarifi istiyor ya da bi konuyla ilgili birşey soruyor ama işte yazıyor.Ona cevap veriyim derken de kafam dağılıyor.Aramızda duygusal birşey olacağını sanmıyorum,zaten 10 yıl önceki bir masum heyecandı ama neticede kafam dağılıyor işte.Ben Onda da birşey olduğunu düşünmüyorum,çünkü 4 gün oldu yazalı ve konuşmalarımız hep havadan sudan,ama iyi geldi Onun masumiyeti tanık olduğum o facia olaylardan sonra...selam kizlar
bi kac gundur giriyorum okuyup cikiyorum.
nev'cim senin icin gercekten mutlu oldum ben. suan gorustugun kisiyle biseyler olmasa bile seni iyi hissettirmesine cok sevindim.
hakkinda insallah hayirli olsun :))
beni soracak olursaniz, gayet iyiyim.onume bakiyorum.
dun falima baktirdim, biraz sure daha gececekmis. ama sonra rutbeli biri girecekmis hayatima
hayirdir bakalim bekleyip gorecegim. daha fazla gecmise bagli yasamak istemiyorum,
insallah hepimiz de arka arkaya, tez zamanlarda hayirli aska sevgiye kavusuruz
derslerim cok yogun, ayrildigimiz zamanlarda cok dersten kaldim. alttan onlari da aliyorum. bayagi sikntiliyim aslinda, okuldan bunaldim, su an bi iliskim olmasa daha iyi olur desem de
kalbim istiyor
Ben de birtek ben giremiyorum sanmıştım Black,demek bizimle alakalı değilmiş...atlantis gelmiş:119:
dün gece 12 ye kadar siteye girmeye çalıştım. çok asabım bozuldu:84:
bana da söyle çıkarımlarını. bugün keyfim yok
Ben de baya uğraştım gerçekten,dediğin gibi en başta yazsalardı keşke.Nasılım;ne iyiyim,ne kötüyüm diyemeyecek bir nokta sanırım.Anım anımı tutmuyor Black.Birkaç saat iyiysem,birkaç saat öylece bir noktaya dalıp gidiyorum.Bildiklerimle susarak yaşamaya çalışıyorum,bu yük çok ağır geliyor bana.Çok fena olunca hemen uyuyorum.Sen nasılsın?sonradan uyarı yazısı çıktı nev, bakım nedeniyle kapalı olduğuna dair. önceden o yazıyı koysalardı o kadar saat sinirimiz bozulmazdı
nasılsın :93:
Ben de haftasonları iyi hissetmiyorum Atlantis,bugünü genelde uyuyarak geçirdim ben de.benim de keyfim yok, halsizim de çokhafta sonu evde olduğumda daha kötü hissediyorum kendimi dün sitede bakım çalışması varmış yazı epey geç çıktı ama ben de bayağı denedim girmeyi.
hala çok yavaş açılıyor sayfalar, sanırım daha düzelmedi.
atlantis biz ne zaman iyi olcazbugün sabah uyandım aklımda o, dışardaydım aklımda o, dolmuştayken bile aklımda o. tek başıma dondurma yedim yerken ağlıycaktım
Yeni insanhesaplarımız kapanıncaevde olmak ya da dışarda olmak pek fark etmiyor, bazen sadece dışardayken çok doluyorum, gözyaşlarımı zor tutuyorum o zaman eve koşup ağlamak istiyorum ama duygu olarak hiç değişmiyor.
nev "yeni insan"lakonuşuyor musun hala, ilk günün şoku geçmiştir muhtemelen. ben uyuyamıyorum da sürekli rüyamda görüyorum, sonrası malum gözyaşları içinde uyanıyorum. tek dileğim uykuda bile ağlamanın ne demek olduğunu anlasın
Çok ağlayacaklar çok;buna inan,buna inanalım hepimiz.İlahi adaletten ümidimizi kesmezsek çok daha çabuk görürüz canım inan bana o günleri.Kıyamam gözyaşlarına,her bir damlanın ağırlığı ile boğulsun Allah'ın evi olan kalbe zulmedenler..ben uyuyamıyorum da sürekli rüyamda görüyorum, sonrası malum gözyaşları içinde uyanıyorum. tek dileğim uykuda bile ağlamanın ne demek olduğunu anlasın
Yeni insanKulakların çınlasın Hürrem Havadan sudan canım;diyetlerden,ödem attırıcı çaylardan.Az önce facede,o adamın,o adi adamın beraber olduğu evli kadının profiline girdim.Kadın nerdesin,pişmanım,seni sevdiğime pişmanım notlu yazılar paylaşmış.Ona son mesajımda,o çocuğun annesini bırak,sana vurulan damgayı o günahsız yavrunun da alnına vurma diye yalvarmıştım.Allahım inşallah bırakmıştır o evli kadını.Benim bilmeyi bile taşıyamadığım bu günahı,Onlar nasıl yaşıyorlar aklım almıyor
ayy sinir oldum. site ne kadar yavaş! yazdım cevabım gelmedi. nev, bu süreç başka türlü yaşanmıyor, bir iyi bir kötü bir iyi bir kötü, günler böyle geçecek. ama şu var ki bu kötü dönemin geçmesini hızlandıracak biri var şuan hayatında, o konuştuğun çocuk. aranızda duygusal bişeyler başlayabilir de, başlamayabilir de. bu önemli değil, önemli olan şuanda onun varlığı, sana iyi gelmesi.
bir de anlamadığım, bu çocuk sana neden hep kalori hesabı soruyo kisen bildiğim kadarıyla öğretmensin, diyetisyen değilsin ki
Bu hissi anlatmak çok güç Black.İnan bana;bana yapılanlar,sevdiğim adamı kaybetmek,beni hayatta tek seven olduğunu sandığım adamı kaybetmek,kokusunu evladın kokusu gibi özlediğim adamı kaybetmek,Onun yaşayan bir Firavun olduğu öğrenmek de değil acım,anlatması öyle güç ki.Benden bağımsız bir acı sanki bu.O çocuğun acısı,o evli kadının yürüdüğü uçurumun acısı,o facede karısının profiline -seni seviyorum bebeğim- yazan habersiz kocanın acısı,insanlığın ve kötülüğün sınırlarını ilk kez bu kadar net görmenin acısı,hatta bu adamın hızla yürüdüğü sonun acısı,anlatılır gibi değil.Bildiklerimi kaldıramıyorum...ayy sinir oldum. site ne kadar yavaş! yazdım cevabım gelmedi. nev, bu süreç başka türlü yaşanmıyor, bir iyi bir kötü bir iyi bir kötü, günler böyle geçecek. ama şu var ki bu kötü dönemin geçmesini hızlandıracak biri var şuan hayatında, o konuştuğun çocuk. aranızda duygusal bişeyler başlayabilir de, başlamayabilir de. bu önemli değil, önemli olan şuanda onun varlığı, sana iyi gelmesi.
bir de anlamadığım, bu çocuk sana neden hep kalori hesabı soruyo kisen bildiğim kadarıyla öğretmensin, diyetisyen değilsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?