- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.021
Kadının benden ve kurbanların birbirinden haberi yok canım.Hepsiyle aynı anda ama farklı noktalarda günaha batıyor.İşin en acısı da kadınların hepsi aşık.Benim o şifreyi kırmam ve herşeyi öğrenmem Allah'ın lütfu.Allah'ın ve kendinin dışında bütün günahlarını bilen yalnızca benim.Acaba bu ne hissettiriyor Ona çok merak ediyorum...nevbakma artık o kadının profiline. bak ne güzel ki sen kurtuldun bırak o da günahının bedeli ödesin sonra elbette toparlar kendini. senin acın sana yetmiyor mu ki bir de o kadını dert ediyorsun kendine kadın da sanırım hala yaptıklarına değil de adamın onunla görüşmemesine hayıflanıyor:44: yoksa facebooka girip bir de duygu yüklü mesajlar yazacak durumda olmazdı:44: sohbet konularınız çok güzel
site çok yavaşyavaştan alıyor işte sohbeti nev in o konuda bilgisi olduğunu anladıysa sohbeti kesmemek için oradan devam ediyor, maksat laf uzasın
Haklısın canım.Pisliklerinde boğulsunlar,deşifre olsunlar,tek duam bu...ayy nev allaşkına, bırak o kadını. tanımadığın elalemin kadınını dert gibi yüklendin. senin derdin sana yeter zaten, bir de ona buna üzülmeyi bırak. sen aslında facebokunu kapatırsan daha rahat edersin. yoksa hep bakacaksın böyle. hiç dahil olmadığın ama hayatındaki üç kuruşuluk bir insan dolayısıyla tanık olduğun hayatları bırak olduğu yerde kalsınlar. bu çirkinliklere şahit olmak zorunda değilsin..
Kadının benden ve kurbanların birbirinden haberi yok canım.Hepsiyle aynı anda ama farklı noktalarda günaha batıyor.İşin en acısı da kadınların hepsi aşık.Benim o şifreyi kırmam ve herşeyi öğrenmem Allah'ın lütfu.Allah'ın ve kendinin dışında bütün günahlarını bilen yalnızca benim.Acaba bu ne hissettiriyor Ona çok merak ediyorum...
bana da söyle çıkarımlarını. bugün keyfim yok
Haklısın canım,iyice atlatana kadar dondurucam sanırım...yok canım onu anladım diğerlerinin haberi yok da, evli ve çocuklu bir kadın hem aldatıyor hem de aldattığı kişiye göndermeler yapıyor facebook üzerinden eşi de ona sevgilerini sunuyor aynı platformda:44: kimseyi kınamamak lazım kimin başına ne gelecek elbette bilinmez ama insanda hiç mi vicdan olmaz o eşe karşı onu anlamıyorum. o yüzden o kadın yüzünden sen canını sıkma diyorum. elbette o da ettiğini bulacak. aslında facebooku kapasan kafan rahatlar, bir kaç gün sonra aklına bile gelmiyor oraya girmek kapattığında.
selam kızlar ben de katılabılırmıyım aranıza
konustum onunla, yuzyuze degil ama skype tan! soyledim yuzune sen soylesin boylesin. oh rahatladim. kustum icimde ne varsa
rahatlamana sevindim canım o ne dedi peki??konustum onunla, yuzyuze degil ama skype tan! soyledim yuzune sen soylesin boylesin. oh rahatladim. kustum icimde ne varsa
o ne dedi:26: sessiz kaldı deme, en sinir olduğum durumdur buiçin rahatladı mı, üstünden bir yük kalktı mı gerisi mühim değil:))))
rahatlamana sevindim canım o ne dedi peki??
Sessiz kalmadi kendini savundu. ama ben soylemek istedigim herrrrseyi soyledim. Asiridan da ote rahatladim. kafamda tek bir acaba bile kalmadi. bu is benim icin tamamen bitti. o kadar rahat ve ozgurum ki kanatlanip ucabilirim. ve cok mutluyum..
O kafasinda bir suru soru isaretiyle yasarken ben kanatlanip ucmak istiyorum.. cok iyiyim hemde cok (=
Oncelikle onunla konusma amacim suydu: bir daha seninle konusmak istemiyorum ne mesaj at, ne karsima cik. demekti. bu yuzden onunla konustum. ve bunlari one soyledim. kafasi o kadar karisikti ki adam gibi bisey soyleyemedi. onu boyle gordukce hayatimdan onu cikarmanin ne kadar dogru bi karar oldugunu daha cok anladim. Ama sormadan da edemedim "ayrilik karari seni hic uzmedimi, sanki herseyi cok iyi karsiliyormus gibi bi halin var" dedim. "hayir ayrilik beni tahmininden cok uzdu ve hala bazen kendime soruyorum dogru seyi mi yaptim diye" dedi. bunu soyleyince costum. elime firsati vermististi ve bende onun kafasini daha cok karistiracak seyler soyledim. ayrilik kararinin yanlis bi karar oldugunu, zamanla ayrilik icin hic bir iyi sebep bulamayacagini, ve kimseye bana hissettigi heycani duyamayacagini soyledim. ailemi, arkadaslarimi, aliskanliklarimi kaybetmekten korktum falan dedi. bende ona aciyan bi insan gibi konustum. ezdim buzdum. ozlemenin ve yalniz hissetmenin bi iliskiye baslamak icin yeterli sebepler olmadigini soyledi. bende ona "ben seninle bir iliskiye baslamak istemiyorum ki. senin kafan bu kadar karisikken seninle ben bir daha mutlu olamam. bir iliskide aradigim sey sevgiyse, ayni zamanda guven de ararim. sende bunu coktan kaybettim" dedim. ozurler diledi guvenimi sarstigi icin..
Belki ilerde arkadas olabiliriz boyle silip atmak istedigine emin misin dedi. Eminim dedim. Ben seninle arkadas kalabilirim ama senden emin degilim dedim!!!sen boyle yalnizken seninle arkadasca gorussem sen duygularina yenilirsin dedim yani hep ona onun duygulariyla cikistim kendimden bahsetmedim bile benim seni arkadas olarak gormem senin beni ark olarak gormenden cok daha kolay dedim..
ay cok mutluyum... simdi defolsun gitsin, pisliginde curusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?