Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Kadının benden ve kurbanların birbirinden haberi yok canım.Hepsiyle aynı anda ama farklı noktalarda günaha batıyor.İşin en acısı da kadınların hepsi aşık.Benim o şifreyi kırmam ve herşeyi öğrenmem Allah'ın lütfu.Allah'ın ve kendinin dışında bütün günahlarını bilen yalnızca benim.Acaba bu ne hissettiriyor Ona çok merak ediyorum...

ayy nev allaşkına, bırak o kadını. tanımadığın elalemin kadınını dert gibi yüklendin. senin derdin sana yeter zaten, bir de ona buna üzülmeyi bırak. sen aslında facebokunu kapatırsan daha rahat edersin. yoksa hep bakacaksın böyle. hiç dahil olmadığın ama hayatındaki üç kuruşuluk bir insan dolayısıyla tanık olduğun hayatları bırak olduğu yerde kalsınlar. bu çirkinliklere şahit olmak zorunda değilsin..

Haklısın canım.Pisliklerinde boğulsunlar,deşifre olsunlar,tek duam bu...

Selammm
Yahu kadinlarkulubusuz kalmak ne kadar kou biseymisss!! ay dun giremedim sinir oldum, insan hic olmazsa oncesinden bi haber verir bakim yapilcagini!!
iyisinizdir insallah...
ben iyiyim ama biraz buruk icim

yok canım onu anladım diğerlerinin haberi yok da, evli ve çocuklu bir kadın hem aldatıyor hem de aldattığı kişiye göndermeler yapıyor facebook üzerinden eşi de ona sevgilerini sunuyor aynı platformda:44: kimseyi kınamamak lazım kimin başına ne gelecek elbette bilinmez ama insanda hiç mi vicdan olmaz o eşe karşı onu anlamıyorum. o yüzden o kadın yüzünden sen canını sıkma diyorum. elbette o da ettiğini bulacak. aslında facebooku kapasan kafan rahatlar, bir kaç gün sonra aklına bile gelmiyor oraya girmek kapattığında.

bana da söyle çıkarımlarını. bugün keyfim yok

bağlantı sürekli gidiyordu şimdi düzeldi sanırım, çıkarımlarımı yazayım hani sana aramaması daha hayırlı diyordum ve aradıktan sonra dağıldım ya onun nedenini çözdüm kendi içimde:44: terk ettiğinde çok yoğun bir pişmanlık duydum kendimi suçladım. sonra arkamdan çevirdiklerini öğrendim ve aslında beni hiç sevmediğini, muhtemelen hayatında biri olduğunu ve bahane bulduğunu fark ettim. acıtsa da bir anlamda yükümden kurtardı beni çünkü olaylar benim iradem dışında gelişmişti ve yapabileceğim bir şey yoktu. arayınca ne oldu peki? "sen beni bağırttın ondan ayrıldık, bana güvenmedin boğdun öfkeyle hareket ettim" beni suçlayıcı söylemler yani anlayacağın. ister istemez yine suçluluk psikolojisine girdim. diğer boyutu hayatında kimse olmadığını aslında vicdanının da hiç rahat olmadığını( en son aradığında bunu söyledi), asla kadın istemediğini hayatında ve kendisinin de aslında benimle evlenmeyi çok istediğini ama bu sorunlardan ötürü olamadığını söyledi. başkası var diye umudu keserken onun da yalnız olduğunu ve sesindeki çaresizliği duyduğumda da yine acabalarım başladı. bekleyişimizin kökeninde sanırım suçluluk duyguları var, bu adamlar doğru düzgün ilişki bile bitirmeyi beceremiyorlar. hislerim bitti, heyecan arıyorum, özgür olmak istedim, arayışlarıma devam etmek istiyorum( belasını bulacak ya arayıp)dese o hesaplar da bence çoktan kapanırdı. ama istiyorlar ki bir şekilde bağ kopmasın biz de seven taraf olduğumuzdan umutsuzca onların oyununa geliyoruz. o kadar inanmak istiyoruz ki resmin bütününü görmek yerine söyledikleri bir cümlenin altında anlamlar aramaya, umutlar yeşertmeye çalışıyoruz.aslında her şey ne kadar basit ve düz değil mi? sevmediği için gidiyor... gidebiliyor çünkü... aylarca yüzümüzü görmüyorlar, biz türlü acılara gark olurken onlar gülüp eğleniyorlar. ne sevgisi Allah aşkına bu insanlar o kadar yüzeysel yaşıyor ki değil hisleri olduğu için bize dönmek bence onları ne kadar sevdiğimizi bile idrak edemiyorlar çünkü o boyutta bir sevgiyle hiç tanışmamışlar. eminim hala gözyaşı döktüğümü görse şaşırırdı beyimiz; bu kadar zaman geçti neden hala üzülüyorsun diye...

Haklısın canım,iyice atlatana kadar dondurucam sanırım...

selam kızlar nasılsınız..

bgün çok dalgın hissediyorum kendimi..mutlu olamıyorum gece de uyuyamadım erkenden uyandım uyksuuzum da uykumu da alamıyorum...
ders de çalışamıyorum hiç bir şey de düşünemiyorum...
sadece yoruldm çok yorgun hissediyorum psikolojik olarak kendimi...
kasvaetli bir havda dalgın bir halde akşam olmasını bekliyorum..ççok bunaldım sıkıldım....
gitmek istiyorum buralardan..
yalnızım çook yalnız hissediyorum ailem herkes tr de ben burda br başıma yabancı ülkedeyim.....
bunlar yetmezmiş gibi bir de bana yaşattıkalrı....
dayanamıyorum...........

36-Hangi erkekle evlenilmez?
Sorumsuz, evlilik olgunluğuna ulaşmamış, kişiliği oturmamış, ana kuzusu, kararsız, söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmayan yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş, kaba, sevgilisini kırmaktan ve incitmekten çekinmeyen, vaktini sevgiliyle değil arkadaşlarıyla geçiren, kötü alışkanlıkları olan ve bunları bırakmak için çaba göstermeyen erkeklerle evlenilmez.

55-Kadınlar aşk acısını daha mı çok hisseder?
daha derinden hisseder. Çünkü kadının tutkunu olduğu şey aslında erkeğin kendisi değil, onun kendisini sevme biçimi, daha da önemlisi aşkın kendisidir. Kadın aşıkken terk edildiğinde içinde biriktirdiği duyguları yönlendireceği kimse kalmadığı için bunu tek başına yaşamaya başlar. Bu durum da kadın da daha derin izler bırakır.

56-Erkeğin mi Kadının mı aşk acısı uzun sürer?
Erkeğin aşk acısı daha uzun sürer. Ama erkek bunu hissettirmemeye çalışır. Kadınlar acılarını ulu orta yaşayabilme imkanına sahiptir. Çünkü bu acayip karşılanmaz. Erkekse bunu dışarı atmaz içinde yaşar. Erkek acısını özgürce yaşayamadığı için süreç daha sancılı ve uzun olur.

68-Ben acı çekerken o günü gün ediyor. Neden?
Çünkü giden kendisi için gider. Giderken seni düşünmez. Kendisi için sorunlu olan bu ilişkiden kurtulduğu için seviniyordur. Bir başka olasılık daha var. Bazı insanlar çektiği acıyı eğlenerek dışarı vurur. Bu da unutmayın başka bir yoldur.

72-Önce kavgayı o çıkarıp ayrılıyor, sonra pişman olup dönüyor. Nereye kadar sürecek?
İlişkide bir problem var. Sevgilin ayrılmak istiyorsa, hatta ayrılmayı gerçekleştirmek için sudan sebeplerle kavga çıkartıyor. Ama kendisinden çok da emin olmadığı için ve belki de alışkanlıkları yüzünden geri dönüyor. Bu böyle fazla sürmeyecek. Çünkü ayrılığı çocuk oyuncağı haline getiriyorsunuz ve ‘’Ayrılıyorum’’ demenin hiçbir değeri kalmıyor.
73-Kavga ettiğimizde sürekli kabalaşıyor. Bunu engellemenin yolu var?
Evet, var. Ayrılmak… Sana kaba davranıyorsa, senin kırılmanı, incinmeni, üzülmeni önemsemiyor demektir. Değer vermiyor demektir. Bu kabalığı devam ettiği sürece saba aynı şekilde davranmaya devam edecektir.
79-Terk eden kendisiydi ama şimdi beni suçluyor. Ne yapmalıyım?
Vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. Suçu senin üzerine atarak bu işteki sorumluluğundan sıyrılmak istiyor. Hiçbir şekilde buna izin vermemelisin. İzin verdiğin takdirde seni inandıracak ve bir süre sonra sen de kendini suçlamaya başlayacaksın.

86-Erkek arkadaşım çok dengesiz. Bir günü, bir gününü tutmuyor.Hep böyle mi gidecek?
Bu bir kişilik özelliği olabilir. Henüz olgunluğa erişmemiş bir erkekten söz ediyorsun. Dengesizliği yaratan çok fazla etken olabilir. Bu etkenlerden biri sen de olabilirsin. Değişip değişmeyeceği konusunda net bir şey söyleyemem. Ama dengesiz insanların zaman zaman düzelse bile yeniden eskisi gibi davrandıkları sıklıkla görülmektedir.
87-Sevgilim çok sorumsuz. Evlenince değişir mi?
Değişmez. Türkiye’de ‘’Eşimin sorumsuz davranışları yüzünden boşandım’’ diyen kadınlara, ‘’Peki evlenmeden önce eşinizin böyle olduğunu biliyor muydunuz?’’ diye soruldu. Kadınların büyük çoğunluğu, ‘’Biliyordum ama evlenince değişir sandım’’ yanıtını verdi. Boşandıktan sonra, demek ki, değişmemiş.

94-Sevgilim özel günleri ya unutuyor ya da geçiştiriyor. Bana değer vermiyor mu?
Ne yazık ki vermiyor. İlişkilerde sevgililer birbirini önemsediği kadar birbirlerinin önemsediği şeyleri de önemser. Bir başka deyişle, doğum günü, yıldönümü gibi özel günler sevgililer tarafından mutlaka özel bir şekilde kutlanmalıdır. Kutlanmıyorsa sorun var demektir.

(alıntı)

gececek sen böyle yazınca aklıma geldi evlilik arefesinde kaygılarım da çoğalmışken araştırma yapıyordum uzmanların görüşlerine dair tesadüfen bir yazıyla karşılaşmıştım da kara kara düşünmüştüm sonra zor da olsa buldum o yazıyı okuyun kızlar çok iyi gelecek. bu arada benimkine "1 yıl kuralı" hariç hiçbir madde uymuyordu. :44:gözüm ne kadar karaymış

buyrun burada:))

konustum onunla, yuzyuze degil ama skype tan! soyledim yuzune sen soylesin boylesin. oh rahatladim. kustum icimde ne varsa

o ne dedi:26: sessiz kaldı deme, en sinir olduğum durumdur bu için rahatladı mı, üstünden bir yük kalktı mı gerisi mühim değil:))))

Sessiz kalmadi kendini savundu. ama ben soylemek istedigim herrrrseyi soyledim. Asiridan da ote rahatladim. kafamda tek bir acaba bile kalmadi. bu is benim icin tamamen bitti. o kadar rahat ve ozgurum ki kanatlanip ucabilirim. ve cok mutluyum..
O kafasinda bir suru soru isaretiyle yasarken ben kanatlanip ucmak istiyorum.. cok iyiyim hemde cok (=

rahatlamana sevindim canım o ne dedi peki??

Oncelikle onunla konusma amacim suydu: bir daha seninle konusmak istemiyorum ne mesaj at, ne karsima cik. demekti. bu yuzden onunla konustum. ve bunlari one soyledim. kafasi o kadar karisikti ki adam gibi bisey soyleyemedi. onu boyle gordukce hayatimdan onu cikarmanin ne kadar dogru bi karar oldugunu daha cok anladim. Ama sormadan da edemedim "ayrilik karari seni hic uzmedimi, sanki herseyi cok iyi karsiliyormus gibi bi halin var" dedim. "hayir ayrilik beni tahmininden cok uzdu ve hala bazen kendime soruyorum dogru seyi mi yaptim diye" dedi. bunu soyleyince costum. elime firsati vermististi ve bende onun kafasini daha cok karistiracak seyler soyledim. ayrilik kararinin yanlis bi karar oldugunu, zamanla ayrilik icin hic bir iyi sebep bulamayacagini, ve kimseye bana hissettigi heycani duyamayacagini soyledim. ailemi, arkadaslarimi, aliskanliklarimi kaybetmekten korktum falan dedi. bende ona aciyan bi insan gibi konustum. ezdim buzdum. ozlemenin ve yalniz hissetmenin bi iliskiye baslamak icin yeterli sebepler olmadigini soyledi. bende ona "ben seninle bir iliskiye baslamak istemiyorum ki. senin kafan bu kadar karisikken seninle ben bir daha mutlu olamam. bir iliskide aradigim sey sevgiyse, ayni zamanda guven de ararim. sende bunu coktan kaybettim" dedim. ozurler diledi guvenimi sarstigi icin..

Belki ilerde arkadas olabiliriz boyle silip atmak istedigine emin misin dedi. Eminim dedim. Ben seninle arkadas kalabilirim ama senden emin degilim dedim!!! sen boyle yalnizken seninle arkadasca gorussem sen duygularina yenilirsin dedim yani hep ona onun duygulariyla cikistim kendimden bahsetmedim bile benim seni arkadas olarak gormem senin beni ark olarak gormenden cok daha kolay dedim..

ay cok mutluyum... simdi defolsun gitsin, pisliginde curusun

harikasınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…