Buyrun...Terapi Grubumuz :))

ohhhhh ağzına sağlık çok iyi yapmışsın bu erkeklere haddinden fazla değer veriyoruz biz

çok doğru yerlere değindin yine

tomvejerryyyyy çok sevindim, aslında beklediğin tam olarak bu konuşmayı yapmaktı, hesabın kapandı artık. acabalarla, soru işaretleri ile uğraşmayacaksın. :13: özellikle karşısında böyle güçlü ve kendinden emin birini görmek onun kafasını iyice karıştırmıştır. artık yeni aşklara, yeni bir hayata yelken açabilirsin

evetttt insallah !! hepimize!! Allah im sizlere de nasip etsin boyle rahatlamayi! herseyi konusup aklimda tek bir acaba bile kalmamasi o kadar guzel bir hismis ki yeniden dogmus gibiyim. ustumden o olu topragi kalkmis gibi. insallah karsima kendinden emin, ne istedigini bilen bir adam cikar.
Atlantis neen bilmiyorum ama cok mutluyum ya. zaten bu iliski kafamda bitmisti. Ama geldi kendini hatirlatti ve bana acabalar verdi. Ama kimsenin oyununa gelmedim! beni oyalamasina izin vermedim. herseyi konustum. ne zamanla degerimi anlar diye hayiflanicam, ne baska bisey icin artik sadece kendim icin yasayacagim.
cok mutluyum. Allah ima sukurler olsun!
darisi basiniza

tomvejerry sevindim senin adına.. konuşmadan biten ilişkilerde genelde "keşke" ler kalıyor akılda şimdi daha netsindir.. :) bundan sonrası daha kolay geçer senin için umarım..

tomvejerry sevindim senin adına.. konuşmadan biten ilişkilerde genelde "keşke" ler kalıyor akılda şimdi daha netsindir.. :) bundan sonrası daha kolay geçer senin için umarım..

bundan sonrasi daha kolay gececek.. "daha kolay" o da neymis ya artik o yok. bitti tamamen bitti. anlik olduguna inanmiyorum bu hissimin cunku burdaki arkadaslar bilirler o bana mesaj atana dek benim icin iliski zaten bitmisti. mesaj sonrasi bi bocaladim, ama simdi eskisinden de iyiyim. acaip guclu hissediyorum kendimi.
iliskimizi o bitirince zavalli konumuna dusmus gibiydim. barismaya falan calismistim. o da bana bugun ikinci defa mesaj atinca skype a cagirdim :d zannetti ki barismak isteyecegim :d ki ben ona sonsuza dek kaybol hayatimdan dedim tersine hahaha

ay cok mutluyum... simdi defolsun gitsin, pisliginde curusun

ben varyaaa şimdi ben bile çok sevindim ohh be senin mutlu olmana çok sevindim hadi gözün aydın canım benim darısı bizlerin başına
oh ben de tıpkı böyle bir şeyler yaşamak istiyorum bana da göstersin rabbim bugünleri inş. göreyim
çok sevindim senin adına çoookkkk

insallah canim benimm cok sagol

hımm o zaman "daha iyi"..

sevgili jeryy, bundan sonraki hayatında yeni bir sayfa ve güzel başlangıçlar diliyorum sana..

darısı bize atlantis

atlantissss!!!! harikasınnn sen bayıldım buna ne kadar doğru şeyler yazmışsın ne kadar doğru!!! süpersin!! teşekkürler ki bizde oıkuduk ve çok doğru şeyler tam üstüne başmışsın harikasınn

atlantis şimdi okudum o yolladığın yazıyı. en az bir yıl kuralı hariç hiçbiri uymuyor

dürüstlük kısmını okurken içim cız etti

kısa ve çok güzel özetlenmiş bir yazıydı. hele ki son satırlar..paylaştığın için teşekkürler

Son düzenleme:

tecrübe işte maalesef, gececek, böyle tecrübe olmasa iyiydi ama inşallah bu farkındalıkla duygularımız da mantığımız karşısında yenik düşer artık

benim her maddede içim cız etti işin kötüsü daha önce de okumuş ama akıllanmamıştım 1 yıl kuralı bile tam işlemiyor bende aslında; zira geçen yıl da ayrılık yaşamıştık

benim de özellikle şu sağlam bir kale gibi olmalı erkek, haksız dahi olsanız sizi savunmalı kısmı çok canımı acıtmıştı. ona kimi zaman bunu anlatıyordum, kendi içimizde sorunlarımız dahi olsa başkalarına karşı birbirimizi savunmanın ilişkiye sahip çıkmak için gerekli olduğunu ya da en azından anlamaya çalışmanın. "tabi hayatım, ben de öyle düşünüyorum" diyen adam haklı olduğum durumlarda bile bana başkalarını müdafaa ederdi

iyi geceler kızlar benimki mesaj atmış saat 00.00 da, upuzun bişeler yazmış.. bugün benim doğum günüm o yüzden.. mesajın sonuna da şifresini yazmış "bu sana doğum günü hediyem olsun" demiş..
yanına da not düşmüş oda şöyle:" ama listemden kimseyi silmek ya da kimseyle sohbet etmek yok" ve "bana bir daha şifremi değiştirme" demiş..

öncelikle çok ama çok mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun. şaşırtıcı bir başlangıç olmuş yeni yaşına:26: hemen başladın mı facebook arkadaş listesi taramasına ne hissediyorsun?

öncelikle çok ama çok mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun. şaşırtıcı bir başlangıç olmuş yeni yaşına:26: hemen başladın mı facebook arkadaş listesi taramasına ne hissediyorsun?

çokkk teşekkür ederim
hayır girmedim face ine atlantis girmicemde.. değeri kalmadı çünkü onada söyledim.. "ben istediğimde hatta ben istemeden gelmeliydi o şifre.. artık ne önemi var? hiç" dedim.. ben bikaç gündür boşvermiştim kendisini zaten, şimdide bişey hissetmiyorum umrumda bile değil.. zaten hayatıma kattığı bişey yok birde beni üzmesine izin vermicem (üstelik doğum günümde)..

böyle düşünebilmene, yeni yaşında bu kadar net olabilmene çok sevindim. çok şaşırtıcı olmuştur onun için de bu tepki. umarım her şey gönlünce olur. hak ettiğin ilişkileri yaşarsın bundan sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…