- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.241
Üzgün üzgün okuyordum,son cümlenle kopardın beniondan hic haber aldin mi? yani baskalari onunla ilgili birsey soyledimi? Belki basina bi is gelmistir?? eskiden benimde basima boyle bisey basima gelmisti. konustugum biri bi anda arayip sormayi kesmisti, mesajlara cevapta gelmiyordu. yok olmustu ortaliktan. sonra ailesini aradim dayanamayip 4-5 gun sonra falan. meger kavga etmis hapse girmis salak...
Üzgün üzgün okuyordum,son cümlenle kopardın beni
ondan hic haber aldin mi? yani baskalari onunla ilgili birsey soyledimi? Belki basina bi is gelmistir?? eskiden benimde basima boyle bisey basima gelmisti. konustugum biri bi anda arayip sormayi kesmisti, mesajlara cevapta gelmiyordu. yok olmustu ortaliktan. sonra ailesini aradim dayanamayip 4-5 gun sonra falan. meger kavga etmis hapse girmis salak...
Şükürler olsun daha iyiyim canım benim.Yaralıyım,bunu inkar ederek kendimi daha çok yaralamıyorum.Yaralarımla yaşıyor ama iyileşeceğine duyduğum sonsuz inançla hergün daha iyiye gidiyorum.Nevcim iyimisin canim ??
Şükürler olsun daha iyiyim canım benim.Yaralıyım,bunu inkar ederek kendimi daha çok yaralamıyorum.Yaralarımla yaşıyor ama iyileşeceğine duyduğum sonsuz inançla hergün daha iyiye gidiyorum.
Şükürler olsun daha iyiyim canım benim.Yaralıyım,bunu inkar ederek kendimi daha çok yaralamıyorum.Yaralarımla yaşıyor ama iyileşeceğine duyduğum sonsuz inançla hergün daha iyiye gidiyorum.
kızlar benimki mesaj atmış "seni çok seviyorum be" diye
kızlar benimki mesaj atmış "seni çok seviyorum be" diye
sasirmadim belliydi zaten, kir kir sonrada özür dile,
bunlarin bildigi tek sey bu galiba
seninki çok alem anzerkusura bakma gülüyorum ama adam film tadında yaşıyor ilişkiyi. "be" kısmı özellikle pek şirin sen ne dedin cevap yazdın mı?
bende önemsemedim zaten.. karşılık alamayınca yok ölsem keşke yok olsam keşke demeye başladı..
nerde bizde o sans, diyecende olmiyacak iste
bilemem orasını dedim bozuldu :) bende o mesajlarının üstüne seviyosun madem şifreni ver bakalım dedim verdim ağzımın payını aldım vs vs dedi.. bende sustum.. valla sıkıldım keşke gerçekten hiç mesaj atmasa bana ya..
Canim birkacgün hic mesaj atmamani, telefonlarini acmamani öneriyorum,
2-3 gün söyle biraz dinlenseniz,
konustukca sacmaliyor sanki,
sifresini hala gizlemesi hic hos degil, yok verdim agzimin payini aldim falan filan, zaten yapmak istedigiyde buydu, seni önce biktirmak, sonrada tekrar sifreyi degistirip, sana bunu söylemek, agzimin payini aldim gibisine.
bence biraz uzak kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?