Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Üzgün üzgün okuyordum,son cümlenle kopardın beni

Hayır hiç haber alamadım. Facebooka giriyor ara sıra, başına bir şey gelmediğine eminim. Orada da fazla bir aktivitesi yok bu aralar. Sanki canı sıkkın gibi, son zamanlarda işle ve ailesiyle ilgili sıkıntıları vardı. Ama hiçbiri benimle konuşmamasına sebep olamaz. Ya benden sıkıldı ve bıraktı ya başkasını buldu ya da bana tavır yapıyor bilmediğim bir sebepten. İnsan bir sebepten ayrılır ama o sebebi bulamıyorum. Ayrılıp ayrılmadığını bile bilmiyorum.
Geçmişte ciddi bir ilişkimin olmadığı ve serserinin teki olduğunu düşündüğüm biri bile bana ayrılmak istediğini söyleyerek ayrılmıştı. O bu şekilde davransaydı anlardım ama bu insandan hiç beklemiyordum. Bana çok bağlıydı, çok seviyordu. Bunu yapan birinden ne köy olur ne kasaba ama kalbime söz geçiremiyorum. Yüzlerce kez arasam, hakaret etsem yeridir ama elim kolum bağlı oturmaktan başka bir şey gelmiyor elimden. İyi kötü bir haberini alsam belki unuturum ama bu belirsizliğe katlanmak çok zor.

Şükürler olsun daha iyiyim canım benim.Yaralıyım,bunu inkar ederek kendimi daha çok yaralamıyorum.Yaralarımla yaşıyor ama iyileşeceğine duyduğum sonsuz inançla hergün daha iyiye gidiyorum.

Yaralarımızı sevip yolumuza devam edeceğiz Ta ki yara bandımızı buluncaya kadar...

Şükürler olsun daha iyiyim canım benim.Yaralıyım,bunu inkar ederek kendimi daha çok yaralamıyorum.Yaralarımla yaşıyor ama iyileşeceğine duyduğum sonsuz inançla hergün daha iyiye gidiyorum.

daha iyi olacaksin canim

kızlar benimki mesaj atmış "seni çok seviyorum be" diye

sasirmadim belliydi zaten, kir kir sonrada özür dile,
bunlarin bildigi tek sey bu galiba

Canim birkacgün hic mesaj atmamani, telefonlarini acmamani öneriyorum,
2-3 gün söyle biraz dinlenseniz,
konustukca sacmaliyor sanki,
sifresini hala gizlemesi hic hos degil, yok verdim agzimin payini aldim falan filan, zaten yapmak istedigiyde buydu, seni önce biktirmak, sonrada tekrar sifreyi degistirip, sana bunu söylemek, agzimin payini aldim gibisine.
bence biraz uzak kal

bende aynısını düşündüm canım.. çok yorduk birbirimizi.. devam eder miyiz bilmiyorum ama dinlenmek şart..

Geceler sIkIntI gündüzler sIkIntI hayat sIkIntI... Iskambil falimda ve tarot falimda yeni bi teklifle ve büyük bi sevgiyle dönecegi cikti fala inanma falsiz kalma seklinde hareket ediyorum off umutluyum ama umutsuzum korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…