Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bana her fal bakan ayri bisey soyluyo. yazin gittigim bi falci sevgilimden ayrilcagimizi soylemisti ayrildik. Pislik falci bir de ask hayatimda mutlulugu bulamayacagimi soylemisti. insallah o tutmaz!!

digerleri ohoo... bi kac seneye kadar evlenirmisim ben.
tabi caniimmmm

kızlar merhabaaa!!! nasılsınız bakalım burda henüz akşam ama türkiye de gecce 02.:Sah saati bile özledim..
neyse bugün benim öksss aradı yine.mail attı gün içinde yaptıklarını (slk artık geçti zamanında yapmalıydı maloşşşş)

neyseeemmm şunu farkettim mutlu oldukça mutlu olacagıma inandıkça rabbim mtulu olmamı sağlıyor...
dün oturup agladım akabinde arkadaşım destek oldu bugün yine bir el omzuma dokundu..
o da benm gibi yurt dışına gelecek biri bugün defalarca aradı beni..
yarın işe gitmesi gerekiyor sabah erkenden ama defalarca aradı uyumadı..
ben nerdeyim ne zaman eve gelirim falan diye soruyor..
gecenin 12 si oldu 1 oldu hala uyumadı beni aramaları devam etti..
evet biri beni merak ediyor biri beni arıyor biri beni kendi isteği ile arıyor..
biri benimle on dakikadan fazla konuşmayı seviyor bu onu sıkmıyor...
biri agladıgımı hissedip sorunuma ortak olmak istiyor..
biri burda korktugumda bana destek olacağını söylüyor..
bunları yapan sevgilim olmalı idi ama sevgilim degil arkadaşım bana bugün böyle davranan.. ama o naptı bunların tamtersini yaptı..
bugün inandım yeniden şuna rabbim acımı dindirince karşıma çok daha güzel çok daha saglam insanların çıkması zor degil..
imkansız degil onu unutup mutlu olmak zor degil..aşk olmasa da mutlu olabilecegime inandırdı bugün beni şükürler olsun...

ve bilin bakalım ne oldu!!!!!! girdiğim 3 sınavın üçünden de Allahın izniyle 90-95 alıyorum şükürler olsun rabbim sana!!

veee acıya aldanıp oturup aglamayı devam ettirmek yerine dersime odaklanıp mutlu olmayı seçen bana iki kere üç kere aferin aferin kız sana maş. böyle devammmmm!!

fala inanmam, falcıya da gitmem pek de yeni ayrıldığımızda o acıyla arkadaş da vesile oldu biz de çaldık bir cafede falcının kapısını=)) fincanı henüz açarken ilk söylediği şuydu: Aman Allahım birini Allah'a havale etmişsin çok gözyaşı döküyorsun ama bu adam sahtekarın önde gideni, kimseyi sevemez bu, kendinden başka, kendine tapıyor resmen, arkadaşlarından başka bir şey de düşündüğü yok( arkadaş delisiydi kendisi çoğu kavgamız bu yüzden çıkardı), kendini haklı görüyor ve arkandan çok büyük laflar ediyor! şok geçirdim haliyle genelde buradaki falcıların cümleleri bellidir, seni çok seviyor ama sen şımartmışsın dönecek bekle merak etme vs. bende bir tek çizgisini bozdu geleceğe dair öngörüleri tutmadı tabi. yoksa ekim ayında içip içip kapıma geliyordu ama nerde

dönse bile ne olur kızım onu affetme, onda öyle bir çene var ki herkesi kandırır ama asla o dengesiz düzelmez diye bir de akıl vermişti teyze sağolsun

Son düzenleme:

tebrik ederim gececek çok sevindim sınavlarının iyi geçmesine, onu hayatından çıkarma kararının meyvelerini toplamaya başlıyorsun bile, hayatın şimdiden güzelleşiyor ne mutlu sana ve darısı başımıza insanın kendini değerli hissetmesi, biri tarafından merak edilmek çok özel hisler, ne kadar kendimize yeteriz desek de bunu başaradabilsek yine de ihtiyacımız oluyor başkalarına da, içimizdeki boşluk ancak öyle doluyor. umarım yakın zamanda doğru insan da karşına çıkar.

belki de icip icip kapina gelmek yerine, icip icip bos mesaj atiyo atlantiss ((=

belki de icip icip kapina gelmek yerine, icip icip bos mesaj atiyo atlantiss ((=

çok mantıklı söylediğin:44: gerçi içkiye çok karşıydı ama o kadar yalan var ki içiyor bile olabilir:44: hatta bazen acısı öyle derinlere işliyor ki "A" diye mesaj gönderiyor, nara atıyor belki de kendi çapında:44:

kadın bir de çok büyük acılar çektiğini söyledi, geçenlerde facebook hata veriyordu belki de kastettiği oraya giremediği günlerde çektiği acıdır:44:

ahahah

A diye mesaj atarken nara atiyor dedin ya koptumm Su moral bozuklugunda bile gulduruyorsun sen cok yasa

Erkeklerin kafasina sonradan dank ediyor ama. Bu aralar aci cekip seni dusunuyor olabilir. Ama mesela bazen insan cok dogru bi karar verdigini dusunuyor ayrilarak, ve sonradan ozlesen bile mesaj atmak istemiyorsun yine hersey eskiye donmesin diye. Ayrilik fikrinden pisman olursa belki geri dondurme amacli mesaj atarlar ama hangisi cok pisman olup, tekrar bi iliski yasamaya yeltenecek kadar cesur ve kararli olabilirler ki? bunlar zaten zamaninda kacip gitmis insanlar

dün mailler attı bugün mailler attı..
aradı face de görüştük az dondu bilgisayarı dsonra deiki görüşmicem senle burdan camla
işte iken ki işi dada oturmak..
burdan örüşmicem senle dedi
istemiyorum dedi
yine kavga ettik..
bana o kadar agır geldki
bugün dört sınavım var
hazır da degilim gitti aklım
hıçkıra hıçkıra aglıyorum şuan...
lanet olsun.
bunu da dedim işte lanet olsun.
Allahım acısını cıkarsın bunun o içi,ni parçalasın yaksın bana bu yaptıkları..
bu lafları bu sötledikleri o kadar kırdı ki o kadar acıttı ki...
yıkıldım tek kelime ile yeniden yıkıldım..
dersim var sınavım var napcam...
kafam yok..
off hıçkırıklara boguldum şuan

canim sen niye hala konusuyorsunki onla ?
Bitmedimiydi o is ?
Onla konusmaya devam ettikce kendine yeni bir hayat kuramasin,
engelle bütün yollari, numaranida degistir, zira sürekli rahatsiz ediyormus,
ondan sana hayir yok bunu sende cok iyi biliyorsun !
Biraz iradeli olun lütfen kizlar ya

canim merhaba cok tesekkur ederim cok sagil.. yola onsuz ve su elimdeki imkanlarla devam etmek istiyorum ins.
bitti ama hala devam etti iletisim bu da zararla sonuclandi.. ben eriyorum hemen o yuzden acimasizliksa bu acimasiz olmayi seciyorum..
acimicam isterse naparsa yapsin
cok iyi anladim canim bana hayir gelmez ondan

kizlar merhaba
sukurler olsun suan cok daha iyiyim dort sinavin birini de sukur verdim..
gozlerim agriyor ama gecer o da..
o pislikde bana msj atmis (evdeyim diye)
hala bir sey yok saniyor neyse ne hali varsda gorsun..
bundan sonra adini bile unutmak istiyorum ararsa aciyip aciyorum ama acimicam da artik ins hatta aramasin daha kolay unutayim daha iyi..
bitti bile demeye degmezmis buna// bunu gordum dip denileni bugun gordum ama iyi ki gordum ki eriyen kalbime sogukluk saplandi sukurler olsun..
beni sevmedigini deger vermedigini cok iyi gordum..
dilerim bir gun pisman oldugunu seni gormek istemiyorum diyen adamin beni ozledigi haberini alirim bunu istiyorum gercekten...
hayirlisini versin rabbimm.. bu durumda boyle yapan adama diyecek soz bile bulamiyorum suan..
ama iyiyim cok tesekkur ederim hepinize yeniden okudum yorumlarinizi desteklerinizi cok tesekkur ederim..
kucuk mutsuz kiz olmaktan kosmaktan sikildim pes ettim bu gorevi tamamlayip bu ceketi birakiyorum..
rabbim sabir ve guc versin ins o herseyin en iyisi bilir bu aci da da bir hayir var..

banaa kaderimin bir oyunu mu bu ?? aldi sevdigimi verdi zulumuu.....

pff diger eximle iyki bitmis diyorum ya, ama bu cocuk exim bile olamadan bitti yahuuu..

Belki olmamasında bir hayır vardır?

öyle tabi ama insan üzülmüyor degl.. son zamandir yüzümü tek güldüren oydu.. hep baglanmamak icin direndim ona ama sanirim biraz gec kaldim..

kendime özenmeme sebep, günümün güzel gecmesine sebepti..simdi sac bas birbirine karismis gezebilirm cünkü birisine güzel gözükmek icin sebebim yok kendime güzel görünmek istemiyorum sanirim ben güzellikleri hak etmiyorum zamaninda istemeden birinin canini yaktim biliyorum ben onun bedelini halen ödüyorum.. ama cocuktum bilerek yapmadim ki =( simdiki aklim olsa yapar miyim? yeterince canim yanmadi mi? ne zaman bitecek bu ceza allahim..

niye baslamadan bitti canim hayirdir ?
annenin sözleri yüzündenmi yoksa baska bisey dahami oldu

annesi macaristanda yasiyor ve intihar etmis.. öyle yazmis bana smsde memlekete gitmeliym ne zaman döncegim belli degl diye..

aradim kapali telefon ve isede gelmedi..sef adamada ayni smsi atmis.. sef cumaya kadar rapor fln getirmzse daha ise gelmesin dedi..

diger herkes konusuyor birdaha gelmeyecek diye.. cünkü saten aklinda hep memleketi varmis.. hep oraya kesin dönüs yapcam gibi konusuyormus..

hic birsey anlamdim ben bu istenn :26:

:26:

Allah ona sabir versin...
gittigini sana haber verecek kadar mert biriymis (=
insallah donecegi haberi de gelir..
bu arada ben seni zaten macaristandasin zannediyordum

Son düzenleme:
Allah ona sabir versin...
gittigini sana haber verecek kadar mert biriymis (=
insallah donecegi haberi de gelir..
bu arada ben seni zaten macaristandasin zannediyordum

ya gercekten cok iyi birisi.. kolay isinmam ben öyle insanlara ama o bana ilk görüste pozitif bir enerji verdi... daha ilk görüste birseyler hissetdim..hic yasamamistim daha önce böyle bir duygu.. bakisarak anlasiyorduk, sanki daha önceden tanismis gibi..

hayir ben avustruyada yasiyorum..

allah ona sabir versin evet ama is yerinde konusulanlara göre uydurma bir sebepmis..

yinede ben ona inaniyorum..en azindan habersizce cekip gitmedi.. ister dönsün isterse dönmesin insallah mutlu olur..

ama yinede yaninda olmak cokk isterdim, yanimda olmasini cok isterdimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…