- 13 Kasım 2009
- 2.281
- 8
- 158
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.261
bana her fal bakan ayri bisey soyluyo. yazin gittigim bi falci sevgilimden ayrilcagimizi soylemisti ayrildik. Pislik falci bir de ask hayatimda mutlulugu bulamayacagimi soylemisti. insallah o tutmaz!!
digerleri ohoo... bi kac seneye kadar evlenirmisim ben.
tabi caniimmmm
kızlar merhabaaa!!! nasılsınız bakalım burda henüz akşam ama türkiye de gecce 02.:Sah saati bile özledim..
neyse bugün benim öksss aradı yine.mail attı gün içinde yaptıklarını (slk artık geçti zamanında yapmalıydı maloşşşş)
neyseeemmm şunu farkettim mutlu oldukça mutlu olacagıma inandıkça rabbim mtulu olmamı sağlıyor...
dün oturup agladım akabinde arkadaşım destek oldu bugün yine bir el omzuma dokundu..
o da benm gibi yurt dışına gelecek biri bugün defalarca aradı beni..
yarın işe gitmesi gerekiyor sabah erkenden ama defalarca aradı uyumadı..
ben nerdeyim ne zaman eve gelirim falan diye soruyor..
gecenin 12 si oldu 1 oldu hala uyumadı beni aramaları devam etti..
evet biri beni merak ediyor biri beni arıyor biri beni kendi isteği ile arıyor..
biri benimle on dakikadan fazla konuşmayı seviyor bu onu sıkmıyor...
biri agladıgımı hissedip sorunuma ortak olmak istiyor..
biri burda korktugumda bana destek olacağını söylüyor..
bunları yapan sevgilim olmalı idi ama sevgilim degil arkadaşım bana bugün böyle davranan.. ama o naptı bunların tamtersini yaptı..
bugün inandım yeniden şuna rabbim acımı dindirince karşıma çok daha güzel çok daha saglam insanların çıkması zor degil..
imkansız degil onu unutup mutlu olmak zor degil..aşk olmasa da mutlu olabilecegime inandırdı bugün beni şükürler olsun...
ve bilin bakalım ne oldu!!!!!! girdiğim 3 sınavın üçünden de Allahın izniyle 90-95 alıyorum şükürler olsun rabbim sana!!
veee acıya aldanıp oturup aglamayı devam ettirmek yerine dersime odaklanıp mutlu olmayı seçen bana iki kere üç kere aferin aferin kız sana maş. böyle devammmmm!!
fala inanmam, falcıya da gitmem pek de yeni ayrıldığımızda o acıyla arkadaş da vesile oldu biz de çaldık bir cafede falcının kapısını=)) fincanı henüz açarken ilk söylediği şuydu: Aman Allahım birini Allah'a havale etmişsin çok gözyaşı döküyorsun ama bu adam sahtekarın önde gideni, kimseyi sevemez bu, kendinden başka, kendine tapıyor resmen, arkadaşlarından başka bir şey de düşündüğü yok( arkadaş delisiydi kendisi çoğu kavgamız bu yüzden çıkardı), kendini haklı görüyor ve arkandan çok büyük laflar ediyor!şok geçirdim haliyle genelde buradaki falcıların cümleleri bellidir, seni çok seviyor ama sen şımartmışsın dönecek bekle merak etme vs. bende bir tek çizgisini bozdu geleceğe dair öngörüleri tutmadı tabi. yoksa ekim ayında içip içip kapıma geliyordu ama nerde
dönse bile ne olur kızım onu affetme, onda öyle bir çene var ki herkesi kandırır ama asla o dengesiz düzelmez diye bir de akıl vermişti teyze sağolsun
belki de icip icip kapina gelmek yerine, icip icip bos mesaj atiyo atlantiss ((=
çok mantıklı söylediğin:44: gerçi içkiye çok karşıydı ama o kadar yalan var ki içiyor bile olabilir:44: hatta bazen acısı öyle derinlere işliyor ki "A" diye mesaj gönderiyor, nara atıyor belki de kendi çapında:44:
kadın bir de çok büyük acılar çektiğini söyledi, geçenlerde facebook hata veriyordu belki de kastettiği oraya giremediği günlerde çektiği acıdır:44:
dün mailler attı bugün mailler attı..
aradı face de görüştük az dondu bilgisayarı dsonra deiki görüşmicem senle burdan camla
işte iken ki işi dada oturmak..
burdan örüşmicem senle dedi
istemiyorum dedi
yine kavga ettik..
bana o kadar agır geldki
bugün dört sınavım var
hazır da degilim gitti aklım
hıçkıra hıçkıra aglıyorum şuan...
lanet olsun.
bunu da dedim işte lanet olsun.
Allahım acısını cıkarsın bunun o içi,ni parçalasın yaksın bana bu yaptıkları..
bu lafları bu sötledikleri o kadar kırdı ki o kadar acıttı ki...
yıkıldım tek kelime ile yeniden yıkıldım..
dersim var sınavım var napcam...
kafam yok..
off hıçkırıklara boguldum şuan
canim sen niye hala konusuyorsunki onla ?
Bitmedimiydi o is ?
Onla konusmaya devam ettikce kendine yeni bir hayat kuramasin,
engelle bütün yollari, numaranida degistir, zira sürekli rahatsiz ediyormus,
ondan sana hayir yok bunu sende cok iyi biliyorsun !
Biraz iradeli olun lütfen kizlar ya
banaa kaderimin bir oyunu mu bu ?? aldi sevdigimi verdi zulumuu.....
pff diger eximle iyki bitmis diyorum ya, ama bu cocuk exim bile olamadan bitti yahuuu..
Belki olmamasında bir hayır vardır?
banaa kaderimin bir oyunu mu bu ?? aldi sevdigimi verdi zulumuu.....
pff diger eximle iyki bitmis diyorum ya, ama bu cocuk exim bile olamadan bitti yahuuu..
niye baslamadan bitti canim hayirdir ?
annenin sözleri yüzündenmi yoksa baska bisey dahami oldu
annesi macaristanda yasiyor ve intihar etmis.. öyle yazmis bana smsde memlekete gitmeliym ne zaman döncegim belli degl diye..
aradim kapali telefon ve isede gelmedi..sef adamada ayni smsi atmis.. sef cumaya kadar rapor fln getirmzse daha ise gelmesin dedi..
diger herkes konusuyor birdaha gelmeyecek diye.. cünkü saten aklinda hep memleketi varmis.. hep oraya kesin dönüs yapcam gibi konusuyormus..
hic birsey anlamdim ben bu istenn :26:
:26:
Allah ona sabir versin...
gittigini sana haber verecek kadar mert biriymis (=
insallah donecegi haberi de gelir..
bu arada ben seni zaten macaristandasin zannediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?