- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.281
annesi macaristanda yasiyor ve intihar etmis.. öyle yazmis bana smsde memlekete gitmeliym ne zaman döncegim belli degl diye..
aradim kapali telefon ve isede gelmedi..sef adamada ayni smsi atmis.. sef cumaya kadar rapor fln getirmzse daha ise gelmesin dedi..
diger herkes konusuyor birdaha gelmeyecek diye.. cünkü saten aklinda hep memleketi varmis.. hep oraya kesin dönüs yapcam gibi konusuyormus..
hic birsey anlamdim ben bu istenn :26:
:26:
allah ona sabir versin evet ama is yerinde konusulanlara göre uydurma bir sebepmis..
yinede ben ona inaniyorum..en azindan habersizce cekip gitmedi.. ister dönsün isterse dönmesin insallah mutlu olur..
ama yinede yaninda olmak cokk isterdim, yanimda olmasini cok isterdimm..
Allah hakkinizda en hayirlisini nasip etsin insallah. Facebook sayesinde artik kimse kimseden kopmuyor ((= bakarsin yollariniz henuz ayrilmamistir. Ama ayrildiysa bile insallah en hayirlisi, en guzeli olur ikiniz icin de..
Bu almanlar nekadar domuz olduklarini yine ispatladi,
ulan adamin annesi intihar etmis, hatta belki ölmüstür
biraz anlayisla karsiliyacagina, rapor istiyor, ne raporu be neyin raporu ???
hay allahim sinirleniyorum böyle ya
insallah annesi ölmemistir, üzüldüm oglana
Ve anlamiyorum boyle seyler hep benim basima gelir zannederim. Yalniz degilmisim..
Mesela okulda birinden mi hoslandim diyelim, gelecek haftaya kalmadan okulu birakir. Is yerinde birini mi begendim, o da en az 1 aya kalmaz isten cikar. gidecek olan kisilerimi begeniyoruz nedir
benim durumumda olan baska birini gormek sasirtti beni. Aman simdiye kadar boyle oldu, simdiden sonra insallah boyle olmaz!
ayni tepkiyi verdim ama cevap gecikmedi: Gesetz + Regeln
baslarim onlarin gesetzlerine
odunlar resmen
anlayis sifir
kendi anasi ölsünde bakalim gesetz dinleyip 3 günde ise dönüyormu...
öyle tabi ama insan üzülmüyor degl.. son zamandir yüzümü tek güldüren oydu.. hep baglanmamak icin direndim ona ama sanirim biraz gec kaldim..
kendime özenmeme sebep, günümün güzel gecmesine sebepti..simdi sac bas birbirine karismis gezebilirm cünkü birisine güzel gözükmek icin sebebim yokkendime güzel görünmek istemiyorum sanirim ben güzellikleri hak etmiyorum zamaninda istemeden birinin canini yaktim biliyorum ben onun bedelini halen ödüyorum.. ama cocuktum bilerek yapmadim ki =( simdiki aklim olsa yapar miyim? yeterince canim yanmadi mi? ne zaman bitecek bu ceza allahim..
merhaba kızlar bugün evim sensin filmine gittim çok ağladım..
ne güzel giriş yaptım yahu öyle
neyse benimki dünden beri "iyi geceler" "günaydın" diye mesajlar atıyor.. cevap vermiyordum ki bana filmden önce mesaj atmış "o inadını kır bir an önce yoksa sonumuz iyi değil" diye..
bende "sen önce benimle düzgün konuş tamam mı? kimse benimle bu tarzda konuşamaz" dedim.. "tamam" yazmış sadece bende:"bak beni çok zorladın çok üzdün, sana beni kaybediyosun dedim takmadın bile.. artık içimden hiçbişey yapmak gelmiyor senle ilgili.." dedim daha da cevap yazmadı ağrına gitti sanırım..
doğum günümde çünkü bana yaptığı terbiyesizlikten sonra ona (kızkardeşini aradığımda neden açtın diye kızı azarlamıştı) "bari doğum günümde beni üzmeseydin, olmasan daha iyi.. beni sadece mutsuz ediyosun sen" demiştim oda "sen yeterki mutlu ol" deyip susmuştu.. ve sus demem ona dokunmuş o yüzden susmuş, 1 gün boyunca mesaj atmadı ama dün mesaj atmıştı "sen benim mesaj atmamı istemiyosun ama ben ikimizde gergin olduğumuzdan bu durumu yaşadığımıza inanıyorum" demişti..
kızlar cidden içimde bişeyler söndü gitti.. mesaj atmasa özlemem o derece.. o kadar kırıldım üzüldüm ağladım ki bu ilişkide sabrım buraya kadarmış demekki.. şimdi geriye dönüp bakıyorumda aşkımız masal gibi başlamıştı kabul ediyorum ama ben çookkk uzun zamandır mutlu değildim.. çok bekledim ha düzeldi ha düzelicek diye hemde çok uzun süre bekledim ama olmadı.. bu aşka inancım kalmadı artık onu anladım.. ve o yüzdende acı çekmiyorum..
sadece yazık oldu bu aşka ona yanıyorum çünkü çok temiz başlamıştık gerçekten yazık..
o esyalarini yak.
kesinlikle daha cok rahatlayacaksin emin ol
canım evde kibrit çakmak ytokda bir de evde fırın ateşinde yaksam koku falan olur mu?? komşular yavbancılar şikayet falan etmesinler
derdimi anlatacak ngilizcem yok:))
yok kiz bos arazi bul orda yap ne yapicaksankendimden biliyorum bi kere gidip ona ait ne varsa yakmistim nasil rahatliyo insannnn, sanki onu ve gecmisi ve butun anilari yok etmissin gibi oluyo. ama evde yapma kokar. bi de alarm basbas bagirmasin
alarm çalmasın aman ben korkarım..
ben kesyim yırtayım üstüne de basayım iyice ezeyim iyi tatmin eder beni o iyi olır
canım şey sorucam sana.
ben şimdi ıspanaklı yufka sardım da bunu kaç f derecesinde pişirmem gerekiyor ya burda santigrat olayı yok kafamı katrışıtıyor
bir de kaç dakika pişiriyorsunuz talım
375- 400 fln yapiorum ben genelde ama gec kaldim sanirim cevap vermek icin
hem sen hani kilo vermeye calisiyordun ne is borek corek
330 ve 350 arasın pişirdim canım
yok kendim için yapmadımama yemedim de degil. burdan bir arkadaş istedi ona yaptım :))
şimdi bunu dolba koydum güzelce pişti ama kıtır kıtır oldu:d
yoksa sabah kadar fırında mı tutayım canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?