Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Geleceğim, bekle dedi, gitti..
Ben beklemedim, o da gelmedi.
Ölüm gibi bir şey oldu..
Ama kimse ölmedi.

Özdemir Asaf

onu ozledim mi bilmiyorum ama icimdekileri soylemek bagirmak cagirmak istiyorum...
onu tamamen silmedim sanirim kafamdan.. hala neyin inadindayim anlamiyorum..
ama onu tamamen silmek istiyorum kabullenmek herseyi
:26:

bir gun arar mi ogrenir miyim onunda aci cektigini..
bana hakaretlerinin acisini hissediyor oldugunu gorsem..
hesabimiz tumden kapansa..olur mu bu olacak mi...

.......

onu ozledim mi bilmiyorum ama icimdekileri soylemek bagirmak cagirmak istiyorum...
onu tamamen silmedim sanirim kafamdan.. hala neyin inadindayim anlamiyorum..
ama onu tamamen silmek istiyorum kabullenmek herseyi
:26:

Bunu bende istiyorum
En kotusu de burasi disinda ondan hic konusmuyorum. Herseyi o kadar cok icimde yasiyorum ki.. Ne yakin arkadaslarima, ne aileme, ne ortak arkadaslara, ne de ona anlatmiyorum derdimi. Basindan beri boyle oldu. Allah kadinlarkulubundan razi olsun. Buraya yazip rahatlamaya calisiyorum arada bir. Hemencik unutmak kolay degil. Yarim kalmis bi hikaye o benim hayatimda..

haklisin canim hic kolay degil hemen unutmak unutulmaz da zaten silinir ve icinde kucucuk sizi olur..kalir yine bir yerlerde..evet Allah buradaki herkesten razi olsun biribimize destek olmak paylasmak rahatlatiyor.
canim acimasin istiyorum..
yarin cuma cumartesi pazar pazartesi drot gun okul yok (
tam da zamanina denk geldi..
simdiden karnimda agrilar olustu ben nasil dort gun kalicam bir basima evde (
nasil boslukta hissedicem kimbilir diye simdiden dertleniyorum karnima agri giriyo?((

Son düzenleme:

Kendine yapacak biseyler bul. uzun saatler boyunca uyu, kitap falan oku, filmler seyret.

ne yapacagina karar ver simdiden..
ilk gunler yalniz kalmak cok zor..
Bende henuz 1 aydir asmis durumdayim o evde yapayalniz kalip daralmama durumlarini. hala da arada bir gelir o kotu his..

selam kızlaaarrr :) nasilsiniz ? -->
yasayan bir olu gibiyim, birinin cikip beni aska inandirmasini bekliyorum
gelmiyor da adam bi turlu. belki de daha pismemisimdir o kadar.
gercekten dusunuyorum da ayrilmadan son 3 4 ay icinde o zaten beni sevmiyormus da ben gormemisim.
hep aramis sormusum ustune titremisim.. o mesaji vermis de ben goremememisim.
cidden insallah ondan once mutlu olurum, kendisi 30una kadar bi iliski istemiyormus (YERSEN!!!!)ki 22 yasina girecek
Allahim insallah kalbine gore verir, insallah 8 sene kimsecikleri bulamaz

evet bir iki kitap alayim okuldan hem ingilizcem de gelissin annemlere de soyliyeyim cam da goruselim diye bir gun de onun heyecani ile gecer
baktik olmuyor kutuohaneye geleyim oyle yapayim..
burda saat 5 de turkiyede gece 12 ye denk geliyor ondan sonra da zaten uyuyordur der aklima getirmemeye telefona bakmamaya calisirim (gececek ama bunlar da gececek insAllah

hep mi ayni olur bu is ya.
goruyor goruyor gormezden geliyoruz..
ama yok olmek gibi olmak da yok toparlan canim sevmeyenlere denk gelmisiz biri cikacak bizim karsimiza da tam da duzgun olan ins.

hep mi ayni olur bu is ya.
goruyor goruyor gormezden geliyoruz..
ama yok olmek gibi olmak da yok toparlan canim sevmeyenlere denk gelmisiz biri cikacak bizim karsimiza da tam da duzgun olan ins.

ya valla tek anlayamadigim, yogun sevince neden sogudu benden,sikldi da gitti anlamiyorum.
o sevdikce ben sevdim. ben de skildm bi ara, kafam karismisti ama ayrilmadim. ona soyledim bile bize yardim et diye.
Allahim hayirlisini verdi eski iliskimde biliyorum da neden hala icimde agaca bir kus konmadi ?P neyi bekliyorum ki hala
arkadaslarima soyleyince yeni bi iliski istedigimi, amaan bosver kafan rahat diyorlar.

ya dondum kaldim bir an acaba ben mi yaziyorum diye !! aynisini yasamisiz kacan onlar kovalayan biz olmusuz..
Allahim bir gun o hesap gunu gelsin ciksin karsima kusayim icimi rahatlatayim istiyorum ama zaman henuz erken onun keyfi yerinde ama dank etsin bir gun cakilsin kafasi duvara istiyorum... bi sure uzak kalmak en iyisi yeni iliskiden tam oturtmak lazim kendimizi toparlamak/ siz en zaman ayrildiniz aradi mi sonra hic??

iyiyim ben.. ya da bilmiyorum nasil olacagimi. kotu olmak icin hic bi sebebim yok, onunla da hesabim kapandi.. ama nedense benim kalbim hala ona bagli sanirim. unutmaya mecbur olmak cok tuhaf bir his.. daha oncesinde umutluydum, belki bitmemistir yine baslar diyordum, ama bu defa bitti.. ve bu his tarif edilemez..

Ve dedigin gibi, Allah onun ve herkesin gonlune gore versin

gececek tabi. ailenle konus, film seyret, komedi filmi fln seyret istersen gul biraz..

gececek tabi. ailenle konus, film seyret, komedi filmi fln seyret istersen gul biraz..

kandirikci gulucuk atsam bile o beni etkiler gercekten gulerim bilioyrum
en iyisi gulumsemeye calisayim etrafa bakayim agaclar amerika aman ya rabbim elimdeki imkan guze kiymeyt bileyimm
ve basladim artik mutsuzluk isareti de yok!!

SIKIldim, sogudum diyip gitmek ne kolay. Nerde hata yapiyoruz ki boyle mucadele veremeyen, sabirsiz, korkak adamlar bize denk geliyor..
Allah a onunla ilgili dua ediyorum bazen ama icim hic rahat etmiyo dua ederken. Biliyorum ki Allah benim icin en hayirli olanini nasip etti bana. Ondan ayirdi cunku ilerde buna sukredecegim seyler yasatacak bana. Ama iste bu sure cok sancili.. birseyleri ogreniyorum, guclu olmayi ogreniyorum ama ogrenirken baya aci cekiyormus insan yahu

oldurmeyen aci guclendiriyor iste. tecrube zaten hissettigimiz butun duygularin toplamidir. iyi ki evlenmeden ayrildik, sukurler olsun.
skldim,bunaldim, sorumluluk istemiyorum... cidden bu sozu duyarsam bir daha, eskisinin de acisini cikaririm karsidakinden.
Allahim tekrar yasatmasin..

sen her ne kdar guclu durmaya calissan da, ne aliskanliklarin ne de icindeki ozlem izin verir bi anda unutmana.
zamanla gececek, beklemek bile oylesine anlamsiz gelecek ki, degmez o herif icin diyeceksin. ve onune bakacaksin.
su an icin acele etme. o duygu gecislerini de cok iyi biliyorum. bi anda nefret ederken, birden coken bi huzun bulutuyla dagiliyosun.
zorlama kendini, tasininca o yukun buyuk kismi da kalkacak bence.
biz ayni yerde oturuyoruz, ama o baska sehirde okuyor. burda o kadar cok animiz var ki, evimin disindaki her kosede.yasadigim semtte..
benim gec toparlanmamim sebebi de anilarin gozume sokulurcasina ordan burdan cikmasi..beni cok yipratti gercekten bu durum
cok isterdim tasinmayi, anilarimdan uzaklasmayi.
ama bi 10 ay sonunda anilar bile cok aci vermez oldu. hala aciyor ama ilk zamanlarim gibi asla degil.

Son düzenleme:

oyle oluyor canim, bn de burda ne okusam " ayni biz, ayni o, ayni ben " diyorum
aradi bi 4 ay sonra. donmek de istedi. ama sonra tekrar olmayacagina karar vermis, bi anda aramayi sormayi kesti
beni de sucladi ooohhh. ayrilirken soyledigi o kadar kirici lafin tekini bile hatirlamadi. " bana bunlari nasil soylersin?" dedigimde o dondugu vakit, yemin etti hatirlamadigina. o yuzden de ozur dileyemem dedi. piskinlikte son nokta beyfendi. adi batsin cidden

burdan gidecegim icin bende kendimi cok sansli hissediyorum ((=
Ve aynen senin de dedigin gibi eger bir sonraki iliskimde boyle bir adam karsima cikarsa o ettigi butun laflari, o guvensiz ve korkak tavirlarini burnundan getiririm. Bir daha ayni seyleri kimsenin bana yasatmasina izin veremem! Allah'im korusun beni boyle birseyi yeniden yasamaktan!! Ve tabi bende sutten cikmis ak kasik degilim, benim de hatalarim oldu ama ben dersimi aldim. Artik cok daha bilincliyim. ve bu bilincli halimi bunu hak eden bi adamda kullanmak istiyorum..

Ayni sartlar altinda bu ozledigim kisiyle devam etmez zaten iliski yeniden baslasa bile.

Sizin ayrilmaniza tek sebep onun skilmasi miydi?

Donselerde gitmek uzere geliyorlar sanirim (((=
Gercekten oturup konusmadan, butun sorunlari halletmeden, ve tabi iliskiden skilip, kisiden soguyan taraf karsisindaki insani iyicene geri istemeden affetmemek lazim.. Gelip tekrar tekrar kalp kirmalari hic adil degil

kizlar bisy sorcam, bir erkek aylar sonra neden yeniden ilgi gösterir??

yanls anlasilmasin ex öküzden bahsetmiyorum

Bu bana soyle geliyor bazen. aylar gecince iki insan birbirinden yabancilasiyor ve tekrar onunla konusmaya baslamak sanki yeni bi insani bastan kesfetmek gibi oluyor.

tabi baska ihtimalleride var: Baska birini bulamamistir, kafa dagitmaya calisiyordur vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…