Buyrun...Terapi Grubumuz :))

tabii ki ben kimsenin sutten cikmis ak kasik olduguna inanmiyorum zaten ama tolore edilebilir, hep duzeltilebilir hatalarim oldu,
hep bi inandirma cabam vardi, guvensizdi.. ve kizlarla gereksiz bir sekilde konusuyordu, yani bi kizin arkasindan atar tutar ama sonra
o kisiyle lanet facebook uzerinden sohbetin dibine vurur.. biz cikmaya baslamadan once arkadastik ve hoslandigi kizlari biliyordum anlatirdi sipsevdiydi -ki balik burcu,dogasinda var- ve beni sevdigine oylesine inanmistim ki tam 8 ay pesimden kostu.
okudugu sehirden bir mesajima kalkip geldigini bilirim oyle boyle etkiledi ve sadik olabilecegine, bagli kalabilecegine inanmistim.
ama insanin icindeki "oz" hic degismiyormus, degmemis ona hic birsey gercekten. akittigim tek damla gozyasim icin gozunden gozum buyuklugunde yas gelsin. dilerim Rabbimden..

mesafeyi bahane etti, ki biz her somestr ve yaz boyu birlikteydik ailesi burda oldugundan. her 2 haftada bir gorusuyorduk.
"bahane bol gonul dara dusunce" yani kisacasi

Son düzenleme:
bundan sonra donmeyeceginden eminim. donecgini hissettm dondu, simdi hissetmiyorum, donmez. ki nedense eminim artik donmeyeceginden. hislerime de guvenirim zaten.bedduamdan korkar, kendisi kul hakki konusunda cok hassas oldugunu dusunen ama kendiyle celisen bir insandir.
"bi an" o bi an var ya cidden tekrar "biz" olabiliriz demistim. oylesine guzel konusuyordu ki. hissettim ozledigini.
ama sonra Allah engelledi ve tekrar gitti.

yazışmaları biraz okudum da herkeste kaderci yaklaşım hakim, sezgilerimiz çoğu zaman çok güçlü, tomvejerry misal onun için dua etmek istiyorum ama huzursuz oluyorum demiş, sen dönmeyeceğinden eminim hissettiğimde döndü diyorsun. ben de bir süredir şöyle bir his var ama kendimi mi kandırıyorum yoksa sezgi mi çözemiyorum: öncelikle mantıken başkasını dilemek istiyorum ama nedense asla bir başkasını hayal edip dua etmeye kalksam bile içimden gelmiyor o cümleler. aynı zamanda 3.5 aydır yüzünü görmediğim adamla sanki yüzleşecekmişim gibi geliyor içim inanılmaz huzursuz, sanki ön gerginliği gibi ama dediğm gibi bu sezgisel mi yoksa kendimi mi kandırıyorum bilemedim:44: dönmeyeceğini düşünüyorum diyorsun ya içinden onunla ilgili bir hesap kapanmış gibi de geliyor mu? yarım kalmışlıklar var gibi mi?

Atlantis beklentilere girmeni gercekten istemiyorum, o beklentiler insani mahvediyor,
ama eger hissediyorsan bence hesaplasmak icin karsina cikabilir
belki simdi degil, belki 1-2 ay sonra bilemiyorum
ama o hesap mutlaka kapanir
ve insallah kapanir..

ben de eminim ben ona sen bana bunlari syoledin desem asla inanmaz yok der soylemedim der cunku tartisma esnasinda bile unutuyior ne dedigini oyleki agzine gelen hakareti ediyor.. ben de istiyorum hesabimiz tumden kapansin bana yasattiklarinin bedelini odesiin diye..

al benden de o kadar!!! bu yasadiklarimin gramini gorursem ardima bakmicam bir olunce devami da geliyor bu olaylarin!!
biri cikacak bizlerinde gonllune gore biri insAllah rabbim hayirlisini versin hakkimizda...

arkadas bir cok sey ayni olur mu olur...
kul hakki mesafeler bir telefonla bir hafta gecmeden 18 saatlik otobusle gelmeler
vay be...tum bunlarin sonunda bu mu olacakti neyse 13 ayda 13 kere mutlu olmusumdur herhalde saka gibi ama oyle :)))

kizlar ben de zamanimin bosa gittigini hissediyorum.. ama yarim bir seyler de var icimde..
kapansinlar istiyorum bir gun hesaplar kapaniyor di mi er ya da gec...
bir kere dussun ve goreyim istiyorum ya bunu hirs yaptim belki ama bir kere ici acisin cani beni ozlesin ve eli gitsin o telefona bunu oyle cok istiyorum ki iste o an o bir dakika bile olsa o an dinecek acilarim hesaplarim skntilarim bu yediremedigim kabul etmediklerim kus olup ucucak icimden bunu biliyor hissediyorum ama iste o gun gelir mi muamma.....
.
.

Son düzenleme:

Insanlar sevince ve isteyince ne engellere ragmen mucadele ediyor. Senin de dedigin gibi onun yaptigi sadece bahane bulmak..

Evet sanirim biraz kadercilik yapiyorum. Her iste bi hayir diye dusunuyorum. Allah'a ona icimden gecenleri soylemem icin bir firsat ver bana diye dua etmistim, hic bir sonuc degismese bile.. ve bu duam kabul oldu. Ama simdi Allah a onu bana geri versin diye dua edemiyorum cunku sanki Allah in benim icin hazirladigi o guzel gelecege ihanet edermisim gibi geliyor eger boyle bir dua edersem..

Ama suna kesinlikle inaniyorum ki hislerimiz cok kuvvetli. Ben onunla tekrar bir konusma yapacagima cok inaniyordum.. onun beni arayacagina ve icimden gecenleri ona soyleyebilecegime cok cok inaniyor bunu hissedebiliyordum ki bana mesaj gonderdigi gece de sebebini bilmedigim bi skintidan uyku tutmamisti. O geceden sonra icimize dogan gercek hissin (quantum, pozitif dusunmeye zorlamayla alakasiz) gercek olduguna cok inandim. Ve eger bence sende onunla tekrar konusacagini hissediyorsan bu olacaktir.

Canim senin durumun daha cok yeni. Onun da seninde biraz durulmaniz dusunmeniz lazim. Suan senin duygularin eminim cok karisik bir anin diger bi anina uymuyordur. Hem senin hem onun dusunmeye, durulmaya, olaylarin sogumasina izin vermenize ihtiyaciniz var. Surekli iletisim halinde olmayin. Biraz kendi basina kalip durumunu, iliskini, olmasi gerekeni, olmayani, onun hatalarini, kendi hatalarini analiz etmen gerekiyor. Bu oyle bir kac gunde olmaz. Her gun insan daha baska bi bakis acisi ediniyor.. o yuzden suan senin cok zamana ihtiyacin oldugunu dusunuyorum

dogru soyluyorsun canim.. henuz yeeni bir yara hemen kabuk baglanamasini bejklemem yanlis oluyorzamanla sindirmeliyim aslinda olmasi gerekenleri biliyorum da senin de dedigin gibi bir anim digerine uymuyor..
dusunup kafami masaya koyupp adam gibi a dan z ye herseyi dusunmem lazim sonunda ozlesem aglasam bile bunu bugun yapayim diyorum insAllah cunku yarin cuma sabah okula bir iki saat gelmem lazim bugunyapayim ki yarin disari cikmak bana iyi gelsin...
onsuz da oluyor hayat ama kabullenemedigim bunlari yasamis olmak sevmiyorsa bitti ise sevgisi adam gibi soylese idi boyle olmazdim daha dune kadar benle evlenmekten bahseden adam bunlari yapmasi bunu benle iliski surecinde zamana yayarak bana boyle davranmasi benim aptalligiim buna yaniyorum.. yoksa onla ben mutlu olamam suan icimden geleni diyorum ben ona guvenemem mutluda olamam iki gun once inaniyordum belki diyordum ama yok artik dunden sonra koptu bende..
bir gun hesaplasacagiz diye umuyorum o ani istiyorum acikcasi..
ama iste birinibulur da hemen evlenir diye dedusunuyorum...bilmiyorum iste.. bir gun hesaplasalim bir gun ceksin aciyi iki dk da olsa goreyim bu durumu diyorum
...
.

Son düzenleme:

Buraki cogu kisinin de derdi bu zaten. bazi seyleri kabul edememek, yasanilanlari hak etmedigine inanmak...
Kimsenin hakki kimsede kalmaz. Bekledigin o gunler gelir, bundan sen haberdar olurmusun bilmem ama o herzaman bu kadar vurdum duymaz olamaz. Sadece sabret ve kendine ozen goster. kendi iyiligini dusun, senin hayrina ne varsa onlari yapmaya calis.

Ben iyiyim kendi adıma Geçenlerde mesaj atmıştı faceden senmi ekledin(!) diye ilk defa kendimi tutup cevap vermedim
Artık ne hissetti ne düşündü bilmiyorum başkada mesaj gelmedi zaten
İyiki dershaneye gidiyorum ve iyiki derslerim var inan bana kafamı kaldırıcak vaktim yok derslerden
Doğal olarak düşünmüyorum onu düşünmeyincede üzülmüyorum eskisi kadar
Ve en önemliside artık hesap kitap işini bile bırakacak kadar umarsızlaştım
Bunlar eksik hissetmediğim anlamına gelmiyor tabi ki bende birini sevmek sevilmek mutlu olmak istiyorum ve bunların özlemini duyuyorum kendi içimde ...

Bende durumlar böyle

Son düzenleme:

evet aynısı bende de oldu. geri doneceginin umudu bitince hesap da kapaniyor. tekrar biz olacagimizi dusunmedigimden ve zaten bir kere donunce ve devami gelmeyince anladim ki ondan "bi yol" olmaz. beni suclar sadece. kendisini bu hale getiren de benim, hatta ben kendi kendimi terkettim :)))
benim de dersler cok yogun ve cok zor. buraya bile giremiyorum haftasonundan itibaren daha da vericem kendimi derslere.
insallah kaptirir gideriz, once kariyerde sonra da askta basarili olalim

evet ilk zamanlar ben de oyleydim. biz ayrilmadan once ben cok agliyordum yani beni oylesine uzuyordu ki, soyle dua ederdim: "Allahim ben bu iliskinin gelecegi hakkinda cok olumsuz hissediyorum, birbirimiz icin hayirli degilsek bitsin ve ikimiz de en az aciyla cikalim bu iliskiden ve tekrar birlesmeyelm" ve bitti.. tekrar dondugunde bile "sen geri gideceksin ona " dedim, oylesine icten ve sicak konusmustu ki halbuki. oylesine ozlemisti ki, ama tekrar gitti.. bana benim cok iyi biri oldgumu, hatta benden daha iyisini bulamayacagini ama zaten de kimseyi istemedigini, bana ragmen, bendeki sevgisine ragmen bitmesi gerektigini, uzakta hep bi sorun olacagini " soyledi.
bu durumlarin hangisi degisecek??? beni zaten seviyormus ama gidiyor, benim gibisini bulamayacagini soyluyor ama gidiyor. mesafe sorun diyor -her yaz tatilinde, somestr da gorusuyorduk,ayni yerdeydik. 1.5-2 saatlik sehir mesafesinde olmamiza ragmen, 2 3 haftada bir gorusmemize ragmen,ki bu da okul zamani yani,tatiller hep bizimdi- mesafe sorunu okullar oldukca devam da edecekti,sorumluluk da istemiyorms daha ben
ona napabilirdim ki atlantis??? kapandi gitti, duam kabul oldu, o donmeyecek de,cunku duamda tekrar birlesmeyelm de dedim ben.
ama aci cektim, ama ozledim, ama istedim icim sikila sikila sanki istemeye istemeye istedim, garip bi duyguydu.
Allahtan geliyor o duygu da sanirim. biliyorum ki o benim kaderim degilmis.... hala ozledigim oluyor, daha onun gibi birini hep hayatimda istedgim de oluyor, fikirlerini sohbetini her seyini ozluyorum ama iste.. olmuyor. o yuzden hesap kapandi.

gelecek canim emin ol, bitecek, hesap da kapanacak, hic gecmez sanirdim, gecti. izi mutlaka kalir cunku hafizani yitirmeyecksin,
iliskinden ogrendiklerin isine yarayacak unutma da zaten yasananlari. insallah cabuk gecer acin, sizin ve hayirlisiyla gonlune gore bi yarin olur

Son düzenleme:

sizlerin söyledikleri önemli benim için..sizlerde geçti ise zamanla ben de de geçecek azalacaktır inş.
amin canım amin geçsin bitsin içimde aklımdan da kabulleneyim iyice gerisi olur gider Allah'ın izniyle..

Üzülme!
Seni bir "İşiten" var. Seni senin kendini bile sevmenden önce O sevdi seni. Senin kendini bile bilmediğin unutuş kuyularından çekip çıkardı seni. Çektiğin acılara habire meşgul çalan telefonlar gibi kör ve sağır değil O. Yüreğinin her yangınına O yetişiyor. Ayrılıklarına ve sıkıntılarına metal soğukluğundaki plazalar gibi umursamaz değil O. Yitirdiklerinin hepsini sana iade edeceğine söz veriyor. Sevdalarına ve özlemlerine çok seçenekli sınav kâğıtları gibi tatsız ve tuzsuz formüller sunmuyor. Seni herkesten çok anlıyor, seni senin kendini düşündüğünden çok düşünüyor. Gözyaşlarınla imzalayasın istiyor yakarışlarını. Bir ebedî çerçevenin içinde, gösterişsiz bir kullukla fotoğraflamak istiyor seni. Dağılıp giden ömür kırıntılarının arasından sıcacık bir kardelen ümidi devşiresin istiyor. Keyfinin çatlak kabuklarının arasından sonsuz teselli pınarları akıtmak istiyor.
Üzülme!
Varlığının tenine çiziktir her hüzün. Varlığından haber verir üzüntün. Hatırlar mısın, bir zamanlar hatırlanmaya değer bir şey bile değildin? Hiç umursanmadan çöpe atılabilecek kirli bir su iken sen, yüzüne bir tek O baktı. Kimselerin arayıp sormadığı, önemseyip adını bir kenara yazmadığı o günlerde, senin adını ilk O andı. Hatırını bildi. Seni yanına aldı. Hep yanında oldu. Sen seni unutup da başını yastığa koyduğunda bile, seni her defasında sabaha çıkardı. Sen Onu defalarca unuttun ama O seni asla unutmadı.
Üzülme!
O'nun en sevdiği kulu da yalnız kaldı. Taşlandı. Sürüldü. Yaralandı. Aç susuz kaldı. Yuvasına uzaktan gözleri yaşlar içinde baktı. Mağarada yapayalnız ve korunmasızdı. Senin gibi üzülen yol arkadaşına sonsuz müjdeler veren tebessümüyle fısıldadı: "Lâ tahzen, innAllahe meânâ."
Üzülme! Kaldır yüzünü yerden. Omuzlarından sarsıp kendine getirmek istiyor seni Sevgili. "Rabbin sana küsmedi ki..." Gözlerinin içine içine bak sevdiklerinin. "Rabbin seni unutup yalnız bırakmadı ki.​

günaydın kızlarrrrr
yine uykudan uyandım ama olsun şimdi şükür iyiyim..
içim eskisi gibi sızlamıyor sanki.. yani anlık saatlik olsa da böyle hiseetmek bile güzel..
içimd ehis vardı önceleri arar diye ama artık yavaş da olsa şuna inanıyorum bir daha aramaz bu böyle kpandı...

ya da ben böyleonu düşündükçe enerji gönderiyorumdur.. bu da bir ihtimal.....

ama dilerim arar yaa düşsün bir kere de göreyimmmm

Bir hafta icinde iki ölüm haberi aldim.
Biri universitedeki hocam.. Digeri 3-4 senedir gormedigim bir arkadasim..
Universitedeki hocam hayatini kaybetmeden daha bir gun oncesinde onu gormustum.. Insan inanamiyor. Simdi gectigim yollarda, yurudugum sokaklarda, onunla ders isledigim sinifta o yok. Bu atmosferi daha fazla soluklamiyor. Cok ilginc. Gercekten ölüm cok farkli birsey..

Bugunde diger arkadasimin haberini aldim.. Daha 22 yasindaydi. Ailesi, kardesleri, sevgilisi.. onlarin halini dusunuyorum.. Nasil buyuk bi aci.. Nasil yeri dolmayacak bir kayip.. Ve nasil hicbir zaman yutkunamayacagin bogazindaki bir dugum.. Gercekten hayatta ölümden baskasi yalan..

Boyle buyuk acilardan sonra su yasadiklarim, kendime yasattiklarim o kadar sacma geliyor ki.. Hayatta ne acilar var, ben oturmus neye uzuluyorum..

Gercekten, Allah onlarin ailesine sevenlerine sabir versin..

Halimize sukretmeyi ogrenmeliyiz..

Bugun uzun bi aradan sonra ilk defa disardan birileriyle muhabbet ettim..
Oncelikle sinif arkadasimla konustum. Sonra da ders arasinda beklerken onceden tanidigim biriyle..
Muhabbetten nasil keyif aldim anlatamam. Ozellikle sinif arkadasimin ne kadar ufku acik, bilgili, ve idealleri olan bi insan oldugunu gordum. Ders arasinda konustugumda fazlaca yakisikliydi Sonra da yine kendime sordum, tomvejerry cigim senin bu ex inde buldugun ve kaybetmekten uzuntu duydugun sey ne? hic yahu.. anca ilgi, sevgi.. onun sevgisini yeniden kendimde hissetmek yerine boyle sohbetinden keyif aldigim biriyle (sinif arkadasim degil herhangi biri) yepyeni birseylere baslamak, hic yarasiz, hic vazgecilmemis, cok daha guzel olmaz miydi? olurdu..

bu insanla cok yaralandik. taptaze bisey istiyorum artik. Bende yaptigim ayni hatalari tekrarlamayacagim, bu defa tecrubeliyim, yeni olasi iliskim cok daha iyi olur..

neyse aklimdan gecenler bunlardi, paylasayim dedim

sevindimsenin adina canim hep mguzellikler bizlerle olur insAllah yeni insanlar onlarin sohbeti mutlu hissettriyor bizi..yarasiz vazgecilmezsiz nica gunlere insAllah

Başın sağolsun canım gerçekten çok zor ölüm acısı
Geçenlerde rüyamda sevdiklerimin öldüğünü gördüm rüya olmasına rağmen o acıyı hissettim içimde
Ya o ölürse diye düşünüp çok korkardım ilk zamanlar ya benden habersiz ölürse...
Şimdi bu düşüncelerde yalan oldu

Seven insan zaten arıyor zaten peşini bırakmıyor nolursa olsun
Kuzenimin ayrıldığı sevgilisi aramış onun için yaşadığımız şehire gelmeyi kabul ettiğini hiç bırakmayacağını söylemiş
Çok pişman ve deli gibi kızın peşinde
Sevgi olunca böyle oluyor sanırım ne bilim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…