Buyrun...Terapi Grubumuz :))

merhaba kizlar
1:) sinavlarimdan gectim hepsinden!! sukurler olsun!! super oldu bu benim icin
2: o beni aradi hem de ogle arama denk gelecek sekilde hem de defalarca

evet hesaplasmak istiyorum ama acmadim telefonu acamadim...
bir daha ararsa acsam ve ne dicek baksam ama dik durarak konussam diyorum ne dersiniz????

senin adina bir üzüldüm bir sevindim.. ölüm haberi icin üzüldüm evet ölümden baskasi yalan.. giden geri gelmiyor bu cok aci..

sevindim cünkü bazi seylerin farkina varmissin, variyorsun.. keske bende yapabilsem bunu.. ben yine darmadaginim..

yerdeyim düstüm..kalkmak icin niye hep birinin ellerine ihtiyacim var??

ben onu cookk özlediimmm!!!

haber yok mu? face i falan?

sevindimsenin adina canim hep mguzellikler bizlerle olur insAllah yeni insanlar onlarin sohbeti mutlu hissettriyor bizi..yarasiz vazgecilmezsiz nica gunlere insAllah

insallah..
hesaplasmamin kendi icimde sonuna geldim sanirim.
Karsilikli hatalar, uyum eksikligi, tahammul, ne oldugu, ne olmasi gerektigi, ne sekilde yurutebilecegimiz, ne sekilde barisabilecegimiz, baristiktan sonra yurumesi icin ne yapmak gerekir vs vs hepsini cok cok dusundum. 3 ay bitti. dusunecegim pek birsey kalmadi. fark ettim ki hep gecmizi baz alip, gecmiste soyle olmasaydi boyle olmasaydi, su yaptigim yerine bunu yapsaydim diyerek (veya o bunun yerine sunu yapsaydi diyerek) dusundum hep bu biten iliskimi. Ama gecmisi degistirmek imkansiz, yasanilan seyleri unutmakta oyle.. Olmayan birseyi zorla oldurmaya calismak benim vaktimden, hayatimdan calan bosa bi ugras. bu iliski bitti artik, ozlemekten de vazgecmeliyim. ozlememeliyim. ozlenecek kadar guzel olsaydi bitmezdi. bosverdim artik. bitti. yeni bembeyaz bi sayfa acmak istiyorum.

Bugün bende tam olarak böyle hissediyorum
Sesini duymayı çok istiyorum
Keşke arasa hiç bişey düzlemesin tamam ama sadece konuşalım dertleşelim ne kadar saçma bir his ya bu

cok zoor...cok kötü bir duygu.. kendimi dünden beri yapayalniz,cok caresiz hissediyorum sanki elim kolum kopmus gibi..

bilmeden nasil baglanmisim ben ona.. daha dogru düzgün birseyler bile paylasmadik.. tatli ve icten sohbetlerimiz disinda..o da is yerinde kiyida kösede iste..

bizim ellerimiz var tatlimmm

Evet sevgi olunca oyle oluyor. birakmiyor insan, birakamiyor.
seven adam gitmez. bu, bu kadar basit..

Bugün bende tam olarak böyle hissediyorum
Sesini duymayı çok istiyorum
Keşke arasa hiç bişey düzlemesin tamam ama sadece konuşalım dertleşelim ne kadar saçma bir his ya bu

Bir kac gundur bende oyleydim.
1-2 saatligine sadece onu hissetmek istiyordum. hic birsey degismese bile, sarili kalayin ona. nesefini hissedeyim, sicakligini hissedeyim..
neyse ki bugun gecti.. suanda oyle hissetmiyorum (((=

Ben iyidim ama mesaj atınca anlamsız bir mesajda olsa beklenti içine girip üzülüyor insan
Saçma duygular bir an önce kurtulmak istiyorum

Ne dusundugunu ve hissettigini cok iyi anliyorum.
Biliyorsun bende cok iyiydim iliski kafamda bitiyordu ve o gecenin bi yarisi hala beni dusunup sevdgini ve ozledigini soyleyince bende kapanmis defterleri yeniden actim. 1 hafta oluyor iste o mesajinin ustunden. ve suanda yeniden kendime geldim. Tarkanin sarkisinda ki bashsettigi moddayim: Ya gel bana sahici sahici, yada anca gidersin

tomvejerry seninki iletişiminizi kestikten ne kadar zaman sonra aradı? benim birden ortadan kaybolan dengesiz de ortaya çıkacak mı bir gün merak ediyorum. adam ayrıldığını bile söyleme lütfunda bulunmadı, şaka gibi valla.

merhaba canım ne zaman ortadan kayboldu?
gelir bir yoklar bir kaç güne kalmaz ne sebeple ortadan kayboldu?

günaydın kızlarrr

bnm salak aradı onun için bitmemiş bu ilişki( sanki ben korkuyorum da beni rahatlatır gibi bir tarzda söyledi)
o hakaretler o sözler sinir anıylaymış!! kızgınlıkla söylemiş miş miş..
sınava girecek yarın o yüzden bozmadım agzımı.. o bnm sınavlarım oldugu gün bile gözümden yaş akıttı ama ben rabbime karşı kendimi kötü hissetmek istemedim.. ha bir de söyleniklen sözler havada kalmaz falan dedim farkındayım diyor.. dün de arama nedeni morli bozukmuş benle konuşmak istemiş falan filan...
hoşçakal byeeee dedim alaycı şekilde..
Allahım sen büyüksün kimsenin çektiği kimsede kalmaz..
ama o arıcak kaptcam o kalan hesabımı kısmetse..

Canim biz 3 ay once ayrildik. Ama arkadas kalmaya karar vermistik. bir kac defa arkadasca gorustuk ayrildiktan sonra. Ama ben onu hala seviyordum ve gozumun onunde oldugu surece de kiskanclik gibi duygulari tasiyacaktim ona karsi. Neyse en son dogum gunumde konusmustuk (ekim 19). sonrasinda bi daha konusmadik. Ekimin 27 sinde onu heryerden sildim hic bi aciklama yapmadan. O da onu sildikten 5 gun sonra falan "ne oldu, yanlis bisey mi yaptim?" diye mesaj atti. Artik arkadasca gorusmek istemedigimi soyledigimde, bu konuyu bi ara gorusup konusmak istedi, sonrasinda da beni hala sevdigini ve ozledigini ama kafasinin cok karisik oldugunu soyledi. oyle yani (=

merhaba canım ne zaman ortadan kayboldu?
gelir bir yoklar bir kaç güne kalmaz ne sebeple ortadan kayboldu?

Canım en son 1 ay önce bugün aramıştı gecenin 12'sinde, tel sessizdeydi ben de fark etmedim aradığını. Ertesi gün aradım cevap vermedi, benim tabi aklımın ucundan geçmiyor ayrıldığımız çünkü kavga bile etmemiştik her gün konuşuyorduk, farklı şehirlerdeyiz bu arada. Sonraki günlerde 4-5 kez daha aradım, en son mesaj attım hani ayrıldıysa yüzüme söyleyemiyorsa bari mesajla söylesin diye ona da cevap vermedi. 1 aydır ses yok. Berbat bir durum Allah düşmanımın başına vermesin. Neden ayrıldık bilmiyorum.
Biz 2 sene beraberdik sonra 2 sene ayrılık girdi araya onun hataları yüzünden (facebooktan kızlara asılıyordu) ama o ayrılık sürecinde hep aradı beni, ben çok kızgın olduğum için hiç cevap vermedim aramalarına, mesajlarına bilmiyorum belki de intikam alıyor şimdi benden. Ben onu sonsuza dek silmiştim hayatımdan ama asla asla dememek lazımmış.
Bu yaz karşılaştık tesadüfen ve her şeyi yeniden başlattı. Çok pişman olduğunu, benimle evlenmek istediğini, eski hataları asla tekrarlamayacağını, beni bir daha asla kaybetmeyeceğini söyledi ağladı, yalvardı, e 2 sene boyunca da aramıştı ben de artık akıllandığını düşündüm ve inandım sözlerine ama büyük hata yapmışım. Huylu huyundan asla vazgeçmiyor bunu asla unutmayın kızlar. Bir erkeğe 2. bir şansı asla vermeyin, sözlerine inanmayın, hiç acımayın, sonunda ilkinden daha beter şekilde üzülen siz oluyorsunuz. Sizi çok seven kişi bir kere bile kaybetmeyi göze alamaz zaten.

Gececek sen de onun laflarına inanma canım. Sen eskisi gibi olduğunda o yine umursamaz
tavırlarına dönecektir, seni yine çıldırtacaktır. Bu sefer hiç toparlanamazsın, benim halime bak ders olsun.1 aydır ruhen yerlerde sürünüyorum. Bu tarz erkekler ömür törpüsü gibidir, hiç değişmezler. Ona vereceğin emeği senin değerini bilen, o emeği hak eden bir erkeğe ver.
Bırak o yapayalnız pişamnlıklar içinde kalsın.

Siz zaten pek kopmamışsınız. "Seni seviyorum ama kafam karışık" ne demek ben de bunu anlamıyorum.
Zaten mantığı duygularına baskın geliyorsa sevgisi yeterli değildir. Biraz daha sensiz kalınca burnu iyice sürtecek ve koşulsuz şartsız sana gelecek gibi geliyor bana. Dilerim hiçbirimizin karşısına
bir daha böyle kaypak, korkak, ne istediğini bilmeyen erkekler çıkmaz. Gerçi seninki iletişime geçince konuşuyor hiç olmazsa, benim böyle bir imkanım bile olmadı maalesef.

benim de aklıma intikam almak istediği ya da aklının başkasına kaydığı düşüncesi geldi aslında..
geçrekten sevse en azından böyle çekip gitmez bir aydır bir kere bile olsa döner arar sorar ama demekki sevmiyor.. bunu kabullenmek biz kızlara zor ama kabul etmek zorundayız ki seven erkek hep yanında olur korkaklık yapıp kaçmaz.. üzülme desem de üzülürsün ama bir ay olmuş artık daha güzel günler yaşamak seninde hakkın gel geride bırakalım geçmişi ve önümüze bakalım hayırlısı ile..
geçmişe takılı kalırsan kalırsak yapamayız.. elimizdeki günleri de alırlar..
doğru diyorsun 2. şans vermemek gerkeiyormuş.. dönüp bakınca görüyorum ki bıoşa geçmiş aylar ilk büyük hatada eyvallah deyip gitmek gerekiyrmiş..
acımak.. bizim zayıf noktamız ama yeterince çektik bedel ödedik.. bizi sevmiyorlar bence.. sevseler öyle olmaz.. ama kabul etmek lazım sevmediklerini.. zaten b ir kabul etsek düğüm çözülcek..
zor günler geçiriyorum ama inanmıcam kısmetse bir daha arasın (sınavı var diye ağır bir şey demedim)
ararsa bir daha (ki arar diye düşünüyorum..ne de olsa onun için bitmemiş.. tövbe sabır ...)
neyse dicem ben de bir kaç cümle.. ama hiç benden beklemedigi şeyler olacak.. ne de olsa stress topuydum elinde..
denedim gördüm bir denedigini bir daha denememek gerekiyormuş.. kalıp bana göre değil.. kabul ettim inş. konuşunca da böyle olurum amin..
eminim ki inanıyorum ki rabbimin izniyle bizleri hak eden birileri çıkacak karşımıza..
ha kısmettir kimse çıkmazsa da şükür iyi bir eğitim alıyorum ayakta dik durmamak için engel yok.. sevgilisi olmayıp mutlu olanlar da çok..
onla mutsuzluktansa tek başına mutlu olmak göz yaşını tek de olsa mutluluktan akıtmak tervihim..
Alllahımşu mantığımhep benle olsun inş.
sen de artık ruh olma gel çıkalım bu girdaptan aşalım bu zorlukları canım...

Evet canım sevmiyorlar ve bunun bizimle ilgisi yok. Bunların karşısına dünyanın en güzel ve anlayışlı kadını çıksa bile er geç sıkılıp ilişkiyi mahvederler. Çünkü adamların içinde sevgi yok, "sen kimseyi sevemezsin" diye bir şarkı var, o hesap...

Kendi içlerinde de mutsuz ve tatminsizler. Ellerindekinin kıymetini anlamaktan acizler. Biz de bunlara prens muamelesi yapınca, "oo elimi sallasam ellisi, ben vazgeçilmezim" moduna
giriyorlar. Biz de ellerinde oyuncağa dönüyoruz. Bir gel bir git, bir ayrıl bir barış, hayatımız gençliğimiz bunların dertleriyle, tavan yapmış egolarıyla uğraşmakla geçiyor. Bu sürede de hayatın bize sunacaklarını, bize hak ettiğimiz değeri verecek insanlarla tanışma fırsatını kaçırıyoruz.

Çekeceğimiz acıyı çektik, dibe vurduk aslında hepimizin kendimize gelmemiz lazım. Ben düşünüyorum bu acı çektiğim, ondan başka hiçbir şey düşünmediğim 1 ayda kendimi geliştirmekle, eksiklerimi gidermekle ilgilenseydim çok yol almış olurdum. Neye yaradı bu boş geçmiş 1 ay o insan müsveddesi için değer miydi? O şu an pişkin pişkin arkadaşlarıyla, birileriyle gülüp gününü gün edyordur eminim.

Mesela sen ilk büyük hatasında "eyvallah" deseydin aylarca o mutsuzlukları yaşamamış olacaktın
ve karşına çok daha iyi biri çıkacaktı belki. Arasın veya aramasın sen onu kafanda sil, senin için önemsiz bir kişiymiş gibi gör onu. Onun söylediklerinin seni etkilemesine izin verme. Hiç acıma da çünkü sen aynı durumda olsan o sana acımaz buna emin ol. Zaten senin aşkından ölüp bitiyorsa bunu dile getirecektir, yalvaracaktır dönmen için, seven adam korkup kaçmak yerine böyle yapar. Ama senden ilgi görünce eski haline dönme olasılığı çok yüksek. O yüzden onu ciddiye almadan hayatına devam et, zaten sen yol göstermişsin. Barışırsanız o da ileride intikam için terk etmeye kalkabilir. Sanki sen durup dururken terk ettin. Off bu erkekler ne zor... Ben bundan sonra benim pisliği siliyorum, onu Allah'a havale ediyorum layığını bulacaktır.

"Bugün başınıza gelenler dün sizin yaptıklarınızdır." diye bir söz var. Ben buna inanıyorum, kendi hayatımda ne yaptıysam iyi veya kötü hepsi bana döndü. Bazıları seneler sonra döndü ama mutlaka döndü kaçış yok yani. Onlar da bizlerden akıttıkları bu gözyaşlarının karşılığını göreceklerdir er ya da geç. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama sevdiğini söyleyerek birini kandırıp, umutlandırıp, çekeceği acıya ve gözyaşlarına aldırmadan sebepsiz yere kaçıp gitmenin karşılığını alacaklardır mutlaka.

oo sende bendensin bi benimki dengesiz degilmis demek.

Kizlar kadinlar kulubune az ugruyorum malum sinav... Benim eskisini duzenli olarak dizi izler gibi ruyamda gormeye devam ettigimi soylersem sasirmazsiniz heralde ertesi gun o kalbimdeki mi midemdeki igrenc aciyi ya da sikintiyi en iyi de siz anlarsiniz. Ve her zamanki benligimi yapip mesaj attim artik cunku her gece goruyodum neyse. O da beni gormus ayni zamanda gormusuz yani neyse sonra uzun uzun konustuk napiyoruz ne ediyoruzdan bahsettik ozlemisim insan gibi konusmayi. O benim en yakin arkadasim dostumdu ya.. Neyse artik ruyamda gormuyorum cok ozlemistim sanirim konusunca biraz rahatladim.
Sinavim bitsin daha cok ugrucam buraya sizinle dertlesmeyi ozledim!!
Mesaj attigim icin kizmayin bana nolur. Icimden nasi geliyosa oyle yapinca daha kolay. Bigun susacak bu kalpte elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…