- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.381
Hiç geçecek gibi değil valla
Onu tanıdığım, aşık olduğum güne lanet olsun
Ben seni uzaklarda... Ben seni tuzaklarda... Ben seni yasaklarda sevdim... Ben seni yasaklarda...
kızlar bana bir akıl verin içim acıyor deli olacam bişey söyleyin bana yapamam onsuz başkasnı sevemem onu çok seviyorum
Canim yasiyorsun iste onsuz? Onsuzda yapabildigine bundan buyuk ispat mi olur? Bak agliyorsun, uzuluyorsun ama hayat devam ediyor, ve sende yasayabiliyorsun.
Kimse vazgecilmez degildir. O sevmiyorsa bu seninle alakali degildir merak etme. Sevgi nedir bilmiyordur. Ve bir de simarmistir.. Bize soyledigin gibi ona da belli etmissindir onun ne kadar degerli oldugunu. Bir insana tasiyabileceginden cok deger verirsen, bunu tasiyamaz, agir gelir.. O da iste verilen degeri tasiyamayip kacmis. kacsin.. Sen kaybetmedin ki, o kaybetti.. Sevilen, deger verilen oymus.. Sevgiyi kendisi istememis. Nasil bi aptallik yaptigini ilerde fark eder lakin sen o zamana kadar onun verdigin degeri haketmeyen bi insan oldugunu anlar ondan coktan vazgecmis olursun.
tomvejerry ben vazgeçmek istemiyorum çok seviyorum nasıl dayanacm buna yavazgeçemem hayallermiz vardı bir gelecek planladık biz onunla nasıl mutusuzm der gider nasıl
Hangimiz vazgecmek istedik ki? bende 3 ay once terk edildim (((= Inan ki eskiden uzuldugum, daraldigim bu gercegi simdi yazarken bile guluyorum. Benimde onunla hayallerim vardi, aramizda cok guclu baglar vardi hesapta, ve bana birde hep icimde ukde olarak ayrilirken "seni seviyorum AMA.." diyerek gitmisti.. birde ben severek ayrilanlar kategorisinde hissettim o yuzden kendimi. sonrada dusundum, seven adam gitmezzz!
Vazgecmek istememeni anliyorum ama daha cok yeni. bi sure bu yeni gelismeye alismak icin kendine sure ver. arayip sorma..
Sagopam,
Cok garip olmus.
Bir kere ayrilik lafini erkekler diline doladimi o iliski adam olmuyor.. Baksana seni ailesine tanistirirken bile aklinin bi kosesinde ayrilik varmis "neyse bu da olduguna gore ayrilmayiz heralde" diye dusunmus olmali. Ama ayrilmak istemis ve gitmis. Birakin gitsin. Kendisi sizin icin birseyler yapip donmedikce, sizin hatriniza donmesi ancak boyle gecici sureligine olacaktir. Duygulari ve davranislarinda dengesiz bir insana benziyor. Ayriligin dogruluguna inanmis ama bazen duygularina yeniliyor belli ki.. bisey yapmayin bence siz. Birakin kendi istegi ve israriyla size kararli bi sekilde gelsin gelecekse..
ya benimde çok hatam oldu ben hiç hata yapmadım demiyorum ama hiç bir zamanda bırakmadım o bırakıp gitti ben bunu nasıl atlatcam hiç bilmiyorum geri gelmez hiç sanmıyorumdaha iki gün önce mutluyum bırakmam diyordu bugün mutsuzum bitti dedi
"mutluyum birakmam, ayrilmayiz biz" sanki lutfediyor.. Kendilerine bu kadar cok guven verdigimiz icin aslinda hatali olan bizleriz. Ne diye daha evlenmeden, sevgilimiz olan adamlara kendilerini bi prens gibi hissettiriyorsak.. Donmezse donmesin ya, kim ki o? Dunyada karsi cins olarak bi tek senin tarafindan onemsenen, senin ona kendi rizanla verdigin deger ve sevgiyle simarmis bi insan. sen sevmesen o bir hic. Herkes gibi biri. Mutlulugunun anahtari onun elinde degil, sanki oyleymis gibi dusunme. hepimiz sevgiyi ve guveni hak ediyoruz. yanlis kisilerde bunu bulmaya calismamiz ancak zaman kaybi ve duygu israfi.
haklısın çok haklısın ama ya bu içimdeki sevgisusmuyor ya dua ediyorum inş. atlatırım diye ama o kadar alışmışım ki nasıl dayanacam buna bilmiyorum ben hiç aramıycam msj atmıycam şımardığını bende biliyorum çok şımarttım böyle atmycam msj aramıycam diyorum ama sonra bakyrm telfn elimde ona msj yazıyorum
Zamana birak herseyi insan nasil alisiyor yokluguna kendin bile sasiyorsun aceba cok sevmedim mi diyorsun sonra zamanla acinda diniyo zaman hayata kaptirip gidiyosun iste sen sadece. Mutlu olacagini düsün ve kismetinde varsa o kisi ve seni gekcekten sevmisse dönüp gelecektir birgün yani aglsanda mutlu da olsan zaman geciyo bosver kendin icin biseyler yapmaya basla hayatinin tepesinden indirmeye basla bence ilk bak nasil rahatliyorsun
tomvejerry ben vazgeçmek istemiyorum çok seviyorum nasıl dayanacm buna yavazgeçemem hayallermiz vardı bir gelecek planladık biz onunla nasıl mutusuzm der gider nasıl
canım hepimiz hayaller kuruyoruz bir ilişkide ama bakıyoruz ki itedebiliyor..
evli insanlarda hayal kuruyor ve yuva kruuyor ama sonra anlaşamıyorlar bitiyor..
artık şunu kabul etmemiz lazım
bizi seviyor olsalar bitmez.. bitti ise eskisi gibi sevmiyorlar sevgileri yeterli degil..
e sevmek değişkenbir şey sonuçta sen de onu daha önce sevmiyordun snonradan karşına çıktı sevdin..
onsuz da olabilirim dediğinde daha gülü hissedeceksin böyle üzüldükçe eline bir şey geçmeyecek canım
canım hepimiz hayaller kuruyoruz bir ilişkide ama bakıyoruz ki itedebiliyor..
evli insanlarda hayal kuruyor ve yuva kruuyor ama sonra anlaşamıyorlar bitiyor..
artık şunu kabul etmemiz lazım
bizi seviyor olsalar bitmez.. bitti ise eskisi gibi sevmiyorlar sevgileri yeterli degil..
e sevmek değişkenbir şey sonuçta sen de onu daha önce sevmiyordun snonradan karşına çıktı sevdin..
onsuz da olabilirim dediğinde daha gülü hissedeceksin böyle üzüldükçe eline bir şey geçmeyecek canım
Haklısın onsuz da olabilir. Başkası da olabilir artık diyorum. Biraz mevlana sözleri okudum arkadaşlarla şakalaştım yahu ben zaten onun olmadığı bir hayatı yaşıyor gidiyorum daha ne kadar gidebilir ki. Bitmiş gitmiş. Ayrıca güzel bi mevlana sözü var paylaşayım hemen.
Mevlana der ki:
"Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, biri seni bulacak.
Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan, biraz ürkeceksin.
Ne kadar dirensen de nafile.
İnsansın sonuçta, seveceksin.
Eski acılara bakıp da küsme sevdalara,
gavura kızıp da oruç bozulmaz.
Sök at kafandan acaba'ları !!!
Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz.."
Haklısın onsuz da olabilir. Başkası da olabilir artık diyorum. Biraz mevlana sözleri okudum arkadaşlarla şakalaştım yahu ben zaten onun olmadığı bir hayatı yaşıyor gidiyorum daha ne kadar gidebilir ki. Bitmiş gitmiş. Ayrıca güzel bi mevlana sözü var paylaşayım hemen.
Mevlana der ki:
"Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, biri seni bulacak.
Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan, biraz ürkeceksin.
Ne kadar dirensen de nafile.
İnsansın sonuçta, seveceksin.
Eski acılara bakıp da küsme sevdalara,
gavura kızıp da oruç bozulmaz.
Sök at kafandan acaba'ları !!!
Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz.."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?