- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.361
Siz zaten pek kopmamışsınız. "Seni seviyorum ama kafam karışık" ne demek ben de bunu anlamıyorum.
Zaten mantığı duygularına baskın geliyorsa sevgisi yeterli değildir. Biraz daha sensiz kalınca burnu iyice sürtecek ve koşulsuz şartsız sana gelecek gibi geliyor bana. Dilerim hiçbirimizin karşısına
bir daha böyle kaypak, korkak, ne istediğini bilmeyen erkekler çıkmaz. Gerçi seninki iletişime geçince konuşuyor hiç olmazsa, benim böyle bir imkanım bile olmadı maalesef.
oo sende bendensinbi benimki dengesiz degilmis demek.
Kizlar kadinlar kulubune az ugruyorum malum sinav... Benim eskisini duzenli olarak dizi izler gibi ruyamda gormeye devam ettigimi soylersem sasirmazsiniz heralde ertesi gun o kalbimdeki mi midemdeki igrenc aciyi ya da sikintiyi en iyi de siz anlarsiniz. Ve her zamanki benligimi yapip mesaj attim artik cunku her gece goruyodum neyse. O da beni gormusayni zamanda gormusuz yani neyse sonra uzun uzun konustuk napiyoruz ne ediyoruzdan bahsettik ozlemisim insan gibi konusmayi. O benim en yakin arkadasim dostumdu ya.. Neyse artik ruyamda gormuyorum cok ozlemistim sanirim konusunca biraz rahatladim.
Sinavim bitsin daha cok ugrucam buraya sizinle dertlesmeyi ozledim!!
Mesaj attigim icin kizmayin bana nolur. Icimden nasi geliyosa oyle yapinca daha kolay. Bigun susacak bu kalpte elbet
Eveeettt kizlar 6 hafta sonra benim katilimde dönüse ilk adimlarini atti her katil kurbaninin yasayip yasamadigini kontrole gelirmis ya o hesap bugün face den arkadaslik gönderdi bi an heycan yaptim ama 1 saat sonra kabul ettim ve hala bisey yazmadi bende yazmadim Allahim yardimci olsun bana zaten yazmakta gelmiyo icimden 4 hafta acisini cektim 2 haftadir kendimi gelistirmeye karar verdim ve cokta iyi gidiyo hersey derslerim hayatim artik kendime bi düzen kurmaya basladim ve bu yolda mutluyum o korkak adam beni bi kez ailesi yüzünden birakip gitti ve tekrar yapmayacagina nasil emin olup hayatimi mahvetmelerine izin vereyim okuyorum yolum acik ve yanlizda mutluyum ona ihtiyacim yok o kadar iyi toparladim ki bundan sonra daha güclü olacagimdan da eminim ama yine de tavsiyelerinize ihtiyacim var nasil davransam tam olarak kestiremiyorum hani uzun iliskiler de buüyük asklarda ayriliklar da normal bakiyorum forumda okuyorum kisa ayriliklardan sonra coook daha mutlu olanlar evlenenler de var bana biraz tavsiye verirmisiniz... Kisaca özetleyim ailelerimiz istemedigi icin bizi 3 yilda mahvettiler bu ailesini 3 yildir ikna edemedi bi nisan ya da söz olmasi icin hep bahanelerle uzattilar ve sonunda tartismalar filan derken biz cikmaza girdik annesi de hastalanip bayilinca benim ex korktu ve aglayarak benden ayrildi 6 hafta her iletisimi kesti ben ilk zamanlar ustune düstüysemde sonra kabullendim ve seviyosa kismetimse döner dedim bugün ilk adimi atti ama sonrasi nasil olur nasil davranirim bilemiyorum....
Birak butun adimlari o atsin. O degilmi sana baskasiyla evlenecegini soyleyen? Sakin kendiliginden birsey yapma. Bunca hafta onsuz durdun bundan sonrada durabilirsin.Konusmak isterse, birseylere baslamak isterse birak o ugrassin..
Benim katilde döndü geri. Hayır için değil tabi. Ortak takıldıgımız nette bir mekana geldi ve evleneceğini duyurdu. İçim acıdı bir an. Evleniyormuş mobilya bakıyormuş vs vs. O cimri adam evlenilmez bu dönemde diyen adam bu.. Neyse benim ahım vardı üstünde.
hemen inanma canim, belkide canini acitmak icin söylemistir,
öyle olsa bile allaha havale et,
böyle insanlar mutlu olamaz cünkü
Slm kızlar ben ilk defa yazıyorum. iki gündür kafam karışık 2 ay önce face den 10 yıl önce görüştüğüm kişi msj attı görüşmek istedi ama ben kabul etmedim biraz serseriydi başıma bela olur sandım hayatımda biri var dedim görüşmedim ama tam tersi oldu bana çok anlayışlı davrandı sonradan pişman oldum dün msj attım bir umut hayatımda bri var dedi 2 ay önce seni unutamadım sen ilk askımsın dyen adam. Kafamın karıştığı kısım yüz yüze görüşmek istiyo sizce ne yapayım?
kızlar beni de terapiye alın. :113:
Offf off içimde son kalan umut kırıntıları da uçtu gitti. Yüreğime bir ateş düştü. Boşa geçen günler, hayat neden böyle((( Daraldım inanın çok daraldım.. Bunu hak edecek ne yaptım ben ( Dibe vurdum hayatın evde odamda sıkışıp kaldım. Dışarı çıksam orası daha büyük bir hapishane gelecek bana
Bence çık, ben birazdan hazırlanıp çıkacağım. Tek başıma, denize karşı, kulaklarımda müzik sigaramı yakacağım... Sonra varsın hapishane olsun, denizin maviliği olacak ya ve sonsuzluğu... Belki umut bulurum birazcık
Benim içinde bak denizin maviliğine derin derinHüzünlerini bırak, dalgalara.. Götürsün uzaklara ve onu umutlara dönüştürüp tekrar getirsin bir meltem eşliğinde, yakamoz düşerken..
kzılar hele bir kendinzie gelin hadiiiii
hiçbirimi,z hak etmedik..
kaşrımıza rabbim çok daha iyileirni çıkaracak bakın örnekleri de var kk da
acımız da geçecek zaman ilaç olacak bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?