Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Eveeettt kizlar 6 hafta sonra benim katilimde dönüse ilk adimlarini atti her katil kurbaninin yasayip yasamadigini kontrole gelirmis ya o hesap bugün face den arkadaslik gönderdi bi an heycan yaptim ama 1 saat sonra kabul ettim ve hala bisey yazmadi bende yazmadim Allahim yardimci olsun bana zaten yazmakta gelmiyo icimden 4 hafta acisini cektim 2 haftadir kendimi gelistirmeye karar verdim ve cokta iyi gidiyo hersey derslerim hayatim artik kendime bi düzen kurmaya basladim ve bu yolda mutluyum o korkak adam beni bi kez ailesi yüzünden birakip gitti ve tekrar yapmayacagina nasil emin olup hayatimi mahvetmelerine izin vereyim okuyorum yolum acik ve yanlizda mutluyum ona ihtiyacim yok o kadar iyi toparladim ki bundan sonra daha güclü olacagimdan da eminim ama yine de tavsiyelerinize ihtiyacim var nasil davransam tam olarak kestiremiyorum hani uzun iliskiler de buüyük asklarda ayriliklar da normal bakiyorum forumda okuyorum kisa ayriliklardan sonra coook daha mutlu olanlar evlenenler de var bana biraz tavsiye verirmisiniz... Kisaca özetleyim ailelerimiz istemedigi icin bizi 3 yilda mahvettiler bu ailesini 3 yildir ikna edemedi bi nisan ya da söz olmasi icin hep bahanelerle uzattilar ve sonunda tartismalar filan derken biz cikmaza girdik annesi de hastalanip bayilinca benim ex korktu ve aglayarak benden ayrildi 6 hafta her iletisimi kesti ben ilk zamanlar ustune düstüysemde sonra kabullendim ve seviyosa kismetimse döner dedim bugün ilk adimi atti ama sonrasi nasil olur nasil davranirim bilemiyorum....

Bende bunu diliyorum. insallah bundan sonrasinda karsima cikacak ikinci insan korkak olmaz. Evet ona istedigim her an ulastim.. Bu da sanirim birbirimize cok saygi duydugumuzdandir diye dusunuyorum. Sevgisi benim icin hayatinda degisiklikler yapacak kadar yeterli degildi ama hic bi zaman bana saygisizlik etmedi. Bende ona etmedim tabi.. Bundan sonra gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama ayni sartlar altinda onunla yeniden iliskiye baslama konusunda hic istekli degilim. Gercekten ya adam gibi kalici doner ve hayatinda yaptigi degisiklikleri gorurum, ya da biz bittik ((= Ben ayriligi coktan kabullendim zaten zamana biraktim herseyi, zamanla yavas yavas kopacagim iyicene ondan.

Adriana lima bizi biraktin gittin sanmistim ((= hosgeldin, nasil yogunsun oyle artik hic yoksun resmen ((=
En dogrusunu yapmissin mesaj atmakla. Bittiyse bitti ama insan kendine iskence cektirmemeli. Yani soyle soyleyim bi beklenti icinde olup onu araman yersiz olurdu, hani barismak icin vs. Ama boyle bi hal hatir sormak, hasret gidermek icin aramak insani rahatlatiyor. Hem hala konusacak kadar birbirinizde hatriniz oldugunu goruyorsunuz, hemde hic birsey degismediginde iliskinin bittigini daha cok kabul ediyorsunuz..

Birak butun adimlari o atsin. O degilmi sana baskasiyla evlenecegini soyleyen? Sakin kendiliginden birsey yapma. Bunca hafta onsuz durdun bundan sonrada durabilirsin.Konusmak isterse, birseylere baslamak isterse birak o ugrassin..

Birak butun adimlari o atsin. O degilmi sana baskasiyla evlenecegini soyleyen? Sakin kendiliginden birsey yapma. Bunca hafta onsuz durdun bundan sonrada durabilirsin.Konusmak isterse, birseylere baslamak isterse birak o ugrassin..

pesimden cok kostu zamaninda bir tek bu beni hasta ediyo simdi haliyle benden bekliyodur... ama yine de bisey yapmayacagim... kendimi sucluyorum ama o benim zor bi insan oldugumu bilerek sevdi listesine kizlari doldurmus hepsi birbirinden ucuz kimbilir neler paylasti onlarla artik ben istemiyorum onu kalbimde zamanla anlayacak listemden sildim bi daha kesinlikle kabul etmeyecegim bana bi daha aci cektiremeyecek onun egosunu oksalamayacagim seviyosa alsin ailesini gelsin evimi biliyo ben onun yüzünden ailemin gururunu ayaklar altina aldim kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyolar ailecek
ohh beee rahatladim

Benim katilde döndü geri. Hayır için değil tabi. Ortak takıldıgımız nette bir mekana geldi ve evleneceğini duyurdu. İçim acıdı bir an. Evleniyormuş mobilya bakıyormuş vs vs. O cimri adam evlenilmez bu dönemde diyen adam bu.. Neyse benim ahım vardı üstünde.

hemen inanma canim, belkide canini acitmak icin söylemistir,
öyle olsa bile allaha havale et,
böyle insanlar mutlu olamaz cünkü

hemen inanma canim, belkide canini acitmak icin söylemistir,
öyle olsa bile allaha havale et,
böyle insanlar mutlu olamaz cünkü

Canım eğer inanmama durumunu yaparsam umutlanırım ki bu dahada canımı acıtır Nasıl sadist psikopat bir insan ki beni daha iyi yıkmak için, canımı acıtmak için elinden geleni yapıyor. Ben ne yaptım ona, kanlısı mıydım düşmanı mıydım ki bana bu muameleyi layık gördü. Belki vicdan yaptı umutlanmayayım kesin ümidimi keseyim diye haber veriyor. Ama ahım çok inanın çok fazla.

Slm kızlar ben ilk defa yazıyorum. iki gündür kafam karışık 2 ay önce face den 10 yıl önce görüştüğüm kişi msj attı görüşmek istedi ama ben kabul etmedim biraz serseriydi başıma bela olur sandım hayatımda biri var dedim görüşmedim ama tam tersi oldu bana çok anlayışlı davrandı sonradan pişman oldum dün msj attım bir umut hayatımda bri var dedi 2 ay önce seni unutamadım sen ilk askımsın dyen adam. Kafamın karıştığı kısım yüz yüze görüşmek istiyo sizce ne yapayım?

internetten tanisma biraz güvenli birsey degil malum,
serseri diyorsun, nebiliyim,
hemde hayatinda biri varmis zaten, görüsüp napcan ?

kızlar beni de terapiye alın. :113:

hosgeldin :) sendemi ask acisi cekenlerdensin

Gececek gececek hersey gececek körkütük asigim hala ama ondan adim gelmiyo ne yapayim zamanla gececek iste bitecek buda offf yaaaaaa nedir bu ask anlamiyorum ki nasil bi hastaliktirr

Offf off içimde son kalan umut kırıntıları da uçtu gitti. Yüreğime bir ateş düştü. Boşa geçen günler, hayat neden böyle ((( Daraldım inanın çok daraldım.. Bunu hak edecek ne yaptım ben ( Dibe vurdum hayatın evde odamda sıkışıp kaldım. Dışarı çıksam orası daha büyük bir hapishane gelecek bana

Beni her şeyde ayağa kaldıran, destekleyen, elimden tutan o olmuştu. Şimdi böyle sert düşmeme de o sebep oldu, bana bir yalanı yaşattı aylarca. Şimdi kim elimden tutacak benim? Öyle zormuş ki kendi kendine sarılıp, pış pış demek hele bu kadar canın acıyorken...

Son düzenleme:

Bence çık, ben birazdan hazırlanıp çıkacağım. Tek başıma, denize karşı, kulaklarımda müzik sigaramı yakacağım... Sonra varsın hapishane olsun, denizin maviliği olacak ya ve sonsuzluğu... Belki umut bulurum birazcık

Yok cnm nette tanışmadım 10 yıl önce kursta tanışmıştım. Ama haklısın görüşmek istemediğimi söyleyip engelliycem face de geçmişinde içki ve serserilik olan biriyle niye görüşiyim ki. Yardımınız için tşkkr ederim. HurremSultan2012

Benim içinde bak denizin maviliğine derin derin Hüzünlerini bırak, dalgalara.. Götürsün uzaklara ve onu umutlara dönüştürüp tekrar getirsin bir meltem eşliğinde, yakamoz düşerken..

kzılar hele bir kendinzie gelin hadiiiii
hiçbirimi,z hak etmedik..
kaşrımıza rabbim çok daha iyileirni çıkaracak bakın örnekleri de var kk da
acımız da geçecek zaman ilaç olacak bizlere

kzılar hele bir kendinzie gelin hadiiiii
hiçbirimi,z hak etmedik..
kaşrımıza rabbim çok daha iyileirni çıkaracak bakın örnekleri de var kk da
acımız da geçecek zaman ilaç olacak bizlere

Hiç geçecek gibi değil valla
Onu tanıdığım, aşık olduğum güne lanet olsun
Ben seni uzaklarda... Ben seni tuzaklarda... Ben seni yasaklarda sevdim... Ben seni yasaklarda...

Kizlar cok klasik gelecek ama bu huzunlu hallerini gececek..Su anda sozlerimin bi etkisi varmi bilmiyorum, ama inaninki zaman oyle bi merhem oluyor ki yaralara, ilerde isteseniz de bu kadar uzulemeyeceksiniz. istediginiz kadar uzulun, aglayin nasil olsa yakinda uzulmekten de skilacaksiniz. ama lutfen herkes iyilesmeye konsantre olsun. tekrar barisma ihtimaline bilmem neye yogunlasip ayrilik acisi cekerek gecireceginiz sureyi iyicene uzatmayin..

Maviask: Bu ne acele, daha 4 ay kadar once ayrilmamis miydiniz siz? Ama zaten hayatinda biri vardi, oyle diyordun. Bakma artik ona ya. Onu gorebilecegin heryerden uzaklas. Inankiiii bu kadar yaradan sonra, gozden irak gonulden de irak olacak..

Lyudka: Yasadiklarin cok agir ama eminim suanda ihtiyacin olan sey baban yasinda, yalanci, senin duygularinla oynamis bir adam degil. Sen sevgi ariyorsun. Yanlis yerde bulmussun ama dogru kisiyi buldugun zaman bu adami hatirlamayacaksin bile..

okyanus85: Erkekler istedigi kizi elde edene dek biliyorsun ki melek kesilirler. Dunyanin en dusunceli, en romantik, en espirili, ve en duyarli kisileri olurlar. Ama sen onun normal halini biliyor ve onun serseri gibi bi adam oldugunu dusunuyorsan kesin oyledir. Bosu bosuna kendini boyle birseyin icine sokma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…