- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.401
haklısın canım ama çok kötü oldum birden şimdi daha iyiym ara ara çok kötü olacm dediğin gibi sevseler bırakmazlardı her şeyin hayırlısı çok dua ettim hayrlısı olsun hayrlı değilse bir engel çıksın diye ayrıldık işte ama ben çok uğraştım bitmesin diye çok yalvardım haketmedim bunu
canımsın hepimiz aşkım canım sevgilim sensin tek gerçegim seni seviyorum seni bırakmam ailem de bilior artık ayrılmayız sende tattım sevgiyi.. falan filan cok duydumk bu sözleri biz hepimiz ama sonra hoppp 180 derece değişti adam.. erkekler böyle çok irdelemeye bile değmez.. kabul edip yola devam edecegiz yaramıza kendimiz merhem olacağız.. sana yara açandan yarana merhem olmasını beklemek bizim yaptığımız hatlardan ki benim enn byüük hatalarım ilişki adına..
zamanla sen de göreceksin ama zamanla olacak.. benbile kendimi artık daha güçlü daha toparlanmış hissediyorum
yemin edeerim aklımı benligimi bedenimi kağlamış olan sevgi ızdırap acı sorular falan yavaştan gidiyorlar benden kendimi daha güçlü hissediyorum böyle oldukçaa
sıra sana da gelecek bana da gelecek bizde yenden böyle gözlerrimizle gülecegiz kısmetse..
ama sabırla dua ile zmanala olacak bu..
hele bir kabul et onsuzlugu otur yaz saatlerce satırlarca yaz dök icini.. ama ona gönderme sen oku yaz oku oku yaz..
ona attıkca yazdıkca.. onu popoşu kalkacak zaten kendileri bulunmaz hint kumaşı ya daha da şişirme canım..
daha fazla acı cekmene sebep olur.. şu durumda gelse kapnda yatsa biel ondan sana yar olmaz.. acını daha fazla artırıp terk eder gider..
yanına olumlu bi şey kalmaz.. kabul etttigin an onsuzlugu rabbim daha çok yardımcı olacaktırr
sagopamm!!! camının içi sen sınava da mı gireceksin!! e oturup ders claışman gerekir kafanı buna yormak yerine!!
senin çok daha hızlı kabullenmen toparlanman gerkeir ki yapman gereken sorumlulukların var sınav yükü de ağırdır bak dersler bile bazen ilaç gibi gelir insana..
sakın ama sakın derslerini bırakma sakın!!
sana sınavlarına ağlayarak girenden bir tavsiye.
Lyudka: Yasadiklarin cok agir ama eminim suanda ihtiyacin olan sey baban yasinda, yalanci, senin duygularinla oynamis bir adam degil. Sen sevgi ariyorsun. Yanlis yerde bulmussun ama dogru kisiyi buldugun zaman bu adami hatirlamayacaksin bile..
Ben de nalet gelsin diyorum. Böyle bir adamı tanıdığım için. Birde sadist olduğunu öğrendim evleneceğini haber etmek için hususi geliyor takıldıgım yerlere.. Acaba düşüncesi neydi haberi olsun umutlanmasın yazık kızcağıza mı diyordu. Ah ah benim bu yaşadığım acılar içine oturur inşallah.
çok sorun yaşadık biz hepsini de atlattık en son geçen hafta pzrtesi günü şansını çok zorluyorsun bitti daha msj atma seni sevmiyorum dedi ben çok tavır yapıyomuşum elimdekinin değerini kaybedince anlarmışım dedi ben iki gün yalvardım bitmesin diye çok uğraştım son bir şans daha ver dedim çok direndi hayır olmaz diye ama sonra kabul etti deniycem ikimiz için dedi ben okula gitmedim o gün görştük seni görmeden iyi olamam dediği için görştük düzeldi herşey eskisi gbi olduk ertesi gün annemle ananem dedem çalıştığm yere gelcek sende gel dedi ben çok utanırım normalde çok utangaç biriyim annesyle daha önce görşmüştük zaten kırılmasın aramz bozulmasın dye o günde okula gitmedim çalıştığı yere gitttim ananesyle dedesyle tanıştım konuştuk o günde muhteşemdi herşey bana dedi bu saatten snra ayrılmayız bırakmam seni dedi cuma günü yine görştük çok mutluyum dedi ben artık kaklkmak istyorum dediğimde bile bırakmadı biraz daha dur yanmda nolur dedi akşamda telfnda konuşrken ayrılmıycaz ihanet edersen arkamdan gizli bir iş çevrrsen ancak ayrılırım dedi dün ondan önceki gün en ufak seyler yüznden benim kalbimi kırdı iyi olcam diye söz verdiğim için unuttum hep iyi davrandım kötü olmasın dye bugün dedi aslında hiç barışmamalıydıkmutsuzm geçer bu mutszlk dedim ama geçmedi senden ricam hemen ayrılığı yayma herkese dedi ben bir sürü msj attım yine dedmlerle tanıştrmga pişman oldum emin ol falan dedi bitti daha ben düzelemem bitmese bile sen multu olurmusun byle dedi ama ben haketmedim böyle bırakılmayı ya
Srfsizzz mahlukatlar.. Ne güzel kötü birşey diyebiliyorum şu an. Önceden bunu bile diyemiyordum donup kalmıştım resmen.
İnan canım öyle inanmak istedi ki o söylediği yalanlaraNeredesin doğru kişi, ah gel de kurtar şu saçma sapan acılardan beni Gerçekten bir daha birine -yaşıma uygun, adam gibi adam olan birine- güvenip, sevip gözlerine aşkla bakabilecek miyim tomvejerry
evet, tabii ki bunlar olacak.. hemde cok daha guzel olacak o zaman, cunku kafanda yasi, goruntusu, bilmem nesi, bunlarin derdi olmayacak. daha huzurlu olacaksin, daha mutlu olacaksin. hayat inisli cikisli. simdi indin, hergun biraz daha cikiyorsun (=
Tamam bu gece kendime izin veriyorum ve biraz uzuntumu anlayisla karsiliyorum...
Ne bileyim ya ozledim iste. lanet olsun ki ozledim.. Kendimi cok yalniz hissediyorum, hayattan bi keyif almiyorum, sanki hersey anlamini yitirmis gibi.
Onun gozlerine bakip kahkahalarla gulmeyi ozledim, elini tutmayi, ellerim onun ellerinin icindeyken parmaklariyla ellerimi oksamasini, opmesini, onu opmeyi, sakallariyla oynamayi, ona sarilmayi, onu hissetmeyi, yatarken onunla mesajlasmayi, kacamaklarimizi, kapinin onunde 1 saat suren vedalasmamizi, sinemaya gidisimizi, gogsune yatmayi, saclarimi koklamasini, bana gitar calmasini, ona turkce ogretmeyi, onunla yemek yemeyi, masanin altindan elimi tutmasini, alnimdan opmesini, ona kocaman ama kocaman sarilmayi cok ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?