Buyrun...Terapi Grubumuz :))

canımsın hepimiz aşkım canım sevgilim sensin tek gerçegim seni seviyorum seni bırakmam ailem de bilior artık ayrılmayız sende tattım sevgiyi.. falan filan cok duydumk bu sözleri biz hepimiz ama sonra hoppp 180 derece değişti adam.. erkekler böyle çok irdelemeye bile değmez.. kabul edip yola devam edecegiz yaramıza kendimiz merhem olacağız.. sana yara açandan yarana merhem olmasını beklemek bizim yaptığımız hatlardan ki benim enn byüük hatalarım ilişki adına..
zamanla sen de göreceksin ama zamanla olacak.. benbile kendimi artık daha güçlü daha toparlanmış hissediyorum
yemin edeerim aklımı benligimi bedenimi kağlamış olan sevgi ızdırap acı sorular falan yavaştan gidiyorlar benden kendimi daha güçlü hissediyorum böyle oldukçaa
sıra sana da gelecek bana da gelecek bizde yenden böyle gözlerrimizle gülecegiz kısmetse..
ama sabırla dua ile zmanala olacak bu..
hele bir kabul et onsuzlugu otur yaz saatlerce satırlarca yaz dök icini.. ama ona gönderme sen oku yaz oku oku yaz..
ona attıkca yazdıkca.. onu popoşu kalkacak zaten kendileri bulunmaz hint kumaşı ya daha da şişirme canım..
daha fazla acı cekmene sebep olur.. şu durumda gelse kapnda yatsa biel ondan sana yar olmaz.. acını daha fazla artırıp terk eder gider..
yanına olumlu bi şey kalmaz.. kabul etttigin an onsuzlugu rabbim daha çok yardımcı olacaktırr

sagopamm!!! camının içi sen sınava da mı gireceksin!! e oturup ders claışman gerekir kafanı buna yormak yerine!!
senin çok daha hızlı kabullenmen toparlanman gerkeir ki yapman gereken sorumlulukların var sınav yükü de ağırdır bak dersler bile bazen ilaç gibi gelir insana..
sakın ama sakın derslerini bırakma sakın!!
sana sınavlarına ağlayarak girenden bir tavsiye.

sağol canım çok sağol iyi olcam toparlancam inş. atlatcam bu günleri sağlun iyiki varsınız

evet canım sınavlarım var
bende ağlayark gircem büyük bir ihtimal Allahım güç ver çabuk toprlnym çok duygusalım ben çabuk atlatamıyorum hep ağlarım daha ama asla msj atmam aramam

Lyudka: Yasadiklarin cok agir ama eminim suanda ihtiyacin olan sey baban yasinda, yalanci, senin duygularinla oynamis bir adam degil. Sen sevgi ariyorsun. Yanlis yerde bulmussun ama dogru kisiyi buldugun zaman bu adami hatirlamayacaksin bile..

İnan canım öyle inanmak istedi ki o söylediği yalanlara Neredesin doğru kişi, ah gel de kurtar şu saçma sapan acılardan beni Gerçekten bir daha birine -yaşıma uygun, adam gibi adam olan birine- güvenip, sevip gözlerine aşkla bakabilecek miyim tomvejerry

Evlendiği kadına acıdım şu an. Artık ona acı çektirir bol bol. Bence hala içinde kalmış sana dokunsun istiyor yaptıkları sakın belli etme üzüldüğünü. Umursamıyor gibi davran ki ona daha çok dokunsun.

Seninki evleniyormuş yine iyi benimki zaten evli çıktı Allahım kafayı yiyeceğim, gülüyorum sinirden katıla katıla

Bence artık onun için üzülme olanı kabul etmeye çalış
Belli ki onun kafası karışıkmış zaten senin ısrarınla deneyelim demiş
Aynı hataları geçmişte bende yaptım
Lütfen yaptığın şeyin farkına var kendine çeki düzen ver bir insan sana değer vermedi seni sevmedi diye sen değersiz değilsin
Dengesiz davranmış keşke o kadar vaadi vermeseydi sana belkide çoğu yalandı sana kavuşmanın mutluluğuyla konuştu ama yine olmadı
Olduramadı demek ki beyfendi
Bırak artık sende eminim ki sen sessiz kaldıkça senin değerini anlıcaktır çünkü erkekler hep aynı

Evlendiği kadına acıdım şu an. Artık ona acı çektirir bol bol. Bence hala içinde kalmış sana dokunsun istiyor yaptıkları sakın belli etme üzüldüğünü. Umursamıyor gibi davran ki ona daha çok dokunsun.

Seninki evleniyormuş yine iyi benimki zaten evli çıktı Allahım kafayı yiyeceğim, gülüyorum sinirden katıla katıla
[/QUOTE]

Srfsizzz mahlukatlar.. Ne güzel kötü birşey diyebiliyorum şu an. Önceden bunu bile diyemiyordum donup kalmıştım resmen.

Srfsizzz mahlukatlar.. Ne güzel kötü birşey diyebiliyorum şu an. Önceden bunu bile diyemiyordum donup kalmıştım resmen.

Benim etmediğim laf kalmadı valla... Öyle de rahatlatıyor ki insanı, hiç ağzım bozuluyor gibi düşünme. Sebep ne olursa olsun gerçekten hak eden adam yanımızda olurdu şu an. Ben böyle düşünüyorum. Yalan, dolan, kandırmacayla işi olmazdı. Çünkü bilirdi ki sevdiceği üzülür, yaralanır...

Yüzüm, gözüm şiş dolanıyorum valla kızlar ya çirkin oldum iyice, kendime gelip toparlanmam lazım :44:

evet, tabii ki bunlar olacak.. hemde cok daha guzel olacak o zaman, cunku kafanda yasi, goruntusu, bilmem nesi, bunlarin derdi olmayacak. daha huzurlu olacaksin, daha mutlu olacaksin. hayat inisli cikisli. simdi indin, hergun biraz daha cikiyorsun (=

Hadi kizlar bizde onlar gibi olalim hep beraber vur patlasin cal oynasin onlar giderken acidilar mi bizim en büyük hatamiz bu iste en ufak yanlista silip atamamak güvenmek hep ayni seyler hep ayni adam olan adam sevdigine sahip cikar bu kadar basittt Allahim hepimizin kalbinden biran önce cikarip alsin bu zalim kendini bisey zanneden mahlukatlari önce inandirir sevdirir güvendirirler sonra arkasina bakmadan kacarlar böyle hepsi iste bende böyle yapcam kendimden ödün vermem artik kimse icin hatta benden en adami bile uzak dursun....

Yok ne yapsam gecmiyo sinirim erkek milletinden nefret ediyorum hepsi yalanci hepsi sahtekar hepsi Ayni bunlarin ya bitanesi de farkli olsun be kardesim nolur sanki ya da varsa beni ne zaman bulacak senelrini veriyorsun herseyini veriyorsun kendini veriyorsun kendinden vazgeciyorsun adamlara bak ya hic bisey begenmiyolar bu nasil bi vicdandir nasil bi kalptir ben anlamiyorum ya birisinin icinde merhamet kalp sevgi denilen sey yokmu bunlarin bu nasil bi bencillik kenidni begenilmisliktir Allah bize yasattiklarini birbir cikarsin onlardan insallah

Benim acım da diniyor yavaş yavaş nefrete dönüştü. Artık aklıma onun görüntüsü, sesi, geçirdiğimiz güzel anlar gelmiyor silindiler sanki. Zaman ve sabır her şeyi çözüyor sabredin kızlar, sabır acı meyvesi tatlıdır her zaman. Sakın sizi bırakıp giden vicdansızları aramayın, hiç yol alamazsınız böyle yaparak, size nasıl kıydığını düşünün her aramak istediğinizde. Ben 1 ayda ancak bu hale gelebildim. Artık onu ayrıldığını söylemeden kaçan korkak, sefil, mutsuz bir zavallı olarak görüyorum. Nasıl da gözümde büyütmüştüm onu beni gerçekten seviyor diye, o hallerime gülüyorum şimdi. Sevgimi içimde tutamıyorum herkese karşı haykırmak istiyorum derdi, bunlarda ne yalan sözler var roman olur :)) Tek tesellim bu yalancının kimseyle mutlu olamayacağını ve kimseyi mutlu edemeyeceğini bilmek. Etse bile yine aynı bilindik sonla biter, yazık olur ona inanana.

sinirlerim bozuldu, cok moralsizim...
nedense aklimda o var !
iyi ki de aramayacagim diye yemin ettim yoksa bu moralle bi mesaj atardim kesin ona :d son konusmanin ustunden 1 hafta gecti. eger 3-4 ay sonra hala onu ozler gibi olursam bi mesaj atarim evet bugun 3-4 ay sonrasini dusunuyorum. ay kafayi yedim ya durup dururken sacmaliyorum

Tamam bu gece kendime izin veriyorum ve biraz uzuntumu anlayisla karsiliyorum...

Ne bileyim ya ozledim iste. lanet olsun ki ozledim.. Kendimi cok yalniz hissediyorum, hayattan bi keyif almiyorum, sanki hersey anlamini yitirmis gibi.
Onun gozlerine bakip kahkahalarla gulmeyi ozledim, elini tutmayi, ellerim onun ellerinin icindeyken parmaklariyla ellerimi oksamasini, opmesini, onu opmeyi, sakallariyla oynamayi, ona sarilmayi, onu hissetmeyi, yatarken onunla mesajlasmayi, kacamaklarimizi, kapinin onunde 1 saat suren vedalasmamizi, sinemaya gidisimizi, gogsune yatmayi, saclarimi koklamasini, bana gitar calmasini, ona turkce ogretmeyi, onunla yemek yemeyi, masanin altindan elimi tutmasini, alnimdan opmesini, ona kocaman ama kocaman sarilmayi cok ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet, tabii ki bunlar olacak.. hemde cok daha guzel olacak o zaman, cunku kafanda yasi, goruntusu, bilmem nesi, bunlarin derdi olmayacak. daha huzurlu olacaksin, daha mutlu olacaksin. hayat inisli cikisli. simdi indin, hergun biraz daha cikiyorsun (=

Aslında hep bunun kaygısını taşıyordum. Acaba benden önce mi ölecek, yaşlanınca huysuz mu olacak ya hasta olursa ya erkenden yalnız kalırsam falan... Hem de en dibe vurdum Öyle zehir gibi hissettiriyor ki sol civarlarımda kendisini kendime de kızıyorum hala nasıl üzülebiliyorsun diye ama olmuyormuş öyle hemen

Senin yazını okurken ben ağladım her şeyi hatırlayıp Omuz istersen ben açayım, benim de ihtiyacım var bir omza

kızlarrr bakın en güzel yol aldınız artık eskisi gbii acımıyor cannız dimi..
gördünüz düzeleceksiniz düzeliyorsunuz ben de arkanızdan geliyorum kısmetse..
özleeyceğiz bu süreçte ellerimiz telefona da gidecek yeri gelecek iki sevgili görüp dalıp gidecegiz (şükür görmez oldum sevgili yok bulundugum okulda ohh beee kıskanıyordum evett...:/ )
ama o acı gelen geçmek bilmeyen zaman o bize dos tolacak yeniden gülecek yeniden haytın anolamını yaşayacağız tamamen acımız bir gün dinecek bayramımız doğum günümüz olacak o gün...
hadi kızlar çok yol aldınız sizler!!! Lütfen geriye bakıp daha fazla üzülmeyin olur mu pırlanta gibikalpleriniz var rabbim hayırlısını hpimizin karşısına çıkarsın İNŞALLAH

HER ŞERDE BİR HAYIR HER HAYIR DA BİR ŞER VARDIR... BİZİM DURUMLARDA DA ELBET BİR HAYIR VAR...

selam kızlar sadece telefondan bakabiliyorum birkaç gündür.. ordada beğenme tuşu falan görünmüyor nedense ama bakıyorum size ara ara :)
biz perşembe akşama doğru barışır gibi olduk en azından bağlantıyı koparmayalım araya soğukluk girmesin dedik.. neyse ertesi gün oldu bu dışarı çıktı arkadaşlarıyla ve çıkış o çıkış gece geldi eve 10 saat boyunca bana tek mesaj atmadı ben attım hep onlara cevap yazdı neyse tam eve geldi diye sevindim uykum gelmeden geldi diye ve bu seferde mahallelerinde bi arkadaşına gidip ordada bi saat kaldı.. eve döndüğünde tabi ben sinirlendim ve konuşmak istemedim oda bana biz güzel mesaj döşemiş sağolsun ve ondan sonrada yattı..
sonra gece dedemi acile götürdük bazen nefesi saralıyor.. hastanede annemle benim sinirlerimiz bozuldu ve ağlamaktan onun tansiyonu çıktı benimki düştü.. orda dinlenirken benimkini aradım sesi iyi gelir diye ama beni meşgule attı defalarca.. sonrada ne var diye mesaj atmış.. bende acilde olduğumu sesini duymak istediğimi yazdım ama cevap gelmedi sabah 6 gibide eve geldik evdeyim yazdım sadece.. hala hastanede sanmasın diye bana sabah sadece tek mesaj atmış günaydın mesajı görmemişim şimdi nasılsın.. bu kadar.. ben olsam deliye dönerim ya onlarca kez ararım.. bende uyanınca iyiyim yazdım sadece ve geriye dönmedi.. bende sinirlendim ya sen kaç sene önce hastaneye kaldırıldığında sen açmadığın halde evdekileri aramıştım durumunu öğrenmek için sen ne vefalı insanmışsın diye oda iyiyim yazdın içim rahatladı dışardayım eve gidincede aricaktım dedi.. bende inanmadım tabi.. ben olsam mümkünatı yok duramazdım o kadar saat merak ederdim.. neyse baya saydım ben buna sonra yeter bıktım senin bu ilgisiz sorumsuz davranışlarından diye.. ama kendini gram haksız bulmadı.. sonra konuşa konuşa bi şekilde hallettik daha doğrusu o bişe yapmadı ama sevgimiz güçlü falan deyince ben yumuşadım.. telefonda da konulunca arkasından daha iyi olduk.. dün geceyide iyi kapattık sevdiğimizi söyleyip uyuduk..
gece ben rüyamda bunu ölmüş gördüm uyanıncada kötü oldum baktım buda mesaj atmış günaydın diye bende günaydın dedim nasılsın dedi bende dedim moralim bozuk böyle böyle buda beni sakinleştirdi.. sonra da dediki ben bugün arkadaşlarla buluşucam bende direk süper dedim.. oda işte kırk yılda bir çıkıyorumda (daha cuma bu sebepten kavga ettik) işte bi güncük idare etsende.. bende dedim bırak kızım anzer ne yaparsa yapsın.. böyle onu yapma etme deyincede kendini bir halt zannediyor üstelik.. istediğin yere git dedim buda 12.45 te gitti yine gidiş o gidiş saat 20.45 te bana mesaj atıyorki napıyosun yazmış sadece sonra baktıki ben ters konuşuyorum küs müyüz diyo yüzsüz.. bende cevap veriorum ya işte küs olsak hiç yazmam dedim.. oda ters yazıyosun dedi bende ne bekliyosunki dedim.. oda işte birbirimizi üzmeyelimlere başladı yine bende hiiiçç o konulara girme beni üzende benim umrumda değil dedim.. sonrada tv de sevdiğim programı izliyorum by yazdım oda öyle mi by..!!! yazmış.. bende evet öyle senin yüzünden bi düzelemiyoruz barışalı 3 gün olmuş sen sadece 1 gün benimle ilgilendin 2 gün yoktun vs vs bi sürü saydım.. buda abartma demeye başlayınca bende dedim ki.. ben burda sana süpriz hazırlıyorum eski günlerin hatırına yoksa hakettiğinden değil ama onun bile hevesini bırakmadın.. ben ne yapsamda daha değişik olsa süpriz diye düşünüyorum sürekli ama senin için daha kılımı bile kıpırdatmam.. kendimi saftirik gibi hissediyorum çünkü sen bana bişe vermediğin halde ben hala seni mutlu etme derdindeyim ama yok bu kadar benden.. senin için artık üzülmicem ya dedim oda sadece benim için asıl süpriz bu oldu sağol demiş bende sen sağol dedim.. sonrada 12 ye doğru evdeyim dedi sadece bende tamam dedim..
az öncede facete gördüm dedim aramızın bozuk olması umrunda bile değil di mi burda milletle muhabbet derdindesin oda kurup kurup gelme bana dedi bende benimle düzgün konul kurma derdinde değilim yeni girdim seni görüncede bu aklıma geldi dedim oda kimseyle konuşmuyorum falan dedi.. sonra işte yazık ediyosun bize vs bişiler dedi bende dedim bize yazık eden sensin dedim.. ve işte yaptıklarını saydım hiç çabası olmadığını arkadaşlarına benden daha çok ilgi gösterdiğini.. laf arasında da böyle sevgili yerin dibine girsin dedim oda ben sana karşılık vermiyorum sen kırıcısın ama ben kırıcı olmicam. biz boşa kürek sallayıp duruyruz bu deniz büyük deniz bizi yutar...dedi bende kırılsam ne olacakki yeterince kırıldım zaten, en fazla birkaç gözyaşı daha fazla akıtırım oda koymaz.. ama dediğin tek şeye katılıyorum biz daha doğrulamayız dedim.. oda boşver tamam bişey diyesim kalmadı dedi bende aynen dedim iyi geceler dedi bende dedim ama face tende çıkmadı.. yani benimle konuşmayı kesti sadece..

ya kızlar kendime o kadar kızıyorumki.. çünkü ben ona sinirleniyorum ve haklıyım biliyorum ama aradan bikaç gün geçince nedense yumuşuyorum ve yine samimi davranıyorum ama sürekli bi kısır döngü içindeyiz ya.. barış düzelmeye çalış olmasın kavga et sinirlen bi süre görüşme sonra yine barış.. bu ne ya valla sıkıldım ben.. artık onu affetmek istemiyorum.. ona karşı sinirimin soğumasını istemiyorum.. bende salak gibi gece telefonda konuşacak mevzu aklıma geliyor gidip not alıyorum işte süprizle ilgili güzel detay aklıma geliyor not alıyorum..
süprizimde şuydu kalp şeklinde bi kutu alıp içine seni seviyorum çünkü.... lerle başlayan bi sürü not yazacaktım o cümleleri bile hazırladım.. bazılarını pembe kalpler şeklinde yapıp ona güzel anılarımızı yazacaktım.. ve birde kendi sesimi kaydedip o kutuya koyacaktım.. onun içinde bu gece bir yazı hazırlamayı planlamıştım.. güya o yazıyı kayda alacaktım.. ve ben eminimki o hem bazı notları okurken hemde o ses kaydını dinlerken mutluluktan ağlayacaktı çünkü ben bi süpriz yapınca çok etkileyici olmasını isterim içine çok duygu katarım.. içimden gelen bütün samimiyetimi veririm.. ama yok karşımdaki haketmiyosa ben dünyanın en romantik insanı olsam kaç yazar..

birde bugün bir arkadaşım bana dediki.. o senden çoktan vazgeçmiş anzer sen onun ufak laflarına kanıyorsun.. onada biraz sevgilimi savundum ama içten içe hak verdim..

baya uzun olmuş ya içimi dökmek istedim kızlar napiiimmmmm

Bakmayin benim bu halime.. 3 ay bitti iste. Ben zaten bu durumu basindan kabullendim. Ozleyecegim ara sira, bazen burnumda tutecek ama zamanla bitecek diyorum. cunku gecmiste bunun aynisini yasadim. Zamanin lehime isledigini biliyorum.

Bu da sadece "o" gecelerden biri iste..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…