Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ben hiç yol alamadım canım ya. Aldığım tek yol şok etkisinden çıkmak ve acı çekme sürecine girmek oldu. Çünkü daha bir hafta oldu. Nasıl inanmış, güvenmiştim, o bana hiç yalan söylemezdi, en dürüsttü, en merhametliydi, severdi, kıyamazdı, ne istesem yapardı, beni anlayabilen tek insandı, başkası mı? Yook mümkün değil başkasıyla yapamazdım, olmazdı. Eh birde büyük erkek sonuçta değil mi? Olgun olur, anlayışlı olur. Oo iyidir iyi. Çocuk çocuk hareketlerle mi uğraşacaktım 20liklerle takılıp.

İşte zamanında düşünmüş olduğum tüm bu fikirler bir bir batıyorlar şimdi. Sinir oluyorum ben valla her yerde el ele insanlar. Ben yaşayamıyorum onu. Ne zaman yaşayacağım esaslı bir mutluluğu? Aşkın kapısına gidip gidip geri savrulmaktan yoruldum! Yo-rul-dum!

Hatta kendime bir sayaç yapmayı düşünüyorum kızlar, "mutluluğa doğru" diye. Bakalım kaç gün sonra düzelmiş olacağım. Saçma belki ama en azından gün saymış olurum, of ne bileyim, çok mu çaresiz görünüyorum ne

oooo kendimi okudum resmennnnnnnn
ilgi yok arkadan kıovalayan modunda olan benim amanın işte benden bir tane daha o da sensin
duyr ben sana sonunuzu da kısaca izah edivereyim de ben gibi aptal olma...(aptallım kabul..)
adamın doğum günü yabancılarla video hazırlayıp süpriz yapim bir de netten saat pasta alyım peh pacumunun dogum günü aramıcam bile kısmetse!!
canımcın terzi sökük misali bu olay ama dinle..
sen o aryaınca yumuşak oldugun sürece onla iletişim halinde oldugun sürece buy olay uzar da uzar ama bogulacak tek kişi var o da sensin..
seven tek kişi var o da sensin..
benimki sevmiyor ki öyle yapıyor..
bence senin ki de seni yeterince sevmiyor alışkanlık bunlardaki gidiyorlar aklına gelince arada arıyorlar yokluyor snei dagtırıyor sonra gidyporyine geliyorlarr
ee gider gelir tabi ne de olsa kapımızı acık kalıyor..
ee kapat güzelim kapını kapat..
arama sorma ararsa da avcmaa bir böyle yap o süreçte de güzelce düğşün devam mı tamam mı ha kalbin ve aklın birlikte tmam mı dediler!!
o noktada ac ve bittigini söyle..
hele bırakalım yaa adam olmayan ahmakları adam etmek bize mi kaldı bırak ya bunlardan bizre yar olmaz sevdigimizi söylesek ne istedigimiz sölesek bileayak altında paspas konumundayız ezdirmeyelim gel kendimizi ne bu be!!!

birde bugün bir arkadaşım bana dediki.. o senden çoktan vazgeçmiş anzer sen onun ufak laflarına kanıyorsun.. onada biraz sevgilimi savundum ama içten içe hak verdim..
bu cmleyi bugün bir erkek arkadaş bana da aynen söyledi dhaa bir saat kadar önce!! o senden vazgçemiş sadece alışkanlgıı var seni yokluyor arada seni sürekli düşünen biri degil ki o sadece arada aklına geliyorsun onun özeli degilsin bu yüzden de arada bir arıyor yokluyor bu da ona yetiyor!!!!! bırak da kurtul bundan sana yar olmazzz ilerde sana çok çektirir çookkkk ne kadar doğru!!!!
bunun akabinde bnm slktan bir mesaj iyi geceler tatlım uyuyorum vay anasını !!!!!!!!!!!!! nerde idin bu zamana kadar da tam herşeyden vazgeçerken ben bana tatlım demek güzel mesja atmak aklına geldi vay anasını beeee olaya da bak sen!!! istese neler yaparlar da yok canım sevgileri yok bize degerimiz yok bırak yol ver sende gitsin yaa sıpaaaaa

ayrılık denen şeyi herşeyi geride bırakmayı kabul ediyorum buna hazırlanıyorum ey sevdigim adam hayal kurup yıkıldığım adam!!
senden hayalden her şeyden vazgeçince içimde acıma duygum da kalmıcak bilirsin safımdır acırım ama o kızı öldürecegim güçlü ol derdin de sana gücün alasını göstereceğim..
bir gün sen de düşeceksin göreceksin acı çekmeyi özlemenin ne demek olduğunu!!!
ama o zaman elinde olmıcam sevgili evet adın hala esevgilii çünkü tamamen atamadım seni!!!
ama sevgili çok yakında her şeyi defalarca düşündükten sonra senden vazgeçicem senden umutlanmıcam!!
işte o zaman yeniden doğmuş olacağım kısmetse!!
gün gelecek sen de baaşrdığımı göreceksin gösterecegim sana geride bıraktığın yıktığın enkazdan nasıl bir saray yağtıgımı sen de göreceksin!!!
yeminim olsun bu !!! bu girdaptan alnımın akıyla çıkacak o sınav sonucunu da alacağım yeminimdir!!!!

ha bu arada doğum günleri senin için umrunda depil ama benim için özeldir ya..
bekleme sevgili iki gün sonra sana o mesajı bile atmayacağım kısmetse!!! al bu da yeminim!!! doğum günümde akıttığım göz yaşının karşılığı olsun bu da sana!!!
bilicem doğuım gününü kutlamak isticem ama yeminimi hatırlıcam ökssssssss herif!!!!!!!!!!!!!!

çok sinirliyim çokkk

Son düzenleme:

çok sini,rliyim ya.. ne güzel kızlarız ne hale gelmişiz töve sabır ama geçecek geçecek yeniden gülücükler açacak yüzlerimizde..
tatlım bak şok etkisinden çıkmak bile güzel bir şey..
kolay değil süreç zor seninki de çok zor hepimiz için onlar özeldi en lerimiz onlara aitti ama olmadı kısmet işte..
bize layık uygun degillermiş hayırlısı buymuş ki bitti...
olur olur başkası da olur olacakta hem de çok inanıyorum seni hissediyorum yaşıtın çıkacak yakın zmanada güzel haberler gelecek senden
valla böyle hissettim bir an....
gelecek gün gelecek önce kdneimizi yeniden mutlu edelim kendi kendimize yetelim devamı da gelecek..
e enkazı temizlemeden yen bina yapılmaz tatlım biz de şimdi temizlik modundayızzz

tam konunuzu bılmıyorum ama bu hayata 1 kere geliyoruz değil mi? ve hayat çok özel değil mi? ailelerimiz bizi ne zorluklar büyütüyor değil mi? birinin hareketlerine göre üzülüp sevinmek hayat şekiillendirmek neden bırakın sizi üzen insanlar çıksın hayatınızdan siz çıkartın hatta hiç gerek yok

banada benzer sözleri bir erkek arkadaşım dedi birkaç saat önce.. sevgimizden emin olduklarından bu kadar rahatlar aslında.. biz salak gibi saf sevgimizi verdik, onlarsız olmak istemediğimizi hissettirdik onlara ve sandıkki bu iyi birşey..(!) nerdee en büyük kötülüğü bizzat biz yapmışız kendimize.. dediklerine katılıyorum canım..
yani aynaya bakıyorum ve "bu kız sevilmeyi, mutlu olmayı hakediyor" diyorum.. bazende o masum yüze acıyorum "yazık bu kıza" diyorum sanki karşımdaki ben değilmişim gibi..
gerçekten yazık bize..

bak canım erkek arkadaşlarımız erkek gözüyle üçüncü gözle bakıyorlar ne zaman uyarsa beni hep haklı çıktı o arkadaşım..
hep haklı çıktı..
bu kez dedim sen haklı çıkmıcaksın başaracagım kısmetse.. hayır diyor sen seisni duyunca yine degişirsin yumuşarsın açma bırak ona en büyük ceza bu olsun açma konuşma meraklansın bırak böyle bitsin.. erkektir istese seni mutlu eder elinden geleni yapar.. hissettirir sevgisini ama sevmiyorsa da böyle yapar!!!
yok sevgim de şükürler olsun eskisi gibi degil o eşik noktasını gördüm rabbim onu gösterdi valaa!!
yazık bize tabi!!!
ama hadi silkelenme zamanımız gelsi n artık sen de bende iyice tamamen düşünelim bak kısa degil a dan z ye düşünmezsek yine başa sararız..
sen de düşün a dan z ye canım bitecekse iyice aklın kalbinla buna inan..
yoksa yine kaybederiz.!!
ama yok canım daha fazla acı cekmek olmasın değmezz!!

ben birde sürekli şuna inandım nedense işte biz uzağız ondan oluyo işte çok ayrılıp barıştık ondan oldu yani sürekli bi bahaneye sığınma durumu.. benim o erkek arkadaşımda aynen dediki o seni yine kandıracak görürsün.. bende mutlu olmayacağımdan gram şüphem olsun nikah masasından bile kalkarım dedim.. ama arkadaşım dediki senin aklın başına gelecek ama evlendikten sonra çünkü hemen inanıyorsun bu adama sen.. o saatten sonrada geç olacak dedi.. ve bunda haklı çıktığını düşünmek bile istemiyorum..
haklıda arkadaşım yani bizim uzun ayrılıklarımızda o bana başlarda yalvarırdı hata etttim özür dilerim diye ama artık oda yok.. geri döneceğimi bildiğinden günlerce süren suskunluktan sonra ben mesaj atıyorum birde trip yiyorum ben terkettiğim için.. e banada rahat batmadı ya be adam.. sen kaçırdın beni..
valla canım kesin karar almak istiyorum artık ama tutamıyorum ki kendimi aslında şöyle yapalım mesela ben sevgilim olacak şahıs benden adam gibi özürler dileyip benim için çabalamadan bu sefer onunla barışırsam ve burayada gelip bunu yazarsam bana hepiniz kızın.. :) hiç alınmam inanın.. en acımasız eleştirilere bile açığım..

bende ayrı şehirdeydik ayrı ülke şimdide ondan sanıyordum da yok ondan de degil..aynen kandıracaklar bizi yine aynı senaryo ama daha çok üzüleceğiz ha bir gün o bitti derse hiç şaşırma ded arkadasım...aynısını duydum ya korkarım ki sen onla olacaksın evleneceksin ama mutlu olmıcaksın o dışarı çıkacak gelecek aksama kadar ne yaptı bilmiceksin mutsuz biri olacaksın sen kendine ediyorsun sen böyle yaparsan sonun korkarım ki bu olacak.. haklı cıkmak istemiyorum falan dedi..
valla canım aynı konumdayız!!! senle hem de tıpatıp vala şaşkınım bu yüzden!!! gel el ele verip krutulalım bu kanserden!!

ben çok kişi gördüm burda benzer olaylar yaşadığım, kader arkadaşım diye takıldık birbirimize hatta.. :)
tamam şu andan itibaren yeni ve kesin karar alıyorum asla alttan almicam ve o yanıma gelene kadar böyle devam edicem.. yanıma geldiğindede "sen böyle böyle yaptın benim güvenimi sarstın seninle mutlu olabileceğime yüzde yüz inanmıyorum, bu güveni tamir etmek senin elinde çabalarsan ama çabalamayacaksanda bu son görüşmemiz olsun" dicem bakalım ne yapacak..
zaten haftaya gelecek inşallah.. güya bu hafta gelecektide işi çıkmış.. bakalım..
ha bide 5 kasım d.günümdü beni ağlattı ama o günümü mahvedemedi çok şükür.. bakalım bana hediye alacak mı merak ediyorum.. asla işin maddi boyutunda değilim bi mektup bile yazsa anlamı olur benim için.. ama geçen sende d.günümden bi hafta sonra falan gelmişti hiçbişe almamış öküz.. ben önemli günlerde hediye almaya çok özen gösteririm.. bilir bunu.. annem bile demiştiki geçen sene "baban biz flört ederken bana ne hediyeler aldı ne çok etrafımda döndü siz çabuk eskimişsiniz" diye takılmıştı çok utanmıştım onun yüzünden..

benimde dogumm günümde gözümden yaş akmıştı sonra kuzenlerle takıldık düzeldim neyse..
geldi sonra benm ki de eli boş
geçen ay yıl dönümü idi mektup yolla dedim bari yok tık yok güya adresi aldı hedaiye atıcakmış peh yavrum külahımı getireyim de anlatt
ha bende bu adama video pasta saat düşünüyorDUM aramıcam yazmıcam bile kısmetsee
aynen özel günler anlamlıdır bir mektup bile cok degerlidir...
ah ah nasıl birilerine takılı kalmışız ama şükür akıllandık baktın olmuyor gör iyice özlem gider sonra yol ver gitsin

ahaha iyi fikir bari giderayak bi işe yarasın biraz mutlu etsin di mi :)
bende ne süprizler düşünüyorum ne süprizler.. üstelik özel bi gün bile olmicak geldiğinde.. o bırak süprizi benden sakız alamaz bundan sonra be.. :)

üzülürüm üzlmemek elde değil çok özliycem ama ben aşkımdan ölsem de artık msj atmam aramam onca yaptığım şeye rağmen bırakıp gittiyse sevmediğini söylediyse bende unutcam onu daha onun için grumumu ayaklar altna almam
aslında bugün düşündümde annesi ananesi beni sevmedi onlarla görştğmüz akşam eve gittik baktım hiç morali yok lafnı bile etmiyor dedem seni sevmiş dedi sadece annesi yüzme bakmadı nasılsn diye sordu sadece dedim onlarmı soğuttu acaba neyse ne artık sevse bırakırmıydı hiç inş. karşıma çıkmaz daha

Acaba burdan tasinmadan once ona bi goruselim desem mi ? aralikta fln ?
Son bi kez dunya gozuyle goresim var da

bence görüşme çünkü çok kötü olursun aynı acıları tekrar tekrar yaşarsın bırak dünya gözüyle görme 3 ay geçmiş düzeltmek adına hiç bir şey yapmamış görürsen duygularına yenilirsin o bir şey demese de dayanamaz barışmak istersin zaten taşınıyosun kurtuluyosun ne güzel

kızlarr suan ıtırbarı ıle eskı pıskopat sevgılının nısanlandıgını ögrendım

hanı benım askımdan geberıyordun, benden baskası yalandı olm senın hayatın kocaaa bır yalan nısanlandıgın kıza acıyorum..ınsallah en kısa zamanda gercek yüzünü gösterırsın onada..

temmuz ayında terk ettım onu, austos ayında yalvar yakardı pesımde ve suan kasımın basındayız ve nısanlanmıs .. sasırmadım degıl ama en ufak bır kıskanlık yada üzüntü hıssetmedım sadece sükür ettım allahıma bu beladan kurtuldum tamamen dıye.. darısı o kızın basına artık..,,

ama tuhaf su erkekler ya aslında o kısı erkek sıfatını bıle hak etmıyor erkek dedıgın mert olur, adam olur adı üstünde ıste erkek olur!!

bunların bir çoğu böyle. artık kimseye güvenim kalmadı. benimki de kızla birlikte yaşıyorum diyor. meğer yalan söylüyormuş. Allah onları bildiği gibi yapsın.yalan bile olsa midemi bulandırıyor. insan niye yalan söyler ki. ben bu kadar kötü birisi miyim de bana yalan söylüyor. birlikte yaşıyorum diyor. beni nereden vuracağını iyi biliyor tabi. pisslik. yalan söylediğini yüzüne vururdum da neyse. bakalım neler çevirdiği yakında bir bir ortaya çıkacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…