- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.421
kızlarrr bakın en güzel yol aldınız artık eskisi gbii acımıyor cannız dimi..
gördünüz düzeleceksiniz düzeliyorsunuz ben de arkanızdan geliyorum kısmetse..
özleeyceğiz bu süreçte ellerimiz telefona da gidecek yeri gelecek iki sevgili görüp dalıp gidecegiz (şükür görmez oldum sevgili yok bulundugum okulda ohh beee kıskanıyordum evett...:/ )
ama o acı gelen geçmek bilmeyen zaman o bize dos tolacak yeniden gülecek yeniden haytın anolamını yaşayacağız tamamen acımız bir gün dinecek bayramımız doğum günümüz olacak o gün...
hadi kızlar çok yol aldınız sizler!!! Lütfen geriye bakıp daha fazla üzülmeyin olur mu pırlanta gibikalpleriniz var rabbim hayırlısını hpimizin karşısına çıkarsın İNŞALLAH
HER ŞERDE BİR HAYIR HER HAYIR DA BİR ŞER VARDIR... BİZİM DURUMLARDA DA ELBET BİR HAYIR VAR...
oooo kendimi okudum resmennnnnnnn
ya kızlar kendime o kadar kızıyorumki.. çünkü ben ona sinirleniyorum ve haklıyım biliyorum ama aradan bikaç gün geçince nedense yumuşuyorum ve yine samimi davranıyorum ama sürekli bi kısır döngü içindeyiz ya.. barış düzelmeye çalış olmasın kavga et sinirlen bi süre görüşme sonra yine barış.. bu ne ya valla sıkıldım ben.. artık onu affetmek istemiyorum.. ona karşı sinirimin soğumasını istemiyorum.. bende salak gibi gece telefonda konuşacak mevzu aklıma geliyor gidip not alıyorum işte süprizle ilgili güzel detay aklıma geliyor not alıyorum..
süprizimde şuydu kalp şeklinde bi kutu alıp içine seni seviyorum çünkü.... lerle başlayan bi sürü not yazacaktım o cümleleri bile hazırladım.. bazılarını pembe kalpler şeklinde yapıp ona güzel anılarımızı yazacaktım.. ve birde kendi sesimi kaydedip o kutuya koyacaktım.. onun içinde bu gece bir yazı hazırlamayı planlamıştım.. güya o yazıyı kayda alacaktım.. ve ben eminimki o hem bazı notları okurken hemde o ses kaydını dinlerken mutluluktan ağlayacaktı çünkü ben bi süpriz yapınca çok etkileyici olmasını isterim içine çok duygu katarım.. içimden gelen bütün samimiyetimi veririm.. ama yok karşımdaki haketmiyosa ben dünyanın en romantik insanı olsam kaç yazar..
[
birde bugün bir arkadaşım bana dediki.. o senden çoktan vazgeçmiş anzer sen onun ufak laflarına kanıyorsun.. onada biraz sevgilimi savundum ama içten içe hak verdim..
baya uzun olmuş yaiçimi dökmek istedim kızlar napiiimmmmm
Ben hiç yol alamadım canım ya. Aldığım tek yol şok etkisinden çıkmak ve acı çekme sürecine girmek oldu. Çünkü daha bir hafta oldu. Nasıl inanmış, güvenmiştim, o bana hiç yalan söylemezdi, en dürüsttü, en merhametliydi, severdi, kıyamazdı, ne istesem yapardı, beni anlayabilen tek insandı, başkası mı? Yook mümkün değil başkasıyla yapamazdım, olmazdı. Eh birde büyük erkek sonuçta değil mi? Olgun olur, anlayışlı olur. Oo iyidir iyi. Çocuk çocuk hareketlerle mi uğraşacaktım 20liklerle takılıp.
İşte zamanında düşünmüş olduğum tüm bu fikirler bir bir batıyorlar şimdi. Sinir oluyorum ben valla her yerde el ele insanlar. Ben yaşayamıyorum onu. Ne zaman yaşayacağım esaslı bir mutluluğu? Aşkın kapısına gidip gidip geri savrulmaktan yoruldum! Yo-rul-dum!
Ben hiç yol alamadım canım ya. Aldığım tek yol şok etkisinden çıkmak ve acı çekme sürecine girmek oldu. Çünkü daha bir hafta oldu. Nasıl inanmış, güvenmiştim, o bana hiç yalan söylemezdi, en dürüsttü, en merhametliydi, severdi, kıyamazdı, ne istesem yapardı, beni anlayabilen tek insandı, başkası mı? Yook mümkün değil başkasıyla yapamazdım, olmazdı. Eh birde büyük erkek sonuçta değil mi? Olgun olur, anlayışlı olur. Oo iyidir iyi. Çocuk çocuk hareketlerle mi uğraşacaktım 20liklerle takılıp.
İşte zamanında düşünmüş olduğum tüm bu fikirler bir bir batıyorlar şimdi. Sinir oluyorum ben valla her yerde el ele insanlar. Ben yaşayamıyorum onu. Ne zaman yaşayacağım esaslı bir mutluluğu? Aşkın kapısına gidip gidip geri savrulmaktan yoruldum! Yo-rul-dum!
oooo kendimi okudum resmennnnnnnn
ilgi yok arkadan kıovalayan modunda olan benim amanın işte benden bir tane daha o da sensin
duyr ben sana sonunuzu da kısaca izah edivereyim de ben gibi aptal olma...(aptallım kabul..)
adamın doğum günü yabancılarla video hazırlayıp süpriz yapim bir de netten saat pasta alyım peh pacumunun dogum günü aramıcam bile kısmetse!!
canımcın terzi sökük misali bu olay ama dinle..
sen o aryaınca yumuşak oldugun sürece onla iletişim halinde oldugun sürece buy olay uzar da uzar ama bogulacak tek kişi var o da sensin..
seven tek kişi var o da sensin..
benimki sevmiyor ki öyle yapıyor..
bence senin ki de seni yeterince sevmiyor alışkanlık bunlardaki gidiyorlar aklına gelince arada arıyorlar yokluyor snei dagtırıyor sonra gidyporyine geliyorlarr
ee gider gelir tabi ne de olsa kapımızı acık kalıyor..
ee kapat güzelim kapını kapat..
arama sorma ararsa da avcmaa bir böyle yap o süreçte de güzelce düğşün devam mı tamam mı ha kalbin ve aklın birlikte tmam mı dediler!!
o noktada ac ve bittigini söyle..
hele bırakalım yaa adam olmayan ahmakları adam etmek bize mi kaldı bırak ya bunlardan bizre yar olmaz sevdigimizi söylesek ne istedigimiz sölesek bileayak altında paspas konumundayız ezdirmeyelim gel kendimizi ne bu be!!!
birde bugün bir arkadaşım bana dediki.. o senden çoktan vazgeçmiş anzer sen onun ufak laflarına kanıyorsun.. onada biraz sevgilimi savundum ama içten içe hak verdim..
bu cmleyi bugün bir erkek arkadaş bana da aynen söyledi dhaa bir saat kadar önce!! o senden vazgçemiş sadece alışkanlgıı var seni yokluyor arada seni sürekli düşünen biri degil ki o sadece arada aklına geliyorsun onun özeli degilsin bu yüzden de arada bir arıyor yokluyor bu da ona yetiyor!!!!! bırak da kurtul bundan sana yar olmazzz ilerde sana çok çektirir çookkkk ne kadar doğru!!!!
bunun akabinde bnm slktan bir mesaj iyi geceler tatlım uyuyorum vay anasını !!!!!!!!!!!!! nerde idin bu zamana kadar da tam herşeyden vazgeçerken ben bana tatlım demek güzel mesja atmak aklına geldi vay anasını beeee olaya da bak sen!!! istese neler yaparlar da yok canım sevgileri yok bize degerimiz yok bırak yol ver sende gitsin yaa sıpaaaaa
banada benzer sözleri bir erkek arkadaşım dedi birkaç saat önce.. sevgimizden emin olduklarından bu kadar rahatlar aslında.. biz salak gibi saf sevgimizi verdik, onlarsız olmak istemediğimizi hissettirdik onlara ve sandıkki bu iyi birşey..(!) nerdee en büyük kötülüğü bizzat biz yapmışız kendimize.. dediklerine katılıyorum canım..
yani aynaya bakıyorum ve "bu kız sevilmeyi, mutlu olmayı hakediyor" diyorum.. bazende o masum yüze acıyorum "yazık bu kıza" diyorum sanki karşımdaki ben değilmişim gibi..
gerçekten yazık bize..
bak canım erkek arkadaşlarımız erkek gözüyle üçüncü gözle bakıyorlar ne zaman uyarsa beni hep haklı çıktı o arkadaşım..
hep haklı çıktı..
bu kez dedim sen haklı çıkmıcaksın başaracagım kısmetse.. hayır diyor sen seisni duyunca yine degişirsin yumuşarsın açma bırak ona en büyük ceza bu olsun açma konuşma meraklansın bırak böyle bitsin.. erkektir istese seni mutlu eder elinden geleni yapar.. hissettirir sevgisini ama sevmiyorsa da böyle yapar!!!
yok sevgim de şükürler olsun eskisi gibi degil o eşik noktasını gördüm rabbim onu gösterdi valaa!!
yazık bize tabi!!!
ama hadi silkelenme zamanımız gelsi n artık sen de bende iyice tamamen düşünelim bak kısa degil a dan z ye düşünmezsek yine başa sararız..
sen de düşün a dan z ye canım bitecekse iyice aklın kalbinla buna inan..
yoksa yine kaybederiz.!!
ama yok canım daha fazla acı cekmek olmasın değmezz!!
ben birde sürekli şuna inandım nedense işte biz uzağız ondan oluyo işte çok ayrılıp barıştık ondan oldu yani sürekli bi bahaneye sığınma durumu.. benim o erkek arkadaşımda aynen dediki o seni yine kandıracak görürsün.. bende mutlu olmayacağımdan gram şüphem olsun nikah masasından bile kalkarım dedim.. ama arkadaşım dediki senin aklın başına gelecek ama evlendikten sonra çünkü hemen inanıyorsun bu adama sen.. o saatten sonrada geç olacak dedi.. ve bunda haklı çıktığını düşünmek bile istemiyorum..
haklıda arkadaşım yani bizim uzun ayrılıklarımızda o bana başlarda yalvarırdı hata etttim özür dilerim diye ama artık oda yok.. geri döneceğimi bildiğinden günlerce süren suskunluktan sonra ben mesaj atıyorum birde trip yiyorum ben terkettiğim için.. e banada rahat batmadı ya be adam.. sen kaçırdın beni..
valla canım kesin karar almak istiyorum artık ama tutamıyorum ki kendimiaslında şöyle yapalım mesela ben sevgilim olacak şahıs benden adam gibi özürler dileyip benim için çabalamadan bu sefer onunla barışırsam ve burayada gelip bunu yazarsam bana hepiniz kızın.. :) hiç alınmam inanın.. en acımasız eleştirilere bile açığım..
bende ayrı şehirdeydik ayrı ülke şimdide ondan sanıyordum da yok ondan de degil..aynen kandıracaklar bizi yine aynı senaryo ama daha çok üzüleceğiz ha bir gün o bitti derse hiç şaşırma ded arkadasım...aynısını duydum ya korkarım ki sen onla olacaksın evleneceksin ama mutlu olmıcaksın o dışarı çıkacak gelecek aksama kadar ne yaptı bilmiceksin mutsuz biri olacaksın sen kendine ediyorsun sen böyle yaparsan sonun korkarım ki bu olacak.. haklı cıkmak istemiyorum falan dedi..
valla canım aynı konumdayız!!! senle hem de tıpatıp vala şaşkınım bu yüzden!!! gel el ele verip krutulalım bu kanserden!!
ben çok kişi gördüm burda benzer olaylar yaşadığım, kader arkadaşım diye takıldık birbirimize hatta.. :)
tamam şu andan itibaren yeni ve kesin karar alıyorum asla alttan almicam ve o yanıma gelene kadar böyle devam edicem.. yanıma geldiğindede "sen böyle böyle yaptın benim güvenimi sarstın seninle mutlu olabileceğime yüzde yüz inanmıyorum, bu güveni tamir etmek senin elinde çabalarsan ama çabalamayacaksanda bu son görüşmemiz olsun" dicem bakalım ne yapacak..
zaten haftaya gelecek inşallah.. güya bu hafta gelecektide işi çıkmış.. bakalım..
ha bide 5 kasım d.günümdü beni ağlattı ama o günümü mahvedemedi çok şükür.. bakalım bana hediye alacak mı merak ediyorum.. asla işin maddi boyutunda değilim bi mektup bile yazsa anlamı olur benim için.. ama geçen sende d.günümden bi hafta sonra falan gelmişti hiçbişe almamış öküz.. ben önemli günlerde hediye almaya çok özen gösteririm.. bilir bunu.. annem bile demiştiki geçen sene "baban biz flört ederken bana ne hediyeler aldı ne çok etrafımda döndü siz çabuk eskimişsiniz" diye takılmıştı çok utanmıştım onun yüzünden..
benimde dogumm günümde gözümden yaş akmıştı sonra kuzenlerle takıldık düzeldim neyse..
geldi sonra benm ki de eli boş
geçen ay yıl dönümü idi mektup yolla dedim bari yok tık yok güya adresi aldı hedaiye atıcakmış peh yavrum külahımı getireyim de anlatt
ha bende bu adama video pasta saat düşünüyorDUM aramıcam yazmıcam bile kısmetsee
aynen özel günler anlamlıdır bir mektup bile cok degerlidir...
ah ah nasıl birilerine takılı kalmışız ama şükür akıllandık baktın olmuyor gör iyice özlem gider sonra yol ver gitsin
Bence artık onun için üzülme olanı kabul etmeye çalış
Belli ki onun kafası karışıkmış zaten senin ısrarınla deneyelim demiş
Aynı hataları geçmişte bende yaptım
Lütfen yaptığın şeyin farkına var kendine çeki düzen ver bir insan sana değer vermedi seni sevmedi diye sen değersiz değilsin
Dengesiz davranmış keşke o kadar vaadi vermeseydi sana belkide çoğu yalandı sana kavuşmanın mutluluğuyla konuştu ama yine olmadı
Olduramadı demek ki beyfendi
Bırak artık sende eminim ki sen sessiz kaldıkça senin değerini anlıcaktır çünkü erkekler hep aynı
Acaba burdan tasinmadan once ona bi goruselim desem mi ? aralikta fln ?
Son bi kez dunya gozuyle goresim var da
merhaba kızlar
bir selam edeyim dedim
:113:
kızlarr suan ıtırbarı ıle eskı pıskopat sevgılının nısanlandıgını ögrendım
hanı benım askımdan geberıyordun, benden baskası yalandıolm senın hayatın kocaaa bır yalan nısanlandıgın kıza acıyorum..ınsallah en kısa zamanda gercek yüzünü gösterırsın onada..
temmuz ayında terk ettım onu, austos ayında yalvar yakardı pesımde ve suan kasımın basındayız ve nısanlanmıs .. sasırmadım degıl ama en ufak bır kıskanlık yada üzüntü hıssetmedım sadece sükür ettım allahıma bu beladan kurtuldum tamamen dıye.. darısı o kızın basına artık..,,
ama tuhaf su erkekler yaaslında o kısı erkek sıfatını bıle hak etmıyor erkek dedıgın mert olur, adam olur adı üstünde ıste erkek olur!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?