Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Acaba burdan tasinmadan once ona bi goruselim desem mi ? aralikta fln ?
Son bi kez dunya gozuyle goresim var da

Bence görüsme canim nebilyim görüsüp napacaksinki, canin daha cok yanmiyacakmi :26:
Unutmasi daha zor olmazmi?

kızlarr suan ıtırbarı ıle eskı pıskopat sevgılının nısanlandıgını ögrendım

Nisanlansinlar evlensinler bakalim, öyle kolaymiymis unutmak,
Aman neyse sinirlenmiyelim yine

Bence görüsme canim nebilyim görüsüp napacaksinki, canin daha cok yanmiyacakmi :26:
Unutmasi daha zor olmazmi?

dogru soyluyorsunuz.
Sagopam senin yazdigini da gordum alintilamayi unutmusum

Zaten benim duygu ve dusuncelerim aralik ayina kadar 100 kere degisir.
Uykumu yine iyi alamadim.. biraz daha iyi uyusaydim "o da kimmis" modunda olacaktim
Gerci suan yine daha iyiyim
O benim yuzume hasret kalsin be Ne diye adama gidip gel goruselim diyecekmisim.

vazgectim

o tartışmadan sonra hiç aramadı beni.. yani kendini son derece haklı görüyor..
bende haklı olduğum halde sırf huzursuzluk çıkmasın diye daha fazla ezilemicem benden bu kadar.. ömrümün sonuna kadar unutamasamda benim için çaba göstermeyen adama bir gram mutluluk vermiyorum bundan sonra..

[video=youtube;l662TI98HyY]http://www.youtube.com/watch?v=l662TI98HyY[/video]

Hayirlisi olsun anzercim,
ama sende haklisin
senin icin zerre caba göstermeyi düsünmeyin, ve hatta asagiliyici hareketlerde bulunan bir adam icin,
daha fazla fedakarlik etmen sadece kendini ezmek olur

Hayirlisi olsun anzercim,
ama sende haklisin
senin icin zerre caba göstermeyi düsünmeyin, ve hatta asagiliyici hareketlerde bulunan bir adam icin,
daha fazla fedakarlik etmen sadece kendini ezmek olur

Teşekkür ederim canım birde kendimi tutup aramaz ve mesaj atmazsam benden iyisi yok.. haftaya gelecekti bakalım napıcak.. aramız kötü diye vazgeçerse dahada gelmesin zaten.. aradan zaman geçipte ben gelmek istiyorum derse geçmiş olsun..
ben aylardır bu ilişkiyi çeşitli yollarla toparlamaya çalıştım ama olmadı hayırlısı böyleymiş demekki napalım..

Bende ozledim ben de,
resmin var suan elimdee
sana kosmak isterimm
derman yok dizlerimmmdeee

Son düzenleme:
Acaba burdan tasinmadan once ona bi goruselim desem mi ? aralikta fln ?
Son bi kez dunya gozuyle goresim var da

Canım bence sadece kendine eziyet edersin bu son bir kez mantığı insanı daha çok yıpratıyor, acıtıyor...

Çok haklısınız biliyorum. Annem de halime çok üzülüyor, sürekli yanına çağırıyor ama gitmeye korkuyorum. O şehirde o adam var, bir yerde karşıma çıkar diye. İşyerinin önünden geçmeyeyim diye. Konum 6 ay konuşup 4-5 ay çıktığım adam evli çıktı canım. Onun gidişine değil üzülüşüm, ben gittim ondan zaten ama aptal yerine konmak fena dokunuyormuş, üstüne o kadar hayal kurduğun, plan yaptığın şeyin aslında baştan sona yalan olduğunu fark ediyorsun ve bomboş kalıyorsun bir anda.

Ah canım ya inşallah, güveniyorum temiz kalbine, doğru hissetmiştir :) Aslında kimse yalana dolana başvurmasa, "sevmiyorum çık git hayatımdan" ya da "seviyorum hep benimle ol" dese, ara sokaklara girmese hiçbirimiz bu halde olmayacağız belki de...

Sıkıntıdan müzik açıp elimde çamaşır yıkadım Çamaşır makinem de var ama iyi kafa dağıtıyormuş bu

Derslerime çalışmaya başladım, insanı acayip rahatlatıyor. Okuyan varsa aranızda tavsiye ederim

Bir de içim sıkılmaya başladı mı alıp bir kitap okuyorum hemen, oh

Düne göre çok daha iyiyim

bizde de bulaşık birikmiş makineye koymak lazımdı ama elimde yıkadım, çok iyi geldi sanki o tabak çanak temizlendikçe benimde ruhum arındı
bende ders çalışmaya başlicam ama özel günümde olduğumdan başlayamadım ilk gün ağrım çok oluyor yarında arkadaşla buluşup kafa dağıtıcam ertesi gün başlarım nasip olursa :)

beni de temizlik cok rahatlatir.
ama vaktim yok ders calismaktan
anca iste bayilcak gibi oldugum aralarda gelip buraya bakiorm ne yazmissiniz die

Evlere temizliğe falan mı gitsek kız, terapi niyetine
Ay geçmiş olsun, vizeler bitsin kafayı dağıtmak neymiş görücez

beni de temizlik cok rahatlatir.
ama vaktim yok ders calismaktan
anca iste bayilcak gibi oldugum aralarda gelip buraya bakiorm ne yazmissiniz die

Yemezler arada bakıyormuş Ne okuyorsun sen canım?

Benimde o civarlar. Eski hallerimi saplantılı durumlarımı düşünüyorum da yok ya şu an gene çok çok daha iyiyim.

günaydın kızlar (burda saat 11,14)
nasılsınız
rüyamda onu gördüm (
sabah kalktım mesajlar atmış o kadar güzel ki yazdıkları ama tabi sonra susmuş..
ne de olsa tek konuşamaz..
neyse iş işten geçti.. anladı heralde son hamlesini yapıyor..
agladım biraz..kalbime gömerim o zamanı dinledim..
çok zor olacak belki dersler unutmk alışkanlıklar gurbet yalnızlık
ama kısmetse geçecek hepsi biliyorum inanıyorum ki geçecek hepsi...

aramaz yazmaz..
çünkü onlar anlık yaşıyorlar.. sürekli degil sevgileri ilgileri onun canı isterse yazar. seni yumuşatır.. sense gün boyu düşünürsün..
ama onlar seninki ve benm karşımdaki şahıs... ikis de öyle.. canları isterse yazar yumuşatırlar..
ömrünün sonuna kadar degil kısa süre sonra emin ol acın azalacak ve unutmaya baslıcaksın...
sileceksin en azından...
hak etmiyor ki mutluluk veresin.. boşver elindeki mutlulugu da almasın şu dakikadan sonra. değmez ki..

inşALLAH olacak canım benim..
işte öyle saglam erkek çıkmadı karşımızdakiler biz de acı çektik ama dilerim raabbim hak ettiğmiz adamı çıkaracak karşımıza.. bu da işte bize ön prova oldu :))

bıde anlamadıgım bızım askımızdan ölüp geberıyolar sen sırtını döndügün an hemen nasılda bırını bulup nısanlanıverıyolar aklım almıyor

tamam benımde ılgım baska bırıne kaydı ama eskısı coktan bıtmıstı benım ıcın..onun ıcın ölüp bıtmıyordum..

yenı bırısıne ılgım olmasına ragmen daha temınkınlı olmaya calıstım hos beceremedım hemen boynumu büktüm ortadan kaybolunca ama hemen arayıs ıcıne gırmedım en azından .. allahım bızı koru böyle gerızekalılardan amınnnn

çünkü onlar ÖZ de değil SÖZ de bizim aşkımızdan ölüp geberiyorlar..
çünkü onlar sahici değiller... bu yüzden hemen başkasına koşabiliyorlar..
onlar aramadan duramaz.. ama bulsa da elbet mutsuz olur bize yaptıklarının bedelini elbet çekerler.. bu böyle sürer gider..
ama biliyorum ki bizler gerçek mutluluğu yaşarken onlar acı moduna geçecek.. örneklerden bunu anladım
koca bir amin de benden aminnnn

aynen öyleee isteee.. neyse ben mario mu beklıyorum herseye ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…