Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Yaaa yeter ama. bakin cok iyi bi moddayim yine geceyi gormeden depresif moda girecegim bu gidisle. ne oyle hic olmazsa 10 dk sarilayim sonra bitsin, yok efendim ayni sehirde oldugumuzu bileyim falan. susun yahu. iskencemisiniz ? alla alllaaaaaaaaa

canım gün gelecek bu hallere gülecegiz geriye dönüp
baız yazdıklarıma gülüyorum ben..biz kendi kendimize çektiriyoruzz....
hadi topparlanalım
tamamdır!!!
on dakikasını da istemiyorum alsın ne pk yerse yesin!
ders çlaışcam anacım ben şimdi çıkıcam kısmetse oturuppp dersime bakacağım oh bee
aferin bana ya arada dengesiz de olsam şükürler olsun hemen kendime dur diyebiliyorum!!!
yemin edince de iyi gaza geliyorumm!!!

insan elindekinin degerini kaybedince anliyorrrrrr

malesef...

nasıl bır duygudur bu, nasıl bır hıstır.. anlatılmaz yasanır denır ya.. yasamayan bılemez.. ben böyle seylerı ex öküzde hıc hıssetmedım..nısanlandıgını duydum vız geldı.. 1bucuk yıl gıbı bır zaman gecırmısım.. ya peki o?? bu kadar kısa bır sürede hayatımın merkezı oldu ve alt üst ettı benı, duygularımı ve hayatımı.. cok garıp.. belkıde gercek ask bu? bılemıyorum ama ex öküze hıc asık olmamısım buna emın oldum..

Evlere temizliğe falan mı gitsek kız, terapi niyetine
Ay geçmiş olsun, vizeler bitsin kafayı dağıtmak neymiş görücez

iyi fikir hem iyi gelir hemde para kazanırız bu durumu fırsata çeviririz
benim vizeler ocakta ama şimdiden çalışmak istiyorum soru tarzlarını falan bilmiyorum çünkü aöfye başladım bu sene :)

kesinlikle haketmiyor.. bugün sürekli aklımdaydı kendimi onu düşünürken daha doğrusu neden böyle oldu diye onunla tartışırken hayal ettiğimde yakalıyorum, sonrada kendime sinir oluyorum ve kendime "ya bu adam benim hayatımın tamamı değil neden sanki herşey oymuş gibi bütün gün onu düşünüyorumki??" diyorum..
biraz keyfim yerine gelsin diye yabancı komedi izleyeyim dedim ondada adamın bu bölüm evlenme teklif edeceği tuttu :) ben de nedense ağlamaya başladım.. sonra hıçkıra hıçkıra bir güzel ağladım ve kendime geldim.. arada lazım :)

kızlar acaba gıtsem mı macarıstana 1 günlügüne?? sonucta komsu ülke .. ama adresı fln yok sadece sehrın/memleketının adını bılıyorum ..yetmezz dgılmı=(

ooo ben de ağladım bugün fena kalktım
rüyamda da gördüm
sonra sabah baktım mesajlar var hey içim cız etti sanırım ondan üç dört saattir burukluk var..
neyseeeeeeeee agladım şarkılara daldım
sonra şlimdi de gülüyorum şükürler olsun
hadi bakalım atalatacagız böyle böyle geçecek gidecekk :))
hayaller adı üstü hayal ler
hobaaaa

ben kaçar derse öptüm herkesleriii

ben paylaştım diye mi dinleyip ağladın yoksa a eğer öyleyse slow paylaşmim daha burda..

annesınn adını ve soyadını bılıyorum yasadı sehrın adını bılıyorum en azından hastanelerı arayıp ulasabılırm?? kım bılır ??

nasıl fıkır kızlarr off sevınc doldu bırden ıcım .. ona ulasma duygusuuu.

görüşürüz canım iyi dersler..

kızlar iyi akşamlar uzun zamandır gelemiyorum..daha doğrusu nankörlük yapıyorum gelmiyorum..biraz kafamı mı dinlemek istedim bilmiyorum kabuğuma çekildim konuşmadım kimseyle gelip size slm vermek için bile güç bulamadım kendimde sebebini bilmiyorum işte sormayın.
sizi çok özledimmmm

giderken umut dolu olacaksın görebilme umuduyla..
ya göremezsen???
ya da gördün diyelim dönüşünde yine yalnız olacaksın??
o yolculuk nasıl zor gelecek nasıl mahvedecek seni..
canımsın yapma.. lütfen....
kaderde kısmette varsa gelecektir göreceksinizdir..

ben paylaştım diye mi dinleyip ağladın yoksa a eğer öyleyse slow paylaşmim daha burda..

yok canım bnm paylaş sorun degil.
geldiler işte bugun bana
zaten dört beş gündür yaş akmamıştı aklması gerekiyordu:d
alışkanlık hemen gitmez böylee:)
hadi öptüm cnaım sna ada iyi çalışmalar ii aksamlar

Ben de gece rüyamda gördüm sabah zombi gibi kalktım. Tam kendimi toparladığım zamanlarda giriyor rüyama. Ne zaman bitecek bu işkence.. bir gün kendimi tutamayıp onu aramaktan korkuyorum

Canım hoşgeldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…