- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.461
bıde anlamadıgım bızım askımızdan ölüp geberıyolar sen sırtını döndügün an hemen nasılda bırını bulup nısanlanıverıyolar aklım almıyor
tamam benımde ılgım baska bırıne kaydı ama eskısı coktan bıtmıstı benım ıcın..onun ıcın ölüp bıtmıyordum..
yenı bırısıne ılgım olmasına ragmen daha temınkınlı olmaya calıstım hos beceremedım hemen boynumu büktüm ortadan kaybolunca ama hemen arayıs ıcıne gırmedım en azından .. allahım bızı koru böyle gerızekalılardan amınnnn
O sözler değil mi zaten hala şu anda burada olup bizi dertlendiren şey. Birine inanmak, güvenmek, kendini savunmasız bir halde görmesi ve çekip gitmesi. Ardından yaşanan şok durumlar, suçlamalar, ağlamalar, hüzünler vs vs ..
Doğru adam neredeyse bir an önce gelsin artık kafayı yiyeceğimKimseye bir şey anlatamıyorum, o özendikleri romantik, karizmatik adam ş...zin biri çıktı böyle böyle diyemiyorum. Bir de bende şöyle saçma bir fikir gelişti kızlar yaşı büyük olmazsa beni mutlu edemeyecekmiş gibi hissediyorum. Biliyorum çok saçma ama hep kendimi zamanında rahatlatmak için kullandığım cümlelere inandım belki de iyice o yüzden canımı sıkıyor olmalı bu durum. Yaşıtım olursa kesin ciddi ilişki yürütemez, eğlenmek ister, benimle öylesine sevgili olur gibi düşünüyorum :44: Çok saçma değil mi :44: İlla yaş farkı olması lazım değil erkeğin olgun olması için? :44: 15 yaş vardı yine olmadı sonuçta... Olgun buysa...
Doğru adam neredeyse bir an önce gelsin artık kafayı yiyeceğimKimseye bir şey anlatamıyorum, o özendikleri romantik, karizmatik adam ş...zin biri çıktı böyle böyle diyemiyorum. Bir de bende şöyle saçma bir fikir gelişti kızlar yaşı büyük olmazsa beni mutlu edemeyecekmiş gibi hissediyorum. Biliyorum çok saçma ama hep kendimi zamanında rahatlatmak için kullandığım cümlelere inandım belki de iyice o yüzden canımı sıkıyor olmalı bu durum. Yaşıtım olursa kesin ciddi ilişki yürütemez, eğlenmek ister, benimle öylesine sevgili olur gibi düşünüyorum :44: Çok saçma değil mi :44: İlla yaş farkı olması lazım değil erkeğin olgun olması için? :44: 15 yaş vardı yine olmadı sonuçta... Olgun buysa...
fark etmeden ve ıstem dısı hep onun hakkında konusuyorum.. hep onu düsünüyorum..
heryerde, her yüzde onu arıyor gözlerım..bataklıktan elımden tutup cıkarmıstı benı..sımdı yıne ve yenıden eskısınden daha da dıpteyım
haha, ben bi kere artik anneme bile onun adiyla hitap ettigimi bilirim. agzimi aciodum, ilk dokulen kelimem onun ismi oluyordu..
Ayrica benim annemde eski sevgilim hakkinda hep "aman oh iyiki de bitti, kurtulduk ondan" diyip duruyozaten onlarda basindan beri karsiydi. annem babam. onun ailesi.. herkes ayrilalim diye dua ediyordu heralde aman neyse!
Bosverin yahuuuuu
Ne demis atiyee
uzani yolllaaa isterse donsun sonnraaaa sallaaaaaaaaaaaaaa
Yaaa yeter ama. bakin cok iyi bi moddayim yine geceyi gormeden depresif moda girecegim bu gidisle. ne oyle hic olmazsa 10 dk sarilayim sonra bitsin, yok efendim ayni sehirde oldugumuzu bileyim falan. susun yahu. iskencemisiniz ? alla alllaaaaaaaaa
bombos hersey .. koca bır bosluk.. meger ne kadar da degerlı ve önemlymıs benım ıcın.. nıye gıdınce anladım kı bunu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?