Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Sorsan hepsi aşkından geberiyor, ağlıyor, bizsiz olamıyor, ohoo gecelerce içiyor bizim yüzümüzden, mahvoluyor adamlar. Hep bir sahtekarlık, hep bir yalan. Allah ıslah etsin ya gerçekten, sinirlerime hakim olamıyorum artık. Laçka oldu iyice

Son düzenleme:
O sözler değil mi zaten hala şu anda burada olup bizi dertlendiren şey. Birine inanmak, güvenmek, kendini savunmasız bir halde görmesi ve çekip gitmesi. Ardından yaşanan şok durumlar, suçlamalar, ağlamalar, hüzünler vs vs ..

Bana bunu nasıl yapar ya? İnsanda hiç mi vicdan olmaz? Ordan eğlence gibi mi görünüyoruz?

Sorsan 1 milyarını döküp kurban kesti bu adam, bayram namazlarına gitti.Ne inançlısın be helal olsun! Ben abin yaşındayım ve evliyim demek çok mu zordu!? Niye abim olarak kalmadın, niye saygımı, güvenimi her şeyi yıkıp geçtin ş...z?

Doğru adam neredeyse bir an önce gelsin artık kafayı yiyeceğim Kimseye bir şey anlatamıyorum, o özendikleri romantik, karizmatik adam ş...zin biri çıktı böyle böyle diyemiyorum. Bir de bende şöyle saçma bir fikir gelişti kızlar yaşı büyük olmazsa beni mutlu edemeyecekmiş gibi hissediyorum. Biliyorum çok saçma ama hep kendimi zamanında rahatlatmak için kullandığım cümlelere inandım belki de iyice o yüzden canımı sıkıyor olmalı bu durum. Yaşıtım olursa kesin ciddi ilişki yürütemez, eğlenmek ister, benimle öylesine sevgili olur gibi düşünüyorum :44: Çok saçma değil mi :44: İlla yaş farkı olması lazım değil erkeğin olgun olması için? :44: 15 yaş vardı yine olmadı sonuçta... Olgun buysa...

Son düzenleme:

Bence kendine yaş sınırı koyma. Ben küçükte olur diyorum büyükte. Karşımdaki insan olsun anlayışlı insaflı olsun yeter ki. Her tür örnek vardır yaşı büyükle olup mutlu olanda küçükle evlenip mutlu olanda demek ki bunun bir standardı yok.

yaş takıntısı bende de vardı eskiden hatta bir önceki ilişkimde 2 yaş fark vardı benden küçüktü. olgunluk, sevgi, kıymet bilmek, adamlık yaşla alakalı değilmiş... çok iyi tecrübe etmiş oldum. evlilikten döndüğüm adam ise sözde aşırı inançlı, vicdanlı idi, bana yaşattıkları akıl alır şeyler değil. ne önyargılarımızın kurbanı olmalıyız yaş mevzu gibi ne de dilinden Allah, kitap düşmeyeni gerçek sanmalıyız.

isin garibi onceleri, yani iliskim bittikten 1-2 ay sonra yalnizlik bana cok koyuyordu ve hemen bi iliski icinde olmak istiyordum. simdi zaman gectikce hic yeni birseyler yasamak icin enerjim yokmus gibi hissediyorum...

aman neyseeee, aglamayin bakiiiimmm

Bu beni terk edip giden sevgilitosum benden 1 yas buyuktu. Basta onu olgun sandim ama hala hayatinda oturtmadigi bir suru sey var. kafasi tam net degil, ne istedigini bilmiyor.. bunlari iliskideyken pek fark etmemistim. bittikten sonra insan daha net goruyo. ondan oncesinde de kendimden 11 yas buyuk biriyle beraberdim.. o cok harikaydi. mazisi ve bazi seyler olmasaydi ondan ayrilmazdim. aradigim butun ozelliklere sahip bi insandi ama iste malesef

kızlar bugün annem delırttı benı.. cogu seyımı paylasırım onunla..bu türk ve müslüman olmayan hoslandıgım cocugun durumundan bahsettım..cok özlüyorum acaba sımdı napıyodur, gerı gelır mı? gelecek degılmı anne dıyorum..

aldıgım cevap: aman gelmesın, allah yazdıysa bozsun uzak olsun sana.. dıyorum ıslam dınıyle ılgılenıyordu en son ya benım vesılemle ama kendı ıstegıyle müslüman olursa? ozaman olur mu sence bu ıs (sohbet, dertlesmek amaclı bu konu) yıne annemın cevabı: ay yok kızım bu yastan sonra senın ıcın bırde sünnet mı olcak cocuk?

ben kalıyorum aynen böyle o nerden cıktı anne? hem belkı sünnetlıdır ne bılelım? (müslüman olmayan erkeklerde sünnet olmus olabılıyorlar)
annemden terlık yıyıyorum kafama..elın ogluna onumu sordun allah senı kahretmesın

sen rüyalarında bulus marionla yavrum, gercekte uzak dur dedı.. sankı cocuk ortada varda ben uzak durmuyorum

fark etmeden ve ıstem dısı hep onun hakkında konusuyorum.. hep onu düsünüyorum..

heryerde, her yüzde onu arıyor gözlerım.. bataklıktan elımden tutup cıkarmıstı benı..sımdı yıne ve yenıden eskısınden daha da dıpteyım

haha, ben bi kere artik anneme bile onun adiyla hitap ettigimi bilirim. agzimi aciodum, ilk dokulen kelimem onun ismi oluyordu..
Ayrica benim annemde eski sevgilim hakkinda hep "aman oh iyiki de bitti, kurtulduk ondan" diyip duruyo zaten onlarda basindan beri karsiydi. annem babam. onun ailesi.. herkes ayrilalim diye dua ediyordu heralde aman neyse!

Bosverin yahuuuuu

Ne demis atiyee

uzani yolllaaa isterse donsun sonnraaaa sallaaaaaaaaaaaaaa

Nerde simdi o icimde ucusan kelebeklerrr???

Biri sen, biri ben.. iki damla yas akti gozlerimden,
Olmadi, olduramadik..
Ve ask gitti bizdenn....

ferhat göçer - Yolun açık olsun - YouTube

pğufff melankolik başladım güne kötü oldu
off be özledim 3.5 ay oldu..
görsem sıkıca sarılsam beş dakika on dk öylece kalsam sonra yine bitse..
olsa bir kerecik
çeksem içime o ter kokunu
niye be sevgili
niye sevemedin beni
niye gelmeden ben son kez gelmedin hani söz vermiştin..
hani havaalanına bile gelecektin
çık git aklımdan ne olursun çık git kurtulmak istiyorum zehrinden...

kalkıp ders çalışmam lazım

ya atıye ıyı güzl dıyorda ben o gerı gelsın ıstıyorummm..... olsun konusmayalım, sevgılm olmasın hıc bıseyım olmasın ama bıleyım o bu sehırde.. en azından onu görme umuduyla dolasırım sokaklarda.. bılıyorum bu umutda yıyıp bıtırcek benı ama umutsuzlukta cok berbat bırsey

gözümün önünde hep masamda basıma dıkılısı, ellerını ceketıne koyup gezmesı, ne bılm ya gözlerım doluyor süreklı..=(

keske yengec burcu olmasaydım extra bır duygusallık ve dengesızlık..karısılıkk..cok yorucu bır ruh halı ..

Yaaa yeter ama. bakin cok iyi bi moddayim yine geceyi gormeden depresif moda girecegim bu gidisle. ne oyle hic olmazsa 10 dk sarilayim sonra bitsin, yok efendim ayni sehirde oldugumuzu bileyim falan. susun yahu. iskencemisiniz ? alla alllaaaaaaaaa

en azından 1kez göreyım sımsıkı sarılayım, kokusunu cekeyım ıcıme..o güzel gözlerıne bakayım doya doya..hıc doyamadım kı ben ona yaa hıc..uzattı ellerını tam tutuyordum cektı ellerını gerı.. offff gerıı dönnnn nolur =(.. sensız hıc cekılmıyor bu sehır... günesımdın sen benım..dünyamı aydınlatan..sımdı hersey karanlık..kaskaranlık .!! yaa ben cıddı cıddı ask acısı cekıyorum nasıl bu hale geldım anlamadım bırsey =(

Yaaa yeter ama. bakin cok iyi bi moddayim yine geceyi gormeden depresif moda girecegim bu gidisle. ne oyle hic olmazsa 10 dk sarilayim sonra bitsin, yok efendim ayni sehirde oldugumuzu bileyim falan. susun yahu. iskencemisiniz ? alla alllaaaaaaaaa

bombos hersey .. koca bır bosluk.. meger ne kadar da degerlı ve önemlymıs benım ıcın.. nıye gıdınce anladım kı bunu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…