Buyrun...Terapi Grubumuz :))

sndz94 canım benim çıkmam gerek şimdi sonra gene gelirim iyi akşamlar kendine dikkat et görüşürüz meleğim öptüm çok :)

Tüh bana nasıl olsun canım idare ediyorum bazen iyiyz bazen kötü. Ama okulum iyi arkadaş ediniyorum güzel gidiyo yani. Senin?

cevap vermeden gitmeyim :) olsun kuzum problem değil.hsyırlısı olsun canım benim okulun iyi olsunda gerisini boşver aamaann :) benimde bu ara biraz iyi gibiyiz yani arıyo falan ama gelene kadar bi karar vermek istemiyorum onu görünce ne hissedicem ona göre ya tamam yada devam dicez :)

Kizlarr ben fena bisey yaptim onunla arkadas gibi face de konusmaya basladik artik bitti onunda hisleri yok anliyorum ve ben üzülmüyorum artik kismet diyorum ask gözümü kör etmiyor kavga da etmedim gecmisi oldugu gibi biraktim kapattim salak gibi o kadar aci cektigime yaniyorum :))))) bi daha aska tövbe artik karsima mantikli birisi cikarsa birazda elektrik olursa aramizda kabul edip evlenecegim biten iliski baslamaz bunu anladim onunla konustukca daha iyi anliyorum o bana göre degil gözümde büyütmüsüm sadece yasattigi duygulari özledigimin farkina vardim bunlari baska birisiyle de yasayabilirim ama asik olmadan sadece severek suan hazir degilim ama bahara daha cok var kismet Allahim karsima gönlüme göre birini cikarsin insallah ama hazir olunca

öf sinir etti beni yine ya.. onu face haber kaynağından kaldırmıştım ismini bile görmek istemiyorum diye o bile sinir olmama yetiyor çünkü.. onuda kızkardeşinide kaldırdım haber kaynağından.. 10 dk. önce bir bakayım dedim salak salak iletiler yazmış yine.. birkaç örnek:

1-ne sevgide ne aşkta

ne hayatta gülmüşüm
ızdırabım doğuştan
ben doğarken ölmüşüm...........

2-elbet bi seven olur
bu yalanci bedeni
ararda bulamassın
benim gibi seveni....

defol git kim seviyosa sevsin Allahın öküzü yaa.. bide bir kız arkadaşıyla heralde yolda karşılaşmışlar bi fotosunun altında muhabbet etmiş.. en son demişki umarım bundan sonra yolda değil adam gibi karşılaşırız.. tam bir mal bu..

kendimle gurur duyuyorum o kadar sevmeme rağmen kendimi tutuyorum onunla iletişime geçmiyorum.. ve kararlıyım evde kalacağımı bilsemde beni hakedecek bi girişimi bi çabası olmadıkça kılımı kıpırdatmam.. hatta beni tekrar eskisi gibi olmaya öyle kolay ikna edemeyecek geçti o günler artık ya eşek gibi uğraşacak ya da tekmeyi yiyecek...

Kendimi seviyorum..
Ben güzel şeyler yaşamak istiyorum ve buna layık olduğuma inanıyorum..
Ben güzel şeyler yaşayacağımdan eminim..
Acım her geçen gün azalacak ve ben her geçen gün daha iyi olacağım..

Rabbim bizleri hayırlı ve güzel şeylerle karşılaştırsın kızlar.. Fesat olan kötü olan şeyleri ve kişileri de bizlerden uzaklaştırsın inşallah..(amin)
iyi geceler hepinize yarın umarım çok mutlu uyanırız hepimiz.. :)

bu ifadeyi yeni keşfettim ve bayıldım:113:

ben de bunu dinliyorum; bir oyun parçası bu kadar mı güzel olur...

Prince of Persia - Time Only Knows - YouTube

"time only knows" diyoruz o halde

Actim simdi dinliyorum.
time only knows...

Bundan sonra imzamiz gibi her cumleden sonra koysak mi bunu ? durusumuz belli olur hic olmazsa. zaten kadinlar kulubunde hikayeleri okuya okuya yakinda feminist olucam :d :113:

haha al benden de o kadar, okuya okuya yakında erkek düşmanı olacağız biraz içimizde güven kırıntısı kaldıysa onu da yitireceğiz hoş bende kırıntısı bile kalmadı ya

o zaman iyi geceler diliyor ve :113: bu şekilde gidiyorum. ( o yüzünün gülüyor olması bile ne sinir bozucu )

iyi geceler tatlim benimm
:113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…