- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.501
canm beniiimm hoşbuldukk :) sende hoşgeldin nasılsın
Hoşbuldukkkk benimde aklımdan tam sen geçiyodun kızİyi diyelim iyi olsun sen nasılsın naptın?
ayy gerçektenmii :) akıllara geldiğime sevindim şimdibende napiim canım okul kaydı yaptırdım ders mers işte takılıyorum kendi kendime öyle :)
Okul kaydımı hayırdır canım sen açıköğretimden okumuyomuydun?
evet canım açıköğretim iktisat okuyorum ben söylemiştim sanırım ama kaçırmışsın :) sen napıyosun nasıl gidiyo okul sevgilin ?
sndz94 canım benim çıkmam gerek şimdi sonra gene gelirim iyi akşamlar kendine dikkat et görüşürüz meleğim öptüm çok :)
Tüh bananasıl olsun canım idare ediyorum bazen iyiyz bazen kötü. Ama okulum iyi arkadaş ediniyorum güzel gidiyo yani. Senin?
Assassin's Creed Revelations Theme Song - YouTube
Bir oyunun jenerik muzigi ancak bu kadar beni etkileyebilirdi.
Dinlerken aklimdan gecmeyen kalmadi
parça gerçekten çok etkileyici, derinliklere gömülmüş, yüzleşmekten kaçınılan ne varsa sanki insanın yüzüne haykırıyor kaçış yok der gibi...böyle şeyler dinlememelisin
bu ifadeyi yeni keşfettim ve bayıldım:113:
ben de bunu dinliyorum; bir oyun parçası bu kadar mı güzel olur...
Prince of Persia - Time Only Knows - YouTube
"time only knows" diyoruz o halde
haha al benden de o kadar, okuya okuya yakında erkek düşmanı olacağız biraz içimizde güven kırıntısı kaldıysa onu da yitireceğizhoş bende kırıntısı bile kalmadı ya
o zaman iyi geceler diliyor ve :113: bu şekilde gidiyorum. ( o yüzünün gülüyor olması bile ne sinir bozucu)
sanki hiç dert yokmus gibi bi de bumu çıktı başına üzüldüm canım ya ama hiç değilse dürüstce söyleyebilms söylemeyp daha kötü seyşer yapanlar da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?