- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.521
öyle canım hiç dert yokmuş gibi birde bu çıktı sevmiyorum mutsuzum diyip gitti
Anze napıyosun?
dünden beri evdeyim canım regl olduğumdan kıvrandım yine.. bugün daha iyiyim.. ortaokul arkadaşlarımla buluşucam bugün.. birkaç saat sonra :) biraz kafa dağıtırım bana da iyi gelir.. şansıma havada çok güzel burda.. :)
sen neler yapıyorsun canım nasılsın..
Bence kendine yaş sınırı koyma. Ben küçükte olur diyorum büyükte. Karşımdaki insan olsun anlayışlı insaflı olsun yeter ki. Her tür örnek vardır yaşı büyükle olup mutlu olanda küçükle evlenip mutlu olanda demek ki bunun bir standardı yok.
yaş takıntısı bende de vardı eskiden hatta bir önceki ilişkimde 2 yaş fark vardı benden küçüktü. olgunluk, sevgi, kıymet bilmek, adamlık yaşla alakalı değilmiş... çok iyi tecrübe etmiş oldum. evlilikten döndüğüm adam ise sözde aşırı inançlı, vicdanlı idi, bana yaşattıkları akıl alır şeyler değil. ne önyargılarımızın kurbanı olmalıyız yaş mevzu gibi ne de dilinden Allah, kitap düşmeyeni gerçek sanmalıyız.
isin garibi onceleri, yani iliskim bittikten 1-2 ay sonra yalnizlik bana cok koyuyordu ve hemen bi iliski icinde olmak istiyordum. simdi zaman gectikce hic yeni birseyler yasamak icin enerjim yokmus gibi hissediyorum...
aman neyseeee, aglamayin bakiiiimmm
Bu beni terk edip giden sevgilitosum benden 1 yas buyuktu. Basta onu olgun sandim ama hala hayatinda oturtmadigi bir suru sey var. kafasi tam net degil, ne istedigini bilmiyor.. bunlari iliskideyken pek fark etmemistim. bittikten sonra insan daha net goruyo. ondan oncesinde de kendimden 11 yas buyuk biriyle beraberdim.. o cok harikaydi.mazisi ve bazi seyler olmasaydi ondan ayrilmazdim. aradigim butun ozelliklere sahip bi insandi ama iste malesef
iyi fikir hem iyi gelir hemde para kazanırız bu durumu fırsata çeviririz
benim vizeler ocakta ama şimdiden çalışmak istiyorum soru tarzlarını falan bilmiyorum çünkü aöfye başladım bu sene :)
annesınn adını ve soyadını bılıyorum yasadı sehrın adını bılıyorum en azından hastanelerı arayıp ulasabılırm?? kım bılır ??
nasıl fıkır kızlarr off sevınc doldu bırden ıcım .. ona ulasma duygusuuu.
Bn kötüyüm canım bu sefer sevgilim değil yengem yıktı beni
Keşke ocakta olsa da daha çok ağlayıp, sızlamaya vaktim olsaBildiğin vakit ayırmak istiyorum buna
:44::44:
haydaa noluyo böyle tatlım bi kuzen sevgilisi bi kendi sevgilin derken birde yenge?? naptıki?
Sorma canım yanımdaki nankörü tanıyamamışım okadar da samimşydik yani. Dün bize çay içmeye geldiler bisküvi getirdim annem dediki tazeden getir bende dedim kavonozun içindeki bisküviden nolcak be dedim akarı kokoru yok dedim. Olsun getirsen dedi onları bize ver dedi. Sonra şakasına ben yiyin nolcak insanlık öldümü günah çöpe gitmwsin dedim. Neyse tazeleri getirdim koydum önlerine. Akşam mesaj atmış ben yatmıştım uyudunmu diye cevap gelmeyince 2. atmış işte ben seinin için en iyilikleri yaptım kötü günüde yanında oldum sen bana bayat bisküviyimi layık gördünişte gözümdeki değerin düştü. Bide gülüyodun getirirken ben öyle birşeyi kimseye yapmam. daha neler dedide mesajlarını açıp okumak istemiyorum şimdi çünkü kendimi tutamıycam gene ağlıycam.
bilmiyorum bu dediğim sadece bende mi işe yarıyor ama, ben son büyük aşk acımda terkedilmiştim, gururumu ayaklar altına aldığımdan çok acı çekiyordum.
madem dedim gururum ayaklar altına alındı, dönene kadar uğraşmıştım, döndüğünde bütün benle irtibat kurabileceği yolları ya engellemek ya da değiştirmek suretiyle ben ortadan kayboldum.
o an aşk acım bitmişti, onu hiç sevmemişsin sen diyeniniz olacaktır, ama gerçekten sevmiştim, sadece gururumu nasıl ayaklar altına aldığı ve ettiği laflar aklıma gelince o güç kendiliğinden içimde oluştu.
sonrasında da bir şekilde uğraşıp bana ulaştığında da muhattap bile olmadım, erkekleri ters köşeye yatırmak işe yarıyor.
ilerleyen zamanda yanlışları olmasaydı, içimde sevgi kalsaydı bu yolla aklını başına getirdiğime inanıyorum.
sonrası tecrübelerim için, sonrasında hayatımda bir kaç kişi daha oldu. baktım ilgisizleşmiş, eskisi gibi değil ben tekmeyi basıyorum.
ya da ayrılalım mı dedi, sadece güçlü bir şekilde peki diyorum.
emin olun erkekler karşılarında beklemedikleri tepkilerle karşılaştıklarında duygu dünyaları alt üst oluyor afallıyolar, acı çekmeye başlıyorlar.
ve bu son yaptıklarım, en geç 1 ay içinde geldiler ya da döndüler,pişmanlıklar içindeydiler.
bu durumu normal arkadasım olan erkek arkadaşlarımla da konuştum, gayet doğru olduğunu söylediler.
demem o ki ayrılık yaklaştığında tekmeyi vurmalı, farkedemediysek de güçlü durmalıyız, bunu yapabilen kız nadir olduğundan erkekler bu ayrılık fikrini tepetaklak olarak yutmak zorunda kalıyorlarç
e yuh bu ne şiddet ne celalözel gününde falan mıydı yengen canım bunda bişey yok çünkü.. ben öyle bişe olsa fesat olmadığına inandığım biriyse önemsemem bile.. bana bayat yedirerek ne kazancı olabilirki bi insanın.. saçma.. yengen abartmış sende suç yok tatlım üzülme..
evet çok doğru bunlar sevgiden aşktan iyilikten değil kötü muamelden anlıyorlar ancak o zaman baş tacı oluyorsun.. arada normalleride çıkıyor tabi ama oda bize denk gelmiyor ne yazıkki..
Bayatta değildi zaten canım napmaya çalışıyo onuda anlamadım bide utanmadan değerin kalmadı gözümden düştü diyo salakmıdır nedir töbe yasabah ağlıyodum şimdiden sinirimden gülüyorum.
normali zaten ilgiliyken zort diye ilgisizleşmez ki ya da durup dururken ayrılalım demezz.
böyle dengesizlikler yapan erkeğe de dediğim gibi davranmak müstehak
Ozler gibi oldumm, sonra aklima erkekler hakkindaki propagandamiz geldi
:113::113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?