Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ben yazana kadar sen yazmışın bile :))
bence o.. benim ölse dönmez dediğim biri evlilik teklifiyle dönmüştü sölim

Prenses ben onu bıraktım..Aslında pekde bi sebep yok ..Sadece biraz ilgisizlik vardı..Ama kurallara uyardı genede..Naz kapris
çeken biriydi..Ne istedim bilmiyom .Belamı istedim herhalde..Şimdide aramıyo..İyi halt işledim yani..bende aramam.Çok gururluyum

benimki de öyleydi bayağı bir nazımı kaprisimi çekti 1,5 senede. ama o da insan sonunda bıktı.kendimiz edip kendimiz bulduk galiba. arama tabi ki. aramak her ne şartta olursa olsun çokk yanlış bi hareket.seninle çok benziyoruz benim ilişkim de de bırakan benim, ve bu kadar üzülüyorum.. şaka gibi dimi

Son düzenleme:
nişanlansa da dönebilir benm arkadaşımın öyle olmuştu...

hic sanmam canim, ama zaten dönsede bu saatten sonra kesinlikle olmaz,
zaten bizim iliskimizde ayrilan taraf bendim,
o asla ayrilmak istemedi hicbir zaman,
aylarca sogukluk olmasina ragmen sabrettim dayandim,
kac kere ayrilalim dedim kabul etmedi hic,
kesinlikle olmaz dedi,
sonra ben birgün pat diye hem ayrildim hem iliskimizi tamamen kestim, yani konsma görüsme yok,
sonradan allah okadar büyükki karsima cikardi
bu adamin arkasindan hala iyi konusuyordum ben, adam gibi adam diyordum,
megerse 1 senedir kandiriyormus beni,
ben bitirdikten 2 hafta sonra gitti nisanlandi,
hem o kizla ben benle görüsüyormus yani,
böyle adi biriydi
benim zorumla ayrildik resmen,
niyeti neydi ikimizidemi alcakti onu bilemiyorum tabi, cevabini alamadim henüz

canım bitirdiysen üzülme demek kafana yatmıyodu bazı hareketleri..ben öle düşünüyorum.Kafama yatmıyomuşki tekmeyi basmışım..Ne üzülücem beni kazanmak isterse değişiversin beyedendi..

canım o zaman boşver kurtulmuşsun keşke kızada söyleseydn aldatıldığını

Bu aldatanlar iki kızı birden idare edenler cezasını görecek mi acaba. Artık bu sorunun cevabını merak etmemek istiyorum onu unutmak adına. Varsın olsun içimdeki olumlu olumsuz his ne varsa gitsin. Kızgınlık dahi kalmasın ki sevdiğimi hatırlamayayım. Rahatım gibi şu aralar inşallah daha iyi olurum. Ha gene arada çaktırmadan bakıyorum araştırıyorum ama azalma aşamasında. O kadarlıkta olsun diyorum yavaş yavaş her şey bir gün gelecek umurumda olmayacak ne halt ederse etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…