- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
hayır hayır bunu o görsüün diye değil bunu sen istediğin için yaptın güç savaşı yok bu senin görüşmeme tercihin.. yeni hayata adım tercihin canım...
birde canım mümkün olduğunca onu konuşmaktan uzak durmalısın :) kendini konuşmalısın...öneri :)
Anzer şarkıyı çok beğendim baya eğlenceli ve acayip hit oldu ya
Sahi bizim topik sahibesi nerde :26:
İyi akşamlar herkese
Gece uğrayabiliyorum anca
Doktora gitmiştim bugün sol burnumdan hiç nefen alamıyorum ameliyat dedi benim moral çöktü tabi
Daha önce hiç olmadım ameliyat çok korkuyorum , yarın iyice araştırcaz babamla:18:
Kendimi bir duşa atayım stresim gitsin
beğenmene sevindim.. :)
bende tesadüfen müzik kanalında gördüm tv de ve çok hoşuma gitti.. meğer zaten hitmiş ama şarkı
bu arada geçmiş olsun iyice araştırın hatta başka doktorlara da gidin bence..
Anzer şarkıyı çok beğendim baya eğlenceli ve acayip hit oldu ya
Sahi bizim topik sahibesi nerde :26:
İyi akşamlar herkese
Gece uğrayabiliyorum anca
Doktora gitmiştim bugün sol burnumdan hiç nefen alamıyorum ameliyat dedi benim moral çöktü tabi
Daha önce hiç olmadım ameliyat çok korkuyorum , yarın iyice araştırcaz babamla:18:
Kendimi bir duşa atayım stresim gitsin
gecmis olsun cecen, korkma ufak bir ameliyat sanirim,
kolay atlatirsin insallah
Evet canım farklı bir doktora daha sormak istiyoruz , bakalım hayırlısı olsun
ya kızlar benimki ofiste yoktu enerjim yüksekti şimdi geldi enerji yine düştü.ben napıcam bu enerji düşüş yükselişlerle.sanki bütün keyfim kaçtı gelince.olumsuzluk mu yayıyor acaba,olumlu enerjimi alıyor. adam hiçbişi yapmadı daha yeni geldi ama sinirlenmeye başladığımı hissediyorum. kesin bir olumsuzluk yayıyor bu adam
canım aramızda tek bir fark var ben üniv. aynı sınıftayım sen işte aynı yerdesn :2::2:
görmemezlikten gelmesen olmaz, görsen olmaz , gülsen olmaz, ağlasan olmaz. öyle yoğun yaşıyor ki insan duygularını..
ama ben beynime şu şekilde komut veriyorum :
-yaşandı ve bitti .. .
Allh herşeyin hayırlısını verrmiş. ben gördüğümde yüz çevirmiyorum çünkü yüz çevirmek bile onu hala taktığın anlamına geliyor.
karşılaştık mı ? bir gülümseme ve kafa sallama sonra yola devam.. bn böyle yapıyorum başarıyormuyum sanırım evet zamanla .
ya ben de dengesiz yaşıyorum duyguları.bi selam vermiyorum bi veriyorum. ama şu son ayrılığımzdan beri yani ayrılık kesinleştiğinden beri,gayet normal konuşuyorum. iş için sürekli muhatap olmak zorundayız çünkü.günaydın meraba ve normal iş konuşmaları. ama nedense sinirlendiğimi hissediyorum içten içe.
için kan ağlasa da rahat görün. sizin için kötü yanı sürekli muhattap olmak zorundasınız.
tabi bizim için öyle sorun yok. sadece aynı ortamda bulunmak zorundayız. muhattap olma gibi bir durum yok..
sinirlen ama içten içte ... psikolojik destek al. mesela iş çıkışı ne seversn onu yap kursa git arkadaş ortamna gir gez eğlen acyip iyi gelecek
kızlar ben büyük bi salaklık yaptım..:18: uyku tutmadı çoook eski bi face im vardı onu açtım vakit geçsin diye ama unutmuşum bu ayrıldığım sevgilim o facede vardı..
ve açar açmaz da şaka gibi anasayfada çıktı bunun ismi.. bende hata yaparak tıklayıverdim bunun profiline ama sinir oldum.. milletle foto çekinmiş koymuş normalde ikimizinde sevmediği kişilerle.. profil sayfası hep aşk acısı iletileriyle dolu, okudukça sinir oldum küfür edesim geldi çünkü o hep beni suçladı.. ama iletileri o süpermişte ben onu durup dururken terketmişim gibiydi.. bi daha asla asla böyle bişe yapmam.. hiç iyi olmadı bu çünkü.. kaç gündür ne kadar iyiydim halbuki..
sizler sakın böyle şeyler yapmayın benden size deneyimlenmiş bir tavsiye..
kızlar ben büyük bi salaklık yaptım..:18: uyku tutmadı çoook eski bi face im vardı onu açtım vakit geçsin diye ama unutmuşum bu ayrıldığım sevgilim o facede vardı..
ve açar açmaz da şaka gibi anasayfada çıktı bunun ismi.. bende hata yaparak tıklayıverdim bunun profiline ama sinir oldum.. milletle foto çekinmiş koymuş normalde ikimizinde sevmediği kişilerle.. profil sayfası hep aşk acısı iletileriyle dolu, okudukça sinir oldum küfür edesim geldi çünkü o hep beni suçladı.. ama iletileri o süpermişte ben onu durup dururken terketmişim gibiydi.. bi daha asla asla böyle bişe yapmam.. hiç iyi olmadı bu çünkü.. kaç gündür ne kadar iyiydim halbuki..
sizler sakın böyle şeyler yapmayın benden size deneyimlenmiş bir tavsiye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?