Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bende memnun oldum canım siz ne zaman ayrıldınız yeni mi

Yok canım ne yenisi=) 1 yıl 9 aydır ayrıyız
Ama kalpler bir naparsın işte kopamıyoruz
Şaka bir yana, iletişimimiz kopmadı doğru düzgün.
Ama ben kopardım yaklaşık bir ay önce kadar.Veda ettim bitirdim.O da bitirdi.
Yine yazmış geçenlerde napıyosun diye... Cevap vermedim anlamıştır herhalde

ayy ben olsam daha önce bitirirdim gıı hergün acı çekmek gibi resmen çok kötü.. düşünsene iki gün önce dokunduğun öptüğün bi insan yanında olacak arkadaşın gibi dokunamayacaksın çok kötüü puuff nasıl dayandın

Yapamadım canım aslında ayrıldığımız gibi askere gitti 3 yıldır birlikteydik biz..
Askerde de aradı msj attı sesimi çıkarmadım, sonra birden koptuk..
Karışık biraz.. Yine iletişim kurduk işte salaklık bende.. Şimdiki aklım olsa asla cevap vermezdim mesaj da atmazdım..
Neyse ne demişler geç olsun güç olmasın.. Bitti gitti unutsun veya unutmasın artık umrumda değil.
Cevap da vermedim ya görsün kim daha güçlüymüş

evet canım olmuş artık askerlere karşı insan bi sorumluluk hissediyo ya zaten bişey olursa falan diye neyse bitmiş artık unutabildin mi

Son düzenleme:
Yok konunun sahibi o.. Hem arkadaşım o benim özledim göremiyorum kaç gündür..
Terapiyi o vermiyor biz dertleşerek terapi yapıyoruz:)

amaan terapi dediğin gülerek yapılır derleştikçe ağlayasım geliyo benimde gözümde yaş kalması vallaha göz pınarlarım kurumuş :) doktor ne yaptında böyle oldu gözlerin demişti sevgilim uzm.çavuş demiştim bende hıım anladım demişti

hayır hayır bunu o görsüün diye değil bunu sen istediğin için yaptın güç savaşı yok bu senin görüşmeme tercihin.. yeni hayata adım tercihin canım...

birde canım mümkün olduğunca onu konuşmaktan uzak durmalısın :) kendini konuşmalısın...öneri :)

Ben de terkedilenlerdenim Çok şey aldı götürdü benden, umudum da kalmadı ilişkilerden yana ama yaşamaya devam ediyorum sonuçta. Aşk olmadan da mutlu olunabilir değil mi Hayatta her insanın bi eksiği var benimki de bu olacakmış demek ki diyorum. Hoş başka eksiklerim de var ama olsun aşktan umudumu kestim ama hayattan asla

Anzer şarkıyı çok beğendim baya eğlenceli ve acayip hit oldu ya

Sahi bizim topik sahibesi nerde :26:

İyi akşamlar herkese

Gece uğrayabiliyorum anca

Doktora gitmiştim bugün sol burnumdan hiç nefen alamıyorum ameliyat dedi benim moral çöktü tabi

Daha önce hiç olmadım ameliyat çok korkuyorum , yarın iyice araştırcaz babamla:18:

Kendimi bir duşa atayım stresim gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…