- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.621
Malesef canım ve şuan çok pişmanım. Neden yüz verdimki ona. Eskiden ne güzel peşimde dolanıp dururdu. Ama 3.5 yılıda nasıl silcem bilmiyorum bakalım.Tabi ki sorumlu biziz suç bizde! Öküz olana insan muamelesi yaptık. Ök..z ök..zdür değişir mi değişmez. Biz insanlığımızı kaybetmeyelim de gerisi önemli değil.
Canım üzülmemek elden değilki ya. 3.5 yıl nedemek. Okula giidyorum haftasonu hep dışardaydım ama gene o geliyo aklıma özellikle akşamları. Özlüyomu hastamı merak ediyomu diye kendimi düşünmekten alamıyorum.Canım benim üzülme ya kıyamam
Benimki arar canım çünkü onu terk edeceğimi hiç düşünmedi, beni ciddiye almadı bu konuda.. Tamam terk eden bendim ama bu noktaya getirende oydu bu yüzden aslında o çoktan vazgeçmişti bizden.. Bencede toparlan canım sana moral veren aktiviteler yap.. Onu hiç düşünmeyeceğin meşgaleler bul kendine.. Gerçekten iyi geliyor ben hiç bişey bulamazsam temizliğe veriyorum kendimi meselaDediğin gibi en güzel günlerini üzülerek ağlayarak geçirme..
selam kızlar nasılsınız??
ben düşe kalka toparlanıyorum kısmetse..
bugün beni annesi aramış 3 haftadır arayıp sormayan annesi bugün beni aramış
:26:
Canım üzülmemek elden değilki ya. 3.5 yıl nedemek. Okula giidyorum haftasonu hep dışardaydım ama gene o geliyo aklıma özellikle akşamları. Özlüyomu hastamı merak ediyomu diye kendimi düşünmekten alamıyorum.
selam kizlar nasilsiniz... ben cok iyim toparladim güzel bi sekilde unutmaya kararliyim affetmek istemiyorum.... ya beklentim yok ama faceden dürtüp duruyo ne istiyo anlamadim iki gün sonra Yine engelliyo ne istiyo ki bu böyle beni mi deniyo ya da ne bekliyo anlamadim ki eger devam ederse bi kac kez daha patliycam bu kez kavga edicem ne yapayim sizler ne dersiniz hem beni unut yoluna bak diyo basa dönmek istemiyorum diyo hem bu ne simdi... aklimi karistirmak istedigi kesinde eline ne gececek onu anlamiyorum cektigim aci yetmedi mi hayallerimi mahvedip giden o simdi daha ne bekliyo ki
Engelle faceten rahat et :)
hahaha güzel fikir ama onun beni rahatsiz ettigini unuttugumu göstermek istiyorum bi taraftanda egomu yükseltiyo acikcasi :)) az canim yanmadi onun yüzünden
Tamamen bağlarını koparmak istiyosan acı çeksin diyede beklentiye girme. Olan yine sana olur. Benden söylemesi.
aynen bende o sekilde. resmen duyarsizlastim. eskiden cok merak ederdim, ne yapiyor ne ediyor? ayrildiktan sonra ne hissetti, ne dusundu? vs vs. simdi pek umrumda oldugunu soyleyemicem ((=
duyarsızlaştık canımıza değisin bence eskiden canımıza sıkıntıydı. şimdi kafamız eskisine göre daha rahatt:) ne yaptıgı ettiği hiç umrumda olmadı. ben benimle olanı takıyordum sadce.ayrıldıktan sonra ne hissettiğini biliyodum. çünkü ben ondan daha baskındım her konuda. olmasında canım. her gidişin bir dönüşü mutlaka vardır.öyle beylik laf etmelerine izinde vermiyyorum ben:) böyle daha rahatım. senine umrunda olmamasına çok sevindimsalıvergitsin oh mis gibi:)
Dünkü telefon konuşmasından sonra içinden bişeler gitmiş.. Beni ondan çok seven olmicakmış ve ben ona dönmek isticekmişim o zaman o kabul eder miymiş bilmiyomuş..
İlişki durumunu değiştirmicekmiş hep ilişkisi var yazacakmış ama çok zaman sonra ben ona sen haklıymışsın beni senden çok seven olmazmış diyip dönmek isteyecekmişim o gün ilişki durumunu yok yapacakmış.. Daha bi sürü şey yazmış öküz yaa...
duyarsızlaştık canımıza değisin bence eskiden canımıza sıkıntıydı. şimdi kafamız eskisine göre daha rahatt:) ne yaptıgı ettiği hiç umrumda olmadı. ben benimle olanı takıyordum sadce.ayrıldıktan sonra ne hissettiğini biliyodum. çünkü ben ondan daha baskındım her konuda. olmasında canım. her gidişin bir dönüşü mutlaka vardır.öyle beylik laf etmelerine izinde vermiyyorum ben:) böyle daha rahatım. senine umrunda olmamasına çok sevindimsalıvergitsin oh mis gibi:)
Eyytt be sonunda benim gibi dusunen biri!!! wallahi cok sevindim
zaman gectikce (yaklasik 4 ay oluyo ayrilali) aklim basima nasil geliyo biliyor musun? ilk gunler izdirapti.. Ilk iki ay zordu, ve iyilesmem cok yavasti. ama suan herrrr gun gucum katlanarak artiyor. ben kendimi ondan ustun gormeye basladim. eskiden de oyle goruyordum zaten. yanima pek yakistiramiyordum, hayatima uygun gormuyordum, ama beni terk edince kiymete binmistisimdi yine iliski devam ederken ki psikoloime geri donmeye basladim. o kim oluyor ki ya? falan diye dusunuyorum bu harika bi gelisme bende
walla ceken gideni kafaya takip gece gunduz onlari dert etmek ne sacmaymis.. hayatinda olan insanlari degerlendir, onlari kafaya tak yahu! ne demisler:
Hayatta kimseyi degistiremezsin.
Ve kimse icin degismemelisin..
Ne sen baskasi icin mecburi istikametsin;
Nede baskasi senin icin.
Yorma kendini; "Birak hayatina eslik etmek isteyenler seninle gelsin."
blöf yapıyooooo :)sen onu bitirmiş gibi duruyosun duygu sömürüsü yapıyo sana seni kaybetmemek adına.:)
aynen öyle yapmış :) sonrasında pişman mı oldu naptıysa aslında geri dönmem için böyle yaptığını söyledi ben ters insanmışım gitme dese gidermişim.. o böyle yol denemişki gitmeyeyim.. töbe ya..
pişman olmadıı tatlım sen herhalde oyununu ya anlamadın yada tınlamadın oda seni gerçekten kaybediyo sanıp tüm ne var ne yok dökmüş. o ter insanmışsın filanda kılıfına uydurma oluyo sana ne diyebilir sen beni tınlamıyodun açıkladım kaybetme korkusu yeter ona :)
ilk günler yediremezsin kendine. ama takmamaya çalış canım hemde hiç aklına gelince düşünmemeye çalış sakın ama sakın koyverme kendini.genlerimizde var bence terkedilmeyi kabullenemiyoruz. ister o terk etsin ister sen.acı asla çekme bi yerde demek durup düşünmen için mola vermen gerekti diye düşün. ne diye psikolojini bozcan.bozcanda adam anlicak mı geri mi doncek öyle. zerre bakmaz ben diyim. öncelikle sen kendin için eski haline dönmelisin kimse morali bozuk üzgün insanlara bakmıyo.çekip gittimi içinde kalmasını istemiyorsan laflarını say ister tınlasın ister tınlamasın. önemli olan sensin unutma karşındaki değil. bunu çok iyi biliyorum valla en kıymetli benim. ben olmazsaydım o değeri kim yüklicek egosunu tavan yaptırcaktızaman içinde anladım kimse benden asla kıymetli olamaz. bak sen kendii hayatına misler gibi ayağını uzat yeni hobbiler bul. başkaları ne zamn taleb ettiyse canın isterse yaz. bakımlı ol her zaman önce kendin için. erkek dediğin elbet gelir döner ama psikolojisi altüst biriyle olmazlar. sal gitsin onları dönerse zaten senindir. alttan alma sakın. :) ben bunları yapıyorum. gitsede keyfi bilir:) ben zaten süsü filan kendime bakmayı oldukça seviyorum asla vazgeçmem :) sende öyle hemen toparlan bakiim:) yürüyüşlere çık. slov müzik dinleme sakın:) hem bu anların kıymetini bil o dönünce kısıtlanıcan o yüzden gez toz keyfine bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?