Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Anzercim emin olki umudu filan kesmedi senden,
gör bak yarin, yada yarin degilse öbürsü gün yine aricak yine msj atcak sana,
cünkü ayriligi kabullenmiyor ama niye bliyormusun?
Senin yüzünden..

Sen ayrildim ayrildim hoscakal diyip yine konusuyorsun yine mesaj atiyorsun ve yine ariyorsun onu,
e oda dogal olarak blöf yaptigini düsünüyor, ki
aslinda sende itiraf et bastan beri biraz blöf yaptin, gözü korksun artik degissin istedin,
seni anliyorum gercekten,
ama degismedi degismicek,
yetmedimi bukadar caba?

Hurremmmm ne guzel enerji veriyorsun kiz, bi kac haftaya iliskin mi olabilirrr? hadi insallah.
Bende yine eski halime dondum, cok iyiyimmmmm. Yeni bi iliskiye hala hazir degilim ama. Bunun eskisiyle bi alakasi yok sadece hayatimda ne yapicagima tam olarak karar vermedim henuz. su siralar bi iliskide olmasam daha iyi. Ama kendimi harikkaaaaa hissediyorum. son bi kac gundur ustumde bi agirlik vardi ayiptir soylemesi reglimle birlikte o da gecti. sanirim bu ay baya agir gecirdim o donemi. ama simdi superim

Tomjerry canim ben kendimi iyi hissediyorum cok sükür :)
yani eskiyle ilgili gercekten pek bir his kalmadi,
yani unutuluyor kizlar müjdeler olsun :))) hepinize umut olayim,
büyük asklarda unutuluyor gördügünüz gibiii

hatta yeniden asik olmak sevmek istiyorum, ama tabi busefer daha cok sevilmek istiyorum, ve daha temkinli davrancam,
cok yüz vermicem gercekten,
dedigim gibi henüz biri yok ama olmasini istiyorum artik yavas yavas
senin icinde sevindim canim, geciyor bak kizlar örnek alin bizi, üzülmeyin bosunaaa :)

Hürremcim kesinlikle tespitlerin çok doğru canım. blöf yaptığını biliyor malesef ki Anzercim bildiği içinde peşin yargıları oluyor hemde kendinden oldukça emin taviz vermeden yapıyor bunu. ayrılmadığınızı düşünüyor canım. sen ona yazdıkçada bitmeyecek canım. birşey yapıcaksan arkasında dur yoksa yaptığının bir anlamı kalmıyor canım ve sonunda üzülen sen oluyorsun. değişmeyecek tatlım ve fazlasiyle yetti artık çabalama onun için.

anzer sende kendi tavirlarimi goruyorum, erkek arkadasinda da benim ex'i
cidden bazen sasiriyorum konusma tarzina ve karsi taraftan beklentilerine.
umarim hakkinda hayirlisi olsun yazdiklarini okuyorum ama yorum yapamiyorum cidden benzer durumu yasiyorum.
bi surunceme halindeyim. karsi taraf ne birakiyor ne cabasi var.
hakkimizda hayirlisi..

canım bu durumda sen neler yapıyorsun biraz daha açabilir misin?

canlarım regl döneminde daha hassas oluyoruz duygusallığımız öne çıkıyor. şuan bitcek regl filan bende Jerry gibi daha rahatladım ve kendimi eskiye oranla daha iyi hissediyorum sarsılmıyorum. ilişkiye hazır mıyım değilim ve şuan böyle mutluyum. daha güçlü hissediyorum böylecek. Hürremcim ne kadar güzel duygulardan bahsediyorsun inşallah bizlerde de oluşur o duygular Jerrycim. kesinlikle üzülmeye değmiyor.

canım bu durumda sen neler yapıyorsun biraz daha açabilir misin?

bız 10 ay once ayrıldık, ama tekrar donmek istiyor, pismanligini anladim aslinda, konusmasindan anlasiliyor.
ama adim atacak,savasacak gucu de yok. ben seni unutamiyorum seviyorum, ne olur eskiyi hic dusunmeden devam edelim diyor sorgulamadan.
en son hattimi degistirdim. bunu da ozelden aradim. artik mesaj atamayacagini soyledim. boylesi en iyisi oldu dedim.
ben senle yoluma devam etmek istemiyorum ama insan biseyler de bekliyor yani bi msjla olacak sey degil gibisinden konustum.
baska sehirlerde okuyoruz, "yok gelicem, gorusucez, degistigimi goreceksin, cidden kalbim aciyor ben seni unutamiyorum olmuyor bla bla bllaa"
en son iste ozelden aradim, tutustu bu numarani ver nolur ben sana nasil ulasicam, diye. bu son konusmamiz son sozlerini soyle dedim ben de.
o da bi sure kendini, sevgisini anlatti falan filan.
tamam ben oraya gelicem haftaya, sinavlar daha bitmedi dedi. ben de peki gelirsen, numarami bulursan soz gorusucem senle dedim. kapattim teli.
bilmiyorum gercekten kafam karisik:2:
duygularimdan bile emin degilim artik 10 aydan sonra ama cidden cok ozledim

canım bazen ilişkiler yıpratcı olabiliyor hemde o kadar çok severken. sonuçta insan tanıyoruz ve tanıdıkça alışıyoruz alışkanlıklarımız da değişiyor. değişim süreci mutlaka çok zordur şuan .hataları mutlaka olmuştur. ama anladığım kadarıyla egosu yerle bir olmuş boşluk dönemine girmiş canım. canı mutlaka acıyordur ayrılıklar her iki taraf içinde zordur. senden haber alamamak demek zaten can sıkıcı kötü bir durum erkekler bizden daha farklıdırlar canım. birde öyle dene bakalım ne olcak.hani ama bence biraz zaman verin kendinize. canım muhakkak özlemişsindir. ya iki yol var tatlım telefonu verirsin ve beklersin o arar aradıkça konuşursun ve sen hiç aramazsın kibişeyleri anlar. yada biraz zaman verin birbirinize.

Bir bakımdan haklısınız kızlar o blöf yaptığımı sanmış olabilir siz bile öyle sandıysanız onun öyle sanması normal.. Ama benim amacım blöf yapmak değildi biraz peşimden koşsun çaresizliği hissetsin istedim.. Yoksa önceden olsa ne olursa olsun seviyorum der herşeye katlanırdım ayrılığı onsuz bir hayatı düşünemezdim bile ama benim için ayrılık çok büyük bir gelişme.. Bugün biraz kötü oldum mesela çünkü baktım bu böyle gitmeyecek ona cevap verdikçe, ben ona acı çektireyim derken bir taraftan da ben üzülmeye devam ettim.. Artık hiçbir şekilde dönmeme kararı aldım mesajlarına ya da aramalarına.. Telefon nomu değiştirmek istiyordum ama iş başvurusu yaptığım yerlere bu numarayı verdim.. Bundan sonrası hayırlısı bakalım..

Hurremcim sen hepimizden guclusun, basindan beri saglam durusunu hic bozmadin. Tebrik ederim seni cidden..
Jelibon1 insallah hakkinizda hayirlisi olur. 10 ay sonra boyle yalvar yakar geri donmesi gercekten cok sasirtici. ama insallah yine ayni acilari yasatmaz sana..
Lyudka 1 aylik sure birsey degil.. Daha cok yolun basindasin. Ama bence sen coookkk yol gittin. Sadece belki suan duygusal dusunuyorsundur. Yalnizlik hissediyorsundur..
Nehirimnehir evet canim malesef bazi donemler daha duygusal oluyoruz. duygular daha yogun hissediliyor. Ama senin bu durusunu sevdim cidden. Cok agir basli ve olgun konusuyorsun bu ayriliklar hakkinda. Senin de hakkinda hayirlisi canim (=

Ben iyiyim. cok sukur.. Kafamda onun haricinde bir suru sey var. Onu da hatirliyorum ama eskisi gibi degil. Ne bileyim.. Yalnizligi, Onsuzluktan daha cok hissetmeye basladim sanirim. Derdim onunla degil, yalnizlikla artik. Sevip-sevilmeyi ozluyorum. Hurrem gibi bende bekliyorum karsima dogru insanin cikmasini ama bir taraftanda zaman olarak dogru zamandamiyim diye dusunmuyorum degil. Eski sevgilimle herseyin bu noktaya gelmesi dusununce beni uzuyor tabii, mucadele edebilirdik, biseyler icin savasabilirdik vs vs. Ama artik cokta sorun degil bunlar. Gectim galiba artik ben ondan. Yalnizca Allahtan sevipte aci cekmemeyi diliyorum bu erkeklerle iliskiler konusunda. Cok yorgun hissediyorum kendimi. Bundan sonra olacak iliskimde huzur istiyorum. Sevip- sevileyim, huzurlu olayim.. Tek istedigim bu. Gercekten artik ne kacan - kovalayan oyunlarina, ne baska biseye tahammulum veya enerjim yok. Su hale bak, bu iliski yaslandirdi beni (((= Neyse.. oyle iste. yazayim dedim..

Insallah tez vakitte hepimizin kalbine orda olmayi hak eden, harika adamlar girer (tabii ki onlarinkine de biz! ). Ve onlar son olur =)))

işte canım blöf dediğimizde şu zaten hani peşinden koşma olayını anlamış canım.o yüzden tavizde vermiyo hani. bence o böyle hissetmez tatlım. tüm iletişim ne zaman kopar ve senden haber alamazsa işte o zaman kaygıya düşer kuzum. ama bende Hürremcimle aynı düşünüyorum canım Yeter bu kadar çabalama Anzercim. kaybedince zaten yeterince üzülür emiin ol.:)

Çabam yok zaten ama işte ben artık tamamen bana ulaşamadığında ya da ulaşsa bile benden tepki alamadığındaki halini göremicem için bu süreyi uzun tuttum sanırım :)

Canim seni gercekten anliyorum sIKMa canini hepimiz böyleyiz nasilsa :)
aci cekmesini, senin hissettiklerini hissetmesini istiyordun,
ama belkide bunlari hic hissetmicek, yada baskasinda hissedecek,
yada birgün akli basina gelecek dank edecek ve öyle hissedecek,
ama suan dünya bos onun icin, geziiym toziyim baska hicbisey düsünmüyor,
senin icin numarani degistirmen daha hayirli olur sanirim, kafan daha rahat olurdu ve emin ol daha cabuk unuturdun,
ama simdi degistiremiyeceksen bi süre sonra degistirirsin

Sagol canim öyle cokta güclü degilim ama kendimi toparlamaya calistim iste hep, mantikli düsünmeye calistim,
hayatima devam etmek zorundayim bu yüzdende devam ettim iste..

Önceleri hissetti gerçi cevap vermediğim zamanlar baya kötü oldu cevap vermem için baya dil döktü sonra yine beni kaybetmek istemedi (güyaa!) ve "ne istersen yapıcam" moduna geçti.. Ya seven adam ve mücadele etmeyi isteyen adam ordan buraya telefonla halletmeye çalışmaz bir kere işini.. Ama bunu ona söylemedim tabi, buraya gelmesini istiyorum zannetmesin diye.. Velhasılı kelam bu adam de-ğiş-mez.. Onunla iletişim halinde olmak ona değil bana zarar.. O yüzden bugün geri dönmedim ona hiç.. Aradı mesaj attı.. Ona verecek öyle güzel cevaplarım varken sustum buda bir gelişmedir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…