Buyrun...Terapi Grubumuz :))

ayy canımmm benimmm güzel düşüncelerin için. sende benimm gibisin.ayrılık konusunda düşüncelerim öyle canım umarım faydam dokunuyordur kendimce yorumlarım işte.:)

ayy canımmm benimmm güzel düşüncelerin için. sende benimm gibisin.ayrılık konusunda düşüncelerim öyle canım umarım faydam dokunuyordur kendimce yorumlarım işte.:)

benım 2,5 ay oldu .. atlatamadım. 4 yıllık bi ilişki ve onun yenı sevgılısı ıle ayrıldığımızın hemen sonrası fotoğraflarını görmem... herkes zaman dıyor ama geçmıyor ki.. aslında yenı bırıyle olması dahada acı verıyor ve daha benleyken bılmıyorum ılk sevgılı ılk terk ediliş ve ilk aldatılma .. nasıl geçicek .. gercekten ne kadar bı süre lazım .. nasıl atlattınız

5. senemizin yıl dönümünde yok yere ayrılışımız,6.5 ay sonra yeni sevgilisi olduğunu öğrenmem,bi kaç gün sonra 1den fazla insanla aldatıldığımı öğrenmem ve 1 hafta sonra evlendiğini öğrenmem(düğün fotoğraflarını görerek)..tabiki de acı çektim hala kırıntıları var yüreğimde..çünkü yaşanılanlar kolay atlatılıcak şeyler değil..ve biz 5 senede hiç ayrılmamıştık..çok güvenmiştim çok bağlanmıştım..hayat onun etrafında dönüyordu benim için..kör olduğumu çok iyi anlıyorum şuan..ama atlatıyosun merak etme..bu süreci kolaylaştırmak senin elinde..

onun fotoğraflarını yırt at, hatta yak mümkünse..
mesajlarını ve numarasını sil telefonundan..
sana aldığı hediyeleri at..
ilişki sırasında göremediğin olumsuz özelliklerini listele..
çık dolaş etrafındaki güzellikleri gör..
o seni haketmemiş bunu düşün öncelikle..
arkadaşlarınla eskisinden daha fazla zaman geçir..
aktivitelere,kurslara katıl..
kitap oku(romantik ya da dram olmasın)..
bol bol film izle(kesinlikle komedi türü çoğunlukta olmalı)..
yeni insanlarla tanış..
organizasyonlara katıl..
daha önce gitmek isteyip gidemediğin yerlere kısa tatiller düzenle arkadaşlarınla..
görmek istediğin arkadaşlarını ziyaret et..

yapılacak o kadar güzel şey var ki hayatta..

en önemlisi böyle bi insandan kurtulduğun için her gün Allah'a şükret..
derin bir nefes al ve her anın tadını çıkar;çünkü hayattasın ve hala yaşıyosun
bu arada ben çok iyiyim gerçekten ve her geçen gün daha da iyileşiyorum; kendimi seviyorum ve kimsenin beni üzemiceğinin farkındayım

senın ayrılığında çok kötu bıtmıs toparlanmana cok sevındım canım ...ahımı aldı guzelce ayrılsaydı ardından dua ederdım mutlu olsun dıye .. şuan duruldum oyle tuhafım kı .. yasıyomuyum yasamıyomuyum ortada bişey ... ben çok guvendım. sen gıbı ..şuan nefret etmem lazım ama bende oyle bı duygu yok..basına kotu bişey gelsınde ıstemıyrum ama gözü açılsın bı kez gorsun ya yapılan ınsanlık dışı.. sen burada evlenıcem dıye bekletıp yuzuk alıp baskasına nasıl bu kadar hızlı gıdıyosun bıde bana ben çok mutluyum dıye hava atıyor yazık ya cıdım ınankı.. bana bagırıp onda melek sevgılı kıvamına gırebılıyor bu ıkıyuzluluk ama ona hala konduramıyom yaptıklarını ama yaptı işte yaptışimdi bidaha yenıden baslamak hayata baya zor .. umarım sen gıbı atlatırım .. çunku sevgımın bı damlasını haketmıyor ya ... dua edıyorum.. ınş AALH gececek...

geçicek..kafanı da yüreğini de yorma değmicek biri için..onlar layığını bulucak..başlarını taştan taşa vurucaklar ..bizim mutluluğumuz onların kalbini her geçen gün daha da acıtıcak..hayatta herşey insanlar için ve asla yapmaz dememeli insan..gün geliyo en beklemediklerimizden neler görüyoruz..maalesef hayatı yaşadıkça acı tecrübelerle öğreniyoruz ama korkma bundan çünkü daha dik yürümemize sebep oluyo bunlar..

Bizde 5 aydan sonra konuşuyoruz şuan canım
O da bir şans istiyor ben ise emin değilim
Bu yönden çok benzer durumlar yaşıyoruz seninle

Ona dedim ki bir süre böyle konuşalım bakalım sen değişmişmisin yada ben değişmişmiyim yapabilirmiyiz?
Bunları anladıktan sonra yolumuza devam edelim dedim
Buda kabul etti

Ona öyle bir güzel göstericem ki değiştiğimi çok şaşırıcak :)
Ama rol değil kesinlikle değiştim
Önceden olsa bir kızla bile konuşmasına kızıp tavır alan ben kız arkadaşlarıyla çekilmiş fotolarını gördüm ses çıkarmadım :)

Olursa böyle olur çünkü bu verdiğim en basit örnek
Çok umutlanmıyorumda o yüzden bitse bile çok üzülmicem buna eminim

Bende son durumlar böyle ....

hayatımda ılkkez bırısınden bole kotuluk gordum bugune dek kımse benı uzmedı bnede uzmedım ..ama şuan yasadıklarım.. canım dedığım kişinin bu hareketlerı benı mahvettı ya ..ben onu zamanında sevmıyordum...ama kıyamadım baktım ıyı bırı kalbı temız dedımkı benı mutlu eder herkez oyle dedı ettı de zamanında ama sonra zehır ettı hayatı.. nıye bole degıstıkı .. evlenmemıze az kalmıştı işini bulmuştubide calıştığı yerdekı kızla bırlıktene kadar surecek merak edıyorum bırının canını yakıp dıgerıyle ne kadar ..keske ızın verseydı mutlu olmamıza o kadar emek verdık sevmeme uğrastı sevdım sonra baya sevdım ama gıttı baskası ıçın gıttı Allah var yukarıda ...gıtseydı ama bole degıl

merhaba canim
kendimi oyalamaya calisiyorum elimden geldigince ama ne kadar basarili olabiliyorum bilemiyorum..
aklima getirmeden olmuyor mi be tatlim..
aglamadim aglamiyorum ama iste yine de uzuluyorum..regl im de bir iki gun surdu://
o bile dengesizlesti yahu..
disariya ciksam da tek olunca pek fark etmiyor bana tatlim
iyi ki varsiniz insALLAh mutluluklarimizi da paylasiriz.. aminn

merhaba cnaim yazdiklarini okudum cok zorluklar yasamissin ama simdi atlatmana sevindim hep mut.lu olursun insALLAH
demissinki onlar layigini bulacvak sana bunlari yapan adam layigini buldu mu? ya da senden ayrilinca sevgilisini ogrendikten sonra sen ya da ne biletyim iste sana bir geri adim atti mi yoksa bitti dedikten sonra iletisim kurmadiniz mi??

merhaba kizlar nasilsiniz..
bugun bir hafta oldu iki gundur elim telefona gidiyor..
bir sesini duysam sonra yine bitse istiyorum..
ya da en onemlisi sanirim beni gercekten sevmis mi son gune kadar bunu bilmek istiyorum\ya da suan hayatinda biri var mi akli baskasina kayiyor mu bunu bilmek istiyorum..
ondan ayrilmanin acisi cok zor gelmiyor da,..
ya bir gun ben de duyarsam hemen birini buldugunu bunu ogrenirsem..
ogrenmesem bile boyle bir seyin ihtimali bile olmasi suan cok canimi acitiyor cok uzuyor beni..
surekli diyorum ki o simdi baskasini bulur evlenir gider..
sen uzaktasin gozden de iraktasin kiki mail face mace yok kullanmiyor... ben de kullanmiyorum kapali face hesabim..
boyle seyler kuruyorum..
en uzun bu oldu.. en fazla bes gun dyaaniyorduk bir hafta ioldu..
aritk o da unuttu sanirim cunku bir hafta icinde unutulur bir hafta ses cikmiyorsa kimseden demekki artik unutmaya baslamislar demektir falan diyordu..
bilmiyorum uzuluyorum bir baskasini dusununce(
beni bir erkek arkadasim var(normal arkadas) o ariyor her gun bir iki dakika da ols anasilsin flaan tarzinda dersler mersler
\onla konuusurken de kendimi kotu hissediyorum(
ben boyle iken osimdi baskasina guzel davraniyor o ilk aylar sana melek olanadam simdi basklarina heyecanlaniyor baskalarina mutluluk tattiriyor diye dusunuyorum agliyorum suan bile gozlerim doldu..
belki de bu yuzden bile bir kere de olsa arasin isrtiyorum ya da ben arayip agzini aramak istiyorum olmuyor dusundukca rahatsiz oluyorum..
bu yuzden arasam mi nasilsin diye bir agzini arasdam mi diyorum ne dersiniz..
beni mutlu etmedi bana neler yasatti yukaridaki arkadaslarin yazuisini da okudum hep biz verdik emek yemegi baskalari yedi.. bu cok zoruma gidiyor cook..
ne yaoayim arasam mi arasam agzini sonra icimi rahatlatsam istiyorum (
kafami bir seylere odaklayamiyorum bu sorular aklimda oldugundan.. ve bir hafta oldu ondan ses yok.. icimde kaldi bunlar hep aklimda bu yuzden tat alamiyorum hayattan o yuzden bir an once ogrenmek istiyorum.. ikilemde kalmak istemiyorum bu cook agir geliyor ne yaapyim bir alo diyeyim mi(

Son düzenleme:
ara be artik ara da kurtulayim artik ara da en azindan sevmis beni diyeyim ara da en azindan bana ufacikta olsa sevgisi saygisi varmis diyeyim.................................
ya da bir gun beni arayacagini bileyim..................
gozyasi sagdan akarsa bu mutluluk ilk damla soldan gelirse bu acidanmis..
benim suan gozyaslarim sadece sagdan aktilar bu mutluluk mu??
icim acidi bogazima diziliyor aci bu ise mutluluk soldan akan gozyasimin acisi nasil olur kimbilir...

Canım bu kadar takma bence.. Hem emin ol araması, mesaj atması daha kötü oluyor sende cevap vermek istiyorsun versen bir türlü vermesen bir türlü..
Telefona mümkün olduğunca az bak ki boş yere sinir katsayın yükselmesin..

canım bir önceki sayfada yazdıgımı takıyorum aslında..
ya gider başkasını bulmuşsa.. tüm bunlar bu yüzdne olmuşsa diye düşünüyorum.. bu zor geliyor bana.. şimdibeni sevmeyebilir ama benden ayrılana kadar dürüst bir ilişki yaşamış olmak istiyorum ama bunu yazarken bile inanmıyorum şuan.. ne bileyim bu onurumu kırıyor...

caNIM ne yasadıgını anlaıyorum bende yasıyrum benımkınınde facesı yoktu ben ole sanıyodum .faceden nefret edıyordu aslında açmış sevgılısı ıle foto koymuş sakın sevgılım yapmaz dıye dusunme erkek yapar.. ben oyle bı darbe aldım kı... işim var hatta ondan once işimi buldum evlılığımız ıçın ona destek olayım dıye para bırıktıydum ama o kızlarla yemegı tercıh ettı 4 yıl ben emek verdım ama sefayı o baskasıyla suruyor ben bu sıkıntıların mukafatını evlılık olarak alacagız mutlu olacagız dıye cok sabrettım nasıp olmadı.. ama emınım bıgun yaptıgını anlayacak ama gec artık çok geç.. sana gelınce sakın onun karsısında ezık durma sakın guclu dur uzulsende guclu dur ...fırsatın varsa yuzyuze konuşmak en ıyısıdır. bende yapacaktım ama bana gelırsen hiç görmedugım yuzumu gosterrrım dedı ben gtmedım bu lafla zaten tanıdım onu.. neyse az daha sabret ama yuzyuze konuş gozlerınden herseyı anlıcaksın.. eger kı olmuyosada yapcak bişi yok çok çırpındım gelsın dıye ama gelmedı zaten sevgılısı ıle mutluymuş bıde bana bunu dedı.. canım bıraz daha bekle bıraz daha sonra çık karsısına .. sevdıgını kaybetmek çok zorhele baskasına sarılmış gormek sen ağır ol ama baktınkı bı ses yok son bı adım at ..zaten o istemedıkce bişe olmucak erkekler ınatcı oluyo

nehirimnehir, dun ozel numaradan aradim gene. cunku icim bi acimisti. sadece aradim. konustuk ama sacma bi tavirla konustu. numarani versene sen istediginde mi konusacagiz falan dedi. ben de gorusursek eger ve baktim istiyorum,ikna oldum ancak o zaman verebilirim.sen kafana gore arama diye degistirdim ben zaten numarami ddm. neyse.. biraz daha konustuk, seviyorum cok ozluyorum ama ayni sorunlari yasamaktan,
sorumluluk almaktan cok korkuyorum dedi. kendinden emin degil ve bi iliski yasayabilecek gucte degil, ben de agladim yine. ben seni hep uzdum ve gene uzerim dedi.
dersleri kotu, hayata da cok olumsuz bakiyor. mutlu olmuyor. ben onceden de ders calismasini desteklerdim, o arkadaslarinin evine giderdi. gene ayni seyleri dememden korkmus.
ders calis deme mesela bana diyor. senin iyiligim icin soyledigin seyleri ben baski olarak algiliyorum diyor. baktim ki bu adamdan bi yol olmaz. kapattim telefonu.
onun yuzunden ne tadim ne tuzu kaldi. kendime guvenim kalmadi, okulda da insan iliskilerinde de basarisiz olmaya basladim.
bundan sonra sadece onume bakacagim. zaten bana ulasamaz artik. ulasmak isteyecegini de dusunmuyorum.
insallah hic bir zaman mutlu olmaz, sevilmez, ona hakkimin zerresi dahi haram ve haram olsun.

icim aciyor kizlar, gercekten icim yaniyor.

anzer seninki benimkinden daha cok istiyor ama emin ol senle olunca bunun acisini cikarir senden. ve o verecegi sozleri tutacagini sanmiyorum. benim ex de
"senle tekrar baslarsam hayatimi ona gore duzeleyecegim,planlar alacagim vs " diye konustu ama facebook her zaman sizin gibi aramizda oldu.
10 aydir ayriyiz ve face'dn kimbilir ne findklar ne cevizler kiriliyordur.
adama ders calis diyorum. tamam calisicam diyor. sonra da cani istemiyormus, baski kuruyormusum.. lanet olsun ya gercekten hepsinin kokune kibrit suyu..

iletisimi kesmenin tel yolu hat degistirmek bence. su an rahatim. artik onun sorumsuz ve kendinden emin olmayan, seviyorum ama deyip bi cabasi olmayan hallerine katlanamiycam.
bi adim atsa yeminle 10 adim atacagim ama yok yaa. 1.5 saat mesafelik yolu gelmiyor. haftasonu gelecekmis gerci ama tamamen kestik iletisimi ve bir nokta koyduk.
gelse de gorusemeyeciz ne fayda. Allahim bizi hayirli iyi insanlarla karsilastirsin insallah..
ne istedigini bilmeyen ve soyledikleriyle yaptiklari uyusmayan bi insanla anlasmak ve birlikte olmak istemiyorum. yipratir mahveder insani bu durum.

birak benimki bi sene daha uzatsin, seninki de issiz gucsuz gezsin. bunlari biz adam edemeyiz. degismezler her sey lafta!!

insallah dedigin gibi olur cecennim. ben oyle guclu olamadim maalesef. seviyor bence de ozluyor da eminim amma bu iliskiyi istemiyor.
ona gore hic biseyi dusunmeden yasayalim... ben aci cekecek miyim, kadin gibi hissedecek miyim, onun destegini goerecek miyim? bunlarin hicbirinden emin degilim,
nitekim son noktayi da koydum. allah onun yuzunu ASLA guldurmesin gerci gulemez o, hayatta ne istedigini, kimin nerde hangi konumda oldugunu bilmeyen, kestiremeyen insanlar mutsuz olmaya
mahkumdur, ona gore hayatindaki en dogru en guzel insanim ama o kadar mutsuz ki beni uzmekten ve herhangi bir kisitlama(!) koymamdan korkuyor
cani cehenneme adi batsin. 10 ay sonra,, gercekten pisman olduguna inanmistim ama hattimi degistirdim su an oyle huzurluyum ki.
o aptalca aramalarinin hepsi kesildi, olmayacak artik. sukurler olsun.

Canım böyle şüphelerin mi vardı senin ilişki yaşarken? Neden böyle düşündün anlamadım ama eğer daha ayrılık acısının geçmesi mümkün olmayan bir zaman içinde başkasını bulursa bu onun karaktersizliğini gösterir.. Ve bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli davranırsın.. Ne yaşarsan yaşa ders almaya bakacaksın yaşadıklarından çünkü bu olaylar bizi gelecekteki yaşantımıza hazırlıyor..

ben yurt dışına geldim egitim için tatlım en erken 3 -4 ay sonra gidebilirim Türkiye'ye...
yüzü yüze görüşemem şuan yani..
zaten cam bile açmayan biriydi.. degmez ona..
bencede vardır face hesabı yoksa da telefondan mesajla buluyordur birilerini.. vardır aklını kurcalayan ki bana böyle şeyler yaşattı erkek olamadı..
kaçışları oynadı çünkü ikilemde idi.. ama hala son güne kadar da seni seviyorum naraları atıp tuttu..
neye inanıcam ne dogru bılmiyorum yani..
çok şlükürdün ne aradım ne de bir şey yaptım.. geçti şükür..
bu aralar böyle geçsin... bakalım iki hafta ses cıkmazsa bir aramayı düşünüyorum ne bileyim ya salakca belki ama içim rahat degil..
arayan anneside aramaz oldu.. ne bileyim yalanlardan da boguldum ama yalancı olmadıgını söyleyen biriydi..
güvenmiytordum cünkü hislerim güvenme diyordu...
şimdi de böyle hislerim neden se şu zaman kdar yanıltmadı beni ha bir kere yanıltı hislerim o da bana sadakatsızlık yaptıgında..
ne bileyim b..k gibi bir ilişki yaşamışım da şimdi kabullenmeye calıştıgımdan bazen zor oluyor..
aman igrenc herifn teki..artık benle eski sevgilisinin acısını unuttu diye düşünüyorum ben maşa oldum yanii..böyle düşünüyorum çünkü 14 ayda 10 gün mutlu olmuşumdur sevgisini hissetmişimdir.. ha ilk dört ay falan cok mutluydum ama meger sadakatsızlık yapıyormuş ilk günden beri dört ay sonra ögrendşm...
aptalım ki peşimden koşunca ona inandım..
böyle işte..
senin ki geri döndü mü canım????
o sahneleri o resimleri görmek beni mahveder.. hele uzakta iken cok daha beter eder..
o yüzden merak ediyıorum seninki geri döndü mü?? o günden sonra .?? hiç bir iletişim olmadı mıaranızda..
burda bir arkadaşım var yabancı kız.. onun sevgilisi de dört yıldan sonra aldatmış sonra ayrılmışlar ama adam iki yıl sonra geri gelmiş bana geri dön diye...
mallar öküzler..
dilegim bir gün basına dank etsin bana yaptıklarından içi acısın ve bunu bileyim istiyorum.. beni sevmiyor olsun soprun degil ama bunu yaşamak istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…