Buyrun...Terapi Grubumuz :))

canım benim işte tahmin ettiğim yerdesiniz şuan.sen ısrar ettikçe gelmeyecek canım. şuan depresyonda ona zaman ver işte kuzum üstüne gitme ilerleyen zamanlarda canın isterse verirsin ama lütfen şu 20 gün kadar bırak kendi haline. çocuk dogru söylüyordur emin ol canı acımazsa aciz olmazsa hangi erkek bunları söyler. hiç haram olsun deme kuzum . sonuçta siz yine bi arada olcaksınız.

bende oyle malesef
uzun zaman yalniz kalacakmisim gibi hissediyorum

banada öyle gibi geliyor. Jerry ablamın bir arkadası vardı konusuyorduk çocukla bir ara sabahlara dek yazısıyorduk. sonra bir ara ben ona konusalım dedim oda olur dedi yarım saat sonra aradım açmadı ve kontörm yok ben aryamam seni demişti ok demiştm bana neden ısrar ediyosun illa telde konusalım die bende mesaj sevmiyorum o yüzden her dakika yazamıyorum. arkadasız sonuçta sesini duymamda ne var dedim. 20 güne yakındır bişi yazmıyodm silmiştim numarasını hatta. mesaj attı filan.konusuyoruz arada bir soruyorum hesap verio arkdaslara gidiyorum. beni eski nehir mi sanıyor acaba? hem sordum birara kırdın beni die stres filan dedi özür diledi seninle alakalı değildi birara herkese öyleydim dedi.bugünde soruim dedm hastayım gribim ölüyo gibiyim dedi. geçmiş olsun dedim nasılsın şimdi dedm. yatiyorm yarın devam edelim mi:) yazmış ben şok durumdayım. hala eski nehir mi sanıyo :S

Benim için erken ama sizler için inşallah en yakın zamanda olur bu :)
Tabi gereksizlerle değil adam gibi adam olanlarla yaşayalım hepimiz bunları..

Anzercim bizler içinde şuara yakın görünmüyor.sende toparlanıcaksın beraber kalkıcaz bu durumdan kurtulcaz el birliğiyle... kesinlikle gereksiz erkekler çıkmasın karşımıza adam gibi adam çıksın karşımıza...amin Anzercim.

canim huylu huyundan vazgecmezmis. boyle uyuz uyuz tavirlari sen onunla konustugun surece devam edecek demekki..

aynen Jerrycim sildim canım.yılanın başını küçükken ezmek gerek:)) senin durumlar nasl canım? nasıl gidiyor?

iyi tatlim nasil olsun..
sahip olmadiklarim icin uzulecegime, sahip olduklarima sukretmeyi ogretmeye calisiyorum kendime ((=
Herseyin hayirlisi diyorum sadece.. yalnizligimi sevmeye calisiyorum, ama pek bi sevimsiz sevmem zaman alicak gibi bu duyguyu

tabi canım herşeyin hayırlısı diye boşuna dememişler. yalnzlığa alıştık bence severiz gibime geliyor. acı ve burukluk yaşattırıyor ama insan yalnız kaldığı zaman doğru kararlar alıp dimdik durabiliyor. o yüzden yalnızlığım başkalarının acıması yerine bana kendimin bir birey olduğunu ne olduğumu ve nasıl güçlü bir kadın olduğumu hatırlattığı için seviyorum. zamanla oturur bencede herşey canım.

Kızlar selam benimki sürekli arayıp mesaj atıyordu ya cevap vermiyordum dondurmuş olduğum face i açtım ve ona upuzun bir mesaj yazdım hatta mesaj değil destan
Bana bugüne kadar yaptığı şeyleri yazdım ve başkasının bu kadar bile dayanmayıp ilk olayı bile ayrılık sebebi yapıp gideceğini yazdım.. Çok sabrettiğimi, haddinden fazla şans verdiğimi ama değerlendiremediğini söyledim.. Yakın zamana kadarda çok sevdiğim için hatalarını telafi ederse affedip dönebileceğimi düşündüğümü ama bunun için hiç çabası olmadığından artık ne yaparsa yapsın affetmeyeceğimi yazdım.. Bir daha arama sorma karşımada çıkma çünkü affetmicem, 1 sene önce ayrılmadığıma pişmanım iyi bile dayandım dedim.. En sona da son kez elveda yazdım.. Umarım daha hiçbişey yazmaz bana..
Ama rahatlamış hissediyorum şimdiye kadar içimde biriktirdiğim herşeyi yazdım çünkü.. :)

Son düzenleme:
nefret etmek icin bu kadar neden varken ben hala onu sevdigim icin hala umut ettigim icin kendimden nefret ediyorum ben ne zaman bu kadar gurursuz bu kadar alcak oldum kendime bunu nasil yapiyorum neden hala beni seviyor diye umut ediyorum neden söküp atmak bu kadar zor... hersey o kadar sacma ki bu yazdiklarima gülüyorum dünya da o kadar insan hastalikla aclikla savaslarla bogusurken bi ask acisi neden bu kadar dayanilmaz geliyo neden insani yeyip bitiriyo aylarca neden bu kadar sorun yapiyorum herseyin mantikli oldugunu görürken neden bu inat kime ne faydasi var neden kendimi bu kadar heba ettigimi aklim almiyorrr.... neden ne zaman bu kadar baglandim da kör oldum

canım ağzına sağlık diyim. iyi yapmışsın içinde birşey bırakmamakla.biriktirdiklerini yazman eminim ki seni çok rahatlattırmıştır. sözlerini okudum çok çok beğendim.

canım ağzına sağlık diyim. iyi yapmışsın içinde birşey bırakmamakla.biriktirdiklerini yazman eminim ki seni çok rahatlattırmıştır. sözlerini okudum çok çok beğendim.

Sağol canım.. Evet iyi yaptığımı düşünüyorum çünkü mesajı gönderdikten sonra rahatladığımı hissettim hafifledim sanki :)
Cevabı gecikmedi ama 2 tane upuzun sms atmış "güzel döşemişsin" demiş.. Ama o atasından görmüşki kadınlar ne isterse o er geç olurmuş (!) "biz böyle gördük seni mutlu edeceğimden emindim hala daha eminim" demiş.. "Dediklerinde haklısın o hataları yapmamam gerekirdi ama sende beni olduğum gibi kabul edemedin sürekli değiştirmeye çalıştın..Ben sana elveda demiyorum yinede sadece Allaha ısmarladık" demiş.. Yani baya saçmalamış ben ona değiş demedimki ben memleketime döndükten sonra değiştin e bende 2. plana atılmış gibi hissettim ve kabullenemedim değişen davranışlarını kabul etmek zorunda da değildim zaten.. Bunu sms olarak yolladım ve "Allah rızası için hattını mı değiştiriyosun başka yere mi yerleşiyosun napıyosan yapta bana bulaşma bundan sonra lütfen.." dedim o dk dan sonra kesildi mesajlar.. :)

İstesen de engel olamıyorsun canım maalesef. O zaman hepimiz gurursuz, aşağılığız? Hayır, değiliz. Hareketlerine engel olabilirsin ama duygularına olamazsın. Çünkü ortada bir yaşanmışlık var. İster istemez o düşlerdeki adama aşkın sürüyor ve onu arıyorsun. Peki o düşlerdeki adam şu andaki adam mı? Hayır, değil işte. O öldü artık bizim için. Geri gelme şansı da yok...

insan hareketlerine oldugu gibi duygularina da engel olmak zorunda degil mi.. yasanan yasandi ve bitti bunun ölümden bi farki yok ama bunu kabullenmek bu kadar zor olmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…