Buyrun...Terapi Grubumuz :))

ben yurt dışına geldim egitim için tatlım en erken 3 -4 ay sonra gidebilirim Türkiye'ye...
yüzü yüze görüşemem şuan yani..
zaten cam bile açmayan biriydi.. degmez ona..
bencede vardır face hesabı yoksa da telefondan mesajla buluyordur birilerini.. vardır aklını kurcalayan ki bana böyle şeyler yaşattı erkek olamadı..
kaçışları oynadı çünkü ikilemde idi.. ama hala son güne kadar da seni seviyorum naraları atıp tuttu..
neye inanıcam ne dogru bılmiyorum yani..
çok şlükürdün ne aradım ne de bir şey yaptım.. geçti şükür..
bu aralar böyle geçsin... bakalım iki hafta ses cıkmazsa bir aramayı düşünüyorum ne bileyim ya salakca belki ama içim rahat degil..
arayan anneside aramaz oldu.. ne bileyim yalanlardan da boguldum ama yalancı olmadıgını söyleyen biriydi..
güvenmiytordum cünkü hislerim güvenme diyordu...
şimdi de böyle hislerim neden se şu zaman kdar yanıltmadı beni ha bir kere yanıltı hislerim o da bana sadakatsızlık yaptıgında..
ne bileyim b..k gibi bir ilişki yaşamışım da şimdi kabullenmeye calıştıgımdan bazen zor oluyor..
aman igrenc herifn teki..artık benle eski sevgilisinin acısını unuttu diye düşünüyorum ben maşa oldum yanii..böyle düşünüyorum çünkü 14 ayda 10 gün mutlu olmuşumdur sevgisini hissetmişimdir.. ha ilk dört ay falan cok mutluydum ama meger sadakatsızlık yapıyormuş ilk günden beri dört ay sonra ögrendşm...
aptalım ki peşimden koşunca ona inandım..
böyle işte..
senin ki geri döndü mü canım????
o sahneleri o resimleri görmek beni mahveder.. hele uzakta iken cok daha beter eder..
o yüzden merak ediyıorum seninki geri döndü mü?? o günden sonra .?? hiç bir iletişim olmadı mıaranızda..
burda bir arkadaşım var yabancı kız.. onun sevgilisi de dört yıldan sonra aldatmış sonra ayrılmışlar ama adam iki yıl sonra geri gelmiş bana geri dön diye...
mallar öküzler..
dilegim bir gün basına dank etsin bana yaptıklarından içi acısın ve bunu bileyim istiyorum.. beni sevmiyor olsun soprun degil ama bunu yaşamak istiyorum....

Adam etmek demişsin ya benimki bana hep "beni sen adam ettin" derdi.. Ayrı olduğumuz zaman "seni adam ettiğimi sanıyodum ama edememişim demekki baksana halimize" demiştim oda "beni sen adam etmedin ki" dedi bende "e bunu bana hep sen derdin" dedim "evet sen adam ettin ama sonra bırakıp gittin ben adam kalmayı başardım bu yüzden ben kendi kendimi adam ettim" dedi Şu konuşmadan bile yaşı 28 olsada kafa yapısı 21-22 bile değilmiş diyorum..
Benimki "sorumluluk almaktan kaçmam" derdi "gerekirse babana taş taşırım kızınızı aç bırakmam derim" derdi ama işte bunların dedikleri hep lafta kaldı.. Bence sen numaranı değiştirmekle iyi etmişsin ama şimdi onu özelden arıyorsun ya bu seferde diyecekki "bak jelibon hattını değiştirmesine rağmen bensiz yapamıyor" arama daha bence.. Ulaşmak isteyen illaki ulaşır bir yolunu bulur canım..
Bende artık hiç cevap vermiyorum bazen inanacak gibi oluyorum mesajlarına ama sonra gülüp geçiyorum :)

valla elim kirilsin bir daha onu ararsam buyuk konustum evet de Allahim muhtac birakmasin. eminim su an yine egosu bi yerleri sisiyordur. sissin dursun. bu sefer beni kaybetti tamamen bitti her sey.
cok da yalvardi numarani ver diye. yok dedim vermicem. hic bir ortak arkadasa da vermedim artik arasa tarasa bulamaz. ha beni gormek isterse gorur, bulmak isterse bi gun okula gelebilir, evin onune gelir gorur ama anzer dikkat et ISTERSE..

seninki de az degil piskin yaa. bunlar bisey yaparlar ,sanki sen yapmissin o yapmamis gibi davranirlar
kopruyu gecene kadar dil dokerler sen susun sen busun, is adim atmaya sorumluluga gelince bi yol olmaz.. gercekten senin durum da suruncemede.
insallah hayirlisi olur tez vakitte cidden insanda psikoloji de kalmiyor.
son zamanlarda yaptigim en dogru sey hat degistirmek oldu gercekten. eger is gorusmen bi sonuca baglnairsa mutlaka sen de degistir.

canım belki kuruntu yapıyordum ben düşünüyordum..
çünkü dört aylıkken bir hatası olmuştu büyük bir hata ondan sonra güvenmemeye basladım.. sonra yeniden güvendim sonra atrtık tavırları degişince bende böyle düşünmeye baslamıştım çünkü seven aramalıydı seven karşındaki kız sadece sesimi duymak istiyor der saygı duyardı...
yeniden hatırlamak stemiyprum ba ayaptıgı şeref..zlikleri ama şeref..z çıktı..
ha son güne kadar herkese beni sevdigini söyleyen biri
ailesi akrabaları da biliyor dilden düşürmüyorlarmış beni..
son güne kadar böyle idi..7
ha kendi de yeminler etti baskası yok falan tarzında...
bilmem işte kuruntuda yapıyorum sanırım ya da hilseirm öyle olduugndan ve hislerim beni yanıltmıyor oldugundan hislerime inanıyorum....

Bir tane işyeriyle görüştüm zaten malesef mülakattan geçemedim.. Torpil varmış meğerse ordada.. Halbuki görüşmem çok güzel geçmişti yazık oldu neyse.. Ben bu aralar işe takmış durumdayım zaten onu düşünmüyorum pek.. Dediğin gibi isterse seni bulur sen aramayı kes bak nasıl afallayacak.. Bizi hakeden doğru insan dışarlarda bir yerlerde bizi bekliyor kızlar ben bundan eminim..

Hımm anladım canım bırak kendi değersizliğiyle kalsın o zaman böyle biriyle konuşmak bile onun çamurunu kendine sıçratmaktır.. Nefret ettim şu erkek milletinden.. Bize en başta yaklaşırken ne kadar kibar dürüst ve kusursuz oluyorlar ama bizimde onları sevdiğimizden emin olunca o beyaz atlı prensler bildiğin birer ayıya dönüşüyor.. Allah hepimize dayanma gücü versin..

kızlar benımde canım cok yanıyor onu o kızla gördükçe nasıl bir sınav buiçim yanıyor bu yangın sönmuyor. bıde bana hava atıyor mutluyum dıye 27 yasında bırı buda4 yılımızdan sonra hemen aslında benleyken onu bulmuş.. pişman olmayacakmı bu devran böylemi gidecek.. gözümde yaş kalmadı artık2,5 ay oldu.. fotoyu gordugumu bılıyor ve ınatla kaldırmadı hava atıyor .. artıl umru degıl 4 yılını gecırdıgı ben emek harcayan ben artık umru degıl bu kadarda ınsanlıktan cıkılmaz ya .. nasıl gececk

anzer afallar mı kafayı mı yer bılmıyorum, ama kesinlikle aklinda bi soru isareti kalir, bi ulasmak ister diye dusunuyorum
Ama Allah askina yapmasin. cevap versen de suc vermesen de suc. hic istemiyorum bulasmasini.
onu batagina biraktim, insallah artik zarar vermez bana. istemedigim kizlarla inadina gorusmeye de devam edecek bi de.
ne gerek var tum bunlara. sevgilisiz asim,kaygisiz basim :)
insallah o insan benim ex'den once davranir, bi sonraki aramasindan once gelir insallah.
Allah hepimizin gonlune gore versin insallah ya, benim kendim icin umudum kalmadi, kafam rahat olsun, ex beni uzmesin yeter simdilik.

Son düzenleme:

yok gerı gelmedı ayrılalı 2,5 ay oldu o kızla bırlıktele r çok mutluymuş oyle soyledı bana zaten kız çalıştığı yerden benleykende varmış inş ama şu kapıyı bıkez çalar...

Faceden görüyorsun sanırım fotoyu.. Onu engelle bence yoksa daha çok acı çekersin..

Yok ulaşmak istesin ulaşsın ama sen yüz verme anlasın anyayı konyayı :) Onu demek istedim ben.. Ne değer veriyoruz hala şunlara baksanıza acı çekiyoruz.. Sonra çok üzülücez en güzel en verimli yıllarımızı gereksiz 3-5 insana harcadık diye ama geri gelmeyecek o zamanlar..

engelledim canım zaten daha bakamam .. şimdi bile aklımdan çıkmıyor...

O zaman hayırlısı olsun be canım . Madem öyle yada böyle bir karara vardın bundan sonra ona göre davran
Seni üzmesine izin verme bu saatten sonra gerçekten çok ilginçmiş kısıtlanmak istemiyor ama senide istiyor bir taraftan erkekleri anlamak ne kadar zor
Bırak kendi mutsuzluğuyla kalsın ama bu kadar mı benzer olur ya benimkininde dersleri kötü ve mutsuz takılıyor aynı kişiden bahsediyoruz sanki :S

Seda Dikerin haftasonu Trump Towersta söyleşisi var kızlar. Ben gitmeyi düşünüyorum kitabını okuyorum "Aslında Ayrılık Yoktur" tam olarak beni durumumu içimdeki çıkmazları açıklıyor. Kesinlikle takip edilesi bir bayan..

canım gerekirse birçok insanla görceksin ama hiç umrunda olmasın senin onu zorlamış olman sıkılma olasılığından ve sebep ne olursa olsun gitmek gerekiyor onlara göre. hiç canını sıkma dönüp dolaşacağı kişi yine sensin. seni arıcak hemde acının hafiflediği bir vakitte kapını çalcak:) kafana takmamaya çalış ne kadar takarsan hem o kadar üzülüyorsun ve giden senden gidiyor canım takma ne olursa olsun.

merhaba canım. sen kendini oyaladıkça emin ol daha başarılı oluyorsun canım. en büyük aşamadır oyalamak. bunu başardıysan sonrası gelir zaten canım. o yokken de hayatına devam ediyorsun emin ol tatlım sen asla sıkma canını. onlar dönünce ki kısım bence çok önemli kolay lokma oldugunu anlamak ve asıl kaybettirme korkusunu o zaman vermek önemli. ağlamak seni sarsmaz bilakis biriktirdğin o duyguların daha çok dağılmasına sebep olur. hani bazen diyoruz ya değmiyor göz yaşlarına evet değimiyor ama bazen insan içinde biriktirdiklerini sadece göz yaşlarınayansıtabiliyor. rahatlıcaksan eğer ağla tabi.regl dönemi hassas bir dönem ya kesinlikle o konda katılıyorum işte sıkılnca malesef yansıo. dışarıya çıkınca şöylle bir denesen hani şu sancılı süreçte hep kendinden konuşmak isteyebilrsin senin acın kendince dünyanın en büyük acısıdr tarifi yoktur. ama birde diğer insanları dinlesen aşk acısından daha farklı hayat kaygıları daha kötü acılar var. sadece kafanı dağıtmak içinde senin içinde iyi olacaktır emin ol. başkalarını bir dinle herkesin farklı bir hayat acısını duycaksın. canım sende iyi ki varsın. tabi ki canım mutluluklarımızda olcak onlarıda paylaşıcaz elbet.

yaa kızlar neden onlara muhtaçmışız hissi var hepimizde. onun aramasına muhtaç değililzz arasa sanki birçok şey unutulcak mi belki evet belki hayır. cevap ne olursa olsun . neden bir erkek için hayatımda silikmişim hissi uyandırsın ki bende ve unutmasın ki ben olmasaydım onu adam eden kimse de olmazdı diye düşünün.dünya çok kısa ne diye üzülceksiniz.

Diğer yazdıklarımıda okuduysan bende aynı şeyi demiştim :) Bu zamanlarımız geri gelmez tarzında..
Burda arkadaş aramasını istiyor şu yüzden:"o kadar zaman beni sevmeyen özlemeyen biriyle mi beraber olmuşum" hissinden kurtulmak istiyor.. Ki bu göreceli bir kavram aramasını bekleme kendi değeriyle (değersizliğiyle) kalsın diyorum ben, ama o hem az önce yazdığım sebepten hemde sürünmesini istediğinden pişman olmasını istiyor içinin böyle soğuyacağını düşünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…