- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.901
caNIM ne yasadıgını anlaıyorum bende yasıyrum benımkınınde facesı yoktu ben ole sanıyodum .faceden nefret edıyordu aslında açmış sevgılısı ıle foto koymuş sakın sevgılım yapmaz dıye dusunme erkek yapar.. ben oyle bı darbe aldım kı... işim var hatta ondan once işimi buldum evlılığımız ıçın ona destek olayım dıye para bırıktıydum ama o kızlarla yemegı tercıh ettı 4 yıl ben emek verdım ama sefayı o baskasıyla suruyor ben bu sıkıntıların mukafatını evlılık olarak alacagız mutlu olacagız dıye cok sabrettım nasıp olmadı.. ama emınım bıgun yaptıgını anlayacak ama gec artık çok geç.. sana gelınce sakın onun karsısında ezık durma sakın guclu dur uzulsende guclu dur ...fırsatın varsa yuzyuze konuşmak en ıyısıdır. bende yapacaktım ama bana gelırsen hiç görmedugım yuzumu gosterrrım dedı ben gtmedım bu lafla zaten tanıdım onu.. neyse az daha sabret ama yuzyuze konuş gozlerınden herseyı anlıcaksın.. eger kı olmuyosada yapcak bişi yok çok çırpındım gelsın dıye ama gelmedı zaten sevgılısı ıle mutluymuş bıde bana bunu dedı.. canım bıraz daha bekle bıraz daha sonra çık karsısına .. sevdıgını kaybetmek çok zorhele baskasına sarılmış gormek sen ağır ol ama baktınkı bı ses yok son bı adım at ..zaten o istemedıkce bişe olmucak erkekler ınatcı oluyo
anzer seninki benimkinden daha cok istiyor ama emin ol senle olunca bunun acisini cikarir senden. ve o verecegi sozleri tutacagini sanmiyorum. benim ex de
"senle tekrar baslarsam hayatimi ona gore duzeleyecegim,planlar alacagim vs " diye konustu ama facebook her zaman sizin gibi aramizda oldu.
10 aydir ayriyiz ve face'dn kimbilir ne findklar ne cevizler kiriliyordur.
adama ders calis diyorum. tamam calisicam diyor. sonra da cani istemiyormus, baski kuruyormusum.. lanet olsun ya gercekten hepsinin kokune kibrit suyu..
iletisimi kesmenin tel yolu hat degistirmek bence. su an rahatim. artik onun sorumsuz ve kendinden emin olmayan, seviyorum ama deyip bi cabasi olmayan hallerine katlanamiycam.
bi adim atsa yeminle 10 adim atacagim ama yok yaa. 1.5 saat mesafelik yolu gelmiyor. haftasonu gelecekmis gerci ama tamamen kestik iletisimi ve bir nokta koyduk.
gelse de gorusemeyeciz ne fayda. Allahim bizi hayirli iyi insanlarla karsilastirsin insallah..
ne istedigini bilmeyen ve soyledikleriyle yaptiklari uyusmayan bi insanla anlasmak ve birlikte olmak istemiyorum. yipratir mahveder insani bu durum.
birak benimki bi sene daha uzatsin, seninki de issiz gucsuz gezsin. bunlari biz adam edemeyiz. degismezler her sey lafta!!
Adam etmek demişsin ya benimki bana hep "beni sen adam ettin" derdi.. Ayrı olduğumuz zaman "seni adam ettiğimi sanıyodum ama edememişim demekki baksana halimize" demiştim oda "beni sen adam etmedin ki" dedi bende "e bunu bana hep sen derdin" dedim "evet sen adam ettin ama sonra bırakıp gittin ben adam kalmayı başardım bu yüzden ben kendi kendimi adam ettim" dediŞu konuşmadan bile yaşı 28 olsada kafa yapısı 21-22 bile değilmiş diyorum..
Benimki "sorumluluk almaktan kaçmam" derdi "gerekirse babana taş taşırım kızınızı aç bırakmam derim" derdi ama işte bunların dedikleri hep lafta kaldı.. Bence sen numaranı değiştirmekle iyi etmişsin ama şimdi onu özelden arıyorsun ya bu seferde diyecekki "bak jelibon hattını değiştirmesine rağmen bensiz yapamıyor" arama daha bence.. Ulaşmak isteyen illaki ulaşır bir yolunu bulur canım..
Bende artık hiç cevap vermiyorum bazen inanacak gibi oluyorum mesajlarına ama sonra gülüp geçiyorum :)
Canım böyle şüphelerin mi vardı senin ilişki yaşarken? Neden böyle düşündün anlamadım ama eğer daha ayrılık acısının geçmesi mümkün olmayan bir zaman içinde başkasını bulursa bu onun karaktersizliğini gösterir.. Ve bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli davranırsın.. Ne yaşarsan yaşa ders almaya bakacaksın yaşadıklarından çünkü bu olaylar bizi gelecekteki yaşantımıza hazırlıyor..
valla elim kirilsin bir daha onu ararsambuyuk konustum evet de Allahim muhtac birakmasin. eminim su an yine egosu bi yerleri sisiyordur. sissin dursun. bu sefer beni kaybetti tamamen bitti her sey.
cok da yalvardi numarani ver diye. yok dedim vermicem. hic bir ortak arkadasa da vermedim artik arasa tarasa bulamaz. ha beni gormek isterse gorur, bulmak isterse bi gun okula gelebilir, evin onune gelir gorur ama anzer dikkat et ISTERSE..
seninki de az degil piskin yaa. bunlar bisey yaparlar ,sanki sen yapmissin o yapmamis gibi davranirlar
kopruyu gecene kadar dil dokerler sen susun sen busun, is adim atmaya sorumluluga gelince bi yol olmaz.. gercekten senin durum da suruncemede.
insallah hayirlisi olur tez vakitte cidden insanda psikoloji de kalmiyor.
son zamanlarda yaptigim en dogru sey hat degistirmek oldu gercekten. eger is gorusmen bi sonuca baglnairsa mutlaka sen de degistir.
canım belki kuruntu yapıyordum ben düşünüyordum..
çünkü dört aylıkken bir hatası olmuştu büyük bir hata ondan sonra güvenmemeye basladım.. sonra yeniden güvendim sonra atrtık tavırları degişince bende böyle düşünmeye baslamıştım çünkü seven aramalıydı seven karşındaki kız sadece sesimi duymak istiyor der saygı duyardı...
yeniden hatırlamak stemiyprum ba ayaptıgı şeref..zlikleri ama şeref..z çıktı..
ha son güne kadar herkese beni sevdigini söyleyen biri
ailesi akrabaları da biliyor dilden düşürmüyorlarmış beni..
son güne kadar böyle idi..7
ha kendi de yeminler etti baskası yok falan tarzında...
bilmem işte kuruntuda yapıyorum sanırım ya da hilseirm öyle olduugndan ve hislerim beni yanıltmıyor oldugundan hislerime inanıyorum....
ben yurt dışına geldim egitim için tatlım en erken 3 -4 ay sonra gidebilirim Türkiye'ye...
yüzü yüze görüşemem şuan yani..
zaten cam bile açmayan biriydi.. degmez ona..
bencede vardır face hesabı yoksa da telefondan mesajla buluyordur birilerini.. vardır aklını kurcalayan ki bana böyle şeyler yaşattı erkek olamadı..
kaçışları oynadı çünkü ikilemde idi.. ama hala son güne kadar da seni seviyorum naraları atıp tuttu..
neye inanıcam ne dogru bılmiyorum yani..
çok şlükürdün ne aradım ne de bir şey yaptım.. geçti şükür..
bu aralar böyle geçsin... bakalım iki hafta ses cıkmazsa bir aramayı düşünüyorum ne bileyim ya salakca belki ama içim rahat degil..
arayan anneside aramaz oldu.. ne bileyim yalanlardan da boguldum ama yalancı olmadıgını söyleyen biriydi..
güvenmiytordum cünkü hislerim güvenme diyordu...
şimdi de böyle hislerim neden se şu zaman kdar yanıltmadı beni ha bir kere yanıltı hislerim o da bana sadakatsızlık yaptıgında..
ne bileyim b..k gibi bir ilişki yaşamışım da şimdi kabullenmeye calıştıgımdan bazen zor oluyor..
aman igrenc herifn teki..artık benle eski sevgilisinin acısını unuttu diye düşünüyorum ben maşa oldum yanii..böyle düşünüyorum çünkü 14 ayda 10 gün mutlu olmuşumdur sevgisini hissetmişimdir.. ha ilk dört ay falan cok mutluydum ama meger sadakatsızlık yapıyormuş ilk günden beri dört ay sonra ögrendşm...
aptalım ki peşimden koşunca ona inandım..
böyle işte..
senin ki geri döndü mü canım????
o sahneleri o resimleri görmek beni mahveder.. hele uzakta iken cok daha beter eder..
o yüzden merak ediyıorum seninki geri döndü mü?? o günden sonra .?? hiç bir iletişim olmadı mıaranızda..
burda bir arkadaşım var yabancı kız.. onun sevgilisi de dört yıldan sonra aldatmış sonra ayrılmışlar ama adam iki yıl sonra geri gelmiş bana geri dön diye...
mallar öküzler..
dilegim bir gün basına dank etsin bana yaptıklarından içi acısın ve bunu bileyim istiyorum.. beni sevmiyor olsun soprun degil ama bunu yaşamak istiyorum....
kızlar benımde canım cok yanıyor onu o kızla gördükçe nasıl bir sınav buiçim yanıyor bu yangın sönmuyor. bıde bana hava atıyor mutluyum dıye 27 yasında bırı buda 4 yılımızdan sonra hemen aslında benleyken onu bulmuş.. pişman olmayacakmı bu devran böylemi gidecek.. gözümde yaş kalmadı artık 2,5 ay oldu.. fotoyu gordugumu bılıyor ve ınatla kaldırmadı hava atıyor .. artıl umru degıl 4 yılını gecırdıgı ben emek harcayan ben artık umru degıl bu kadarda ınsanlıktan cıkılmaz ya .. nasıl gececk
anzer afallar mı kafayı mı yer bılmıyorum, ama kesinlikle aklinda bi soru isareti kalir, bi ulasmak ister diye dusunuyorum
Ama Allah askina yapmasin. cevap versen de suc vermesen de suc. hic istemiyorum bulasmasini.
onu batagina biraktim, insallah artik zarar vermez bana. istemedigim kizlarla inadina gorusmeye de devam edecek bi de.
ne gerek var tum bunlara. sevgilisiz asim,kaygisiz basim :)
insallah o insan benim ex'den once davranir, bi sonraki aramasindan once gelir insallah.
Allah hepimizin gonlune gore versin insallah ya, benim kendim icin umudum kalmadi, kafam rahat olsun, ex beni uzmesin yeter simdilik.
Faceden görüyorsun sanırım fotoyu.. Onu engelle bence yoksa daha çok acı çekersin..
Yok ulaşmak istesin ulaşsın ama sen yüz verme anlasın anyayı konyayı :) Onu demek istedim ben.. Ne değer veriyoruz hala şunlara baksanıza acı çekiyoruz.. Sonra çok üzülücez en güzel en verimli yıllarımızı gereksiz 3-5 insana harcadık diye ama geri gelmeyecek o zamanlar..
insallah dedigin gibi olur cecennim. ben oyle guclu olamadim maalesef. seviyor bence de ozluyor da eminim amma bu iliskiyi istemiyor.
ona gore hic biseyi dusunmeden yasayalim... ben aci cekecek miyim, kadin gibi hissedecek miyim, onun destegini goerecek miyim? bunlarin hicbirinden emin degilim,
nitekim son noktayi da koydum. allah onun yuzunu ASLA guldurmesin gerci gulemez o, hayatta ne istedigini, kimin nerde hangi konumda oldugunu bilmeyen, kestiremeyen insanlar mutsuz olmaya
mahkumdur, ona gore hayatindaki en dogru en guzel insanim ama o kadar mutsuz ki beni uzmekten ve herhangi bir kisitlama(!) koymamdan korkuyor
cani cehenneme adi batsin. 10 ay sonra,, gercekten pisman olduguna inanmistim ama hattimi degistirdim su an oyle huzurluyum ki.
o aptalca aramalarinin hepsi kesildi, olmayacak artik. sukurler olsun.
benım 2,5 ay oldu .. atlatamadım. 4 yıllık bi ilişki ve onun yenı sevgılısı ıle ayrıldığımızın hemen sonrası fotoğraflarını görmem... herkes zaman dıyor ama geçmıyor ki.. aslında yenı bırıyle olması dahada acı verıyor ve daha benleykenbılmıyorum ılk sevgılı ılk terk ediliş ve ilk aldatılma .. nasıl geçicek .. gercekten ne kadar bı süre lazım .. nasıl atlattınız
merhaba canim
kendimi oyalamaya calisiyorum elimden geldigince ama ne kadar basarili olabiliyorum bilemiyorum..
aklima getirmeden olmuyor mi be tatlim..
aglamadim aglamiyorum ama iste yine de uzuluyorum..regl im de bir iki gun surdu://
o bile dengesizlesti yahu..
disariya ciksam da tek olunca pek fark etmiyor bana tatlim
iyi ki varsiniz insALLAh mutluluklarimizi da paylasiriz.. aminn
Canım bu kadar takma bence.. Hem emin ol araması, mesaj atması daha kötü oluyor sende cevap vermek istiyorsun versen bir türlü vermesen bir türlü..
Telefona mümkün olduğunca az bak ki boş yere sinir katsayın yükselmesin..
yaa kızlar neden onlara muhtaçmışız hissi var hepimizde. onun aramasına muhtaç değililzz arasa sanki birçok şey unutulcak mi belki evet belki hayır. cevap ne olursa olsun . neden bir erkek için hayatımda silikmişim hissi uyandırsın ki bende ve unutmasın ki ben olmasaydım onu adam eden kimse de olmazdı diye düşünün.dünya çok kısa ne diye üzülceksiniz.
Merhaba kizlar
Her gun bu saatlerde skinti basiyor beni ya.
biktim artik uleyn.
isyanlara basliyacagim yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?