Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Aynen canım benim seven adam ne olursa olsun sevdiğine sahip çıkar onu kazanmaya çalışırdı.Hala onun haklı yönlerini görmek kendimizi bazı şeylere inandırmaya çalışmaktan başka bir şey değil inan canım.Onlara verdiğimiz değeri bu kadar çok gösterdiğimiz için zaten ilk anda vazgeçtikleri biz olduk.Ama kesinlikle onlar kaybetti,bundan sonra mutlu olabilecekler mi? Huzurlu uyuyabilecekler mi hiç sanmıyorum.Yine de kötü bir şey söylemem Allah'a bırakırım.

evet bende öyle diYorum Allah kimsenin ahini kimsede birakmaz haksiz olanda bulur cezasini ben Allaha birakiyorum özellikle annesini o kadindan öyle nefret ediyorum ki...

yani artık gülüp geçmek lazım.. yoksa bunları ciddiye alıp cevap vermek bile bizlere zarar..

bitti canım gerçekten bitirdi bak ne msj atıyo ne arıyor bitirdi o gerçekten bende hiç msj atmadım aramadım

tabiki de mutlu olamazlar bir daha böyle seven birini bulamazlar ki anlarlar hatalarını elbet dediğin gibi onlar kaybetti boş verin demek ki bizim için hayırlı olacak doğru insan değillerdi o yüzden Allah aldı onları bizlerden biz hatayı çok değer vererek yaptık sandılar ki bu bana mecbur seviyor aşktan gözü kör olmuş ne yapsam da görmeyecek bitse bile dayanamayıp geri dönecek dediler bunlara böyle düşündürmeyi biz sağladık boş verin kızlar kalbinizi ferah tutun ben çok şükür namazıma başladım kuranımı okuyorum huzurda mutlulukta namazımla kuranımdaymış dualarımdaymış dua edin ki Allah bir daha böyle kötü insanlarla karşılaştırmasın bizleri bize de çok iyi tecrübe oldu ders oldu işte belki bundan sonrası için çok işimize yarayacak bu çektiklerimiz yaşadıklarımız...

benı eklermısınız lutfen( pozıtıf fıkırlere ihtiyacım var yardım edermısınız
]
şimdiden çok teşekkur ederım

Son düzenleme:

atlatır inşallah canım ne bileyim hayırlısı olsun.çok teşekkür ederim iyi dileklerin için meleğim :) tabiki arada gelip ayrıntıları sizinle paylaşıcam
öpüyorum hepinizi

mutlu olacağımı hiç sanmıyorum canım herşeyin hayırlısı çok yorgunum bitkinim mahvetti beni

olursun canım neden olamayasın..?
başka şeylerle meşgul ol kendiliğinden geçmeye başlıyor zaten..

Kizlar nasilsiniz ?? gecmisi pek okuyamadim ama insallah hepiniz iyisinizdir,
Gidenin ardindan bakmayin:) dönmesi icinde beklemeyinnn
güle güle diyinnn

ben iyiyim şahsen çok şükür :)
aynen dediğin gibi hürrem geride bırakmak lazım.. zamanla geçiyor zaten dediğim gibi, kafamda onunla kavga bile etmiyorum eskisi gibi

Son düzenleme:

geçecek inş. ne bileyim gerçekten düştüm şuan gücüm yok kalkmaya eskiden olsa pek takmazdım iyi olayım diye uğraşır dururdum ama öyle çok canımı yaktıki gücüm kalmadı artık

geçecek inş. ne bileyim gerçekten düştüm şuan gücüm yok kalkmaya eskiden olsa pek takmazdım iyi olayım diye uğraşır dururdum ama öyle çok canımı yaktıki gücüm kalmadı artık

Salma kendini canım, sen hem ayrılmıştın ondan demek yine barıştın.. Belki yine barışırsınız boşver..

yok canım bu sefer imkansız tek istediğim unutmak bu bir yılı hiç hayatıma girmemiş gibi devam etmek

Ben 3 seneyi silip unutuyorsam seninde 1 seneyi unutman daha kolay :)
Hem yaşında genç daha ne istiyorsun keşke senin yaşında olsam bende.. Ben senin yaşındayken kalbimi kimse kıramazdı biliyor musun :) Bana ne olduysa 23 ten sonra oldu bir aşık oldum hayatım kaydı

bende bundan sonra kimsenn üzmesine izin vermiycem canım sanıyorumki o doğru insandı ayrıldık bir daha kimseyi onun kadar sevmycem kimse onun gibi olmuycak kimseye ona güvendiğim kadar güvenmiycem bunları düşündükce de kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…