- 25 Ekim 2012
- 517
- 126
- 323
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.181
aynen herseye göz görerek katlanmak bi daha böyle sevip güvenebilirmiyim korkusundan geliyo.. 4 sene annesinin o sacma sapan hakeretlerine katlanmak kendime kiziyorum bende bu kadar degersizmiydim ya da onu bulunmaz hint kumasimi saniyordum kendime cok kiziyorum hem kendimin hem ailemin gururunu nasil böyle ayaklar altina atabildim ve sonunda o birakip gitti seven adam gitmezdi hala bunu söylemeYe kalbim el vermesede hala onun hakli yönlerini görsemde herseyi birgün anlatacagim kalbime o günü iple cekiyorum...
Aynen canım benim seven adam ne olursa olsun sevdiğine sahip çıkar onu kazanmaya çalışırdı.Hala onun haklı yönlerini görmek kendimizi bazı şeylere inandırmaya çalışmaktan başka bir şey değil inan canım.Onlara verdiğimiz değeri bu kadar çok gösterdiğimiz için zaten ilk anda vazgeçtikleri biz olduk.Ama kesinlikle onlar kaybetti,bundan sonra mutlu olabilecekler mi? Huzurlu uyuyabilecekler mi hiç sanmıyorum.Yine de kötü bir şey söylemem Allah'a bırakırım.
''Ama en çok şuna kızdım nasıl bu kadar zaman hiçbişey yapmamasına rağmen onu terketmemişim.. İşte burda kendime cevap veremiyorum kör müydüm hayır görüyordum herşeyi onsuz yapamam da demiyordum ama galiba şu vardı çok alışmıştım bir daha böyle birine alışamam bu sıcaklığı (!) samimiyeti (!) yakalayamam diye korktum ondan erteledim bu işi.. Yoksa ne o vazgeçilmezdi ne de mükemmel bir sevgiliydi.. Onu terketmeyişim yüzünden onunda egosunu yükselttim.. Bu kız beni bırakamıyor ne yaparsam demekki dikkat etmemede gerek yok diye düşünmesine sebep oldum'' bunları ben mi yazdım acaba dedim bir an.Bende tamamen böyle düşünüyorum canım.O kadar inandırdı ki doğru insan olduğunu o kadar yalanmış ki her şeyKesinlikle yüzünü bile görmek istemiyorum.Allah çıkarmasın karşıma bir daha.
Bana da hep kızardı.'Sen bana güvenmiyorsun ben senin güvenini sarsacak hiçbir şey yapmıyorum.Sana baktığım gibi bir başkasına bakabilir miyim ben bir başkasını öpebilir miyim sanıyorsun delisin sen''. Bir de anlayış göstermiyormuşum ona.Beyefendi bana mesaj atmıyor ilgilenmiyor beni anlayışsızlıkla suçluyor.O sırada eski sevgilisiyle uyuyor tabi bende neden benimle ilgilenmiyor diyorum ya ben ne kadar anlayışsız bir insanım.Böyle bir şeye nasıl anlayış gösterilmez,hata yapmışım :)
ya canım sen haklısın ben haksızsızsın demiyorum ama sen o mesajı atınca hem ayrılığı kabul ettiğini hemde ne için özür dilediğini anlamıcak kafası karıscak. sen ondan sonra aramıcaksın ki. o seni sevmiyor değil hemen karaları batırma kendine canım seni sevidiği için canı acıyor seni sevdiği için bu laflar aklından çıkmıyor. zaman ver sadece. o sana kırıcı bişey dememiş tamam su süreçte agır gelebilir sana. ama senin ilişkin gerçekten bitmemiş.
Canım neden bu kadar peşinden koştun ki? Neyse artık olan olmuş bundan sonra mutlu olursun inşallah..
Aynen canım benim seven adam ne olursa olsun sevdiğine sahip çıkar onu kazanmaya çalışırdı.Hala onun haklı yönlerini görmek kendimizi bazı şeylere inandırmaya çalışmaktan başka bir şey değil inan canım.Onlara verdiğimiz değeri bu kadar çok gösterdiğimiz için zaten ilk anda vazgeçtikleri biz olduk.Ama kesinlikle onlar kaybetti,bundan sonra mutlu olabilecekler mi? Huzurlu uyuyabilecekler mi hiç sanmıyorum.Yine de kötü bir şey söylemem Allah'a bırakırım.
tamam canım o zaman ben en kısa örnekle başlıyım bugün çok sıkıntılıydım hiç bir sebep yoktu dua okuduğum halde huzursuzluğum gitmedi..
kalktım duşa uçtum güzel kıyafetler giydim aynama baktım gözlerimin taaa içine :) gülümsedim olumlamlarım var benim 21gün devam eden onları okudum şuan süperim :)
bu arada ben çok fazla takmıyorum çünkü öfkemi attım çünkü o bana tecrübe oldu :) öfkemi attığım için saf bir sevgi var o da olmalı zaten nefret etmek itici birşey kişiye zarar :)
benim uygulamaları biliyorsun zaten eft hoponopono :) bunun yanında aykut oğut'un kitapları ve röportajları seda diker'in kitabı ve yazıları:)
kendimi iyileştire biliyorum el Fettah zikrini çekiyorum neşrah suresini okuyorum mükemmelim
ve her sabah mutluluğu en çok ben hakediyorum bugün tam benim için bir gün diye uyanıyorum
gelecekle ilgili planlarım var sanada bahsetmiştim yaşam koçluğu seminerine gitmeye başlıyorum pazardan itibaren her hafta sonu...pazartesi okulum açılıyor zaten :) yoğun olmak istiyorum ...
kendime plan yapacağım yarın mesela yeni karar aldım artık 6:30da kalkacağım günün en güzel saatlerinden yararlanacağım ve yürüyüşe çıkacağım sonra plates sonra güzel bir duş kahvaltı güne bomba gibi hazır olacağım
saçlarımı kestirip boyatmıştım zaten :)
sırada stil değişimine giriyorum :):) he unutmadan telkin dinliyorum netten indirdim :):) birşeyler yaptıkca mutlu oluyorum
çare bize bizden başkası değil :) istemek önemli ve gerçekten net bir şekilde ne istediğini bilmek daha sonra yenii sayfa açmak
mesela ben net bir şekilde artık onu hayatımda istemediğime ve yeni ben ile yeni hayatımı yaşamaya net bir karar vermiştim böyle ilerlemeye başladım
arkadaşlara tavsiyem net olsunlar istediklerinde işte o zaman muhakkak karşınıza yeni kapılar çıkar yoksa burada isteyen istediğini yazsın net değilseniz emin değilseniz bir adım bile gitmezsiniz
herkes pembe gözlüklerini taksın :103: evet olumlu olacağız artık pozitif düşüneceğiz :103::103:
birde günde muhakkak kahve keyfi yaparım ayhhh :)
İnşallah canımmmmmçok sevindim bir yandanda üzüldüm. Nişanlın diyim onun için çok zor zamanlar geçirmiş Allah rahmet eylesin arkadaşına. Ama senin gibi nişanlısı varken onun için zor zamnlar çabuk atlatılır. İnşallah kötü ve iyi günlerde hep birbrinizin yanında olursunuz. Arada gel buraya yaz meraklandırma:)
mutlu olacağımı hiç sanmıyorum canım herşeyin hayırlısı çok yorgunum bitkinim mahvetti beni
Kizlar nasilsiniz ?? gecmisi pek okuyamadim ama insallah hepiniz iyisinizdir,
Gidenin ardindan bakmayin:) dönmesi icinde beklemeyinnn
güle güle diyinnn
olursun canım neden olamayasın..?
başka şeylerle meşgul ol kendiliğinden geçmeye başlıyor zaten..
ben iyiyim şahsen çok şükür :)
aynen dediğin gibi hürrem geride bırakmak lazım.. zamanla geçiyor zaten dediğim gibi, kafamda onunla kavga bile etmiyorum eskisi gibi
geçecek inş. ne bileyim gerçekten düştüm şuan gücüm yok kalkmaya eskiden olsa pek takmazdım iyi olayım diye uğraşır dururdum ama öyle çok canımı yaktıki gücüm kalmadı artık
Salma kendini canım, sen hem ayrılmıştın ondan demek yine barıştın.. Belki yine barışırsınız boşver..
yok canım bu sefer imkansız tek istediğim unutmak bu bir yılı hiç hayatıma girmemiş gibi devam etmek
Ben 3 seneyi silip unutuyorsam seninde 1 seneyi unutman daha kolay :)
Hem yaşında genç daha ne istiyorsun keşke senin yaşında olsam bende.. Ben senin yaşındayken kalbimi kimse kıramazdı biliyor musun :) Bana ne olduysa 23 ten sonra oldu bir aşık oldum hayatım kaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?