- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.201
bende bundan sonra kimsenn üzmesine izin vermiycem canım sanıyorumki o doğru insandı ayrıldık bir daha kimseyi onun kadar sevmycem kimse onun gibi olmuycak kimseye ona güvendiğim kadar güvenmiycem bunları düşündükce de kötü oluyorum
doğru insan olsalar bi çabaları olurdu tek taraflı yürütme çabası olmazdı bence..
biz bir erkeği sevip o kişiyi beyaz atlı prensin yerine koyuyoruz ama prens olmak o kadar basit değil aslında..
öyle canım o kadar hata yaptı affettm benim tek yanlışımla bütün doğrularımı götürdü ben çok fazla değer verdim çok
Bende yaptım o hatayı..
"Sen olsan affeder miydin" dediğimde "hayır affetmezdim" dediği şeyleri çok yalvardı diye affettim, sonra barışınca "sende olsan affederdin şimdi böyle diyosun ama sevince öyle olmuyor göreceksin bende önceden derdim affetmem diye" demiştim oda ısrarla ben affetmezdim demişti.. ey gidii neler yapmışım ben ya yazık valla..
banada demişti ben olsam afederdim seni çok seviyorum sen aldatmış olsan bile beni ben o zamanda affederdim ayrıldığımız zamanda dedim byle demiştin dedi aldatsanda umrumda olmazsın artık ben hakkımı helal etmiyorum
erkeklere güvenmiyorum artık ya bende uzak olsunlar kimseyi istemiyorum bundan sonra onlarla mı uğraşıcam sürekli..
on verip bir alıyoruz yine biz mutsuz oluyoruz..
aynen öyle valla bende istemiyorum artık kimseyi hayatımda unutup yalnız yaşamak istiyorum kimseden fayda gelmez nankör olmuşlar
Ben adam gibi birini bulamadan göçüp gidicem artık buna inanıyorum ya.. Bir mucize olmazsa tabi..
Allah hayırlılarla karşılaştırsın bundan sonra inşallah..(Karşılaştırırsa tabi)
yok öyle deme canım ya karşılaştırır inş. :) daha sana yalvarıyor mu canım dön diye
inş :)
faceden engelledim ve hattımı değiştirdim canım o yüzden napıyor bilemiyorum :)
inş :)
faceden engelledim ve hattımı değiştirdim canım o yüzden napıyor bilemiyorum :)
ne güzel yapmışsın valla canım
kafada bitirmek önemli galiba zamanla alışılıyor dimi bir aklımdan çıksa herşey çok güzel olcak benim için
iyi canım sevindim senin adına ya bir şey fark ettim 5 ile 7 arası çok kötü oluyorum ben 7 den sonra bir neşeleniyorum ama öyle böyle değil kalkıp oynuyorum galiba aklımı kaçırdımAynen kafada bitince zaten gerisi geliyor..
Ben baktım böyle olmuyor ya o ya ben mesaj atıyorum gittim ertesi gün hat aldım eskisini de iptal ettirdim.. Ve çookk rahatım artık :)
iyi canım sevindim senin adına ya bir şey fark ettim 5 ile 7 arası çok kötü oluyorum ben 7 den sonra bir neşeleniyorum ama öyle böyle değil kalkıp oynuyorum galiba aklımı kaçırdım
Ne güzel işte neşen eksilmesin canım :)
Bende öyleyim bi bakıyosun sinirliyim bi bakıyosun düşünüyorum yaşananları ama çoğunlukla huzurluyum ben elimden geleni yaptım çünkü.. :)
aynen elimizden geleni yaptık azda yalvarmadım ama pişman oldum yalvardığıma
boşver oda başının gözünün sadakası olsun :)
Canım benim tabiki seni suçlayacak.Onların suçlu görüldüğü nerede görülmüş? Olur mu hiç öyle şey? Seven erkek adam gibi sevdiğine sahip çıkar,yalanlardan bir dünya sunmaz.Herkes seviyorum der.Önemli olan bunu söylemek değil yaptıklarıyla sevgisini hissettirmesi kanıtlamasıdır.Bizi de böyle adamlar bulmadı işte.Bak o kadar şeye rağmen 2 gün önce arkadaşıyla yanıma geldiler. Arkadaşı da bana kızıyor seni sevmese gelir mi işte neden şans vermiyorsun diye 2 si bir başladı ki suçlu ben oldum,dışarıdan bakan insan der ki çocuk böyle kul köle olmuş kızın ayaklarına kapanmış ama şans vermiyor hala başka şeylere inanıyor.durum tam da böyleydi inan.Dün de seni istemiyorum dediğim için yolun ortasında zorla İSTEYECEKSİN diye bas bas bağırdı,yine ben hatalı oldum yani.O yüzden sakın kendini suçlama.
Evet çok saçma gelmişti banada bu nasıl mantık diye donup kalmıştım
Her haltı yiyorlar her sorumsuzluğu yapıyorlar sonra da sen yanımda olmalıydın neden çünkü alışmışlar fedakar tarafın biz olmasına bizden bekliyorlar..Kolayı varken neden zorluğu seçsinler ki di mi ? :)
Seninki artık mantıksızlığı geçmiş başka dünyada yaşıyor benceKendine başka dünya kurmuş ona inanıyor senden de o yönde kararlar vermeni beklemiş.. Yazık ya..
bitti canım gerçekten bitirdi bak ne msj atıyo ne arıyor bitirdi o gerçekten bende hiç msj atmadım aramadım
hayır canım evli olması basit bir olay değill. ve bu lafları duyda duymamazlıktan gel. boşver hem onun birşey demeye hakkıda yok nerden buluyor bu hakkı. canım o şuan vicdanı rahatsız diye kendi duymak istediklerini dile getiriyor.hayır canım birkere isim çıkmasından daha öte durumlar söz konusu sen o evliyken ilişkiye devam etsen bile vicdanın rahatsız olcak ve hemcinsinin böylesi zor durumda kalmasını istemezsin. empati yaparak söylüyorum. o sana isterse ruhsuz desin ne çıkar. onun söyledikleri şuan dediğim gibi hem vicdanınını rahatlatma hemde seni suçlu durumunda bırakıp kendine bağlamaya çalışmak sakın inanma mesajlarını okumadan sil hatta.Korkularımla oynadı bildiğin. Ben onu unutamayacakmışım, 4-5 yıl sonra böyle basit bir olaydan terk ettiğim için pişman olacakmışım ama çok geç olacakmış! Allah aşkına söyleyin kızlar evli olması basit bir olay mı? Yani her söylediğim doğruyduya getiriyor lafı. Bu çok kafama takılıyor. Ama geçmişimdekileri unuttum ve onları hatırlayınca hiç de keşke ayrılmasaydık demiyorum. Sebepler bu seferkine göre daha basitti ama onlarla zaten olmazdı. Ne yapsaydım ya evli bir adamla ilişkiye devam mı etseydim? Adımı mı çıkarsaydım?
Annelerin büyük etkisi var burda aslında çünkü oğluşlarını çok el bebek gül bebek yetiştiriyorlar hatta oğlum çapkınlık yapıp bütün kızların kalbini çalsın diyeni bile duydum ya. Küçücük çocuktan beklentiye bak. Neyse yine çatacak yer aradım, buldum.
Onun istediği yönde karar vermeyince de aşktan anlamayan ben oldum. Hiç öyle tv'de görüldüğü gibi değil bence aşk yasak dinlemez falan saçma şeyler bunlar. Aşk temizdir, masumdur, yalan dolan olmaz içinde. Olursa o aşktan bir ... olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?