Buyrun...Terapi Grubumuz :))

doğru insan olsalar bi çabaları olurdu tek taraflı yürütme çabası olmazdı bence..
biz bir erkeği sevip o kişiyi beyaz atlı prensin yerine koyuyoruz ama prens olmak o kadar basit değil aslında..

doğru insan olsalar bi çabaları olurdu tek taraflı yürütme çabası olmazdı bence..
biz bir erkeği sevip o kişiyi beyaz atlı prensin yerine koyuyoruz ama prens olmak o kadar basit değil aslında..

öyle canım o kadar hata yaptı affettm benim tek yanlışımla bütün doğrularımı götürdü ben çok fazla değer verdim çok

öyle canım o kadar hata yaptı affettm benim tek yanlışımla bütün doğrularımı götürdü ben çok fazla değer verdim çok

Bende yaptım o hatayı..
"Sen olsan affeder miydin" dediğimde "hayır affetmezdim" dediği şeyleri çok yalvardı diye affettim, sonra barışınca "sende olsan affederdin şimdi böyle diyosun ama sevince öyle olmuyor göreceksin bende önceden derdim affetmem diye" demiştim oda ısrarla ben affetmezdim demişti.. ey gidii neler yapmışım ben ya yazık valla..

banada demişti ben olsam afederdim seni çok seviyorum sen aldatmış olsan bile beni ben o zamanda affederdim ayrıldığımız zamanda dedim byle demiştin dedi aldatsanda umrumda olmazsın artık ben hakkımı helal etmiyorum

erkeklere güvenmiyorum artık ya bende uzak olsunlar kimseyi istemiyorum bundan sonra onlarla mı uğraşıcam sürekli..
on verip bir alıyoruz yine biz mutsuz oluyoruz..

erkeklere güvenmiyorum artık ya bende uzak olsunlar kimseyi istemiyorum bundan sonra onlarla mı uğraşıcam sürekli..
on verip bir alıyoruz yine biz mutsuz oluyoruz..

aynen öyle valla bende istemiyorum artık kimseyi hayatımda unutup yalnız yaşamak istiyorum kimseden fayda gelmez nankör olmuşlar

aynen öyle valla bende istemiyorum artık kimseyi hayatımda unutup yalnız yaşamak istiyorum kimseden fayda gelmez nankör olmuşlar

Ben adam gibi birini bulamadan göçüp gidicem artık buna inanıyorum ya.. Bir mucize olmazsa tabi..
Allah hayırlılarla karşılaştırsın bundan sonra inşallah..(Karşılaştırırsa tabi
)

Ben adam gibi birini bulamadan göçüp gidicem artık buna inanıyorum ya.. Bir mucize olmazsa tabi..
Allah hayırlılarla karşılaştırsın bundan sonra inşallah..(Karşılaştırırsa tabi
)

yok öyle deme canım ya karşılaştırır inş. :) daha sana yalvarıyor mu canım dön diye

ne güzel yapmışsın valla canım
kafada bitirmek önemli galiba zamanla alışılıyor dimi bir aklımdan çıksa herşey çok güzel olcak benim için

Aynen kafada bitince zaten gerisi geliyor..
Ben baktım böyle olmuyor ya o ya ben mesaj atıyorum gittim ertesi gün hat aldım eskisini de iptal ettirdim.. Ve çookk rahatım artık :)

Aynen kafada bitince zaten gerisi geliyor..
Ben baktım böyle olmuyor ya o ya ben mesaj atıyorum gittim ertesi gün hat aldım eskisini de iptal ettirdim.. Ve çookk rahatım artık :)
iyi canım sevindim senin adına ya bir şey fark ettim 5 ile 7 arası çok kötü oluyorum ben 7 den sonra bir neşeleniyorum ama öyle böyle değil kalkıp oynuyorum galiba aklımı kaçırdım

iyi canım sevindim senin adına ya bir şey fark ettim 5 ile 7 arası çok kötü oluyorum ben 7 den sonra bir neşeleniyorum ama öyle böyle değil kalkıp oynuyorum galiba aklımı kaçırdım

Ne güzel işte neşen eksilmesin canım :)
Bende öyleyim bi bakıyosun sinirliyim bi bakıyosun düşünüyorum yaşananları ama çoğunlukla huzurluyum ben elimden geleni yaptım çünkü.. :)

Korkularımla oynadı bildiğin. Ben onu unutamayacakmışım, 4-5 yıl sonra böyle basit bir olaydan terk ettiğim için pişman olacakmışım ama çok geç olacakmış! Allah aşkına söyleyin kızlar evli olması basit bir olay mı? Yani her söylediğim doğruyduya getiriyor lafı. Bu çok kafama takılıyor. Ama geçmişimdekileri unuttum ve onları hatırlayınca hiç de keşke ayrılmasaydık demiyorum. Sebepler bu seferkine göre daha basitti ama onlarla zaten olmazdı. Ne yapsaydım ya evli bir adamla ilişkiye devam mı etseydim? Adımı mı çıkarsaydım?

Annelerin büyük etkisi var burda aslında çünkü oğluşlarını çok el bebek gül bebek yetiştiriyorlar hatta oğlum çapkınlık yapıp bütün kızların kalbini çalsın diyeni bile duydum ya. Küçücük çocuktan beklentiye bak. Neyse yine çatacak yer aradım, buldum.

Onun istediği yönde karar vermeyince de aşktan anlamayan ben oldum. Hiç öyle tv'de görüldüğü gibi değil bence aşk yasak dinlemez falan saçma şeyler bunlar. Aşk temizdir, masumdur, yalan dolan olmaz içinde. Olursa o aşktan bir ... olmaz.

bitti canım gerçekten bitirdi bak ne msj atıyo ne arıyor bitirdi o gerçekten bende hiç msj atmadım aramadım

canım zaten hemen arayamaz sana o kadar laf söyledi ve senin laflarında var belli bir süre geçmesi gerek en az 3 4 hafta kadar aramasın bu süreçte ve sende lütfen sıkma canını sen toparlanmalısın. düşündükçe çıkamazsın işin içinden. hem bazen ayrılıkk nefes almakla eşdeğerdir. ben yine dediğim gibi canım anladığımı söylicem. sadece zamana ihtiyacı olduğu için gitti ve dönecek. sen zaten arama artık bundan sonra o dönecekkk eminimmmmmm:)

hayır canım evli olması basit bir olay değill. ve bu lafları duyda duymamazlıktan gel. boşver hem onun birşey demeye hakkıda yok nerden buluyor bu hakkı. canım o şuan vicdanı rahatsız diye kendi duymak istediklerini dile getiriyor.hayır canım birkere isim çıkmasından daha öte durumlar söz konusu sen o evliyken ilişkiye devam etsen bile vicdanın rahatsız olcak ve hemcinsinin böylesi zor durumda kalmasını istemezsin. empati yaparak söylüyorum. o sana isterse ruhsuz desin ne çıkar. onun söyledikleri şuan dediğim gibi hem vicdanınını rahatlatma hemde seni suçlu durumunda bırakıp kendine bağlamaya çalışmak sakın inanma mesajlarını okumadan sil hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…