- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.221
hayır canım evli olması basit bir olay değill. ve bu lafları duyda duymamazlıktan gel. boşver hem onun birşey demeye hakkıda yok nerden buluyor bu hakkı. canım o şuan vicdanı rahatsız diye kendi duymak istediklerini dile getiriyor.hayır canım birkere isim çıkmasından daha öte durumlar söz konusu sen o evliyken ilişkiye devam etsen bile vicdanın rahatsız olcak ve hemcinsinin böylesi zor durumda kalmasını istemezsin. empati yaparak söylüyorum. o sana isterse ruhsuz desin ne çıkar. onun söyledikleri şuan dediğim gibi hem vicdanınını rahatlatma hemde seni suçlu durumunda bırakıp kendine bağlamaya çalışmak sakın inanma mesajlarını okumadan sil hatta.
canım zaten hemen arayamaz sana o kadar laf söyledi ve senin laflarında var belli bir süre geçmesi gerek en az 3 4 hafta kadar aramasın bu süreçte ve sende lütfen sıkma canını sen toparlanmalısın. düşündükçe çıkamazsın işin içinden. hem bazen ayrılıkk nefes almakla eşdeğerdir. ben yine dediğim gibi canım anladığımı söylicem. sadece zamana ihtiyacı olduğu için gitti ve dönecek. sen zaten arama artık bundan sonra o dönecekkk eminimmmmmm:)
Canım eski konuşmalar bunlar, bayadır mesaj falan atmıyor o. Vazgeçti sanırım ya da zayıf anımı kolluyor. Ben de saplantı haline getirdiğim için durup durup takıyorum bir şeylere. Öyle demişti, böyle yapmıştı diye. Haklısın isim çıkması bir örnekti zaten benim midem kaldırmaz böyle bir şeyi içim de rahat etmez. Hadi ben kurtuldum da evdekine yazık. Neyse. Hem neden unutamayacakmışım ki? O unutamasın beni, hah, deli mi ne müneccimliğe başlamış herhalde. Ama bugün kendimi daha güçlü hissediyorum. Bunalıma teslim olmuyorum, aklıma başka şeyler getiriyorum ve bu çok da zor değilmiş. Çünkü eğer bir kez o ayrılık bunalımına teslim etmiş olsaydım baştan kendimi eğer uzun süre çıkamazdım işte 1 aydır kaçıyorum hüzünlü şeylerden, müziklerden, filmlerden. İyi bir yöntem teslim olmaktansa bu daha iyi geliyor. İlk ayrılık bunalımımda daha acıtasyon müzikler dinleyip kendimi ağlatırdım bu seferkinde bunları yapmıyorum, tam aksine toparlanmaya çalışıyorum ki bence iyi gelişme kaydettim. En azından kafamdan uzaklaştırabiliyorum hemen :)
seviyor sandım ama yalanmış her şeyi nehirimnehir dönmeyecek adım gibi eminim tamamen bitirdi o onu böyle görememiştim hiç hem annesine de söylediyse mümkün değil daha dönmez ben çok üzülüyorum bir saniye olsun aklımdan çıkmıyor niye böyle oldum kendimi çok kötü hissediyorum rüyalarımdan çıkmıyor önceki gün rüyamda gördüm anneme söylemedim dedi sonra daha olmaz seninle falan dedi dünde gördüm barışmıştık bilmiyorum bence bitirdi tamamen o benim üstünde fazla durmayıp unutmam gerekiyor ama onu hayatım boyunca unutamam
canım seviyor yine söylüyorum. hiç kimse laf yüzünden tümden bitirmez sadece çok kırgın hemde çok alınmış. ki canım erkekler için bazı durumlarda zor. onlarda acılarnı yaşar ve taşırlar. canım yine tekrarlıyorum hiçbir erkek annesine bu durumdan bahsetmez. etmemiştirde gün olurda konusursanız o zmanda der sana zaten. sen gönlünü ferah tut canım. üzerinde durma zaten. düşünmen gereken derslerin ve hayatın olsun. canım sıkmaya değmez o güzelim canını.
haklısın ama bazen böyle boğulacak gibi oluyorum yalnızlıktan korkuyorum yalnız kalmak istemiyorum o kadar acı çektim onları düşünmüyorum ne yapacağım ben bundan sonra diyip boğuyorum kendimi
canım ilk zamanlar ve halen hepimiz taşıyoruz o korkuları yalnızlık zor ve ürkütücü gibi gelebilir ama en doğru kararları o zaman alırsın. hem bu senn için fırsat diye düşün özgürsün karışanın yok hayatını belli temeller üzerine yoğunlaştırabilirsin. hepimiz çok acılar yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum ama canın ne zaman acırsa asla dert etme yok öyle birşey de nefesini tutar gibi olmadı böyle birşey de. kendini rahatlatmak için pastalar yap. sık sık dus al. spor yap. koş ve mezdeke açama canını sıkıpta takma boğuldugun zaman aç bir arkadasına anlamsızca telefonda konus canım sıkıldı arim dedim dersin:) git gez hemde kızlar birlik olun canlarım ama canınızı sıkmayın:)
Selam kızlar nasılsınız? Nette sorun vardı giremedim dün.Beyimiz 2 gündür durmadan mesaj atıyor arıyor,hiçbirine cevap vermiyorum.Ama bu beni olumsuz etkiliyor.Tam aklıma getirmemeye alışmaya çalışıyorum ki hoop bir mesaj.Birçok kez arama.Ya aramasın beni gitsin o kızı arasın,onu özlesin,onu sevsin istemiyorum ben bıraksın beniAma biraz daha iyiyim bugün.Yani aldığım kararın arkasında durmak bana güç veriyor.Ve mesajları görseniz benim yüzümden bitmiş sanırsınız.Allah bu erkekleri ıslah etsin.
Başbakanımız bekarlara evlenin diyormuşKolay sanki herifler kaçıyor onlara desin.
ben evlenmekten vazgeçtim sevgilimde olmasın erkekler benden uzak olsunlar vururm hepsini yoksa
genç ve bekarlar klubü diyelim o zaman :) biz evlenmicez kızlar boşverin erkekleri :))
bende katiliyorum bu kluba erkekler bizden uzak dursun sadece
genç ve bekarlar klubü diyelim o zaman :) biz evlenmicez kızlar boşverin erkekleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?