Buyrun...Terapi Grubumuz :))


Canım eski konuşmalar bunlar, bayadır mesaj falan atmıyor o. Vazgeçti sanırım ya da zayıf anımı kolluyor. Ben de saplantı haline getirdiğim için durup durup takıyorum bir şeylere. Öyle demişti, böyle yapmıştı diye. Haklısın isim çıkması bir örnekti zaten benim midem kaldırmaz böyle bir şeyi içim de rahat etmez. Hadi ben kurtuldum da evdekine yazık. Neyse. Hem neden unutamayacakmışım ki? O unutamasın beni, hah, deli mi ne müneccimliğe başlamış herhalde. Ama bugün kendimi daha güçlü hissediyorum. Bunalıma teslim olmuyorum, aklıma başka şeyler getiriyorum ve bu çok da zor değilmiş. Çünkü eğer bir kez o ayrılık bunalımına teslim etmiş olsaydım baştan kendimi eğer uzun süre çıkamazdım işte 1 aydır kaçıyorum hüzünlü şeylerden, müziklerden, filmlerden. İyi bir yöntem teslim olmaktansa bu daha iyi geliyor. İlk ayrılık bunalımımda daha acıtasyon müzikler dinleyip kendimi ağlatırdım bu seferkinde bunları yapmıyorum, tam aksine toparlanmaya çalışıyorum ki bence iyi gelişme kaydettim. En azından kafamdan uzaklaştırabiliyorum hemen :)
 

seviyor sandım ama yalanmış her şeyi nehirimnehir dönmeyecek adım gibi eminim tamamen bitirdi o onu böyle görememiştim hiç hem annesine de söylediyse mümkün değil daha dönmez ben çok üzülüyorum bir saniye olsun aklımdan çıkmıyor niye böyle oldum kendimi çok kötü hissediyorum rüyalarımdan çıkmıyor önceki gün rüyamda gördüm anneme söylemedim dedi sonra daha olmaz seninle falan dedi dünde gördüm barışmıştık bilmiyorum bence bitirdi tamamen o benim üstünde fazla durmayıp unutmam gerekiyor ama onu hayatım boyunca unutamam
 

benim bildiğim kadariyle erkekler yine zayıf anını kollar canım acaba bir umut amaci güderek. sen işte yaşadığın acının ve ilk defa böylesi bir durum yaşadığın için henüz sindiremedin canım. zamanla hepsi geçecek. sen unutma kötü düşünmemelisin. canın ne kadar yansada ne kadar kahrolsanda ne kadar ağlamak istesende dur demelisin çünkü dışarıda koca bir hayat akıp gidiyor ona uyum sağlamak zorundasın. tabi kendini toplamak zor bir süreç gerektiriyor. insan bazen ne kimseyle konusmak nede bir söz duymak istiyor. herşey ağır geliyor hemde fazlasiyle ama bunlar da geçip gidecek canım. acın hafifleyecek hemde çoook yeniden doğmuş çocuklar gibi hissedeceksin. kendini yeniden keşfedecceksin tabi tam unutmayacaksın aklına geldikçe önemsemeyecek ve gülecek anıların olcak. şimdi doğru yoldasın canım.slov müziklerden uzak durman aşk filmleri izlememen. bunlar çok büyük adımlar kendince attığın adımı tebrik ederim canım. bazen herşey akışında daha güzel ilerler. aklın her zaman rahat olsun.
 

canım seviyor yine söylüyorum. hiç kimse laf yüzünden tümden bitirmez sadece çok kırgın hemde çok alınmış. ki canım erkekler için bazı durumlarda zor. onlarda acılarnı yaşar ve taşırlar. canım yine tekrarlıyorum hiçbir erkek annesine bu durumdan bahsetmez. etmemiştirde gün olurda konusursanız o zmanda der sana zaten. sen gönlünü ferah tut canım. üzerinde durma zaten. düşünmen gereken derslerin ve hayatın olsun. canım sıkmaya değmez o güzelim canını.
 

haklısın ama bazen böyle boğulacak gibi oluyorum yalnızlıktan korkuyorum yalnız kalmak istemiyorum o kadar acı çektim onları düşünmüyorum ne yapacağım ben bundan sonra diyip boğuyorum kendimi
 
haklısın ama bazen böyle boğulacak gibi oluyorum yalnızlıktan korkuyorum yalnız kalmak istemiyorum o kadar acı çektim onları düşünmüyorum ne yapacağım ben bundan sonra diyip boğuyorum kendimi

canım ilk zamanlar ve halen hepimiz taşıyoruz o korkuları yalnızlık zor ve ürkütücü gibi gelebilir ama en doğru kararları o zaman alırsın. hem bu senn için fırsat diye düşün özgürsün karışanın yok hayatını belli temeller üzerine yoğunlaştırabilirsin. hepimiz çok acılar yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum ama canın ne zaman acırsa asla dert etme yok öyle birşey de nefesini tutar gibi olmadı böyle birşey de. kendini rahatlatmak için pastalar yap. sık sık dus al. spor yap. koş ve mezdeke aç ama canını sıkıpta takma boğuldugun zaman aç bir arkadasına anlamsızca telefonda konus canım sıkıldı arim dedim dersin:) git gez hemde kızlar birlik olun canlarım ama canınızı sıkmayın:)
 

haklısın başka türlü olmayacak çünkü böyle hep sözler okuyorum onlar beni rahatlıyor çok ama belli zamanlarda da gelen geliyor işte :)
 
Selam kızlar nasılsınız? Nette sorun vardı giremedim dün.Beyimiz 2 gündür durmadan mesaj atıyor arıyor,hiçbirine cevap vermiyorum.Ama bu beni olumsuz etkiliyor.Tam aklıma getirmemeye alışmaya çalışıyorum ki hoop bir mesaj.Birçok kez arama.Ya aramasın beni gitsin o kızı arasın,onu özlesin,onu sevsin istemiyorum ben bıraksın beni Ama biraz daha iyiyim bugün.Yani aldığım kararın arkasında durmak bana güç veriyor.Ve mesajları görseniz benim yüzümden bitmiş sanırsınız.Allah bu erkekleri ıslah etsin.
 

a.s amin amin ıslah etsin Allah sabret canım geçecek bu günler dua et ve sabret...
 
”Bu benim yolum değil!” dediğiniz oldu mu hiç? Bu benim seçtiğim değil,
bir tesadüfün yarattığı kader değişimi mi acaba?

Evet insanoğlu hep tesadüflerden bahseder.Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir esasen. Yaşanılması gereken bir yazı vardır bence ve hayat yönleri bizim anlayışımıza göre kendi tayin eder.Aniden karşımıza çıkan bir insan ve tekrar bilinmez bir şekilde kaybolup gitmesi..Ve belki günler, haftalar, aylar ya da yıllar sonra tekrar geri gelmesi.. Ya da ertelenmesi bir tatilin veya bir işin olmaması. Burada bir imtihan vardır ya da bir öğreti; farkındalık da olabilir.

Hayatta yaşadığımız her ne varsa bizim için ve bunu ne yazık ki her insan belli bir dönem sonrası fark etmeye başlıyor. Bakmakla görmek arasındaki fark! Bakıyoruz ama görmüyoruz. Dünya karşımıza dikiliyor bazen ama inatla istediğimiz her neyse ona doğru yürümeye devam ediyoruz.
Şu hırsımız yok mu.. Bizi bizden ediyor işte. Hayatın dur dediği yerde bir durabilsek, her şey belki de daha güzel olacak.Ve her neyse istediğimiz, zamanı gelince bizim olacak belki.. Ama insanoğlu işte beklemeyi aslında sabretmeyi bilmiyoruz.
Hayatta yaşanan her an’ın bir sebebi vardır.Tanıştığımız her insanın hayatımızdaki rolünün bir sebebi ve süresi.. Almamız gerekenleri alabilsek; üzücü,kırıcı ya da yıkıcı olan yaşadıklarımızın tekrarı söz konusu bile olmayabilir.
Hani Mevlana’nın söylediği gibi: ”Üzülme der Mevlana;eğer çok istediğin bir şey
olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.”
Bunu farkedebildiğimiz ve inandığımız anda her ne varsa ayağımıza serilecek.Ya da bizim için daha hayırlı olanına sahip olacağız belki.

Ve emin olun eğer ben bu yazıyı yazmışsam ve siz şu an bu satırları okuyorsanız bu da bir tesadüf değil! Siz de kendi hayatınızı yoklamaya başladıysanız, bir uyanış yaşamanız benim yazımla olması gerektiği içindir belki de..

Yaşanılası güzel günler geçirmeniz dileğimle..
 
kızlar benide alın aranıza:) yıllardır kanserli bir ilişkiden kurtuldun başladığım günden 8 yıl sonra aynı gün bitirdim ilişkimi acı kader defalarca aldatıldıktan sonra. artık mutlu olmalıyım kendimi sevmeli değer vermeliyim mutlu olmalıyımmmmmmmmmmmmmmmm olur muyum :) ????????????????????
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…