- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.241
kızlar benide alın aranıza:) yıllardır kanserli bir ilişkiden kurtuldun başladığım günden 8 yıl sonra aynı gün bitirdim ilişkimi acı kaderdefalarca aldatıldıktan sonra. artık mutlu olmalıyım kendimi sevmeli değer vermeliyim mutlu olmalıyımmmmmmmmmmmmmmmm olur muyum :) ????????????????????
hoş geldin :) gerçekten insan sevdiğinde değerini kaybedince olmuyor sürekli seni ezmeye çalışıyor bir kıymetin kalmıyor yani bilmiyorum çok acı çekiyorum ama imtihanım bu benim çok iyi biliyorum Allah bizlere sabır versin Allahtan benim 1 yıl sürdü 8 yıl sürse ve bitse kafayı yerdim heralde
yemiyorsun tatlım kafayı alışıp sürekli beynin uyuşup kabulleniyorsun. ama Allahın sevgili kuluysan sürekli karşına çıkarıyor olmıyacağını sense inatlaşıyorsun ama sonuç belli nasibin başkası diyor bir fısıltı
aynen valla yaşın kaç?o kadar kavga olanlar ayrılıklar aslında hayırlı olmadığını olmayacağını gösteriyor ama işte gönül her defasında affediyor görmezden geliyor sonuda yine hüsran yine ayrılık ne olacak
yaş çeyrek asır. ilk aşk ilklerrr halaller gerçekleşmeyen binlercesi
hayırlısını versin Rabbim her zaman boş ver imtihanımız bizde elbet bir gün mutlu oluruz kimsenin ahı kimsenin yanına kalmaz eden bulur mutlaka çeker cezasını
çekecek canım çekiyorda halen görüyorum. sonu kötü yatacak yerleri yok...
slm kızlar. 10 yıl önce ayrıldığım eski erkek arkadaşım 4 ay önce msj attı face.den tekrar görüşmek için ben kabul etmedim çünkü serseri ve içki içiyodu şuandada öyleymiş azalttım diyo ama güvenenmiyiorum bunun haricinde iyi bi insan beni rahatsız edecek hiçbirşey yapmadı sorun şu ki msj attığından beri aklımdan çıkartamıyorum bi kaçkez msjlaştık face.den ama ben onun yaşam tarzından hoşlanmadığım için konuşmak istemiyorum dedim ama içimdende atamadım ona ewt de diyemem ailem kesinlikle kabul etmez. geçengün bi şeyi bahane edip msj attım nasılsın diye sordum cvp vermedi sadece sorduğum şeye cvp yazmış ve çok soğuk şekilde şu anada tekrar msj atmak istiyorum seni çokmu kırdım diye ama yazsam mı yazmasam mı bilmiyorum ne dersiniz?
canım benim 10 yıl geçmiş aradan zaten senin için hayırlı biri olsaydı bitmezdi sende diyorsun ki serseri içki içiyor böyle birinden seni mutlu etmesini bekleme etmez çünkü içkiyi azalttım demesine de inanma bence yazma benim fikrim bu eğer tekrar üzülmek acı çekmek istemiyorsan konuşma muhattap olma yinede sen bilirsin canım :)
benide hep engelleyen içki ve serseriliği oldu. bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama bazen bazen buygulara ve düşüncelere engel olmak o kadar zor oluyorki. ama kendime engel olamlıyım içki içen ve sabahlara kadar dışarlarda gezen birine nasıl geleceğimi teslim ederim öyle değilmi. biriyle konuşmak gerçekten iyi geliyor sağolun.
sende sağol :) kesinlikle içki içen sabaha kadar gezen tozan biriyle olmaz böyle bir insan acı verir sadece mutluluk vermez şimdi duygu ve düşüncene engel olmazsan sonra canın acıya acıya engel olmak zorunda kalırsın büyük bir pişmanlıkla dua et Allah yolunda olan senin için hayırlı olan seni çok mutlu eden biri karşına çıksın kesinlikle bu insandan uzak dur derim :)
hep öyle dua ediyorum zaten Allah korkusu olsun içki içmesin istiyorum. kafam karışmıştı ama bu konuşma iyi geldi çok tşk.ederim :) ona msj atıpta daha fazla şişirmiycem kendi gururumuda ayaklar altına almıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?