- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.281
bencede konus belki yüz yüze konusunca anlar hem konusmassan ilerde pismanligini duyabilirsin...
Anzercim bu kadar ısrar ediyorsa git tabi son birdefa dinle canım. onun için olmasa bile geçmişe ve yaşadıklarınıza saygından olmalı.bakalım neler olucak. canım benim şimdiden kolay gelsin. haberlerini bekliyoruz.
Anzercim bir türlü kurtulamadık ya birlikteyken aramayan sormayan gelmeyen adamlar şimdi divane oldular :) Şahsi fikrim konuşmamandan yana ama en iyisini sen bilirsin tabiki.Dün benimki fakülteye gelmiş yine konuşmak istemiyorum git buradan dedim ama dinletemedim.Ben seni istiyorum peşini bırakmayacağım gibi şeyler söyledi.Sonra mesaj atmıştı canım sıkılıyor moralim bozuk gibisinden.Bende insanlık edip ne olduğunu sordum bir iki kez.Gelen cevap:'Beni benimle bırak!' Yani demem o ki konuşsan da pek bir şey değişmiyor hatta bir süre sonra seni tersleyip suçluyorlar.Bu nasıl bir dengesizlik anlamadım ama içinde kalacaksa eğer in bir konuş bakalım.
kızlar,ayrıldığınız ilişkiye birdaha başlamayın,çünkü bu iyileşme sürecinizi geciktirir.tekrar birleşseniz de döneceğiniz yer aynı noktadır.ve bu ayrılık zamanında birazcık düzelmişseniz bile o ruh hali yine başa döner.ve bu kısır döngüyle yıllar geçer gider.tecrübe konuşuyor.o yüzden tek bir kerede silip atın ki zaman kaybedip başladığınız yere tekrar dönmeyin ve bu süreci olabildiğince aza indirin.gerçekten tecrübeliyim bu konuda çünkü çoktan bitmesi gereken bi ilişkiyi bir anda bitirip yoluma bakabilirdim ama bi ileri bi geri olduğu için süreç uzadıkça uzadı sonuç yine aynı noktadayım ayrıldık ve bu süreci baştan yaşıyorum
özür diliyor benden hiç cevap vermedim istemiyorum artık yeter ya ben cevap vermeyince sinirden ağzına geleni söylüyor napcam ben ya uzak dursun benden
Kızlar bir şey anlatacağım bana yardım edin lütfenEski -lisedeki- sevgilimle görüştüm, çok güzeldi falan ama sonra bana dedi ki ben hayatımda birini istemiyorum şu an E o zaman ne demeye benimle görüşüyorsun Ben ona tutunup unutacaktım olanları, umutlanmıştım, geçecekti acım diye düşünüyordum şimdi yine kötüyüm İlle de birine tutunmak gerekmiyor ama umutlanmıştım, bana destek olur diye
Kızlar bir şey anlatacağım bana yardım edin lütfenEski -lisedeki- sevgilimle görüştüm, çok güzeldi falan ama sonra bana dedi ki ben hayatımda birini istemiyorum şu an E o zaman ne demeye benimle görüşüyorsun Ben ona tutunup unutacaktım olanları, umutlanmıştım, geçecekti acım diye düşünüyordum şimdi yine kötüyüm İlle de birine tutunmak gerekmiyor ama umutlanmıştım, bana destek olur diye
Ne gereksiz insanlar var ya.. Benlede biri görüşmek istedi dedim bi buluşayım ne olacak hem kafa dağıtırım.. Banada zamanında ilgisini belli eden biriydi bu ama benle buluştuğunda sevgilisi varmış ve bence sevgilisinin haberi yoktu bu buluşmadan.. Banada sevgilisi olduğunu söylemedi zaten ben kendim öğrendim..
Ne gereksiz insanlar var ya.. Benlede biri görüşmek istedi dedim bi buluşayım ne olacak hem kafa dağıtırım.. Banada zamanında ilgisini belli eden biriydi bu ama benle buluştuğunda sevgilisi varmış ve bence sevgilisinin haberi yoktu bu buluşmadan.. Banada sevgilisi olduğunu söylemedi zaten ben kendim öğrendim..
Canım daha yaraların tam olarak kapanmamışken başka bir insanı alma hayatına derim.
Biraz zamana,nefes almaya,doğru kararlar verebilmeye ihtiyacımız var.
Yeni insan,yeni bir ilişki şu durumda daha iyi olmaz diye düşünüyorum.
O da saçmalamış tabi ama boş ver daha baştan belli etmiş kendini.
Destek için illa ki bir erkeğe gerek yok tatlım sen güçlü bir insansın üstesinden gelirsin her şeyin.
Artı bizler varız,her zaman her konuda birbirimize desteğiz.
Canim kendi yaralarini baskalarinin gecirmesini bekleme. bu yaptigin bi hata olur. Sonunda iki derdin birden olur iste boyle. Kendi kendinin doktoru olmak zorundasin. kimseden medet umma.
o belki sadece arkadas olarak gorusmek istedi? belki de ozlemle geldi ama dusununce olmamasi gerektigine karar verip yaptigindan pisman oldu.. bilemezsin. en guzeli eskileri unutmak. yeni kisiler lazim bizlere (=
canım boşversene ya önemli olan bunu tek atlatabilmen yani ayrılıklar hep var hayatımızda alışmak gerekiyor
Ben de bu görüşü savunanlardandım ama yalnız kalınca üzülünce öyle olmuyormuş tomvejerryBen çok güzel gidiyordum, unutmaya başlamıştım tam, aklıma çok az geliyordu o ki birden böyle pat diye düşüverdim Yeni birini alamam ki almak istesem de şuramda bir acı var ki geçmiyor, içim yanıyor Ne zaman gelecekse o adam gelsin artık Bir daha sevip mutlu olabilecek miyim tomvejerry biliyorum çok saçma bir soru ama bu ruh halindeyken insana hiç olmayacak gibi geliyor
Ben de bu görüşü savunanlardandım ama yalnız kalınca üzülünce öyle olmuyormuş tomvejerryBen çok güzel gidiyordum, unutmaya başlamıştım tam, aklıma çok az geliyordu o ki birden böyle pat diye düşüverdim Yeni birini alamam ki almak istesem de şuramda bir acı var ki geçmiyor, içim yanıyor Ne zaman gelecekse o adam gelsin artık Bir daha sevip mutlu olabilecek miyim tomvejerry biliyorum çok saçma bir soru ama bu ruh halindeyken insana hiç olmayacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?