Buyrun...Terapi Grubumuz :))

çok teşekkür ederim gürşleriniz yardımlarınız için böyle bi konuşmaya çok ihtiyacım varmış :) bunalınca dertlenince buraya yazıcam bi daha konuşmak iyi geliyor gerçeklten :))

Kızlar benimki mail atıp duruyor bu seferde.. Tesadüfen gördüm maile pek bakmam ama bi yerden mail bekliyordum girdiğimde bir baktım bu.. Buraya gelecekmiş barışmak istiyormuş vs vs bi sürü şey demiş cevap vermedikçe başka mail yazıyor.. Gelme dedim artık bende, ben gelecem geldiğimde aşağı ister inersin ister inmezsin o sana kalmış diyor.. Evimizi biliyor buraya gelecek yani..
Gelirse bu geldiğiyle kalmaz zile milede basar rezil edecek beni ya

in asagi konus sende. madem gelecekmis.. ((=

Selam bu arada kizlar. ne yapiyorsunuz diye bi bakayim dedim. Sanirim anzer bali de dahil cogumuz ayni zamanlarda iliskilerimizde sorunlar yasamaya basladik. Ayrildi cogumuz. iyiki de ben iletisimi kesmisiz diyorum cunku bu aralar kendimi cok iyi hissediyorum. Hatta onu cok az hatirlamaya basladim gun icinde. Bazeeennn kendimi cok kotu ve yalniz hissettigim oluyor ama bu duygularda carcabuk geciyor ve toparlaniyorum. Hersey guzel olacak buna cok inaniyorum. Kendinize iyi bakin. Dert etmeyin kimseleri. Herseyin ilaci gercekten de zaman..

zile basarmı ki canım ya bence o kadarını yapmaz baksana böyle yapıyor ki kabul edesin

Annemde arkadan terlikle gelsin :) İyi olmana sevindim bende çok iyiyim şükürler olsun..

zile basarmı ki canım ya bence o kadarını yapmaz baksana böyle yapıyor ki kabul edesin

Yapar canım buraya kadar gelirse cesaretini toplayıp, şansını sonuna kadar zorlar diye düşünüyorum ama rezil olmak istemiyorum ya..

inmek istemiyorum ama..
ben gel dediğim zamanlar bekledim gelmedide, şimdi gelme dediğimde niye gelmek için ısrar ediyor anlamıyorum..
eller gider mersine bizimki tersine..

canım hep öyle oluyor ama ya dönmesini beklersin acı çekersin her gün elinde telefon sonra anlarsın dönmeyeceğini vazgeçersin vazgeçtiğin hayata onsuz devam ettiğin zamanlarda dönerler hep böyle oluyor yani

Kesinlikle öyle canım.. Bakalım belki bi 5 dk gider konuşurum oda evdekilere rezil olmamak için..

Kesinlikle öyle canım.. Bakalım belki bi 5 dk gider konuşurum oda evdekilere rezil olmamak için..

bencede konus belki yüz yüze konusunca anlar hem konusmassan ilerde pismanligini duyabilirsin...

nasilsiniz kizlar ben bu aralar yoklugunu cok hissediyorum üzülüp aglamiyorum artik mantikli düsünebiliyorum gelirdi söyle olurdu diye düsünmüyorum ama farkinda olmadan bi beklenti var icimde ondan nasil kurtulacagim bilmiyorum bizim ki olacak is degil bunlari düsündükce daha iyi anlamaya basladim ama onu söküp icimden atmak canimi cikarmak gibi zor geliyo zamanla gececek biliyorum ama bu aralar canim cikiyo gibi zor geliyo bana onsuzluk off bitsin bu iskence artik

[video=youtube;cW5yf6Y2ZfE]http://www.youtube.com/watch?v=cW5yf6Y2ZfE[/video]

Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim

hiç iyi değilim

Jerrycim zaman insana en iyi gelen ilaç zaten. yaran daha hafif sadece akıklda kalan anılar işte. ben eski hallerime tümüyle döndüm egomu toparladım iyice. bazen bende kötü oluyorum ama sadece bunları haketmediğim için gözyaşlarım akıyor. daha çabuk toparlanacaksın canım seni çok çok iyi gördüm.:)

Anzercim bu kadar ısrar ediyorsa git tabi son birdefa dinle canım. onun için olmasa bile geçmişe ve yaşadıklarınıza saygından olmalı.bakalım neler olucak. canım benim şimdiden kolay gelsin. haberlerini bekliyoruz.

Anzercim bir türlü kurtulamadık ya birlikteyken aramayan sormayan gelmeyen adamlar şimdi divane oldular :) Şahsi fikrim konuşmamandan yana ama en iyisini sen bilirsin tabiki.Dün benimki fakülteye gelmiş yine konuşmak istemiyorum git buradan dedim ama dinletemedim.Ben seni istiyorum peşini bırakmayacağım gibi şeyler söyledi.Sonra mesaj atmıştı canım sıkılıyor moralim bozuk gibisinden.Bende insanlık edip ne olduğunu sordum bir iki kez.Gelen cevap:'Beni benimle bırak!' Yani demem o ki konuşsan da pek bir şey değişmiyor hatta bir süre sonra seni tersleyip suçluyorlar.Bu nasıl bir dengesizlik anlamadım ama içinde kalacaksa eğer in bir konuş bakalım.

Hircinmenekse sende kendimi goruyorum. Sanki benim 1.5 ay kadar arkamdan geliyormussun gibi hislerinde. Soyledigin herseyi bizzat hissettim. Sanirim o bitme evresi oluyor. Hala ufak ve kendine itiraf etmekte zorlandigin bi beklenti ama bunun yaninda dusundukce efkarlandiran ama aglatmayan anilar.. Zamanla beklentilerde yavas yavas kayboluyor. Geriye kalan tek sey insanin yalnizligi oluyor. Kisiye bagli bi huzun degil, tamamen artik yalniz olmak insani rahatsiz etmeye basliyor. Bi sure sonra bunlari sende yasayacaksin eminim (= Zamanla hersey duzelecek ve yoluna girecek. Iletisimde olmadigin her gun biraz daha iyi olacaksin, kendine guvenin artacak, ve sen eski sen olacaksin.. Aslinda eksik soyledim, eski senden daha guclu ve daha tecrubeli, daha akli basinda bi hircinmenekse olacak(=

Iste o bazen kotu olmalar gayet normal. Sabirli ve metanetli olmaliyiz. Birseyler cabucak gececek ve hemen gucumuzu toparlayacagiz diye zamanla yarismaya gerek yok. Doganin dengesine karsi koyamayiz. O yuzden dogal olani bozmaya ve yenmeye calismaya gerek yok. Yeniliriz cunku.. En guzeli aciyi yavas yavas yok etmek. Hic birsey icin acele etmemek. Evet mutlu olmak, huzunlu ve efkarli olmaktan cok daha guzel ama bu duygularda hayatimizin bi parcasi ve insallah yalnizca bir kere yasayacagimiz duygular. Birseyleri bosvermeyip, yavas, ama emin adimlarla, bilincli bir sekilde hallettigimizde olay ne olursa olsun dersimizi almis oluyoruz. Ve alinan bi ders bizim icin kocaman bi hayat tecrubesi. Eger aci cekmene izin vermeden direk yeni bi iliskiye baslasan, ne bileyim unutmak icin veya mutluluk icin bi baskasinin kollarina atsan kendini hic bir ders ogrenemezsin ve ayni hata, ayni olaylar surekli basina baska insanlarla gelir durur. Dersini ogrenmeli ve bir daha boyle bi durumla karsi karsiya kalmamak icin gardini almali insan. Ben bunu yapabiledigime inaniyorum. Bu olaydan kendime kocaman dersler cikardim. Simdi ne istedigimi de ne verebilecegimi de cok iyi biliyorum. Ve olasi bi durumda ne tepki vermem gerektigini de. O yuzden iyilesmek icin zamanla yarisma. Bu zaman zaman uzulen, ama cogu zaman mutlu olan ruh halin suan normal seyrinde bundan emin ol. Hersey guzel olacak (=

hiç iyi değilim

Dünyadaki en kolay şey, OLumsuz ve kötü düşünceleri düşünmektir. Eğer zihninizi kendi haline bırakırsanız, kendisini OLumsuzluk girdabına çeker ve mutsuzluğunuz da o ölçüde artar.

OLumlu ve iyi şeyler düşünebilmek ise çaba gerektirir. İşte öz disiplin, öz sorumluluk, öğrenmek ve “eğitim” denilen şeylerden biri de olumlu düşünebilme yetinizi geliştirmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…