Buyrun...Terapi Grubumuz :))

canım benim geçmişe takılıp kalma anılara falan napalım kısmet değildi olmadı yani kendine zarar mecbursun unutmaya yani kimse olmadan da unutabilirsin eğer unutturması için başkasıyla birlikte olma sen unutamadığın için hata üstüne hata yapacaksın sora unutup onu seveceksin hata yaptığın için acı çekeceksin oda olmayacak al sana tekrar acı üzüntü boşver güçlüsün sen bunun üstesinden gelebilirsin kendinde unutursun onu

Geri değil hepten ileri gidiyordum gibi gelmişti ama demek ki hızlı giden atın... Evet, ben onu değil ama onun omzuna yaslandığımda hissettiğim huzuru, bana sarıldığında hissettiğim güveni ve beni öptüğünde hissettiğim heyecanı bir anda kaybettim. Alışma süreci hiç olmadı ve şak diye kesildi her şey. İlk bir ay zaten idrak etmekle geçti ne olduğunu. Kısmetim gecikmeden gelir inşallah aslında haklısın biraz sakinleştim şimdi bir an celallenmiştim :)

Ben bunu başından beri uyguluyordum canım hiç teslim olmamıştım hüzne, depresyona ama bir noktada insanın direnci kırılabiliyor sanırım böyle İnan en saçma şeyleri düşünür yine onu düşünmezdim, böyle böyle silikleşiyor anılar zaten... Sana en son ne yaptı ben orayı kaçırdım?

Bu arada saçlarımı boyattım, hem de ilk defa hayatımda :) Zaten biz kadınların ayrılık sonrası yaptığı ilk şeylerden biri saçla oynamak :)

Son düzenleme:

Ben de öyle düşünüyordum tatlım, geliyordum da zaten kaç gündür aklıma bile gelmiyordu o ş...z. Ama lisedeki aşkımla, ilk aşkımla görüşünce bir an heyecanlandım acaba eski duygular mı yeniden ortaya çıkıyor, acaba mutlu olur muyum diye sonra böyle bir laf edince yine hayalkırıklığı. Belki de bu hataydı dediğin gibi. Hem de nasıl mecburum adam hem 21 yaş büyük hem de evli Keşke kendi isteğimle unutmam gerekseydi böyle zoraki değil Keşke geç cevap atsaydı, ilgisiz olsaydı, soğusaydım ve istemiyorum seni deseydim sen ş...zin birisin defol git demek yerine Kendime de çok kızıyorum...

benim dediklerimi bugün o bana söyledi sonrada özür diledi canım ne olsun

canım benim dua et her şeyin hayırlısını versin Rabbim ne üzüyosun bu kadar kendini takıntı haline getirmişsin boşversene ya daha yaşın kaç ki çok kişi çıkar karşına inş. hakkında hayırlı olanı çıkar byle dua et üzülme sabret

Canım durmadan arayıp mesaj atıyordu cevap vermiyordum.Fakülteme gelmiş ders arasında geldi buldu beni.Konuşmak istemiyorum git buradan dedim ama dinlemedi.Benim olacaksın peşini bırakmayacağım dedi gitti.Taviz vermemek için kendimle savaşıyordum resmen.Her şeye o kadar iğrençliğe rağmen hala boş değilsin karşındaki adama.Karşı durmak zor oluyor.Neyse mesaj atmaya başladı canım sıkkın,moralim bozuk,benim derdim bana yeter türünden.Bende dayanamadım insanlık ettim neyin var ne oldu dedim birkaç kez.Gelen cevap:''Beni benimle bırak''. Şok oldum resmen ve hiçbir şey demedim.Arkadaşım peşimden gelen sensin.Madem kendinle kalmak istiyorsun neden bana canım sıkkın diyorsun.Artı ben zaten terk etmişim seni kendinle kalmışsın.Gitsene işine gücüne. Ayy bak yine sinirlendim :)
Saçlarını çok merak ettim ayrıca :)

ayy sandım bana sordu kız ne güldüm kusura bakma kafam uçmuş iyice

Ben neden bir şey anlamadım canım ya :)

bunu Lyudka; bana yazdı sandım canım cevap verdim onu diyorum

İşte bu da bir çeşit dengesiz Mangaya özenmiş garibim işte amacı seni peşinden koşturmak şimdi ondan bir peşinde koşuyor aklınca kendini geri çekiyor, tribini yesinler

sagopam alıntılamaya üşendim de deli anlat ne olacak ille sormam gerekmiyor her zaman dinlerim

Aslında bu eskiye dönme hatasını ben çok yaptım geçmişte ve hiçbir şey de düzelmedi. Sanki üç çocuklu dulmuşum gibi bunalımlara atıyorum kendimi manyak mıyım neyim, genceciğim daha

Karamel rengi yaptım Gören bakıyor, gören bakıyor bir de doğal mı diye soruyorlar. Hastanede kadın yanındakini dürtüp saçına bak rengine rengine dedi çok hoşuma gitti Egom mu şişti ne

Benden uzak Allah'a yakın olsun lütfen artık dengesizliğini gram çekemem onun
Demek ki gerçekten çok güzel olmuş canım güle güle kullan :)
Egon şişsin tabiki,artık izin versinler de biraz da biz egolu olalım :)

bilmiyorum madem gittiler niye tamamen çıkmıyorlar hayatımızdan milletin ciddi sorunları olur onun için ayrılırlar biz saçma sapan şeyler yüzünden kavga edip durduk ayrıldık niye ya

Olacağın önüne geçilemiyor canım böylesi hayırlıymış demek ki.
Bende çok sordum neden neden aldatıldım neden kandırıldım neden gözlerimin içine baka baka yalan söyledi neden hala söylüyor neden canı istediğinde geliyor istemediğinde gidiyor.
Ama hiçbirine cevap bulamadım ve duyarsızlaşmaya çalışıyorum sadece.
Bende çok sıkılıyorum hala daha atlatamadım çok yeni diye ama inşallah hep birlikte kurtulacağız bu zor günlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…