- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.341
Senin ne derdin vardı, önceki mesajları okuyamadımBende uzun uzun düşündüm taşındım onunla olmaz dedim , ona uygun bir mesaj yazıp yolladım
Yine üzülen ben yine üzülen ben bu işten bi b..kk anlamadım desem yeridir
Şu günler bir geçsin içime bi su serpilsin artık
Gerçekten sabretcek gücüm kalmadı tükendim ya :S
Bende uzun uzun düşündüm taşındım onunla olmaz dedim , ona uygun bir mesaj yazıp yolladım
Yine üzülen ben yine üzülen ben bu işten bi b..kk anlamadım desem yeridir
Şu günler bir geçsin içime bi su serpilsin artık
Gerçekten sabretcek gücüm kalmadı tükendim ya :S
Ay kizlar demin uzun zamandir gorusmedigim bi arkadasimla konusuyordum.
cok samimiydik bana ayrildigi sevgilisini anlatti sonra bana sorunca bende benim ex i anlattim. nasil basladi neden bitti, ilk opucuk falan derken bi duygulanmisim ki sormayin!! Az kalsin ona bi mesaj aticaktim. Ne yazacagimi da bilmedigimden adini yazip yollayacaktim sanirim. sonra durdurdum kendimi. kendine gel kizim dedim. ve simdi iyi ki atmamisim diyorummm.. ahh su gelgitler
Ben zaten değişiklik olsun kafam dağılsın diye görüştüm canm normal arkadaş olarak görüyodum zaten bişe hissetmedim hiç.. Ama böyle yapmasıda soğuttu beni kendinden arkadaşın..
ya aldatılmak ciddi bir sorun ama anlarım o zaman bizimkisi sen bunu dedin bunu yaptın dinelemdin falan filan yani çok boş şeyler derdimiz neydi ki anlamadım hayırlsı her şeyin
Anzercim nasılsın görüşmeyeli?
iyiyim tatlım sen nasılsın? yoktun birkaç gündür.. :)
kızlar fikrinize ihtiyacım var! çok şaşkınım çünkü arkadasımın birini geçen gün aradım şugün okulunuza geleceğim okuldaysan görüşelim diye. ama aradığıma pişman oldum. bana öfke dolu bir ses ile az önce sen mi aradın dedi hayır dedim. noldu diyemeden şuan çok öfkeliyim daha sonra konusalım oldu kapadı.merak ettim aradım açmadı mesajıma dönmedi sonra noluyor dediğimde cevabı aynen şu; beni saçmasapan numaralardan arıyorsun senin oldugunu tahmin ediyorum. ben çocuk değilim. hiçbişi olmamış gibi davranıyosun bide. niyetin neyse söyle açık açık söyle bende mesafe koymiyim yazdı bana. bende çok çok kırıldım günahımı alıyorsun boşyere ben okuldaysan sana ugriim die aramıstım bilseydim aramazdım. .dedim. bana mesaj atmış günahını aldıysam özür dilerim sıkıldm bu tel konusundan kapatalım tamam sorun yok dedi. ben ise şoklardayım. ve yazdığım son smsim şuydu keşke özür dilemek kırıklıkları çözseydi beni hiç tanıyamamışsın. yazdım ve ayrıca o numarayı istedim vermedi. kızlar aklım çok karışık neden bunu bana yaptı:S çok sinir bozucu bir durum çünkü:S
sen neler yapıyorsun? yazdıklarından iyi oldugunu biliyorumm:)
Bence tüm sorun eşinizin çok çalışması gibi gözüküyor
Madem bu kadar iş sizi mutlu etmiyor o zaman biraz fedakarlık yapmak lazım
Hayata bir kez geliniyor sonuçta hep çalış çalış nereye kadar özellikle yaşamından ödün verecek kadar bana hiç doğru gelmiyor bu durum
Çalışma saatlerini azaltmalı diye düşünüyorum yanına bir yardımcı alamaz mı yükünü hafifletmek için
Sizede yuvanızada daha çok vakit ayırmış olur ona bu şekilde daha mutlu olacağınızı anlatın
Bence de sorun onun çok çalışması gibi. Ya ben anlayamıyorum bu işkolikleri. Benim sevgili adayım da fena işkolik, bana zaman ayıramıyormuşmuşmuş. Ya insan sevdiği için azıcık zaman ayıramaz mı, siz evli iken bile ayıramıyor ise ben benimkinden çok bir şey beklemiyim. Ben okuldan işten taviz verebilirim onu görmek için şahsen, erkekler bunu neden yapamıyor bilsem :26:
mrb. benimde sorunlu ne olduğu belli olmayan ilişkim var ilişki denilemez daha doğrusu.eski sevgilimden ayrılalı neredeyse 5ay olucak ayrıldıktan 2 ay sonra bu beni aradı msj attı neyse konuştuk görüştük arkadaş kalalım arada seni görmek istiyorum dedi ben sanmıştım bana geri döndü böyle 3-4 kere daha görüştük ama hep son görüşmemiz diyerek 21 kasımda görüştük dedikki bu son bidaha yok aradan 10 gun gecti bu gene aradı görüşmek istedi sınavlarım var dedim görüşmedik aradan 10gün geçti gene aradı özledim yanımda olmanı vs istiyorum diyip durdu.1haftadır her gün konuşuyoruz ama bi adı yok.seni görmek istiyorum yanında mutlu oluyorum ama sevgili olmak istemiyorum kimseyle sorumluluk almak istemiyorum diyor.çok seviyorum tamam artık birdaha görüşmeyelimde diyemiyorum.ne tam gidiyor ne tam geliyor ne yapacağımı şaşırdım
kızlar fikrinize ihtiyacım var! çok şaşkınım çünkü arkadasımın birini geçen gün aradım şugün okulunuza geleceğim okuldaysan görüşelim diye. ama aradığıma pişman oldum. bana öfke dolu bir ses ile az önce sen mi aradın dedi hayır dedim. noldu diyemeden şuan çok öfkeliyim daha sonra konusalım oldu kapadı.merak ettim aradım açmadı mesajıma dönmedi sonra noluyor dediğimde cevabı aynen şu; beni saçmasapan numaralardan arıyorsun senin oldugunu tahmin ediyorum. ben çocuk değilim. hiçbişi olmamış gibi davranıyosun bide. niyetin neyse söyle açık açık söyle bende mesafe koymiyim yazdı bana. bende çok çok kırıldım günahımı alıyorsun boşyere ben okuldaysan sana ugriim die aramıstım bilseydim aramazdım. .dedim. bana mesaj atmış günahını aldıysam özür dilerim sıkıldm bu tel konusundan kapatalım tamam sorun yok dedi. ben ise şoklardayım. ve yazdığım son smsim şuydu keşke özür dilemek kırıklıkları çözseydi beni hiç tanıyamamışsın. yazdım ve ayrıca o numarayı istedim vermedi. kızlar aklım çok karışık neden bunu bana yaptı:S çok sinir bozucu bir durum çünkü:S
sınavlara gömüldüm canım malum yaklasıyor. durumum çok iyi bu sınavlar beni kendime getirdi:)) havalarda sogudu ev kedisi oldum iyicene :)sende ne var ne yok en son durumunu göremedim?
Canım ne kadar güzel gelişmeler bunlar çok sevindim senin adına.
İnşallah her şeyin hayırlısı olur.
Allah iyi güzel insanlarla karşılaştırsın :)
ilk önce kesin emin ol hayatında baskası varmı yokmu diye ögren .eger yoksa ve senin yanındaysa sana olan duygularını denetle .eger bir umut görüyörsan onu tekrar iyi niyetinle sevginle kendine baglaya bilirsin biraz ugras bazıı erkeklerın kafası karısık oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?