Buyrun...Terapi Grubumuz :))

aşktan acı ceken demeyeyim kendime.cook severek herkese karsı cıkarak evlendık evleneli dokkuz ay ,8aylıkta gebeyim .cok isteyerek yaptık .sevgimiz birbirimize haddinden fazladır .bi sorun var aşk . gitdikce bitiyor sanırım .yada bana öyle geliyor .evlilik aşkı gercekten öldürüyormu acaba .eşimin işi yogun oldugundan birbirmize ayrıcak vaktımız kalmıyor .esim saba 8de işe gidiyor gece 1bucukta geliyor .ee napsın patron olmakta kolay degil tbişükür yne ekmeymizin peinde .de peki biz ?biz noluyoruz era sıra iş yerine yanına gidiyorum tbi .gitdigimdede bende calışıyorum yardım ediyorum .lokanta işletmek biraz zordur yani eşimde bütün gün koşuşturuyor .bu yüzden aşk yaşayacak flort edecek zamanımız yok kalmıyor ki .biyandanda zaten hamileyim son aylardayım .bilmiyorum genel bakışta sorunumuz yok hatda dısardan baktıgında mükemmel çiftiz .bazen ara sıra tartışmalarımız oluyor .ben yeniden aşk yaşamak istiyorum .o vakit bulunca diyor .kavga ediyoruz küsüyoruz bi bakmışız ki barışmışız .nihayetinde benim on onun bana işi düşüyor ihtiyacım oluyor .ama dedigim gbi sorunumuz aşk yaşayamıyoruz hatda birbirimizle geyik muhabbeti yapacak vaktimiz yok .napa bilirim yardımcı olsanız arkadaşlar

Bence tüm sorun eşinizin çok çalışması gibi gözüküyor
Madem bu kadar iş sizi mutlu etmiyor o zaman biraz fedakarlık yapmak lazım
Hayata bir kez geliniyor sonuçta hep çalış çalış nereye kadar özellikle yaşamından ödün verecek kadar bana hiç doğru gelmiyor bu durum
Çalışma saatlerini azaltmalı diye düşünüyorum yanına bir yardımcı alamaz mı yükünü hafifletmek için
Sizede yuvanızada daha çok vakit ayırmış olur ona bu şekilde daha mutlu olacağınızı anlatın

Terapi grubuna hoşgeldim. Evet beni sallamayan bi sevgili adayım var :2:

O seni sallamıyosa sen onu hiç sallamıcaksın , takmicaksın söylemesi kolay ama böyle yaparsan mutlu olan da sen olursun !
Hayat sadece onlardan ibaret değil bunu anladıktan sonra daha güzel oluyo inan ilişkiside aşkıda
Çünkü tüm duygular tükenmeye mahkumdur önemli olan saygı kalıcı olsun sadakat ve bağlılık...

Teşekkür ederim tatlım ben de aynı şeyi söylüyorum benden uzak Allah'a yakın ama Allah'a da dua ediyorum hep artık bana huzur versin, mutluluk versin, hayırlı birini nasip etsin diye...

aynen ya çok kötüyüm şuan

Sen varya bir kaç yıl sonra buraya alyansımı seçemiyorum, gelinliğime karar veremiyorum diye konu açtığında hatırlatacağım sana bugünleri bak hem de nasıl Güleceksin şu haline, benim sevdiğim bir tane ben bu mendebura mı üzülmüşüm diyeceksin

Son düzenleme:
Ay kizlar demin uzun zamandir gorusmedigim bi arkadasimla konusuyordum.
cok samimiydik bana ayrildigi sevgilisini anlatti sonra bana sorunca bende benim ex i anlattim. nasil basladi neden bitti, ilk opucuk falan derken bi duygulanmisim ki sormayin!! Az kalsin ona bi mesaj aticaktim. Ne yazacagimi da bilmedigimden adini yazip yollayacaktim sanirim. sonra durdurdum kendimi. kendine gel kizim dedim. ve simdi iyi ki atmamisim diyorummm.. ahh su gelgitler

Ben zaten değişiklik olsun kafam dağılsın diye görüştüm canm normal arkadaş olarak görüyodum zaten bişe hissetmedim hiç.. Ama böyle yapmasıda soğuttu beni kendinden arkadaşın..

ya aldatılmak ciddi bir sorun ama anlarım o zaman bizimkisi sen bunu dedin bunu yaptın dinelemdin falan filan yani çok boş şeyler derdimiz neydi ki anlamadım hayırlsı her şeyin

yok canım mahvetti beni ya toparlanmamda çok zaman alacak ne alyansı yüzüğü bir daha kimse güvenecem ki ben

ben çok derinlerde yaşıyorum acımı canım bilmiyorum şimdide hüngür hüngür ağlayasım var

Rahatlayacaksan ağla canım, istediğin kadar ağla ama bunalıma sokmak için değil kendini. Bu ikisi arasında fark var. İçinden atmak için ağlarsan rahatlarsın ama eski anıları düşüneyim, kendime acı çektireyim dersen işte o ayrılık depresyonunu çağırmak oluyor. Ben çağırmıyorum mesela bu sefer o depresyonu, sadece rahatlamak için ağlıyorum

ya aldatılmak ciddi bir sorun ama anlarım o zaman bizimkisi sen bunu dedin bunu yaptın dinelemdin falan filan yani çok boş şeyler derdimiz neydi ki anlamadım hayırlsı her şeyin

Canım Allah kimseye yaşatmasın aldatılmak kandırılmak çok ağır.
Sizin durum da kötü evet sanki bir hiç uğruna bitmiş gibi
Ama gururunu şahsını kıracak bir şey yaşanmamış en azından hala saygı duyabilirsiniz birbirinize.
Hiçbir türlüsü çekilir gibi değil valla :)

Hep öyle yapıyodum, sonunda hislerim bitiyodu. Hislerim bittikten sonra bu gerizekalılar(bak sinirlendim anlatırken bile ) geri dönüyolardı. Bu sefer ben adım atıyım dedim, ilk defa adım attım. Geri tepti. Yani öyle gidip de açılmadım ki azıcık ilgimi gösterdim sadece. İşkolik adam işi önce geliyo işte zaman bulamıyo bana ayıracak. Benim üzüntüm elbet geçicek, e bu da o zaman benimle ilgilenmeye başlarsa yine boşa gidicek. Niye zamanı adam gibi tutturamıyolar ki hiç. İlgim bitince değil ilgim varken gelsinler bana oooofffff çok üzülüyorum :2:

Son düzenleme:

Bence de sorun onun çok çalışması gibi. Ya ben anlayamıyorum bu işkolikleri. Benim sevgili adayım da fena işkolik, bana zaman ayıramıyormuşmuşmuş. Ya insan sevdiği için azıcık zaman ayıramaz mı, siz evli iken bile ayıramıyor ise ben benimkinden çok bir şey beklemiyim. Ben okuldan işten taviz verebilirim onu görmek için şahsen, erkekler bunu neden yapamıyor bilsem :26:

Üzülüyoruz da elimize bişey geçmiyor herşeyin hayırlısı olsun :)
Bu konular gerçekten zor güçlü olmak lazım olabildiğince ...

Bende uzun uzun düşündüm taşındım onunla olmaz dedim , ona uygun bir mesaj yazıp yolladım
Yine üzülen ben yine üzülen ben bu işten bi b..kk anlamadım desem yeridir

Şu günler bir geçsin içime bi su serpilsin artık
Gerçekten sabretcek gücüm kalmadı tükendim ya :S

bencede bitsin artik ya... Beni faceden engellemis bende baska isimden baktim iliskisi varmis... Bi an bosaldim yarim saat agladim galiba ama sonra icimde biseylerin daha öldügünü farkettim ya biktim artik daha ne kadar sürecek niye kendime arada bi böyle eziyet ettigimi bilmiyorum ne gzel giderken hersey mutlu olmaya alisirken off ya Zaman Zaman nolur gecsin artik ya da karsima ummadigim anda birisi ciksin ve onunla ilgili herseyi unuttursun bana ya da komaya filan gireyim bi yil sonra uyanayim yeniden baslayim herseye olmaz mi ki...

Kolay olmayacak elbet üzülecegim mutlaka bir iz birakacak
belki de cocuk gibi sana küsecegim seneler sonra utanarak
dokunup birer birer sevdigin esyalara hatta belki aglayacagim
aci cektigim dogru ama sen bana bakma ne olursa olsun seni unutacagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…