Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Yine birkaç mesaj yine tüm unutmuşluğumun,gücümün içine edilişi yine içimde bir yerde ufacık bir sızı bir hüzün.

Ya benim normal sandığım biriydi de tabi sonuçta erkek ne düşünmüş bilemiyorum. hç aramızda sorun yoktu onunla. beni başkası sanıyor derken:s demi bana da öyle geldi hani ben sevgilisi değilim bişeyi değilim.

oh canım çok mutlu oldum inan ki. yeni başlangıçlar yapman güzel. yeni evin nasıl. canım tanımaya çalış tabi evde oturup napacaksın ki. insan tanımaktan daha güzel ne var.konuştukça daha farklı güzellikler göreceksin. yeni bir adım atmanı çok sevdim. canım sen bir tanı sonra burada bol bol konuşuruz:) yeni bulduğun işin nası. tabi ki herşey yoluna gircek hem bu daha başlangıç:)

canım bende sınav haftama girdim gircem onlarla boğuşuyorum. grip nezle karışık bir durumdayım şuan elimde peçetelerim dolanıp duruyorum sınava çalışasım yok hiç ama başlicam yunan heykelleri mısır sanatı pagan sanatı roma dönemlerini tekrar gözden geçircem ufff diyorum.ama yine enerjimyerinde

oh canım eminim şimdi daha rahatsındır. söylemekle kalmasın gelsin:) bakalım zaman ne göstericek. grafik günlerin nasıl geçiyor?

Bu erkelerin amacı ne cidden anlamıyorum.Bazen aşk dolu mesajlar bazense sıradan öylesine sırf atmış olmak için.

takmamak en iyisi. belkide onun kaybetmemek için son çabasıdır. bunu yapmazsa hem vicdan azabı çekecek hem seni aklından çıkaramayacaktır. o yüzden son bir umut yazıyordur. biz kızsakta istemesekte. o yüzden takma görmemezlikten gel canım.

Canım bende dengesizleştim iyice.Bazen hiç umursamıyorum bazen de içim acıyor halaa Kendi kendime sıkılıp üzülüyorum öyle ama bakalım geçer elbet bir gün

Canım bende dengesizleştim iyice.Bazen hiç umursamıyorum bazen de içim acıyor halaa Kendi kendime sıkılıp üzülüyorum öyle ama bakalım geçer elbet bir gün

bu dengesizliklerinde nihayet bulacaktır canım. azcık daha sabır.geçecek tabi ki. moralini hep yüksek tut olabildiğince canım.

Canimm enerjin yerinde belli, biliyor musun yazdiklarini okurken resmen senden pozitif enerji aliyorum. Neseli bi mizacin var gibi, bu cok hos ((=
Ayrica calisman gereken konulari cok begendim! harika, tam ilgi alanim. ne bolumu okuyorsun?
Yeni evimi cok sevdim, diger yerden tasindigim icinde cok mutluyum. O kasvetli yerden uzaklastim oh ((=
Yeni isim saglik sektorunde, muhasebe dalinda olacak. ama hala bi kac yerle gorusuyorum eger daha cok istedigim bi yer cagirirsa oraya baslayacagim Allah kismet ederse.
Evet yeni birini tanimak cok guzel. Birseyleri paylasabilecegin tek insan o seni cok mutsuz eden kisi olmadigini goruyorsun hic degilse. ama benim icin daha cok erken. bakalim neler olcak hic bilmiyorum. henuz oyle bi tanistik.. o kadar =D

Kızlar uzun bir süreden sonra yine ben :) bu sefer eski exden bahsetmiycem. Uzun zamandır girmiyorum giremiyorum daha doğrusu.
Ama yeni biriyle tanıştım ve ondan feci derecede etkilendim kendimi şıp sevdi gibi hissediyorum. Ama eskisinden ben baya önceden soğumuşumki yeniden hoşlanmam duygularım harekete geçti. Off çok zor durumdayım ya anlatamıyorumda. Ama o kişi beni çok etkiledi diyorum exle bunu karşılaştıramam. şimdi düşünüyorumda gerçekten ex bana hiç bişey vermemiş keder üzüntüden başka.Okuyanlar saçmaladığım düşünüyo biliyorum, ama kelimelere sığdıramıyorum onu. Benden yaşça büyük abi diyorum oda bana kardeşim diyo ama ikimizinde hisleri karşılıklı belli ediyo yani bu arada 28 yaşında. Napıcağımı bilemedim boşlukta olduğum içinmi böyle diyorum. eskisi zaten daha yakamı bırakmadı offf offf

Jerrycim bende aynı düşünceleri senin için düşünüyordum. aslında çevremden birçok kişi söyler bana çok neşeli birisin diye. çok sağol canımmmmmm. sanat tarihi okuyorum. bölüm zevkli ama arada kasmak filan gerekiyor enine boyuna. hatta çok espirisini yaptığımız konular oluyor:) mesela mısır piramitleri neden üçgen yapılmıştır. hani biz genelde firavun mezarı diyebiliriz ama asıl sebep hem gösteriş hemde halktan uzaklaşmak üstün güç ve öldükten sonra gökyüzüne ruhun kolay erişebilmesi. mısır piramitleri lanetli sanıyolar ama aslında değil. yılan zehiri sürülmüş yapılan dönemlerde o yüzden o zamanlar lanet filan diyolardı ooo muhasebe çok güzel bir alan. hiç bir zaman ölmeyecek alanlardan biri. Rabbim gönlüne göre bir iş yeri bulmanı kısmet etsin. canım o mutsuzlukları düşünme artık. dediğin gibi paylaşımlarından keyif alabiliyorsun ve bu seni mutlu kılıyor önemli olan bu. birileri için önemlisin önemseniyorsun. düşüncelerin belkide hiç olamadığı kadar önem taşıyor. konuşmak sana daha iyi gelecektir. dediğim gibi çok sevdim bu durumu. zaman akışında zaten herşey yolunu buluyor. bence çok iyi oldu bu tanışmak. şimdilik düşünmen gereken önemsendiğin düşünüldüğün daha saygılı bir insanı tanıman illa ilişki kaydiyle değil arkadasında olabilir dostunda. bence güzel olcak:)

canım asla bir ilişki için acele etme biraz daha bekleme zamanındır belkide.eğer söylediğin kişininde hisleride varsa sen birşey yapmazsan bile söyler. o yüzden acele etme. keder üzüntüleri mutlaka unutcaksın ama bu şekilde olmasın biraz daha zaman ver kendine.

insallah hepimiz icin zamanla hersey guzel olacak canim (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…