- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.401
yok hayatim özlem felan duymuyorum aklima bile gelmiyor aslinda,
degisiklik malesef yok henüz, hayat devam ediyor iste, mutsuz degilim ama cok cok mutlu da sayilmam yani :) normalim
aman nebileyim gecer insallah
sen nasilsin nasil gdiiyor?
Hayat normal seyrinde devam ediyor yani..
Olsun hayatin her doneminde mutluluktan havalara ucmamiz sart degil. Eskisi gibi uzgun olmayalim da hissiz olmakta guzel ((((=
Benim hayatimda baya degisiklik oldu canim. Okuldan mezun oldum, o eski yerden tasindim, yeni bir ev, yeni bir sehir, ve gelecek ay ise basliyorum. Boyle simdilik. Bakalim daha guzel degisiklikler de olur insallah ((=
Hakkimizda en hayirlisi Hurremcim (=
Kızlar evi aradı benimki Allahtan evde tek ben vardım şok oldum resmen
Ve buna bir küfürler ettim ben kendimden utandım.. Sanırım sinir krizi geçirdim o anı tam hatırlamıyorum bile
Laf arasında senin gibi şer.... le işim olmaz bile dedim ama şimdi pişmanım tabiki.. Bu dinledi dinledi hiçbişe demedi tamam dedi sadece ara ara sonra ben kendime gelince pişmanda olunca kusura bakma bi boşalma yaşadım dedim oda içinde daha kaldıysa onlarıda söyle başlamışken dedi..
canım panik olmuşsun korkmuşsun ne zaman oldu bu
ay inanmiyorum ya utanmaz bide evimi ariyor utanmadan
ay iyiki kimse evde yokmus
ben normalde argo kelime bile söylemem kızlar kendimden korktum valla..
akşamüstü 8 e doğru aradı..
ya canim kizma kendine pismanligini da duyma seni yari yolda birakmis hepimiz o kadar zor zamanlar geciridik ve geciriyoruz ki bi an boyle bosalman cok normal yasadiklarin kolay degil her ne kadar kendimizi avutmaya calissakta onun icin fazla yuklenme kendine... senin bi duruma gelmene sebep o degil mi anlamistir belki ne hale getirdigini diycem ama bunlar toptan odun oldugu icin yine seni suclayacaktir hic düsünmez Ben bu kiza ne yapmisim ki bu hale gelmis diye
bide öyle bi saatte aramiski anne baba herkesin evde olacagi bir saat
kiz bu adamin niyeti ne ?
sinir oldum oturdugum yerde
iyi etmissin bosver birazda senin icin bosalsin, birazda sen kir onu
evet normalde herkesin evde olacağı vakit olduğundan sinirlendim daha çok..
niyeti benle konuşmaktı cevap vermiyorum ya maillerine.. ama o zararlı çıktı.. "içinde kalmasın daha diyeceğin varsa" dedi bende "yok iyiyim şimdi, boşalma oldu bi anda" dedim "tamam şimdi kapatıyorum yoksa kalbini kırıcam" dedi kapattı..
sinirlerim alt üst oldu..
evet normalde herkesin evde olacağı vakit olduğundan sinirlendim daha çok..
niyeti benle konuşmaktı cevap vermiyorum ya maillerine.. ama o zararlı çıktı.. "içinde kalmasın daha diyeceğin varsa" dedi bende "yok iyiyim şimdi, boşalma oldu bi anda" dedim "tamam şimdi kapatıyorum yoksa kalbini kırıcam" dedi kapattı..
sinirlerim alt üst oldu..
Cok karisik görüyorum kuzum ya,
afedersin bi gün sevisirken görüyorum, ne alaka ??
Bi günde pisman pisman dolanirken görüyorum, dün mesela öyle gördüm, pisman dolaniyordu bende hic yüz vermiyormusum felan
Bosver canim rahatlamissindir ne guzel icinde bisey kalmadi iste
En azından içini dökmüş oldun canım. Boş ver pişman olma.Psikolojimizi alt üst ettiler ara sıra böyle boşalmalar dağılmalar yaşamamız gayet doğal.
canım boşver ya iyi yapmışsın rahatlamışsın oda daha peşini bırakır inş. anlar sende kesin bittiğini
Ben son gunler cok iyidim bugün cok kötüYüm normal mi bu cok özledim onu gelmesini istemiyorum beklemiyorum ama cok özledim ne yapacagim hic gecmeyecek gibi
Keske bitirelim demeseydim bi caresi bulunur deseydim ne bileyim onu üzmeseydim hic off Ya niye bi kadar özledim Ben onu bilmiyorum ki durduk yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?