Buyrun...Terapi Grubumuz :))

canım bölümün grafikti demiştin ya uğraşıyor musun senin günlerin nasıl geçiyor demek istemiştim.

hımm anladım canım bende yanlış yazdın sandım :)
ben kendi bölümümle ilgili bişey yapmıyorum şu an canım adalet okuyorum o mesleği yapmak istiyorum inşallah sınavlara da az kaldı sınavlara çalışmaya çalışıyorum :)

Ben saçmaladığını düşünmüyorum canım hatta çok sevindim senin adına.. Başkaları hayatımıza girince "bu exlere neden katlanmışız, bunlar bize birşey vermemiş ki" diyecektik ya hani, işte sen bunun canlı kanıtı oldun.. Bizim içinde umut demektir bu :) İnşallah senin içinde hayırlı olan kişidir bu..

adalette atamalar çok sık oluyor.sevdiğin alan bide canım. ya sınavlar yaklaşıyor evet canım sıkılıyor bayagı tarihlerede bakınca kara kara düşünüyorum şuara :) çalışmaya çalışıyorum nasıl oluyor :))

güzel soru :)
not çıkarmaya çalışıyorum daha çalışmayı bitirmiş tekrara geçmiş herkes.. gerçi sorularada genelde doğru cevap veriyorum ona güveniyorum sanırım.. :)
sende mi aöf de okuyorsun ?

ah bende not çıkarımıyla uğraşıyorum:) çok güzell doğru cevap veriyorsan zekisin işte :) ben ist üniveersitesindeyim.

Evet canım zaman veriyorum kendime. Belkide boşluktayım bilmiyorum.. Ve hislerini söyledi içim yana yana ona abi gözüyle baktığımı söyledim ve bir daha görüşmeyelim dedimbiraz zaman geçsin düzelsin herşey diğerini yakamı bıraksın ondan sonra.

Canım benim sağol:) böyle düşünmende beni mutlu etti ama olmadı ya yapamadım ona bunu. Sonuçta bir geçmişim var ve hala peşimde onu silmeliyim ilk önce. Zaten şuan konuşmayı kestik bugün hislerini söyledi olmıycağını söyledim

Yine eski sevgilimi düşünme kırizim geldi off ya bi unutabilsem aklımdan bir türlü çıkartamıyorum keşke unutmak için bi ilaç olsa

Yine eski sevgilimi düşünme kırizim geldi off ya bi unutabilsem aklımdan bir türlü çıkartamıyorum keşke unutmak için bi ilaç olsa

keşke canım ama malesef öyle bir şey yok düşünmemeye çalış ya başka şeylerle uğraş kalk oyna kurtlarını dök film izle yemek yap ne biliyim uğraş bir şeylerle

keşke canım ama malesef öyle bir şey yok düşünmemeye çalış ya başka şeylerle uğraş kalk oyna kurtlarını dök film izle yemek yap ne biliyim uğraş bir şeylerle

Ne yaparsam yapayım aklımın bir köşesini mesken tutu sürekli face. bakıyorum msj atmışmı diye onun face.ine bakıyorum kendi twit.imden aşk sözleri yazıyorum bakarsadiye aslında saçmaladığımın farkındayım ama akla ve kalbe bazen söz geçmiyor. bazen diyorum görüşseydik evlenseydik belki kötü seyler yaşayacaktım. Bir keresinde beni 8 kişi dövdü demişti bi insanı durup dururken niye dövsünlerki? Hep buna benzer şeyler anlattı hayatıyla ilgili. Güvenemedim ona ewt beni çok seviyordu çok iyi davranıyordu ama yaşam tarzına güvenemedim. Zaten sevgisi olmasa bu kadar aklımı meşgul etmezdi.

Aman uzak dur.. Normal bir insanla beraber ol. zamana alisirsin onsuzluga, sonrada yavas yavas unutmaya baslarsin. Tek ihtiyacin zamanken hayat tarzi hosuna gitmeyen bi insani ozledigin, veya sevdigin, veya yalniz hissettigin icin hayatina alma.

Yine 2 gündür rüyalarimda, isi gücü yokmus gibi, aptal ya bi defolup gidemedi :S

nasil goruyorsun onu ruyalarinda? iyi mi kotu mu?

ah bende not çıkarımıyla uğraşıyorum:) çok güzell doğru cevap veriyorsan zekisin işte :) ben ist üniveersitesindeyim.

Bakalım sınavdada böyle olur inşallah :)
sizin ne zaman sınavlar..?

Zaman ver kendine biraz canım en iyisi bu..

Cok karisik görüyorum kuzum ya,
afedersin bi gün sevisirken görüyorum, ne alaka ??
Bi günde pisman pisman dolanirken görüyorum, dün mesela öyle gördüm, pisman dolaniyordu bende hic yüz vermiyormusum felan

icten ice ozlem mu duyuyorsun acaba?
bende ilk zamanlar onunla kendimi opusurken cok goruyordum. Ama sebebi de malum cok ozluyordum ilk zamanlar..

Nasil gidiyor hayatin? varmi degisiklikler falan?

icten ice ozlem mu duyuyorsun acaba?
bende ilk zamanlar onunla kendimi opusurken cok goruyordum. Ama sebebi de malum cok ozluyordum ilk zamanlar..

Nasil gidiyor hayatin? varmi degisiklikler falan?

yok hayatim özlem felan duymuyorum aklima bile gelmiyor aslinda,
degisiklik malesef yok henüz, hayat devam ediyor iste, mutsuz degilim ama cok cok mutlu da sayilmam yani :) normalim

aman nebileyim gecer insallah

sen nasilsin nasil gdiiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…