- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Vala kızlar siz başarabiliyosanız ne mutlu size ama ben yapamıyorum bakmadan
Bu konuda iradem yok
Ama 15 ekimde dershanem başlıcak belki bakmaya fırsat bulamam derslerden o tarihi bekliyorum sabırla
Kendi adima korkuyla motive oluyorum ((=
Bakarsam gorduklerim karsisinda uzulurum, kiskanirim, ofkelenirim, kaldiramam diye bakmiyorum.
Ayrica o beni merak etsin, ben ne onu merak etcem. Elimi sallasam ellisi hih
kızlar moralim bozuk..ayrıldığım sevgilime işim düştü ve ondan başka o şehirde o işi yapacak kimse de yok şu anda.. mezun olduğum okuldan bir belge gerekiyor ve bunu sadece ondan isteyebilirim şu an.. o belge de bana illaki lazım olan bişey.. şu an kendim de gidemem o şehre, öyle bir durumum da yok.. ama onla da muhattap olmak istemiyorum.. off napıcam ben ya :18:
yaa bende kendimi hep böyle teselli ediyom ama içimden bi his kendini kandırma diyo bana
onu ararsan bahane bulmussun gibi olur onu gormek icin. cok mecbur kalirsan ve o da olmazsa gidip kendin alabilirsin sonucta o da bunu biliyo ve onu aramak icin bahane buldugunu dusunecek. ama yine de sen bilirsin
öyle mi düşünür bilmem de ben konuşmak istemiyorum onunlaona borçlu kalıcakmışım gibi ondan bişey isteyince
düşünüyorum hala ama yok ki başka bunu yapabilecek birisi.. off daraldım ya..
yaa bende kendimi hep böyle teselli ediyom ama içimden bi his kendini kandırma diyo bana
Kendi adima korkuyla motive oluyorum ((=
Bakarsam gorduklerim karsisinda uzulurum, kiskanirim, ofkelenirim, kaldiramam diye bakmiyorum.
Ayrica o beni merak etsin, ben ne onu merak etcem. Elimi sallasam ellisi hih
Bence gitme imkanın varsa kendin git Anzer
Hem dediğin gibi yarın bir gün senin yaşadığın şehirde işi olsa oda arayabilir
Ona da fırsat gibi olur hiç söyleme derim
O şehirde onu tanımadığı düşün mecbur kendin alıcaktın dimi :26:
Bu mantıkla haraket et derim
sorun orda zatenbu belge bana mutlaka lazım ama kendim gidemiyorum.. eğer o belge olmazsa çok istediğim bişeyi 1 sene ertelemiş olucam.. önceden haberim olsa belki kendim giderdim tüm imkanları zorlayıp ama bu durumdan yeni haberim oldu..
Çok kötü olmuş Anzer ya
O zaman mecburen isticeksin yapcak birşey yok
hadi kizlar cikarip alin su kalbimi yerinden
hadi kizlar cikarip alin su kalbimi yerinden
biliyorum böyle düsünerek ayakta kalmak istiyorum ama kalp beyin hic birisi izin vermiyo ben bitti diyorum kalbim inadina zorluyo bende atlatacagim biliyorum ama su zaman gecmek bilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?