Buyrun...Terapi Grubumuz :))

evet canim dedigin gibi anlik,bi duyguydu geldi gecti yine biraz icimi bosaltmam lazimdi diyorum oluyo arada bi iste eminim bi kac ay sonra daha da iyi olacagim dedigin gibi benim zorumla yuruseydi hep kendime kizacaktim bitmesi cok dogru bi karardi hayirlisi olsun

Merhaba kizlar,
Aranızda yeni sayılmam konuyu hep takip ediyorum,belki benim konumu bilenlerde vardır aranızda.bende ayrilali 5-6 ay oldu,zaman zaman cok iyi hissettim kendimi,gün geçtikçe iyi oldugumu hissettim.ama son 2-3 haftadır yine çöktüm resmen...tam olarak adinida koyamiyorum hislerimin,yani özlemmi,nefretmi,askmi,kendime yediremememi bilmiyorum!!!!!!kendimi değersiz görmüyorum kesinlikle,pisman olup ayaklarıma kapanmasinida beklemiyorum ama yinede benimle helallesip,o zamanki duygu ve düşüncelerini öğrenmek istiyorum.sebepsiz ayrilmak cok kötü bisey,bazen diyorum baskasi olsaydı hayatinda onun icin derdim ama oda yok.hayatinda halen biri olmadığına eminim....gecen telefonum ilk kez gizli numaradan çaldı,sesimi dinledi kapattı.umit bagladigimdan degil ama sizce cok gururluda inatcida olsa,birgun bu dedigim olurmu acaba?bide cok degisik rüyalar görüyorum,kurtulmak istiyorum artik bu duygulardan

sebebsiz ayrilmak eminim kötüdür ama bence benim gibi aldatilmadigina sükret,
resmen 2 hayat sürdü, biri benimle olaniydi, biride öteki kizla
ve suan onunla nisanli, ben kendiligimden ayrildim, iliskimizin önünü göremedigimden,
ve herseyi bir iki hafta sonra allah önüme cikardi, kendiligimden ögrendim,
nisanli o kizla, resimlerini gördüm
emin ol bölyesi daha kötü
ama bende iyiyim cok sükür, benimde 5-6 ay oldu
eger iliskinizin dönüsü yoksa kendi yoluna bak
yok eger dönüsü var diyorsan ara konus
denemekten bisey cikmaz

Banada oluyordu aynisi, nekadar oldu sen ayrilali ??
Geciyor merak etme, pek eseri kalmiyor :)

atlantiscim bende ayni senin gibiyim, renksiz ve monoton ama mutsuz olmadan yasiyorum iste :)

Haklisin canim belki aldatilmayi yaşamadığım icin bana bu daha agir geliyor.herkes kendi yaşadığını kaldıramıyor sanırım.seninde Allah yardımcın olsun canim, cok zor bir durum,Terbiyesiz senin hayallerinle oynamış bakalim mutlu olabilecekmi?bizde nisanliydik canim hersey cok güzeldi ama ne oldu bilmiyorum sebep yok.ben arayan olmak istemiyorum,o kadar dil döktüm ağladım yalvardim bile ama hic degisiklik olmamıştı.ben simdi ararsam ki bu kadar aydan sonra ne deyip arayım,çantada keklik olarak düşünür,egosunu düşünemem bile o zaman.ben ayaklarıma kapansinda demiyorum ama ne bileyim ben bu kadar merak ederken onu,onunda beni merak etmesini istiyorum belkide

Essra88, Siz ayrilali epey olmus, hala o an ne hissettigini, ve neden ayrildigini ogrenmek istemen hesabinin onunla kapanmadigini gosteriyor. Saygisiz bi sekilde mi bitti? Tekrar oturup konusup, bu kafandaki soru isaretlerini gidermenin bir yolu yok mu? Ayrildiktan sonra hic konusmadiniz mi?

Kizlar yazilarinizi okurken ister istemez kendi duygularim ve dusuncelerimle karsilastiriyorum sizlerinkini. ve sanirim benim eski erkek arkadasimla aramda hic alacak verecek kalmamis. Onceleri bizim iliskimiz icin mucadele edebilirdi falan diye dusunurken, simdilerde ona hak vermek bi yana, hangi akla hizmet bu iliskiye basladim ki diye dusunuyorum. Bugun sabah bulasiklari yikarken geldi aklima, ayrildiktan 1 ay sonra falan onu eve davet etmistim. Icimden gecenler, onunla konusmak, tabi dayanilmaz cazibem sayesinde (!! =D ) onunla tekrar barismak. Is cikisi gelecekti. isten normalde gece 11.00 de cikar ama bazen hastalarin islerini bitiremediginden daha gecte ciktigi oluyordu. Neyse gelicem dedi. Is cikisi haber veririm normal saatte cikarsam ve sen hala uygun olursan gelirim dedi. Tamam dedim. Ac olur diye ona yemek yaptim, hatta ustune tatli bile yaptim (((= Ertesi sabah 7 de kalkmam gerekirken onun icin beklemeye raziydim. Saat 11 i gecti. Ondan haber gelmeyince biraz uzanayim dedim, telefonun sesini actim. uyuykalmisim. gece 2 de mesaj geldi. isten yeni ciktim, eve yeni geldim diye. O saatte bile gelsin istiyordum ya. Aslinda geleyim mi hala diye sorsa elbette derdim ama sormadi, gelmedi. Nasil hevesim kirilmisti.. pehh.. bunu bu sabah hatirlayinca "ne kadar da aptalmisim" diyorum. Ask gercekten insani aptallastiriyor. Simdi agziyla kus tutsa onun icin gecenin 2 sinde sofra falan kurmam birak sofrayi kilimi bile kipirdatmam

bende bu gidisin yolcusuyum baslarda cok bekledim arabam olsa hani kaciracaktim o kadar deliydim simdi ise seviyosa gelir biseyler feda ederse eder aslinda düsünüyorumda onsuz hayatim o kadar kolay ki bi kere annesi yok bu benim icin kocaman bi yüktü simdilerde kendime o kadar deger veriyorum ki kendimi gelistirmek kaybettigim güvenimi tekrar kazanmak icin herseyi yapiyorum yarim kalmis o kadar cok sey varmis ki Ben herseyi yoluna koymaya ve biran önce su okulu bitirip yeni bi hayata adim atmaya o kadar hevesliyim ki tek derdim arada bi bastiran su negativ duygular onlardan da kurtulunca benden mutlusu olamaz heralde:)) Allaha sükür hersey o kadar yolunda gidiyo ki ufak tefek seyler bile artik moralimi bozamiyo

Aslinda saygisiz bir sekilde bitmedi, sadece bittiği zaman sinirle bir mesaj yazmıştım ama özürde diledim sonradan.kimseyi kalbi kırık bırakmak istemem.o zamandan beri hic görüşmedik,ilk arayanda bende olmak istemiorum kesinlikle.pisman olup bana yalvarmasinida beklemiorum,tek beklentim bana gercekleri anlatsın ve bu sayfayı ben kapatayım.simdiye kadar konuştuklarımızı,duygu ve düşüncelerini ölçüp bicince, ortaya benim icin benden vazgeçiyor gibi bisey çıkıyor.yani ayrıntıları var tabi ama baska bir açıklamasını bulamadım.iste bu yüzden bilmek istiyorum belkide.aslinda ayrıldıktan 2 ay sonra gayet iyiydim.aklimada fazla takmiyodum ama son zamanlarda iyice düşünür oldum.ben dedigim gibi pisman olmasını beklemiyorum ama sizce bu kadar zamandan sonra benimle iletişime gecermi eger benim düşündüğüm gibi benim icin benden vazgeçmişse bile?yalvarsın,af dilesin demiyorum,sadece bana gercekleri anlatsın.... :-(

Aslında sebepsiz ayrılmak en kötüsü. Çünkü kafanda neyden nefret edeceğini neye kızıp neyi özleyeceğini oluşturamıyorsun. Netlik yoksa bunalımlara girip girip çıkıyorsun. Evet bu adam bana böyle yaptı ve biz bu yüzden ayrıyız diyebilmek bile insanın yüreğini bir nebze ferahlatıp adımlar atmasına yardımcı oluyor. Benim hiç sebepsiz biten ilişkim olmadı ama empati yapabiliyorum senin için ve kötüdür diye tahmin ediyorum. Belirsizlikler en kötü sebepten bile daha fazla yorar insanı. Hep düşünürsün neden neden diye. Ama bırak düşünme. Aklına geldiği an uzaklaştır. Ben de aldatıldım. Aklıma geldiği an o an çok saçma da olsa hemen başka bir şeye odaklanıyorum. Geçen gün ilk defa yüzünü düşündüm. 1.5 ay sonra ilk defa hatırladım yüz hatlarını ve çok tuhaf oldum. Sanki bir yabancıymış gibi geldi bana. Sanki bana sarılan beni öpen sevgi sözleri söyleyen adam o değilmiş gibi geldi. Ürperdim.

Son düzenleme:

Evet canim malesef dedigin gibi bunalıma girip girip çıkıyorum cok düşününce.bazen iyiyim hatta cok cok iyiyim,bazende neden dedigim oluyor ve bir neden bulamayınca sinir sistemim çöküyor resmen.elbette hic bisey nedensiz değildir,belki bunu yasamak zorundaydim diyorum ama mantığıma kafi gelmiyor bu açıklama.inan sadece sevgili olsaydık derdim ki aman ya demekki sevmemiş vakit geçirmiş,ama babami zorla ikna edip nisanı yapan oydu,2 gun önce düğün ve balayı hesapları yaparken,ev bakarken,2 gün sonra ben emin değilim demek nedir ya?önce anlatamam bazi seyleri,sen cok guzel bir hayatı hakediyorsun,benimle evlendiğine pisman olduğunu duymak beni kahreder dedi.ben vazgeçmedim yine hep alttan aldım sabrettim hep
Nedenini,derdini öğrenmek istedim,en son bastan beri sevmedim lütfen baska soru sorma diye mesaj attı.ayni şeyi yüzüme söyle dedim söyleyemedi.bir türlü kabullenemiyorum,bittiğini degil,bunu yasadigimida degil,sadece bu kadar yanılmış olamam,bastan beri sevmese mutlaka hissederdim diyorum ki kendisi ufak bir yalanı bile beceremez.dedim adam gibi yüzüme söyle ayni seyleri,söz o zaman yolun acik olsun derim çeker giderim dedim.bulustuk,sadece ben seni daha fazla üzmek istemiyorum,cok güzel bir hayatı hakediyorsun sen dedi.dedim sevmediğini söyle bana,araya laf karıştırdı sonra sarıldı lütfen zorlaştırma,unutursun dedi bana gözleri doluydu.türk filmi gibi ya bazen gülüyorum yaşadıklarıma,Hülya kocyigit gibi hissediyorum kendimi :) deliriyorum sanırım,kâh gülüyorum kâh ağlıyorum...offff

canım sorun sevgi değil çocuk kendine yetemiyor şu sıra problemlerinden uzak durmaya çalışıyor ama en büyük yanlışı yapıyor. bence ağlamak yerine arkasında dur. gerekirse tokat atıver. emek vermişsin bu ilişki senin ilişkin.. çık karşısına noluyor adam akıllı konuş de. tatmin ettir beni de. yoksa şuan burda nikahı kıyarım de. bastır ki dilinin altındakini çıkar yoksa ikinizide yazık edersiniz. ağlama dimdik dur ve ara peşine düş. ne olursa olsun. bu bahanelerin arkasına sığınmasına izin verme. onun daha çok içine attığı bir sıkıntı var ve eminim tatlım.

Haklisin canim benim,aglayarak biyere varamayacagimi zaten biliyordum ve kendimi toparlayip inan 1-2 ay konusmaya calistim,hic aramıyordu ses etmiyordum,bulusalim deyip gelmiyordu beni bekletip haber de etmiyordu,yine de bisey demiyordum.cünkü bunlari vazgecmem icin yaptığını biliyordum.direndim,en sonunda ailesine anlattım,kardesi yakın arkadasimdi.ama hic bir sonuc alamadım,üstüne bide suçlandım biliyormusun?buda benim cok zoruma gitti.halbuki en bastan beri derdimi anlattığım tek insandı kardesi.uzerinden 6 ay gecti,ne onunla görüştüm ne de kardeşiyle.simdi ne deyip arayayım ki,ben onun aramasını beklerken.aslinda gurur yapmıyorum aşkta gurur olmaz ama emin değilim,diyorumki belki de dogru söyledi,beni hic sevmedi,yoksa bir sekilde iletişime geçerdi diye düşünüyorum.ben onun gibi gururlu ve inatci değilim ama tekrar ayni seyleri duymaya pek gücüm yok sanırım daha cok yıkılırım,neden aradın derse.

anlattiklarinin cogunu ayrilirken yasadim ama bizim nedenimiz belliydi ikimizin aileside karsiydi bitti ayni seyleri söyledi bende delirmek üzereydim 3 ay oldu ve su sonuca vardim sIkILmis onun icin savasmak filan bisey getirmez bence de gururunu daha fazla yere atma bosver klasik ayrilik sözleri seni Mutlu edemeyecegim sen daha iyi bi hayata layiksin simdi diyorum ki evet hakli daha Mutlu olmayi hak ediyorum canim cikiyo unutmak icin ama basaracagim bence sende bosver gercekten SIKIlmis gibi geldi banada kendi haline birak sevseydi Mutlu olman icin herseyi yapardi ki sen zaten elinden geleni yapmissin bence sende artik kendinle ilgilen birak seviyorsa gelir kendiliginden anlar hatasini

Sanada gecmis olsun canim sıkılmış olabileceğini bende düşündüm ama bunun icin bir süreç olmazmı yani hemen 48 saat icinde degisecek kadar sıkmış ne olabilir ki?ama haklisin belki de,ne yaptıysam açıklamadı bana.bende seviyorsa arar diye bekliyorum.dedigim gibi pisman olmasinida beklemiyorum sadece bu beni kadar soru işaretiyle bırakıp,hayatına hic bisey olmamış gibi,vicdanı rahat bir sekilde devam etmesini istemiyorum.bizim aileler her ne kadar birbirine yapı olarak uysalar da,onun annesi babamin bu kadar zorluk çıkarmasına karsın onu dolduruyordu.yok essra bize karsı soguk,yok söyle dedi boyle dedi diye.olmayan seyler söylemiş.yinede hic bisey sevgiye engel degil,benim vazgeçmem icinde ailem cok uğraştı ama ben kimseye kulak asmadım,oda yapsaydı aynısını....

canim biraz düsünürsen bulursun zaten hic bir ayrilik 2 gün icinde kararlaastirilmaz uzmanlar diyor ki ayrilik 6 ay veya bi sene öncesinden kafasina konulmus fakat patlak vermesi sürermis bende cok düsündüm sonra farkina vardim bizim ki aslinda 4 ay önce koymus kafaya beni sogutmaya calismis ama Ben kör asik hic farketmemisim bende senin gibi 2 günde oldu bitti saniyorum seninkinin kafasida karismis ki sebebini bilmiyo sIkIlDiklarinin kendileri bile farkinda degiller aslinda onun icin ister bekle ister unutup yoluna devam et bence birgün döner oda sirf kaybettiginin degerini anlayip pisman oldugunda o Zaman ne yapacagina karar verirsin... Ben suan kendime odaklandim kendimden gidenleri yerine koymaya calisiyorum Zaman Zaman köt oluyorum ama normal büyk askin acisida büyük oluyo ama gececek ve Ben onu unutup yoluma devam edecegim bi daha kimseye güvenmeden

Haklisin canim belki de onceden kafasına koydu ama ben farketmedim bilemiyorum.bende kendime odaklandım zaten,cok fazla düşünmüyorum,zaten ayrıldıktan 2-3 ay sonra gayet iyiydim,hatta 3-4 hafta öncesine kadar da gayet iyiydim.sanirim acımı tam yasamadım,Hergün gözyaşı dökmeme rağmen,sanırım hic tam olarak düşünmedim sadece unutmaya odaklandım.simdi o ilk acı bitince mantığım devreye girdi,ilk basta sebep benim icin önemli degildi,sonuc önemliydi.simdi ise bu sonuca gelme sebebini bilmek istiyorum ısrarla.sanırım gördüğüm rüyalarda bunu öğrenme arzumu artırdı.garip garip rüyalar görüyorum zaman zaman,bilinçaltı dedim üzerinde durmadım ama kac kez ayni rüyayı görür bir insan?yorumlarin icin Sagol canim,peki siz ayrilali ne kadar oldu,atlatabilmene,kendine odaklanmana cok sevindim.insallah seni hakeden biriyle karşılaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…