- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.621
çok mutluyum hiç bişey hissetmediğim için ama iyi oldu. kıpkırmızı oldu beni görünceNe guzel canim,1 ay hicbisey ama oda elbet o döktürdügü gözyaşlarının hesabını verecek.bence tuhaf degil sevinmelisin bu kadar derinden sevmedigin icin haketmeyen birini
çok mutluyum hiç bişey hissetmediğim için ama iyi oldu. kıpkırmızı oldu beni görüncevurucak kafasını ama çok gec artık istemiyorumm
Tuğçecim geçmiş olsun diyorum sana..
Sen onun herşeyine katlanıp birde zorunda olmadığın halde kahrını çektin uzun zaman, fakat o hiçbir zorluk çekmemesine rağmen ensiz huzurluyum demiş ya pes diyorum artık..
"Sen huzurlu değilsin olayları kavrama yeteneğin yok" deseydin ya orda..!! Ayy nasıl sinirlendim kusura bakma..
Ama herkes hakettiğini buluyor ve bulacak ben buna eminim, bu yüzden de senin çok mutlu olacağına inanıyorum onunsa ne olacağından söz etmeye bile gerek yok.. Şimdi sana tek gerekli olan şey zaman sonra acı kendiliğinden kayboluyor merak etme..
elbette göreceksin canım. o adam seni hiç haketmiyor. sende şuan seneler geçtiği için alışkanlık oldu ve boşlukta hissediyosun kendini. düşünmemeye çalış . daha öncede demiştim sana arkadaşlarınla görüş başka şeylerle uğraş. yeni hayranların çıkacak karşına onların ilgisi mutlu edecek seni. sonra ben ne aptalmışım bu adamı bunca sene beklemişim diyeceksin. ha birde ondan haber almamaya çalış. yani onu tanıyanlar falan gelip sana onla ilgili bahsetmesinler. öyle olunca akıldan çıkartmak zor oluyor.İnşallah bizde o günleri görürüz.
elbette göreceksin canım. o adam seni hiç haketmiyor. sende şuan seneler geçtiği için alışkanlık oldu ve boşlukta hissediyosun kendini. düşünmemeye çalış . daha öncede demiştim sana arkadaşlarınla görüş başka şeylerle uğraş. yeni hayranların çıkacak karşına onların ilgisi mutlu edecek seni. sonra ben ne aptalmışım bu adamı bunca sene beklemişim diyeceksin. ha birde ondan haber almamaya çalış. yani onu tanıyanlar falan gelip sana onla ilgili bahsetmesinler. öyle olunca akıldan çıkartmak zor oluyor.
çok mutluyum hiç bişey hissetmediğim için ama iyi oldu. kıpkırmızı oldu beni görüncevurucak kafasını ama çok gec artık istemiyorumm
Böyle kafaları vursunlar zaten canim bosuna ağırlık yapıyor bence bedenlerine.ici boş olan bir kafa,kan pompalamaktan baska işlevi olmayan bir kalp ve vicdansiz bir ruh.bende görücem insallah o günleri.ben pisman olsun istemiyorum ama kalbimi o kadar kırdı ki,görsün istiyorum kimsenin yaptıginin yanına kar kalmadığını
Teşekkür ederim canım.
İnşallah mutlu olabilirim. Çok isterim mutlu, huzurlu olabilmeyi.
Umarım zamanla iyi olurum bende.
bence pişman olmalılar. içtiği su da bile aklına geliyim onu unuttuğumu gördükçe daha da kahrolsunnn
Hayırlısı canım.
Parası yokmuşta, 15 yıl sonra anca kendini düzeltirmiş te, işte bana bir gelecek veremezmiş.
Ani karar almış nişanlanırken.
Anlaşamıyormuşuz biz.
Ben zaten bitirmiştim ama tekrar bu konuşmayı yapmak istedi demekki.
Yürekli davranır belki dedim ama olmadı.
En ufak sıkıntıda kaçmayı seçti.
Bensiz huzurluymuş.
Allah görsün.
Güzel bir sözz. Ama BENİm hayellarımı yıktı elbet Allah'ım karşılıksız bırakmıyacaktır.[/QUOTE
canm üzüldüm senin adına. ayrılığın ilk günleri evet biraz sinir bozucu oluyor biz kadınlar için ama inan zamanla geçiyor canm. bnimde6 senelik bir ilşkim bitmişti sana benzer sebeplerden. 1 hafta sonra sözlenicez çocuk geçmiş karşıma ben kndimi evliliğe hazır hissetmiyorum seni üzmek istemiyorum, biz seninle yapamıyoruz diyor. aklın nerdeydi bunca yıl diye sorarlar adama. salaklık bendeymiş ama şimdi arkama dönüp bakınca anlıyorum. biz maddi manevi destek oluyoruz onlara yaranırız sanıyoruz ama onlarda bu başka türlü bir etki yapıyor. neyse bak ben 6 senelik bir ilşkiden çıktm zor da olsa toparlandm ve gözümü açtığımda onun şuan ki hallerini gördükçe farkettm ki bu bnim için en hayırlısıymış. sende bir zaman sonra böyle hissediceksn canım emin ol. Rabbim hakkında hayırlısını versin...
Allah büyük canım . insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. elbet herkes hakettiğini bulacak.Bende öyle diyordum.özellikle kardesi bana senin evlilik yürüteceğini düşünmüyorum demişti,saygı ve sabır yokmus.evlenirse öyle birini nasip etsinki Allah,bana itham ettigi ne varsa o kızda olsun.ben hayatımda hic ah etmedim ama bu durumda ediyorum,ahimi aldılar insallah görürüm bende o günleri
Allah büyük canım . insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. elbet herkes hakettiğini bulacak.
Olursun canım neden olmayasın ki :)
Sen sabırlı ve güçlü bir insansın bu yüzden senin daha kolay atlatacağını düşünüyorum..
Hayırlısı canım.
Parası yokmuşta, 15 yıl sonra anca kendini düzeltirmiş te, işte bana bir gelecek veremezmiş.
Ani karar almış nişanlanırken.
Anlaşamıyormuşuz biz.
Ben zaten bitirmiştim ama tekrar bu konuşmayı yapmak istedi demekki.
Yürekli davranır belki dedim ama olmadı.
En ufak sıkıntıda kaçmayı seçti.
Bensiz huzurluymuş.
Allah görsün.
Güzel bir sözz. Ama BENİm hayellarımı yıktı elbet Allah'ım karşılıksız bırakmıyacaktır.[/QUOTE
canm üzüldüm senin adına. ayrılığın ilk günleri evet biraz sinir bozucu oluyor biz kadınlar için ama inan zamanla geçiyor canm. bnimde6 senelik bir ilşkim bitmişti sana benzer sebeplerden. 1 hafta sonra sözlenicez çocuk geçmiş karşıma ben kndimi evliliğe hazır hissetmiyorum seni üzmek istemiyorum, biz seninle yapamıyoruz diyor. aklın nerdeydi bunca yıl diye sorarlar adama. salaklık bendeymiş ama şimdi arkama dönüp bakınca anlıyorum. biz maddi manevi destek oluyoruz onlara yaranırız sanıyoruz ama onlarda bu başka türlü bir etki yapıyor. neyse bak ben 6 senelik bir ilşkiden çıktm zor da olsa toparlandm ve gözümü açtığımda onun şuan ki hallerini gördükçe farkettm ki bu bnim için en hayırlısıymış. sende bir zaman sonra böyle hissediceksn canım emin ol. Rabbim hakkında hayırlısını versin...
Amin canımm...
Sende mutlu ol inşallah herzaman.
öyle hissetmeyi çok istiyorum bende.
Belki sadece uykum gelmistir..
Belki regl doneminin verdigi duygusallik cokmustur ustume..
Ama bu gece icim bi tuhaf. Oyle perisan falan degilim sadece icten ice bi huzun var ustumde. Taa derine hapsettigim bi yara sizliyor sanki, hafif hafif yankilaniyor bedenimde.. 5 ay.. ayri oldugumuz 5 ay.. Sesini son kez duyup, son sarilisim ustunden gecen 3.5 ay.. Bu bitmis iliskinin istikbali icin icimde hic bir umut tanesi kalmadi. bu ilsiki icin isteklimiyim bilmiyorum. Sanirim normal bi animda sorsaniz kesinlikle hayir derdim ama suan bi tuhafim iste dedigim gibi. Ne guzel alismistim ona ya.. alismistim, seviyordum, yaninda rahattim, mutluydum, tutkuluydum.. Nasilda "benimmis gibi" opup, kokluyordum onu. Nasil guveniyordum ona.. Seviyordum ya :85:
Simdi ne kadar zor.. Yeniden birine alismak, sevmek, yakinlasmak, guvenmek.. Hepsini onunla yakalamistim iste, ne gerek vardi ayrilmaya? O mutlu mu simdi? O da yalniz. Onunda hayatinda kimse yok. O orda ben burda.. Seni seven bi kadin var iste karsinda, Allah'tan belani mi istiyorsun be adam? :85:
Senden vazgecmek ne kadar zordu.. Hayallerimi nasilda yiktin sen benim? Nasil uzdun beni? Ne diyim, beddua etmeye dilim varmiyor.. Ona birsey olcak diye degil, donup dolasip beddua beni bulacak diye ((= Niye ama niye? Ben bu kadar uzulmeyi hak edecek ne yaptim? Ona yalan mi soyledim? onu kandirdim mi? Degistim mi ? Basindan beri ayniydim hic biseyi saklamadim ondan.. neden 1.5 ay ayri kalinca fark etti benim ona her zaman soyledigim seyleri?
Isterdim ki elini tuttugum, sarildigim, kokladigim, optugum son adam olsun..
Ayrildik..
Ne diyim ya.. Tuhafim iste..
uyuyup uyansam belki yarin bunlari yazdigima utanacagim..
Bilmiyorum.
Ama bu gece boyle oldu..
Engelleyemedim kendisini 48 saat geçmesi lazımmış.. Bu arada tekrar mesaj attı "Aslında böyle olmasını istemezdim ve bunu haketmedim ama senin mutluluğuna daha fazla engel olmak istemedim.. Ben senin mutluluğunun üstünde bir gölgeyim ve daha fazla gölgen olmak istemiyorum..Oraya gelecektim ama gördüm ki artık bizim geleceğimiz yok, ben seni ikna edebilirim sanıyordum ama yanılmışım.. Sen hep gül sana çok yakışıyor gülmek sakın kendinde bir hatada arama benim beceriksizliğimdi herşey..Senle ilgili o kadar hayalim vardı ki nasıl çöpe atarım bunları bilmem.. Ha senide unutamam zaten.. Ama başın sıkıştığında ihtiyacın olduğunda ben hep burdayım neyse kötü oldum baya en iyisi ben gidimde hava alim biraz kendine iyi bak.." diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?