- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.661
ilaçlarla unutmak daha zor değil mi ya hayatının sonuna kadar almak zorunda kalırsan bence farkına var artık ne kadar değerli olduğunun o evleniyor diye sen kendine neden acıyorsun ki bak hepimizin kaderi doğuştan yazılı ve değişmeyen şeylerden bir taneside evleneceğimiz insan yani değiştirmezsinki sabret daha iyisi çıkacak belki karşına toparla kendini kendine gel biran önce kurtul şu duygulardan bak hayat devam ediyor herkes mutlu devam ediyor sen niye kendine haksızlık ediyorsun
Ah kizlar...
Zaman herseyin ilaci..
Ama daha bi kac saat once yazdigim yaziyla celisiyorum suan.
Bi fotograf ararken yanlislikla onunla fotograflarimizin oldugu dosyayi actim.
Aylar sonra, onun icin ilk defa dakikalardir agliyorum..
Yalan yok, kendimi kandirmak yok, 5 ay sonra, soyleyebilecegim tek sey ben onu hala seviyorum..
Iste beni aglatan fotografimiz..
Allah'im bu cok mutlu kiz nerede simdi? Ben kimim? Bu bana sevgiyle bakan adam kim?
Ama gececek biliyorum..
Belki yarin, belki de bir kac saat sonra kendimi daha iyi hissedecegim. Biliyorum..
Eki Görüntüle 597501
5 ay sonra ben de onu hala seviyordum hala 10 ay sonra bile emin ol tomvejerry'cim.
kimisi 3 ayda bitiriyor, kimisi 6 ay sonra, kimisi yillar gecse de agliyor her gun o kisi icin.
ayni seyleri ben de yasadim, nasil yapar sorulari kafamdan surekli geciyordu. ama gecti ve geciyor. seninki de gececek.
kendin de cok iyi biliyorsun ki yarin daha iyi hissedeceksin.
bu gel-gitler o kadar normal ki.
ben unuttum modunda yasarken gene onun sesiyle, konusmasiyla yerle bir oldum.
seviyor muyum dedim. agladim. onu tekrar istedim.
ama.. boylesi hayirlisi. olmamasi en iyisi benim icin...
ayrica canim, uzgunum ki o resimleri silmen gerekiyor. bakip bakip ic gecirme,
sildikten sonra bi aci olacak ama inan rahatlayacaksin. yerinde olsam silerdim tum resimleri..
Haklisin.. hala zamana ihtiyacim var sanirim kendi adima..
Yeni biriyle gorusmeye basladim ama, yok.. Surekli onun ex'imle kiyaslayip duruyorum. Olmayacak galiba.
Bu zaten anlik bir duyguydu benim icin. Suan sustum mesela aglamiyorum ((= ama iyi geldi.. acildim biraz. Onun icin en az 3 aydir aglamamistim..
Eski iliskilerimiz bitti, mazi oldu. eski kisilerle belki YENI iliskiye baslayabilirdik ama o da tek tarafli istemekle mumkun olmuyor. Benim bu eski iliskim icin hic bir umudum yok, bitti atik.. Lakin etkisi hala sanirim ustumde. Ne yazik ki.. Ama atiyorum. Hergun biraz daha. Belki gozyaslarimla icimde kalan bi kac parcayi daha atmisimdir.
Yalnizca yeniden guvenmek, yeniden sevmek ve sevilmek istiyorum. Hepimiz icin ayni seyi diliyorum. Hak ettigimiz sekilde seviliriz insallah bir gun.
Hepimiz bu kadar acidan sonra, guzelcene sevilmeyi hak ediyoruz :)
benim icin de hic bir umut yok eski iliskim icin, bitti tamaman bitti, umarim icimde kalan kirintilarin etkisi de cabucak gecer.
cogu iliski tekrar denense de maalesef olmuyor, kendi iliskimde de bu olack hissediyorum zaten.
yaz rahatla, agla rahatla canim, erkekler bunu yapamiyorlar ama biz boyle yaparak rahatlayip atiyoruz icimizden.
insallah 2013 bizim icin ask yili olur
tek tarafli olmuyor nasip kismet isi gercekten. eskiye donmeyeyim de boyle de mutlu olurum ben yeter ki eski sevgilim aramasin sormasin sacma donusler yapmasin.
etkileniyorum gercekten. hos artik ulamasmaz ne facebooktan ne tel.le..
somestr da karsilasma ihtimalimiz olacak, kacip gideyim bu semtten ben somestr tatilinde
haha kac kurtul ((=
Aynen sanirim iletisim halinde olmadigimiz surece rahatlayip iyi hissediyoruz kendimizi. Ben onunla en son 3 hafta once konusmustum. Dun de bi yerde okudum 3 haftada insan yalnizligini hissediyormus. Sanirim suan onu hissediyorum. Boyle oldugu zamanlarda hep onunla iletisime gecerdim mutlaka, sonra bisey degismeyince yeniden gorusmemeye karar verirdim, sonra ozleyince yine mesaj atardimhahaha bu defa yapmiyorum. Acitsin bakalim. Istedigi kadar aci versin bana, cekmeden bitmeyecek belli ki. cekeyim de bitsin Cok ta umrumdaydi! Aci benden korksun be! ay aglamak cidden iyi geldi, acildim da degil bildigin costum
Biz izin verdikten sonra ne asklar bizi bulur da, sanirim biraz acik olmamiz biraz da dogru insanla beraber olmamiz lazimama ben ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki, direk gorucu usulu biriyle evlenip (tabi begendigim bi tip olmali) ayni evin icindeyken asik olmayi dusunuyorum (bu aralar gumus dizisini ilk bolumunden itibaren izlemeye basladimda, sanirim onun yan etkileri )
koptum yaaayok valla benim 7 senedir tanidigim adam bana bunlari yaptiysa tanimadigim elin adamiyla ayni evde neler yasariz kimbilir
ama cidden ben de korkuyorum ya tekrar ayni seyleri yasamaktan. ama sonra diyorum "hakkini savdin kizim, bi dahakine mutlu harika bi iliskin olacak ".
iyiyi istiyorum, iyiyi hakediyorum ve iyisini cagiriyorum kendim icinbi yerlerde yanlis yapip tekrar exi cekmeyeyim de amaan.
ben yatiyorum jerry'cim. malum burasi Turkiyeopuyorum kendine ii bak
Ah kizlar...
Zaman herseyin ilaci..
Ama daha bi kac saat once yazdigim yaziyla celisiyorum suan.
Bi fotograf ararken yanlislikla onunla fotograflarimizin oldugu dosyayi actim.
Aylar sonra, onun icin ilk defa dakikalardir agliyorum..
Yalan yok, kendimi kandirmak yok, 5 ay sonra, soyleyebilecegim tek sey ben onu hala seviyorum..
Iste beni aglatan fotografimiz..
Allah'im bu cok mutlu kiz nerede simdi? Ben kimim? Bu bana sevgiyle bakan adam kim?
Ama gececek biliyorum..
Belki yarin, belki de bir kac saat sonra kendimi daha iyi hissedecegim. Biliyorum..
Eki Görüntüle 597501
jerrycim merhaba; özellikle aklımdasın ve senin için yazmak istedim bunları canım benim. anıların depreşmesi çok normal atamadığın anıların ise daha zor geçen yazdıklarından anladım böyle olacağını tatlım bak. bende hala mektupları atkısı fotografları var bende zaman zaman baktığımda içim o kadar derinden yanıyor ki bende ağlıyorum hemde nası. neden bunlar oldu neden ayrıyız diye hep soruyordum tabi ki. bu durumlar çok normal hani olmaması zaten farklı bir durum olur kuzum bunu nasıl yeneceksin biliyor musun. fotoğrafları saklayabilirsinde ama bu canını yine acıtır buna dayanabileceksen sakla ve ben saklıyorum ellerim gitmiyor. bunu aşmak için ona karşı duygularını yazabileceğin bir günlük tut. bütün ağlama nöbetlerinde yaşadıklarını yaz. ben ağladığım zaman daha çok ağlıyorum emin ol rahatlatır buda seni. unutmak dediğimiz şey asla olmayacaktır yine dön dolaş anılarla çıkacaktır karşımıza zaman sadece acı hafifletir. o yüzden duygularını yaz her türlü ne olursa olsun. isterse argo olsun. yaz dilek kağıdı oluştur ve yak o dilek kağıdını. sonra üzüntüleriini yaz ve onuda aynı şekilde yak. bir parça için daha huzurlu olacaktır. hem canım gün doğmadan neler doğarsıkma canını istediğin zaman özelden de yazabilirsin elimden geldiğince girmeye çalışacam tatlım
Jerry bunlarda geçer üzülme az bi zaman önce bizde onunla konuştuk yazmıştım buraya
O da bana ilk buluşmamızda çektirdiğimiz fotoğrafları yollamıştı bende çok kötü olmuştum :S
Ama etkisi bir süre sonra geçti
Nolursa olsun bu onların gittiğini adam gibi sevmediklerini örtemiyor malesef
Zamamla çok daha iyi olucaksın
Gel-gitler bile çok azalıcak kafana takmamaya çalış
Durumun geçici olduğu bil yanlış birşey yapma ona mesaj atmak gibi
Tüm süreci başa sararsın aman diyim ...
Canim benim biliyorum, haklisin. bende kabul ettim zaten. Yani cok kolay olmayacak, aci cekecegim ama bitecek biliyorum. Lakin ne zaman uzulup perisan olmak yerine, biraz kederlendigimde "iyi be acit canimi da git" diye dusunsem bi anda aci falan kalmiyo harika bi ruh haline giriyorumpsikolojim bana oyunlar oynuyor =D
Ama dedigim gibi kendimi bugun cok daha iyi hissediyorum. Ara ara duygular yokluyor beni iste. Dunde yokladi, hala seviyo ciktim rahatladi gittiSimdi daha iyiyim. dusundugun icin cok tesekkur ederim canimm.
Sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?