Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Yok canım ilaçları önceden beri alıyordum zaten. Bende bu kronik depresyon gibi bişey var. Aslında şehir değiştirdim yeni ev yeni şehir yeni çalışma ortamı ve hepsi zorlayıcıydı tam o zamanlar bunla başlamıştık ve dibe çökmüştüm zaten önceden de vardı böyle depresyon geçmişim doktora gittim ve ilacı yazdı. Daha önceki doktorum en az bir sene kullan demişti ama ben kullanmadım erkenden bıraktım işte ilaçlarla mı yaşayacağım hep filan diyerek. Tekrar nüksetti. Bu sefer en azından senesini doldurmasını beklemeye karar verdim. O evleniyor diye kendime acı vermiyorum kabullendim, eskisi gibi üzmüyor canımı acıtmıyor. Dönsün beklentim yok. Fakat boşluğun verdiği ağır bir etki var. Geçmişi kusuyorum resmen bugünlerde. Bilmiyorum belki geçici bir etkidir. İnşallah öyledir. Hayatıma devam ediyorum kursa yazıldım iş ortamım cok yogun zaten işte dediğim gibi bi kaç gündür garip bir hal var bakalım hayırlısı.

Zaman gerçekten herşeyin ilacıymış
Yani şu yönde tamam unutmuyosun ama acın hafifliyor ağlamıyorsun her gün her gece onu düşünmüyosun üzülmüyosun
Emin olun isteseniz bile yapamıyorsunuz bunu...
Önceden kuzenlerimle hep ondan konuşan dertleşen ben artık konusunu bile açmıyorum
Tüm gün aklıma gelmediği oluyor sadece gece geliyor
Bunlar benim için büyük aşama açıkcası
Neler neler yaşadım ama sonunda bu günleride görmek varmış

Benim 6 yada 7 ay oldu bana geri döndüğü halde içim acıyarak onu reddettiğim halde mutsuz değilim şuan ...

Tamamen unuttum diyemiyorum,bu durum ancak hayatıma yeni biri girince olucak bişey çünkü
Ama nerde eski hallerim çok değiştim

Sabır , zaman ve dua bu üçünden vazgeçmezseniz herşey yoluna giriyor

cecenn'e tamamiyle katiliyorum. Zaman gercekten herseyin ilaci.
Benim iliskim biteli 5 ay oluyor. Onceleri HEP onu dusunurdum, annemle hep onu konusurdum, kahve icisimde hep falinda onu arardim. HEP ama.. Sabah uyandigimda, daha gozumu acmadan aklima o gelirdi, gece en son onu dusunerek uyurdum..

Simdi oyle degil. Gun icinde sayilidir aklima geldigi. Bazen aksama kadar dusunmem. Geceleri onu dusunmuyorum. Muhabbetim degisti. Artik ondan hic denecek kadar az bahsediyorum. Hatta ismini soylemek bile garip geliyor. Onun adini agzima alisim su son bir haftadir sanirim 1 veya 2 kez oldu..

Ama tabi ara ara anilar insani alabiliyor. sanirim o gunku ruh haliyle de alakali. Veya surekli eski sevgililerini hala seven insanlain hikayeleri okudukca da insan kotulesiyo.. Cunku ister istemez kendi eski sevgilinizi dusunuyorsunuz..

Ben zaten basindan kabul ettim. Zor olacak dedim. Uzulebilirim ama bitecek iste.
Simdi kendimi SIKsam onun icin aglayamiyorum...

selam kızlar
cecenn ve tomvejerry yazdiklarinizi okuyunca cok sevindim sizler icin. ben de sizin gibiyim. 11 ay oldu artik. 1 ay sonra da bir sene oluyor terkedileli.
gecenlerde yeni profil fotosu koydugunu gordum, gorunce sunu dedim ya "ben bu adami mi sevmisim?"
sogumusum artik. tum arkadaslarimla hatta en yakin erkek arkadasimla bile onu konusan ben, bugun arkadasimda telle konusurken yeni profil fotosu hakkinda espriler yaptik hatta eglendik
icim acimadi ilk kez. 1.5 ay once yaklasik, yine donme cabalari olmustu hatirlarsaniz, ama sonu gelmeyen bi cabaydi. ne istedigini bile bilmeyen,cocuksu ve sanki ben onun pesinde kosmaliymisim gibi davranislar filan. en sonunda hattimi degistirip kurtulmustum. gercekten cok rahat kafam. onun yuzunden ben okulumu 1 sene uzattim. onun gibi bi insan benim hayatima zarardan baska bisi vermedi son 1.5 senedir.
Allahima sukurler olsun ki ayrilmisim. yoksa ilerlemeyi hatta birak yerimde saymayi, geriletirmis bu adam beni onu gordum.
aci cekmesini de istemiyorum artik. yalvaryakar pisman olsun donsun gibi bi beklentim de kalmadi artik. cunku o aci cekerken ben mutlu olamayagima inaniyorum.
kiyamam ona yine de bana yaptigi onca kotuluge ragmen, hala hatirimda, hala sarkilarda aklima geldginde agliyorum, her seye ragmen o benim icin cok iyi bi dosttu, ustumde emegi cok buyuk.
bana artik zarar vermesin, hatta mutlu da olsun umrumda degil. onu affettim. umarim yepyeni bi iliskim olur asla gecmise ozlem duymayacagim
zaman ,sabir, sabir ve sabir. ve bool boool dua. baska bi yolu yok bunun. umarim yakinda ask haberlrimiz gelir kizlaarrr

Son düzenleme:
Ah kizlar...
Zaman herseyin ilaci..

Ama daha bi kac saat once yazdigim yaziyla celisiyorum suan.
Bi fotograf ararken yanlislikla onunla fotograflarimizin oldugu dosyayi actim.
Aylar sonra, onun icin ilk defa dakikalardir agliyorum..
Yalan yok, kendimi kandirmak yok, 5 ay sonra, soyleyebilecegim tek sey ben onu hala seviyorum..
Iste beni aglatan fotografimiz..
Allah'im bu cok mutlu kiz nerede simdi? Ben kimim? Bu bana sevgiyle bakan adam kim?
Ama gececek biliyorum..
Belki yarin, belki de bir kac saat sonra kendimi daha iyi hissedecegim. Biliyorum..

Son düzenleme:

5 ay sonra ben de onu hala seviyordum hala 10 ay sonra bile emin ol tomvejerry'cim.
kimisi 3 ayda bitiriyor, kimisi 6 ay sonra, kimisi yillar gecse de agliyor her gun o kisi icin.
ayni seyleri ben de yasadim, nasil yapar sorulari kafamdan surekli geciyordu. ama gecti ve geciyor. seninki de gececek.
kendin de cok iyi biliyorsun ki yarin daha iyi hissedeceksin.
bu gel-gitler o kadar normal ki.
ben unuttum modunda yasarken gene onun sesiyle, konusmasiyla yerle bir oldum.
seviyor muyum dedim. agladim. onu tekrar istedim.
ama.. boylesi hayirlisi. olmamasi en iyisi benim icin...

ayrica canim, uzgunum ki o resimleri silmen gerekiyor. bakip bakip ic gecirme,
sildikten sonra bi aci olacak ama inan rahatlayacaksin. yerinde olsam silerdim tum resimleri..

Haklisin.. hala zamana ihtiyacim var sanirim kendi adima..
Yeni biriyle gorusmeye basladim ama, yok.. Surekli onun ex'imle kiyaslayip duruyorum. Olmayacak galiba.
Bu zaten anlik bir duyguydu benim icin. Suan sustum mesela aglamiyorum ((= ama iyi geldi.. acildim biraz. Onun icin en az 3 aydir aglamamistim..

Eski iliskilerimiz bitti, mazi oldu. eski kisilerle belki YENI iliskiye baslayabilirdik ama o da tek tarafli istemekle mumkun olmuyor. Benim bu eski iliskim icin hic bir umudum yok, bitti atik.. Lakin etkisi hala sanirim ustumde. Ne yazik ki.. Ama atiyorum. Hergun biraz daha. Belki gozyaslarimla icimde kalan bi kac parcayi daha atmisimdir.
Yalnizca yeniden guvenmek, yeniden sevmek ve sevilmek istiyorum. Hepimiz icin ayni seyi diliyorum. Hak ettigimiz sekilde seviliriz insallah bir gun.
Hepimiz bu kadar acidan sonra, guzelcene sevilmeyi hak ediyoruz :)

ayrica canim, uzgunum ki o resimleri silmen gerekiyor. bakip bakip ic gecirme,
sildikten sonra bi aci olacak ama inan rahatlayacaksin. yerinde olsam silerdim tum resimleri..

bakmadigim bi dosyadaydi. yanlislikla acildi..
ya zaten baksamda hic etkisi olmuyordu. bugun olacagi tuttu. zaten son 1 haftadir duygusalligim ustumdeydi, sanirim onun etkisiyle.
Hatiralari silmeye kiyamiyorum. Belki ilerde silerim. ama simdilik tutacagim.. bakmam olur biter =))

benim icin de hic bir umut yok eski iliskim icin, bitti tamaman bitti, umarim icimde kalan kirintilarin etkisi de cabucak gecer.
cogu iliski tekrar denense de maalesef olmuyor, kendi iliskimde de bu olack hissediyorum zaten.
yaz rahatla, agla rahatla canim, erkekler bunu yapamiyorlar ama biz boyle yaparak rahatlayip atiyoruz icimizden.
insallah 2013 bizim icin ask yili olur
tek tarafli olmuyor nasip kismet isi gercekten. eskiye donmeyeyim de boyle de mutlu olurum ben yeter ki eski sevgilim aramasin sormasin sacma donusler yapmasin.
etkileniyorum gercekten. hos artik ulamasmaz ne facebooktan ne tel.le..
somestr da karsilasma ihtimalimiz olacak, kacip gideyim bu semtten ben somestr tatilinde

haha kac kurtul ((=
Aynen sanirim iletisim halinde olmadigimiz surece rahatlayip iyi hissediyoruz kendimizi. Ben onunla en son 3 hafta once konusmustum. Dun de bi yerde okudum 3 haftada insan yalnizligini hissediyormus. Sanirim suan onu hissediyorum. Boyle oldugu zamanlarda hep onunla iletisime gecerdim mutlaka, sonra bisey degismeyince yeniden gorusmemeye karar verirdim, sonra ozleyince yine mesaj atardim hahaha bu defa yapmiyorum. Acitsin bakalim. Istedigi kadar aci versin bana, cekmeden bitmeyecek belli ki. cekeyim de bitsin Cok ta umrumdaydi! Aci benden korksun be! ay aglamak cidden iyi geldi, acildim da degil bildigin costum

Biz izin verdikten sonra ne asklar bizi bulur da, sanirim biraz acik olmamiz biraz da dogru insanla beraber olmamiz lazim ama ben ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki, direk gorucu usulu biriyle evlenip (tabi begendigim bi tip olmali) ayni evin icindeyken asik olmayi dusunuyorum (bu aralar gumus dizisini ilk bolumunden itibaren izlemeye basladimda, sanirim onun yan etkileri )

koptum yaaa yok valla benim 7 senedir tanidigim adam bana bunlari yaptiysa tanimadigim elin adamiyla ayni evde neler yasariz kimbilir
ama cidden ben de korkuyorum ya tekrar ayni seyleri yasamaktan. ama sonra diyorum "hakkini savdin kizim, bi dahakine mutlu harika bi iliskin olacak ".
iyiyi istiyorum, iyiyi hakediyorum ve iyisini cagiriyorum kendim icin bi yerlerde yanlis yapip tekrar exi cekmeyeyim de amaan.
ben yatiyorum jerry'cim. malum burasi Turkiye opuyorum kendine ii bak

Tamam tatlim iyi geceler ((=
Eminim guzel seyler yasayacagiz.
Tecrubeliyiz artik ((=

jerrycim merhaba; özellikle aklımdasın ve senin için yazmak istedim bunları canım benim. anıların depreşmesi çok normal atamadığın anıların ise daha zor geçen yazdıklarından anladım böyle olacağını tatlım bak. bende hala mektupları atkısı fotografları var bende zaman zaman baktığımda içim o kadar derinden yanıyor ki bende ağlıyorum hemde nası. neden bunlar oldu neden ayrıyız diye hep soruyordum tabi ki. bu durumlar çok normal hani olmaması zaten farklı bir durum olur kuzum bunu nasıl yeneceksin biliyor musun. fotoğrafları saklayabilirsinde ama bu canını yine acıtır buna dayanabileceksen sakla ve ben saklıyorum ellerim gitmiyor. bunu aşmak için ona karşı duygularını yazabileceğin bir günlük tut. bütün ağlama nöbetlerinde yaşadıklarını yaz. ben ağladığım zaman daha çok ağlıyorum emin ol rahatlatır buda seni. unutmak dediğimiz şey asla olmayacaktır yine dön dolaş anılarla çıkacaktır karşımıza zaman sadece acı hafifletir. o yüzden duygularını yaz her türlü ne olursa olsun. isterse argo olsun. yaz dilek kağıdı oluştur ve yak o dilek kağıdını. sonra üzüntüleriini yaz ve onuda aynı şekilde yak. bir parça için daha huzurlu olacaktır. hem canım gün doğmadan neler doğar sıkma canını istediğin zaman özelden de yazabilirsin elimden geldiğince girmeye çalışacam tatlım

Canim benim biliyorum, haklisin. bende kabul ettim zaten. Yani cok kolay olmayacak, aci cekecegim ama bitecek biliyorum. Lakin ne zaman uzulup perisan olmak yerine, biraz kederlendigimde "iyi be acit canimi da git" diye dusunsem bi anda aci falan kalmiyo harika bi ruh haline giriyorum psikolojim bana oyunlar oynuyor =D
Ama dedigim gibi kendimi bugun cok daha iyi hissediyorum. Ara ara duygular yokluyor beni iste. Dunde yokladi, hala seviyo ciktim rahatladi gitti Simdi daha iyiyim. dusundugun icin cok tesekkur ederim canimm.

Sen nasilsin?

Jerry bunlarda geçer üzülme az bi zaman önce bizde onunla konuştuk yazmıştım buraya
O da bana ilk buluşmamızda çektirdiğimiz fotoğrafları yollamıştı bende çok kötü olmuştum :S

Ama etkisi bir süre sonra geçti
Nolursa olsun bu onların gittiğini adam gibi sevmediklerini örtemiyor malesef
Zamamla çok daha iyi olucaksın
Gel-gitler bile çok azalıcak kafana takmamaya çalış
Durumun geçici olduğu bil yanlış birşey yapma ona mesaj atmak gibi
Tüm süreci başa sararsın aman diyim ...

Inanir misin mesaj atasim bile gelmiyor.. Eskiden yapardim, yani kendimi biraz kotu hissettigimde sanki kurtulusum onunla konusmak gibi mesaj atardim ve aslinda o anlik rahatlardim. sonra da bir daha onunla konusmayacagim der guclu bi sekilde bu sessiz kalma donemine baslardim, ama bu donem her ozledigimde son bulurdu ((=. Ama bu defa kararliyim, mesaj falan yok. Belli ki biraz uzulmeden gecmeyecek bu donem, o halde uzuleyim de gecsin bitsin.

Ozledigim seylerde farkli ki ya.. Onunla muhabbet etmeyi, dolasmayi, yemek yapmayi vs vs ozlemiyorum. Sadece ona sarildigimdaki guven ve sevgi duygusunu ozluyorum. Bu duygulardan uzak kaldigim icin uzuluyorum. Ama gecer. Zaten simdi bile dune oranla kendimi cok daha iyi hissediyorum ((=

Allah karsimiza duzgun insanla cikarsin (=
Siz artik konusmuyomusunuz hic?

bu süreçte normal canım bunlar bak ne güzel diyorsun kendimde biliyorum diye. düzeleceksin canım hemde çooook daha iyi zamanların da olacak. psikolojini biran önce düzeltmek gerek kuzum. yürüyüş veya koşu yapsan mutluluk hormonunu daha fazla dengeliyor bu arada bende koşuyorum ve yürüyorum günün stresinden uzak durmak için. gün gün daha iyi olacaksın kuzum. ve iliişkiye hazır olmadığını gördüm kıyas yapıyorsan hazır değilsindir. biraz daha zaman ver kendine. bunu bilmek seni rahatlatırsa birşeyler daha eklemek isterim Jerrycim biz ne kadar çok bağlanıyorsak erkeklerde bizden çok daha çok bağlanıyorlar ve özlüyorlar. sen bu haldeysen eminim oda özlüyordur canım. bazen ayrılıklar insanlara iyi gelir sanki dünyanın kahrını çekmiş gibi bir yorgunluk belirir vücudunda o zaman anlarsın işte dinlenmenin vereceği huzuru işte o zaman zamanın neden iyi geldiğini anlarsın çünkü o zaman olgunlaşırsın kuzum. bize bu gerek gibi galiba:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…