Buyrun...Terapi Grubumuz :))

anzer_bali nehir doğru söylüyor bende öyle düşünüyorum engelini kaldırdığın için birde gelecekmisin demişsin oda havalara girmiş işte

canım benim çok güzelmiş bu yazı ya

Biraz önce içim sıkıldı. Nefes alamadım sanki.
Dua okudum hemen.
Sizde benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Allah hepimize sabır, güç versin.

anzer_bali nehir doğru söylüyor bende öyle düşünüyorum engelini kaldırdığın için birde gelecekmisin demişsin oda havalara girmiş işte

Bende sizler gibi düşünüyorum kızlar.. Ama kendimi o an kötü hissettim işte :)
Umutlandı çünkü umutlanmak istedi.. Ayrılmak istemiyor bu her halinden belli ama beni bu noktaya getirmeyecekti, madem bu kadar çok seviyordu beni ve ayrılığı aklına bile getirmek istemiyordu..
Sonunda oda anladı ama olmayacağını ve bari kızın kafasını daha fazla karıştırmayayım diyerek pes etti :)

pes edip etmediğini zaman gösterecek canım ama sen sakın bir daha engelini falan kaldırma pişman oldu diye düşünüyordur o hava yapmış bir sürü birde

pes edip etmediğini zaman gösterecek canım ama sen sakın bir daha engelini falan kaldırma pişman oldu diye düşünüyordur o hava yapmış bir sürü birde

Ya sonradan söyledi aslında bunalıma girmiş vs ama beni daha fazla üzmemek içinde geri çekildi..
Neyse artık hayırlısı..
Nehircim sana da iyi seneler bu arada unutmuşum yazmayı.. :)

çok bıktım gördüğüm muameleden, uğraşmaktan ve elimin boş kalmasından. kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum ama bu sonuç niye oluyor : (. demek ki var Rabbimin bir bildiği...
çok üzülüyorum şu maruz kaldığım duruma : (...

Ugrasmaman en dogrusu olur bence. akisina birak bence

Acım azalmaya başladı.
Ve hatta iyi olmuş böyle olması devresindeyim.
17 gündür ayrıyız.
En son 2 gün önce görmüştüm hatta.
Ama kendini gözümde öyle düşürdüki şuanda bende sinek kadar değeri yok.
Çok ilginç ama iyiyim şükür.

Düsünmemeye calisiyorum acim cok cok azaldi farkindayim ama icimdeki bosluk mu büyüyo onu mu özlüyorum yoksa sadece öylesine evde oturmaktan sIKIldigim bi dönemdeyim diye mi böyle bilmiyorum bi an onu ve yasananlari annesinin sözlerini düsünürken buluyorum kendimi bu da gececek tabi biliyorum ama bu ara aklima gelmesi moralimi cok bozuyo pazartesi dersler basliyo yine yogunlasacak hersey sinav stresleri daha iyi olacak biliyorum Allahim sabir bir de face de engeli kaldirmis yeni resim koymus tesadüfen gördüm galiba bunun da etkisi var ve hemen face mi dondurdum dayanabilirsem biraz zaman kapali birakmak istiyorum cünkü istemeden onun profiline bakiyorum ve daha cok canim yaniyo

anlasilan herkeste bu aralar bi gariplik var ((=
Bende onun profiline bu aralar cok bakmaya baslamistim. Engelledim en sonunda. simdi istesemde bakamiyorum. acmayacagim da engelini kalsin oyle.

merhaba kızlarr :) bende aranıza katılabilirmiyim bu aralar terapiye desteğe çok ihtiyacım var aslında tabi elimden geldiğince yardımda etmek isterim fikirlerimle ve burayı gördüm yazmak istedimmm :)

Bir süredir unuttuğumu artık etkilenmediğimi düşünmeye başlamıştım. Hatta bu topice bile uğramıyordum ki çünkü uzak geliyordu o derece aşama kaydetmiştim. Ama bir kaç gündür resmen anıları kusuyorum. Hani nefret öfke üzüntü gibi bişey değil ama farklı birşey yoğunluk kendime acıma duygusu şeklinde. Evleniyor o napayım diyorum benim nasibimde yokmuş diye çok rahat söylüyorum fakat şu kendime acıma hissim işte ona engel olamıyorum. Ve bi iki haftadır antidepresanımı almadığımı farkettim. İki gündür tekrar içiyorum. Hayırlısı bakalım

Haklısın canım.
Birkaç gün olur böyle.
O evleniyor benim ne suçum vardı diyorsun belki ama belkide mutsuz olucaktın.
O nedenle senin için böyle olması çok daha iyi.

anzercim umutlanmak istedi demeyelim de her insan gibi bende bir erkek arkadasım bana aynı tavırları sergileseydi bende aynı tepkiyi verirdim. ayrılmak istemiyor anılarınız ve herşeyinizi paylaşımlarınızı unutmak çok zor gelmiş ona.ve seni unutmaya çalışırken bir anda tekrar çıkıvermişsin karşısına buda normal bir tepki sayılır. seviyor tabiki insan sevmediği insan için mi bu kadar dert yakınır sence canım. kimse kimse için bu kadar dert yakınmaz. ya bazen insanlar kendilerini naza çekmek isterler ve bunun sorununu yaşarlar. unutmaya çalıştıkça daha çok bağlanırlar unutmak çok zorlar insanları. tabiki tatlım o da anladı sensiz birşey yapamayacağını. kızın kafasını karıştırmak değil kendini yetersiz bir insan sanıyor. kendini aciz bir insan zannediyor. çünkü yaşanılan acı bayağı sarsıcı olmuş ve ego denilen durum dediğimizi kaybetmiş gördüm. şu sürede ilgiye ihtiyacı var gibime geldi. anzercim canım çok teşekkür ederim yeni yıl dileklerin için ve tatlım şuan biraz kafam dağınık belkide dağğınık yazdım. nete giremiyorum muhakkak sana yazacağım canım kocaman öptüm :) Jerrycim sende aklımdasın ilk fırsatımda uzun uzun yazcam kızlar hepinizi çok özledim:)

ilaçlarla unutmak daha zor değil mi ya hayatının sonuna kadar almak zorunda kalırsan bence farkına var artık ne kadar değerli olduğunun o evleniyor diye sen kendine neden acıyorsun ki bak hepimizin kaderi doğuştan yazılı ve değişmeyen şeylerden bir taneside evleneceğimiz insan yani değiştirmezsinki sabret daha iyisi çıkacak belki karşına toparla kendini kendine gel biran önce kurtul şu duygulardan bak hayat devam ediyor herkes mutlu devam ediyor sen niye kendine haksızlık ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…