- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.501
evet oyle bi inanmisim Ki ona oylesine guvenmisim cok fena dagildim ben yanliz buyudum sayilir annem ve babam ayri annemle hic gorusmedim babamla da aram iyi degil herneyse Buna cok fena baglandim bu yúzzden cunki onun gibi kimse sevmemisti Beni bu hayatta onun Kadar kimse deger vermemisti ben onu Anne baba kardes arkadas dost sevgili hepsinin yerine koyarak sevmistim ve hic gitmeyecek diye inanmistim zaten Tek ben degil cevremde kimse inanamadi Ki ayrildigimiza herkes dugunu bekliyordu... Bende de biraz vardi aslinda yaramaz cocuk gibiydim onun yaninda cok bile dayandi diyorum aslinda :))( onun icin hala kopamiyorum sanki heran cikip gelecek gibi icimdeki bu histen kurtulabilsem cok rahatlayacagim :)))
belki de yeni biri hayatima girdigin de ancak kendine gelecegim bilmiyorum Ki bekliyorum sadece simdilik spora filan devam ederek
,bence benim Tek derdim Su duygusalliktan kurtulmak... Burcum geregi de zaten cok duygusalim Su burclari genelde cok duygusal olurlar ve hayaller icinde yasarlar ya bende oyleyim belki de oyle buyuk bi ask bile degil di ama ben abartiyorum.... Hahaha ben burcumu degistirmek istiyorum :)
Bana boga burcu cok kalpsiz ve bencil geliyo bilmiyorum ama oda belki yukselenine gore degisiyodur :)
Bana boga burcu cok kalpsiz ve bencil geliyo bilmiyorum ama oda belki yukselenine gore degisiyodur :)
Kızlar 7 temmuz hangi burç oluyor ve özelliğini bilen varmı bende merak ettim şimdi
Geçenlerde 4yıllık sevgilisinden ayrılan bir arkadaş vardı
Ona da arkadaşı demiş ki sevgilisinin burcu hakkında dikkat et her zaman elinin altında biri vardır ve onu garantileyince seni bırakır
Aynısı da başına gelmiş. Ben normalde hiç inanmam ama şaşırdım doğrusu
Ben kendim başak burcuyum bu arada sorduğum burç ex'in
"Değişime düşkünlerdir, özellikle de adi olanlarına. Beklenmedik değişimler onların uzmanlık alanına girmektedir, bundan dolayı da diğerleri ona genellikle kararsız, değişken ve güvenilir olmayan enerjiler olarak görmektedir. Kova burcu gezegenleri genelde aşka nazaran arkadaşlıkta daha iyidir, aynı kafadan arkadaşlara değer verirler.
Kova burcu erkeği istediklerinin yapılmasını, kendisine koşulsuz tapılmasını, tercihlerine ve isteklerine saygı duyulmasını, önemsenmeyi çok ister. Var olan ilişkinin daha iyi bir boyuta taşınması yönünde kendisini yormayacaktır. "
anzer akreple boğa zıt kutuplardır birbirini çeker, boğa erkekleri de sadık olur bir düşün derim
hepimiz ayni yerde oturuyor olsaydikta birbirimize caya gitseydik
ne seker olurdu dusundum de
dert tasa kalmazdıçayın yanında kurabiyeler, börekler alınan kilolar, sonra kiloları vermek için çabalar çok şeker olurdu sahiden
bisikletle turlardık sonraalmayı düşünüyorum da havalar biraz daha düzelince
Kızlar 7 temmuz hangi burç oluyor ve özelliğini bilen varmı bende merak ettim şimdi
Geçenlerde 4yıllık sevgilisinden ayrılan bir arkadaş vardı
Ona da arkadaşı demiş ki sevgilisinin burcu hakkında dikkat et her zaman elinin altında biri vardır ve onu garantileyince seni bırakır
Aynısı da başına gelmiş. Ben normalde hiç inanmam ama şaşırdım doğrusu
Ben kendim başak burcuyum bu arada sorduğum burç ex'in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?