Buyrun...Terapi Grubumuz :))

kendin gibi olmussun iste onun yaninda..
o da kendisini o kadar cok seven, ona bagli bi kadini birakip gitmis.
dusunecek, kendinde kusur arayacak birsey yok..
adam olan gitmez. o kadar

,bence benim Tek derdim Su duygusalliktan kurtulmak... Burcum geregi de zaten cok duygusalim Su burclari genelde cok duygusal olurlar ve hayaller icinde yasarlar ya bende oyleyim belki de oyle buyuk bi ask bile degil di ama ben abartiyorum.... Hahaha ben burcumu degistirmek istiyorum :)

en kalpsiz bur hangisi ben de ona degismek istiyorm

Bana boga burcu cok kalpsiz ve bencil geliyo bilmiyorum ama oda belki yukselenine gore degisiyodur :)

Boğa burcu en sadık, evcimen burçtur; boğayım diye söylemiyorum yanlış anlamayın ayrıca aşkın burcudur birkaç kötü yönü vardır ki miskinlik ve inat

bana da en duygusuz burç kova gibi geliyor ( neden acaba ) burç yorumlarına hiç itibar etmem de başta kova-boğa uyumunu okusaydım hiç başlamazdım bu işe. kova arkadaş düşkünü ve çapkın(mış) onun küçük kaçamaklarına göz yumduğun müddetçe huzur bulurmuşsun ama arkadaşları için de aşkından bile vazgeçermiş ( yazanların yalancısıyım ben) hepsi de tecrübe ile sabitlenmiştir

Kızlar 7 temmuz hangi burç oluyor ve özelliğini bilen varmı bende merak ettim şimdi

Geçenlerde 4yıllık sevgilisinden ayrılan bir arkadaş vardı
Ona da arkadaşı demiş ki sevgilisinin burcu hakkında dikkat et her zaman elinin altında biri vardır ve onu garantileyince seni bırakır
Aynısı da başına gelmiş. Ben normalde hiç inanmam ama şaşırdım doğrusu

Ben kendim başak burcuyum bu arada sorduğum burç ex'in

yengec oluyor
ozelliklerine burc sitelerinden bakmak lazim

anzercim akrebin uyumlu oldugu burclari bilmiyorum

maviask nerde, o bilir bu konulari en iyi sekilde

bende teraziyim

"Değişime düşkünlerdir, özellikle de adi olanlarına. Beklenmedik değişimler onların uzmanlık alanına girmektedir, bundan dolayı da diğerleri ona genellikle kararsız, değişken ve güvenilir olmayan enerjiler olarak görmektedir. Kova burcu gezegenleri genelde aşka nazaran arkadaşlıkta daha iyidir, aynı kafadan arkadaşlara değer verirler.

Kova burcu erkeği istediklerinin yapılmasını, kendisine koşulsuz tapılmasını, tercihlerine ve isteklerine saygı duyulmasını, önemsenmeyi çok ister. Var olan ilişkinin daha iyi bir boyuta taşınması yönünde kendisini yormayacaktır. "

anzer akreple boğa zıt kutuplardır birbirini çeker, boğa erkekleri de sadık olur bir düşün derim

Başak kadınından daha ilk tanışmada vazgeçen çoğu erkek gibi olmayın. Çünkü siz bir Yengeç erkeği olarak bu burçta doğan kadını, hiçbir erkeğin edemeyeceği kadar mutlu edebilirsiniz. Tercihini kullandığı erkek, bunu iltifat olarak kabul etmelidir, çünkü tanıştığı erkeklerde çok seçicidir.

Bazıları bu kadını geri kafalı ve tutucu olarak tanımlarlar, çünkü çoğu kişide eksik olan kişisel inançları ve sıkı ahlaki prensipleri vardır. Yine de diğer insanlara karşı açık olmak ona çok zor gelir, çünkü sıkılgandır ve duygularını insanlara açmaya çekinir. Bu, onun düş kırıklığına uğramaktan ve kırılmaktan duyduğu derin korkuyu gösterir.

İyi ve kesin bir gözlemci olarak, karşısındakinin içyüzünü hemen anlar ve nadiren bu kararını tekrar gözden geçirmek zorunda kalır. Hangi nedenle olursa olsun hoşlanmadığı kişinin onun yanında hiç şansı yoktur. Bu onun için namusluluğun bir göstergesidir ve bunu başkalarına da hissettirir.

Onu yakından tanımayan insanlar üzerinde küstah ve kendini beğenmiş bir etki bırakır, aslında bu, onun yapısına asla uygun değildir. Her insana çok fazla saygı gösterir ve kendisine de öyle davranılmasını ister. Dürüsttür ve olmayan şeyi varmış gibi göstermez.

Dakik olmayan insanlar, onun görünüşünden de belli olan dakikliğini ve doğruluğunu abartılı bulurlar. Özeleştiri yeteneğiyle, kendi hatalarını görür ve düzeltir. Ancak haksız bulduğu eleştirilere karşıda çok fazla tepki gösterir. Bu kadınla olmak gerçekten çok kolaydır ve çabaya değer.

Eyvahh kova burcu erkeğinden uzak durmak lazım

Beraberken daha cabuk atlatirdik diye dusunuyorum.
Birbirimizi de iyi anliyoruz, ayni duygular ve amaclar icersindeyiz, cok guzel olurdu

dert tasa kalmazdı çayın yanında kurabiyeler, börekler alınan kilolar, sonra kiloları vermek için çabalar çok şeker olurdu sahiden

bisikletle turlardık sonra almayı düşünüyorum da havalar biraz daha düzelince

ben gecen eylul paten aldim, bir kere kayabildim sonra havalar sogudu

yeniden baslamam lazim. Guzel adrenalin oluyor dusme tehlikesi falan bir zamanlar nasilda profesyonel gibiydim seneler onceeee
simdi eski hobilerimi yeniden kesfetme zamanii

hatta karar verdim, havalar isinir isinmaz her hafta sonu nehir kenarinda paten kaymaya baslayacagmmm :d

ay cok hosuma gitti bu fikirrrr

(nehire dusmezsem iyidir)

Son düzenleme:

haha 7 temmuz yengec bende 2 temmuz hahahah yengec burclari sadik olurlar ama dengesisiz iste biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…