Buyrun...Terapi Grubumuz :))

tomvejerry iyi miyim bilmiyorum ama sakinim. biraz da rahatsızlandım, kronikleşen ağrılarım var muhtemelen sıkıntı ve stres kaynaklı. kendi derdime düştüm anlayacağın bugünlerde:) dışarı çıktım gündüz ve fark ettim ki onunla bayağı gezmişiz biz nereye gitsem bir anı. sanki hepsi canlanıyor film şeridi gibi geçiyorlar zihnimden yorgunum çok, ona dair ne varsa unutmak istiyorum hiç yaşanmamış gibi. kimi zaman anlatırken komik geliyor yaptıkları ama sonra kendime geliyorum onu bilgisayar başında düşünüyorum, 8 aydır neler yaptığını vs. iyi bir insan aslında ama korkuları vardı, iyiydi ama öfkesine yenildi vs. bunları demek isterdim. ona dair iyi birşey bulup herkes gibi onu affedip yaşadıklarım için teşekkür etmek ama ilk günden beri cehennemi yaşattı bana ne ilişki içinde ne ayrılırken ne de sonrasında birgün olsun mutluluk vermemiş. iyiydi bile diyemiyorum ne acı. mesela herkesin onun gerçek yüzünü görmesini istiyorum deli gibi, başlarda bunu yapabilirdim aslında ailesine ve arkadaşlarına benim hakkımda neler anlattığını tahmin edebiliyorum, eğer ailesinden biri arasaydı beni onlara anlatırdım bu adamın gerçek yüzünü belki bir kişi olsun ona "sen ne yapıyorsun" derdi ipini koparmış gibi oradan oraya savrulamazdı, bencilliğine rağmen bir başkasının gözünde kınandığında belki anlık da olsa kendini sorgulardı o da kısmet olmadı. ailesinin aramaması bile hala tuhaf geliyor, kendimi çok kıymetsiz hissediyorum ve o kadar zaman geçti ki kimse gerçekleri bilmeyecek, herşey kapandı, bitti gitti işte. yapılanlar yanına kar kaldı.

biriyle başlasam bugün, bambaşka tanıtsam kendimi, onlarca yalan söylesem, arkasından iş çevirsem, evlilik için baskı kursam ve evlenecekken de benim canım sıkıldı hadi eyvallah diyip gitsem sanırım ailem dair arkadaşlarım vs. kimse yüzüme bakmazdı, belki birçok insan karakterimden kuşku duyar benden bir hayli uzaklaşırdı. ne kadar farklı dünyalarımız varmış onunla, sanki farklı bir gezegende yaşıyor gibiler, garip geliyor sadece

burçlara inanmamakla birlikte geçen gün boğaların 2.5 yıldır bir nedenden ötürü:44: (gezegenlerle alakalıydı galiba:44:) ilişkilerinde sorunlar yaşadığı yazıyordu. doğru tespit bilirkişi olarak sana da sorayım nedir bu boğaların hali bu kadar aşk burcu olup da neden yüzleri bir türlü gülmüyor akrep- boğa uyumuna ben de inanırım nedense kavgası bol olur ama iyi aşk çıkar bence boğa-boğa da çok neşeli bir çift olabilir ( eskinin eskisi boğaydı)

canim ben hep duygusaldim zaten mantikli dusunsemde Beni daha cok duygularim yonlendirir bu herzaman boyleydi onun,icin ayrildiktan sonra ilk degistirmek istedigim sey buydu onun icin kisisel gelisimle ilgilenmeye basladim...nedendir iliski sirasin da bunu hic beceremedim kismet iste...

Cevresindekiler de biliyorlardir onun nasil biri oldugunu da henuz ondan yana bir yara almadiklarindan veya onun bu haline artik alismis olduklarindan umursamiyorlardir.. Hem yaptiklari yanina kar falan kaldigini zannetmiyorum. Cok sahane bir hayatimi var suan ki yaptiklari yanina kar kalmis olsun? Kendi sacmaliklarina devam ederken ne kadar tatmin oluyor ki acaba bu sacma sapan gonul iliskilerinden? Anlattigin kadariyla bir cok huzursuzluklari varmis. Adam kendi ic dunyasinda huzurlu olmadigi surece kimseye huzur veremez zaten. Kendi de huzur bulamaz. O senin hayatinda bir donem oldu geldi gecti bugun degil ama boyle giderse bir 5 sene sonra umrunda bile olmayacak bir insan olacak. Sen ondan kurtulmus, normal hayatina donmus biri olacaksin. Peki ya o? Zavallinin kendisiyle gecirecek daha bir koca omru var.. Kendini ozunden degistirmedigi surece, hic bir zaman mutlu ve huzurlu bir insan olabilecegine inanmiyorum..

Maviask, canim teraziyle ilgili soylemek istedigin birseyler var mi?

Aslında güneş burcunuzu diyorsunuz ama astrolojide aslolan yükselen burçtur. Ama güneş burcu da önemli. Çünkü şu an transit satürn akrep burcunda ve akrepleri sarsacak deneyim tecrübelere geçen yazdan beri başladı. Tam zıt burcu boğalarda aynı şekilde etkileniyorlar. Bi de kuzey güney ay düğümünden ötürü boğalar biraz daha şansız gibi. Kaldı iki sene bir çok deneyim tecrübe devam edecek.

en son komşuları ile tanışmıştım, 1 saat ne kadar şanslı biri olduğumu anlatmıştı kadıncağız bu kadar dininde imanında, kadına kıza bakmayan biri olur muymuş ailesi ilk sevgilisi ben zannediyor çok samimi arkadaşlarının yanında onun yalanları ortaya çıkmıştı daha doğrusu şöyle oldu x şunu çok sever diyorum kahkaha atıyorlar kızı nasıl tavladın şu yalanlara bak diye tabi gerçek yüzünü görmekten ziyade elini öpüp bize de bir kitap yazsana kızları nasıl tavlarız diyip bana kaç ayda bağlandın, kaç ay kendimizi başka gösterelim, feysbuk profiline hangi kitapları koyalım diye soruyorlardı ben onu tanırım huzurlu olmasa arardı yalnızlığa katlanamaz, demek ki boşlukları doldurdu ki umrunda bile değilim öyle işte

2 sene daha mı bu eziyet maviaşk burcumu değiştirmek istiyorum şu anda:44: aşk hangi burçta varsa oraya geçeyim ben yükselenim oğlakmış belki oradan kurtarırız durumu:44:

off arkadaslari da onun gibiymis.. su muhabbete bak. bi kizi tavlamak icin kac ay rol yapalim diye sormuslar. Hey allahim.. insan espiri diye guluyor ama adamlar ciddi..
amannn eden bulur bi sekilde

ben teraziyim, yukselenim de basak sanirim
ex te basakti
bugun de benim onu ozleme gunum sanirim.
ne bu ozlem bee icimi bi gorseniz, butun hucrelerim ex'i aniyor elektrik prizine elimi sokup biraz carpilsam acaba kendime gelir miyim

Hah işte orda kal :) Değiştirme. Haziranda Jupiter 7. evine girecek 7. evde evlilik evidir karşına güzel güzel bir sürü adaylar cıkartır :) Ama çok mantıklı karar ver eksi artı tart o sekilde :)

tomvejerrycigim geçen sene ekime kadar iki bucuk yıldır satürn terazide zaten salladı gerdi sıktı iyice. Sonra serbest bıraktı akrebe geçti. Terazilerde sıkıntı görünmüyor tabi karşıt burç koçta uranüs etkisi hayatının bazı alanlarında ani değişimlerin başlamasına sebep olmuş olabilir özellikle satürn terazi burcundan ayrıldıktan sonra.

gecen ekime kadar demek
ekimin 27 sinde onu tamamen hayatimdan cikarmaya karar vermistm
kasim ayinin ilk haftasi da o benimle konusmustu ne oluyo diye
ondan sonra iyilesmeye baslamistm
olabilir yani

İnan yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu
Ben erkek olsam bu duyguları paylaştığım yanında bu kadar eğlenebildiğim kendim olabildiğim bir kızı hayatta bırakmazdım

Biz ex'le bu kadar paylaşım da bile bulunmadık . Ayrı şehirlerde olunca imkan olmadı
Aslında benim daha az hasarlı atlatmam gerekirdi bu durumu :26:

Yazdıklarının son cümlelerini okuyunca kendimi gördüm diyebilirim
Çok düşünmüşümdür beni üzdüğü zamanlarda o hep yanımda olsun da hüznü bile acıyı bile onla yaşayayım dediğim çok olmuştur
Demek ki ben gerçekten sevmişim hatta aşktan gözüm kör olmuş
Ama ne kadar da yanlış biriymiş Allah'ım :26:

Ayrılıktan sonra geri döndüğünü yazmıştım buraya 2hafta kadar konuşmalarımız sürmüştü bu sefer de ben istememiş bitirmiştim
Onun değişeceğine hiç inanmadım çünkü , beynim yaşattığı acıları yok sayamadı ...

Ve şimdi bana söylediği şeyler geldi aklıma

''Ben sadece seviyormuşum , sadece sevmek yetmezmiş(sevdiğimden o kadar emin ki )
Konuşmam lazımmış onunla, her dediğine tamam demeyecekmişim
Buluşmaya geldiğinde konuşacak konu bile bulamıyormuşuz (oysa ki ben ayların verdiği özlemle ona sarılıp saatlerce susabilirdim)
Kısacası o da hep beni suçladı işte kendi suçlarını da kısmen kabul etmişti
Beni bir ilişki yürütecek yeterlilikte görmedi hiç bir zaman , oysa ki ilkti biliyordu bunu gerçekten bocalamıştım
Ama yanımda olamadı ...
Hatta ve hatta ondan önce keşke bir ilişkim olsaymış ta ilişki hakkında bir şeyler bilseymişim laflara bak ya
Adam ilk olmaktan memnun bile değildi
Çok çekingenmişim utangaçmışım vs vs ... ''

Üniversiteye gitti. Anında bir arakadaş grubu oldu
Kızlarla çok samimiydi kıskanırdım
Neymiş her türlü dertlerini tasalarını paylaşıyorlarmış kardeş gibilermiş :))
İnanın benimle bile dertlerini paylaşmazdı ...

Ayrılınca hemen birini bulurdu sözde bana öfkesinden ya da beni unutmak için ...

Daha neler neler bunları ilk defa yazıyorum sanırım çünkü bana dönerse ve biz barışırsak yüzüm olmaz diye buraya hiç yazmamıştım
Ama artık umrumda bile değil

Ohhhh ben rahatladım az da olsa

Insan degerli bir duyguya sahip olunca, sanki onu her zaman bulabilecekmis gibi bir rahatlik hissediyor.. Onun da hissettigi buydu sanirim. Bizim iliskimiz basinda sorunluydu.. Belirli bir gelecek gorunmuyordu ama cok mutluyduk, cok egleniyorduk. Ama bu belirsiz gelecek ayirdi bizi. Onu sevmemek icin elimde beni birakmis bir korkak olmasi disinda bir sebebim yok. Tek bir kotu soz soylemedi bana bugune dek ki ben ayrildiktan sonra onu karsima alip 1.5 - 2 saat boyunca onun ne guvenilmez, ne asagilikca bir hareket yaptigini soylemistim. Gecen ay en yakin arkadasinin nisanlisiyla konustum facebooktan, kiz bana "sen harika bir insansin" dedi. Demekki arkamdan da kotu konusmuyor. Guzel seyler yasadik ama korkulari sevgisinden agir basti. ilerde kendine daha cok guvenen biri olursa belki yaptigi hatayi fark eder.

Guzeldi.. Biz beraberken guzeldik.. ama olmadi, kismet..
----

arada mesafe de olsa insanin duygulari gercek oldugunda bu birseyi degistirmiyor. Paylasilanlar cok olmasa bile, beraber kurulmus hayaller oluyor. Onlarin bitmesi zor.. Ayrilik her zaman cok zor.. Ama atlatacagiz insallah (= Baya yol gelmis gibi hissediyorum zaten kendimi.. az kaldii bitecekkk ((=

Evet kesinlikle
Ama ben onun bana yaptıklarını kendime bile itiraf edememişim bu zamana kadar
Hep bastırmaya çalışmışım hep gerçekten sevildiğime inanmaya çalışmışım
Onu hep aklıma mantığıma masum göstermeye tanıtmaya çalışmışım
Çok yanlış yapmışım çok
Umarım artık akıllanmışımdır :))

=)))
kiyamam ben sana.. anliyorum merak etme. insanin kendine ozeli oluyor kimsenin bilmesini istemedigi, kendinden baskasina kabul ettirmekte zorlanacagi veya yuzlesmek istemedigi seyler..
sessizlikten rahatsiz olan insanlarla ayni ortamda olmaktan pek hoslanmam. bence sessizlikte guzeldir. hele ki sevgiliyle aylarca gorusmedikten sonra oturup "eeee daha daha nasilsin, annengiller napiyo?" tarzinda seyleri konusmaya illaki gerek yoktur. dedigin gibi sevgi zaten sessizdir. Hic birsey konusmayip, beraber olmanin tadini cikarmak bence cok daha guzeldir..

Sen elinden geleni yapmissin, askin da, sevginin de hakkini vermissin. O seninle ayni seviyede olamamis. Saglik olsun..
Simdi onun cok istedigi o iliski tecrubesine sahipsin ((= Sana bir iliskiden ne istedigini ogrettigi icin ona tesekkur etmen lazim Bakalim simdiki bilincli haline sahip olacak o sansli kisi kim olacak ((=

Çok sağol canım tebessüm ettirdin bana :))
Bundan sonra daha mantıklı olacağıma eminim
Kendimi ezdirmem asla

ben de şu karşı cinsle kurulan kardeşçe ilişkilere bayılıyorum ne çabuk kaynaşıyorlar hemen, bu kadar sıcakkanlı insanlar nedense ilişkilerinde dikiş tutturamıyor, sevgilileriyle dertlerini paylaşmıyorlar ama sosyal olarak sevgi pıtırcıkları hepsi de. benimki de kursa başlar oradaki tüm kızlarla kardeş olurdu, sorduğumda art niyetli de ben olurdum haliyle. zaten arkadaşlarının bizimle aşağı yukarı yaşıt ablaları, kuzenleri ve 7 soy sülalesi "kardeşiydi" o kadar dost canlısıydı ki kendisi kardeşlerini gerek feysbuk, gerek diğer sosyal ortamlarda hiç yalnız bırakmazdı. düşünün öyle bir kardeşlik ki bu biz ayrılıyoruz acısını onların videolarını, google görsellerden fotolarını izleyerek gideriyor. kaçırdım böylesi sevgi dolu birini tüh

aylarca "yaşlı" diye anlattığı arkadaşlarının akrabaları bizden de 2 yaş büyük çıkmıştı sadece

şaka bir yana bu "kardeşlik" olayı bana pek samimi gelmiyor.

üniversite ortamı biraz daha rahat oluyor, hem gençsin hem de yeni bir çevre yeni insanlar... ama belirli bir yaşa gelmiş kişilerin artık ilişkilerinde mesafeyi koruması gerektiğine inanıyorum.

Deli gibi uykum var uyuyamiyorum konusacak birisi yok elim telefona gidiyo yazmak istiyorum bana neden yalan soyledin diye evlilik filan yok karsiliginda cevabini bile duymak istemiyorum aslinda o kadar ezberlemeisim ki onu :) oylesine vazgecmisim ki ondan oylesine sogumus hissediyorum ki buz gibi gelmesini de istemiyorum artik sevmesini de sadece unutmak biran önce kurtulmak üzülmüyorum da... Ya face sapiklarim bile yok bu ara canim sadece birisiyle konusmak istiyo bos bos oylesine kim oldugunun önemi de yok

Son düzenleme:

doğru düzgün olan çoğu erkeğin hayalindeki gibisin cecenn. erkek arkadaşlarımla bazen konuşuyoruz da, şöyle gelişigüzel ilişkiler yaşamamış, sadık, sabırlı, sesssizce bile durabileceğim, beni kıskanan, çekingen bir kız olsa diyorlar sonra da evlenilecek kız yok kadınlara hiç güven olmaz diye bağlıyorlar konuyu:) düzgün adamlar kadınlardan yana dertli düzgün kadınlar da erkeklerden. bir türlü denk getiremiyoruz nedense birbiri ile uyumlu kişileri de sonra kendimizi hırpaladığımızla kalıyoruz.

senin davranışlarında yanlış hiçbir şey yok, onlar robot arıyorlar kendilerine insan değil. istediği gibi olsaydın yine bir kusur bulurdu insan kusur aramaya görsün iyi niyetle bir sözün bile kavga nedeni olabilir.

belki de bu kadar yıkılmamızın nedeni hepimizde gözlemlediğim ( jerry seni dışında tutuyorum) suçluluk psikolojisi. farkında olmasak da onlar tarafından suçlandığımızda özgüvenimizi de yitirdik galiba ve hep kendimizi gözlemledik ilişkiyi kurtarmak adına bu nedenle onların hatalarını, kusurlarını ya da sevgi eksikliklerini görmeye bile fırsatımız olmadı.

Son düzenleme:

Evet aynen katılıyorum onlar bizi suçladıkça bizde gerçeğin bu olduğuna inandık
Ben onu suçlayamadım bile kaybetmemek için :26:
Bende hata büyüktü gerçi çünkü ona katlandım ve değer verdim bundan büyük hata mı olur ...

Zaten herkes böyle bir kız arıyor Atlantis ama bulunca değer bilmiyorlar
Fakat bu nokta da genelleme yapmamak lazım bilen de vardır muhakkak ...

Sonunda geçti bitti çok şükür zararın neresinden dönersen kardır demişler ...
Ve inanıyorum ki sonunda doğru insanlar gelip bizi bulucak
Gerçekten hepimizin hakettiğini düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…