Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bakalım en iyisi plan yapmamak sanırım.. Ne de olsa "Hayat; biz planlar yaparken başımıza gelen şeylerdir"
Senin işyerinde yaşadığın olayda ilginçmiş :) Bakalım gelecek günler neler gösterecek
Bu arada Nehircim her girişimde unutuyorum sana yazmayı çok ihmal ettin buraları çokkk
Bence ona odaklı yaşama yani bi korkun olmasın okul içinde, sanki o yokmuş gibi davran bu en güzel cevap olacaktır kendisine..

Son düzenleme:
Helal olsun sana!
Bencil olalim ya.. Bu erkekleri dusunmeye gelmiyor. Once biz, sonra onlar..
Bu kisiyle veya bir baskasiyla.. Bence hepimiz artik mutlu olmayi hak ediyoruz!

Evet.. Boyle ozlem icinde olunca arayip sormamak cok zor oluyor. Lanet numarasinin ezberimde olmasi hepten kotu ya. ne guzel telefondan siliyorum, hani cok ozlersem yanlislikla mesaj atmayim diye ama kimi kandiriyorum ki gun gibi aklimda numarasi..

Yahu bende ask acisi kalmadi.. dusunuyorum da bendeki ozlem. bu ozlem mahvediyor beni ve yeni birini bulana kadar da gecmeyecek heralde belli oldu..
Jerrycim yeni isin hayirli olsun :)) Sana iyi gelecek eminim bundan... Exine benzeyen de bu tuhaf hallerinden suphelenip ona asik oldugunu dusunebilir ))))

Sagol canim
Evett, cocuk ona ilk goruste asik oldugumu zannedecek hahaha ama yok asik halim oyle donup kalmis, tavuk gibi birinin suratina bakarken ki halim degil zamanla varligina alisir, farkliligini gorurum heralde. zaten ilk izlenim olarak ondan pek hoslanmadim viyak viyak bi sesi var bi de cok guluyo :d ben kendi halinde, biraz soguk, ve derin adamlardan hoslaniyorum

Bakalım en iyisi plan yapmamak sanırım.. Ne de olsa "Hayat; biz planlar yaparken başımıza gelen şeylerdir"

kesinlikle oyle.. hergununu guzel gecirmeye calisacaksin.. amacin o olacak ((=

Merhaba kızlar bugün biraz karışığım çünkü eğer ayrılmasaydık bugün bizim 3. yılımız dolacaktı.. 16 mart yıl dönümümüz..
Ve gece mesaj attı ex.. Uzun bir mesaj yazmış sonunda da "Bugün benim için aşkın günü 16 mart bana hergünkinden biraz daha çok acı verecek.. Aşkın günü kutlu olsun..Dayanamayıp yazdığım için özür dilerim.." demiş..
Sinir oldum ben tam kendimi güçlü hissederken nasıl böyle bişey yapar ya..

Canım kendini unutturmamaya çalışıyo işte apaçık belli denedi ve olmadı bu zamanı bekledi. Seninde acılarının olduğunu bildiği için bugünü bekledi. Ne yapacağın tabiki sana kalmış ama eğer onsuz yapabiliyosan bu kadr sözün arkadasında durmadığı için sakın yılma derim..

Tamam şuana kadar hep ex'leri öcü gibi gördük bize yaşattıkları yüzünden
Ama onlarda insan sonuçta bizler nasıl geçmişi unutup özlemeye başlıyorsak onlarda da aynı durum mevcut demek ki
Aslında çok kızmamak lazım , onun yerinde sende olabilirdin şuan mesaj atan
Fazla da kafana takıp gözünde büyütme bence
Fakat yaşattığı çoğu acıyı unuttuğuna eminim
Keşke bunlar yaşanmasaydı ve siz hep mutlu olsaydınız ama olmadı işte ...
Karışık olman normal ama dediğim gibi çok kızmazsan büyütmezsen gözünde çabuk geçer

Ben bu tarz mesajlarda amaca takilip kaliyorum.
Amaci o kadar cok senin eline birakiyor ki insan nasil cevap verecegini bilemiyor..
Benim ex te ayrildiktan sonra bana beni cok ozledigini, aptalin teki oldugunu, cok guzel bir iliskimizin oldugunu vs vs soylemisti ama amac?? amac yok.. Barisma teklifi yok birsey yok..

Neyse.. Ayrilikta kararliysaniz, umarim guclu bi sekilde bu kararin arkasinda durabilirsiniz.. Ve umarim guzel birseyi harcamiyorsunuzdur..

iki taraf severken ayrilik niye (

o amaçlar önemli zaten. samimi mi yoksa boşluktan mı yazıyor, bir adım daha atacak mı yoksa yalnızca kendini hatırlatmak mı amaç... sevgi kolay oluşmuyor, ilişkiler kolay kurulmuyor ben de çok üzülüyorum iki taraf da birşeylerin eksikliğini fark ederken, mutsuz olurken ayrı kalmalarına...

Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum
Ben evimizi hiç sevmiyorum . Neden derseniz hep onu ve yaşadığım acıları hatırlatıyor bana
İmkanım olsa hiç bu eve girmem heralde ,bu ev beni boğuyor resmen
Hatta hep düşünürdüm keşke bambaşka bir yerde olsam yaşasam içim bir nebze rahatlardı diye

Veeeeeeeeeee Sonunda taşınıyoruz
Temmuzda buradan kurtuluyorum Allah izin verirse
Manzarası mükemmel olan bir eve gidiyoruz bu haber bile beni çok sevindirdi

çok sevindim cecenn senin adına, sana iyi geleceğine hiç şüphem yok değişikliğin. bu eve taşındığımızda ilk ayrılığımızı yaşamıştık, alışverişten, taşınma telaşına dek hiçbirinde varlık gösteremedim. ailesiyle geldi, annemle tanışmaya buraya geldi isteme vs. her köşesinde bir anı var ve evde dolaştıkça o anılar canlanıyor ve beni boğuyor. maalesef burdan kurtulma imkanım yok şimdilik ama yaşadığın mekandaki anılar sahiden insanı çok olumsuz yönde etkiliyor.

iliskiler gercekten kolay kurulmuyormus. 8 aydir yalnizim ve hala yeni birini dusunemiyorum hayatimda.. Meger kalbin birini kabul etmesi, aklin herseye ragmen onay vermesi ne kadar zormus.. Bulunmus birseyi, kurulmus birseyi kaybetmek niye?

Kendim ozlem icersindeyim.. Bu yasadigima ask acisi diyemem artik.. Derin bi ozlem hissediyorum, yapilanin sacma oldugunu dusunuyorum. Biz ayrilmamaliydik diye dusunuyorum, verdigi karari hic olmadigi kadar aptalca buluyorum ama yine de hakkimi helal ediyorum.. Sonunda bu seviyeye geldigim icin mutluyum. Sonunda gercekten icimden gelerek hakkimi helal ediyorum ona, hayatta mutlu olsun diyorum.. Kendim icin de onun icin de bunu istiyorum. Ama bende hala var iste sizisi.. Gecmiyor ya.. Eskisi kadar buyuk bir yara degil, ama hala var iste.. Cok dusunuyorum onu bu aralar, ruyalarimda telefonum caliyor, ondan aramalar, mesajlar geliyor.. kafayi yiyorum galiba ((= ilk defa boyle bi duruma dustum hayatimda, insallah son olur.

Mutluluk icin birseyler yapmak bu kadar mi zor?
Benimle ayrilirken uzun vade de mutsuz olacagimiz gerekcesini verdi.. 8 ay uzun bi zaman, ve ben ayrildigimizdan beri zaten mutsuzum.. Duydugum kadariyla o da havalarda ucmuyor.. Eee bu neyin mantikli karari? gitti.. ikimizi de yalnizliga birakti

cok sevindim!!
o butun anilardan kurtulmanin verdigi rahatlik, ve yeni bir baslangic hissi harika!
Bende ilk anilarla dolu o evden tasindigimda cok rahatlamistimmm ((=
hala da iyi ki tasinmisiz diyorum =D

cok sevindim!!
o butun anilardan kurtulmanin verdigi rahatlik, ve yeni bir baslangic hissi harika!
Bende ilk anilarla dolu o evden tasindigimda cok rahatlamistimmm ((=
hala da iyi ki tasinmisiz diyorum =D

Çok sağolun kızlar uzun zamandan beri gerçekten beni mutlu edebilecek bir hadise yaşadım :)
Yeniden başlayacak gibi hissediyorum tamda sınavımın olduğu tarihler
Sınavımda iyi geçerse değmeyin keyfime :)

Allah hepimize hakettiğimiz mutluluğu yaşatır inşallah

Sen inanirsan, hersey guzel olur zatenn ((=
Insallahh

Bazen ne olursa olsun birlikte olamıyor iki insan o nokta da bence kader devreye giriyor
Bazen iki tarafında mutsuz olması ortak acılar yaşaması ortak anılar taşıması onları birleştirmeye yetmiyor
O anda insan zaten bir şeylerin eksik olduğunu düşünmeye başlıyor
Belki de gelecek kaygıları yüzünden ortak bir gelecek düşünemediğiniz için bir araya gelemiyorsunuz
İkinizinde hayalleri ve gitmek istedikleri yönler farklı olabilir o yüzden yollarınız artık kesişmiyor
İki taraf da mutluluğu pahasına kendinden ödün vermek istemiyor buda en doğal hakkınız
Belki senin için daha hayırlı bir insan vardır kaderin de seninle aynı yöne doğru ilerleyen
Biraz geçikti sadece ama bir gün gelip seni bulucak :)

Bazen aklıma geliyordu o gün napıcam ben umarım beni çok etkilemez 16 mart diye düşünürdüm ama mesaj atacağı aklımdan sadece bi kere geçti ve 1 saat sonrasında baktığımda mesaj vardı..
Cevap vermedim hala ne yapacağıma da karar vermedim.. Cevap versem ne yazıcam diyorum "amacın ne" mi dicem yoksa "bu sözler hiç inandırıcı gelmedi çünkü aşık olan bunları yapmazdı" mı?
Ya da hiç cevap vermiyim diyorum kızlar siz ne düşünüyorsunuz?

Asil mesele ne biliyor musun cecenn? Asil mesele zamanlama.. Eskiden bu yuzden kendimi cok suclardim, kendime cok kizardim.. Suanki aklim o zaman yoktu ve ben elimdekinin degerini bilemedim diye, ona ortak bi gelecek hayali kurduramadim diye kendime cok kizardim. Simdi artik herseyle barismis gibi hissediyorum kendimi. Napayim diyorum, zamanlamasi kotuydu.. Yanlis bi zamanda karsima cikmis biriydi. Bugun iliskimize baslasaydik cok daha guzel olurdu. Ama olmadi, boyle oldu, ne yapayim yani? Bu yuzden kendimi veya kaderimi daha ne kadar suclayabilirim ki?

Herseyi affediyorum artik. Umarim yakinda da bosverme evresine gecicem (((=

Kim bilir belki kaderimde bana daha uygun, daha iyi biri vardir.. Bunu yazarken bile icimden "belki de kaderimde o vardir.." geciyor.. iste bu histen kurtuldugumda, rahatlayacagim. Hersey o zaman bitecek :/

ilderde pisman olmayacagin birsey yap diyorum anzer..
eger onu cevapsiz birakip, ilerde "belki cevap verseydim, simdi beraber olurduk. belki barismistik" falan diyerek kendini suclayacaksan, cevap ver. Ama iliskin bittiyse, ve hic bir sansi yoksa o zaman cevap verme.

Evet zaman faktörü çok önemli zaten şuan da ki aklımız olsa geçmişe dair bütün yaşanılanları daha doğru değerlendirebilirdik
Ama böyle olmasında da vardır bir hayır
Affetmek çok rahatlatıyor insanı kesinlikle
Boşverme aşamasını da hep beraber görüp öğreneceğiz o günler de yakındır :))

Açıkcası benim için zor bir durum olurdu cevap versem bir türlü vermesem bir türlü
Ama oturup ne istediğimi uzun uzun düşünürdüm sanırım
Onu gerçekten istermiydim hayatıma ona tekrar güvenebilirmiydim ?
Önce bu soruların cevabını bulurdum eğer hayırsa mesaj da atmazdım sanırım uzamasın diye.

Evet diyorsam o zaman mesaj atardım bu seferde ne yazacağım sorunu çıkıyor ortaya
İlk olarak amacını yada neden böyle yaptığını sorardım sanırım

Tam ortadayım o yüzden size sordum aslında.. :)
Cevap vermiyim diyorum ya sonra pişman olursam diye geçiyor hemen aklımdan,cevap verirsem de ya canımı sıkacak birşey söylerse diye korkuyorum..

Tam ortadayım o yüzden size sordum aslında.. :)
Cevap vermiyim diyorum ya sonra pişman olursam diye geçiyor hemen aklımdan,cevap verirsem de ya canımı sıkacak birşey söylerse diye korkuyorum..

Canın öyle yada böyle sıkılacak gibi duruyor Anzer ...
Ne yaparsan yap diğer seçenek aklını kurcalar

Mesaj atmasan acaba atsamıydım mesaj atarsan kötü bir cevap alırsan bu sefer attığına pişman olacaksın
O yüzden iyi düşün ve en az canını sıkacak olan durumu seç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…